Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:19
- Nahlásit

kejtlin
A no prave jako celej liska to doopravdy je mu jeste vic podobna...liska je liska a je to pes todle liska zofka ..pak bad ketty laura (ruru) flly asi vsechno jako envim noo a ralf

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:19
- Nahlásit

ketty
ralf je corsa, sem idiot, jedu za chvíli z práve dom tak se to na mě podepisuje

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:21
- Nahlásit

Já tam nabízela dvě děti a nikdo nereagoval,kdyby měl někdo zájem tak nabídka trvá.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:21
- Nahlásit

kejtlin
ralf je brazilska fila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

ketty
tak jsem to trefila poprvé dobře, molossi mi moc neříkají a jak ho přijal?

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

laguna
dyt ja tam koukala po detech ze to jeste doma nemam

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:24
- Nahlásit

musim mizet ale vecer dojdu a pridam jeste nejake foto

impact
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:49
- Nahlásit

makrel
no jo,ale ještě jedna liška na tebe čeká v tématu darovací psi

Myslíš tu ode mě? Ta je, co?

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:58
- Nahlásit

ketty
Neni problém klidně ti je dovezu stačí napsat čas a místo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:03
- Nahlásit

ketty
gratulujem eště jednou k lišce
copa dělá a japa se má? )))
laguna
Já tam nabízela dvě děti a nikdo nereagoval,kdyby měl někdo zájem tak nabídka trvá.

ty voe,tvůj příspěvek zní celkem dost zoufale)))))))),ale haranty neberu,se mnou kšeft neuděláš.Ale mohla bys zkusit nějaký vhodnější místo,třá až bé Děckej den nebo nějaká charitativní akce pro afryku třá

jináč celkem vydařenej den ,akorát mám furt PMS

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:31
- Nahlásit

Děckáááá to byl dneska heskej den! Nejdříf sme se prošli s ispidichama, waldama, pikslama, džínama, nánama, mařenkama, amálkama, akyhákama, kokrama od akyháků, a mnoha dalšíma, domluvili sme ten letní zájezd k mořeti na záchrannářskej výcvik, to se mi moc líbilo, jen trasa byla mnohem horší než všechny předchozí roky, už to nepůjdem, leda sami, aby to bylo furt lesem, pak sme se převezli do vinoře, ku hančině smůle sme bloudili jen maličko, což jí bylo líto, chtěla s námi zabloudit hodně, pak sem mařeně šlápla na nohu a znova krvil drápek, pak si ketty přivedla lišku a pak sme zas jeli domki. Krásný póčo, krásně se nám bylo, mám moc dobrou náladu a už peru druhou pračku. Holky zbouchaly půl kila ryb, chtěj eště, ale až zas zítra. Amálka nesměla na Sen, bo neměla očkovák, tak zůstala u pana doktora v sanitce. Že to bylo mocinky bezva? Hlavně liška je bezva, už je chočená!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

Lejendička už má prout, ale nesmí ho odebírat, neboť jí jiskří stěny. Má krásné počasí, opravují výběhy a makají v klubových stájích, aby byli koníci brzy zase v komfortě. Její konícííí už v komfortě sou. Mají se dobře a sračky už jsou zpět v žumpě, takže děcka, kdo ste co zapomněl v provánc, máte smůlu, už sme zas doma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:37
- Nahlásit

to je dobře, že ste si to užili
ad pangaminy-začátkem příštího týdne je pošle

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

kejtlin
Musim vymyslet, jak co nejsnadněji ti poslat prachy, ale asi to udělám složenkou. Pak mi hoď mailu hoď adresu, jo? Hele hoď mi ji radši hned, pošlu to hned v pindělí, ať to máme vyřízené. Jsou to štyry kila?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 19:57 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
mužeš i převést prachy z účtu na účet, přijde mi to jednodušší
jj 400kč, poštovný máme zadara

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
ale haranty neberu,se mnou kšeft neuděláš
takový mám nejradši
Jak jiná akce" Sen zvířat "každé zvířátko sní o panence na hraní to je přece jasné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

kejtlin
To ale musim do banky, furt eště nemám ty kódy k tel bankingu, protože sem líná si tam dojít )) Nějak to udělám, naval číslo a adresu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Děckáááá to byl dneska heskej den
aspoň že jste si to užili. Příště se na každýho vyse.u a pudu s váma.
kejtlin
napiš mi na mejl číslo účtu já ti to pošlu ju
ketty
hele tu lišku z darovacích psů si musíš vzít ta je supr

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:06
- Nahlásit

Alexa
to si měla udělat hnet, zkazila ti den pipka bláznivá. Tak pojď ven zítra, vyprdni se na šopink...musim ti dát tu honzovu šmoulovu kombinésku...

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:10
- Nahlásit

Děckáááá to byl dneska heskej den
Taktéž cesta domů byla velmi poučná neb Kettyino nová liško žofka načuhovala a velmi se divila kam to zase jede. Cestou jsme potkali policajti a Ketty se chtěla nechat zatknou neb se jí hnedle dva líbili a chtěla se nechat zatknout i s novou liškou ale nedovolila jsem jí to - bála jsem se že by mohli zatknout aji mě a Džínu tak jsem jim ujela. Pak jsem byla navštívit koně a teď už jsme doma Džíně chutná kostička co jsem jí zakoupila na Snu a je už 10 min hodná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:12
- Nahlásit

Gerda
sůva odeslaná, pokud možno snaž se prosím převodem, bo u nás je pošta skoro pořád zavřená a když ne, tak je za přepážkou velmi nepříjemná kráva a na mě obzvlášt´ - její manžel se mě snaží již několik let sbalit

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:15
- Nahlásit

Gerda
Tak pojď ven zítra, vyprdni se na šopink.
hele zejtra fakt nemůžu, páč musím nakoupit i do práce a jindy to nestíhám a hlavně mě to neba
co budete dělat příští tejden?????? by jsme mohli jít někam vzala bych pudle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:15
- Nahlásit

Gerda
Alexa
jak vám to baby předám?
pangamin myslím

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

zdar fšici!

mám nejvychcanějšího psa ve střední evropě sme byli dneska opět na cvičáku - jak viděla štěňata, tak hurááá do nich, velká mordovačka, no pak sme ten chumel chlupů rozdělili na jednotlivé čtyřnohé části, upnuli sme je na vodítka a přesně v ten moment se to moje rozhodlo, že je to strašlivě a na smrt unavené, první půlku hodiny se jenom tvářilo jak zagorka a druhou půlku už to úplně sabotovalo a mezi cviky usínalo, měli jsme nejlepší odložení ze všech, bo ta byla úplně odložená nonstop tož sme si říkali, co jí je, esi není marodná nebo co... PRDLAJS! jen skončila hodina a štěníci byli opět odepnuti ze špagátů, ta naše malá mrcha vstala, rozhlídla se a zase se vrhla do víru večírku samozřejmě levou zadní přeprala všecky kluky o hlavu větší než ona cestou domů se v busu malinko prospala a doma opět začala ukrutně řádit

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
jak vám to baby předám?
pangamin myslím

no eště tak něco jinýho
přijedeš do Jílovýho né????? třá přístí tejden, ale to seš určitě v práci co????

jo essi něgdo sháníte takový ty svítící - blikací vobojky pro čokle tak je budou mít od 23.9. v Normě za 129,- káče pro malý čokle a za 149 káčé pro velký čokle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:19
- Nahlásit

Alexa
jj v sobotu i neděli mám denní
ale jestli to tady bude ve středu tj myslím 15.9. tak jedu do roztok u prahy a v sobotu večer jedu na okoř

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

jo a su nasraná, bo mám dneska noční a zejtra taky a navíc sme cestou ze cvičáku měli konflikt s debilním řidičem MHD, co kategoricky odmítal vzít moje malinké něžné unavené štěňátko do busu bez náhubku, další bus jel samozřejmě za hodinu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:22
- Nahlásit

Baysha
to malé,sladké miminko, že by bylo schopné řádit, tomu se nedá ani věřit

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:23
- Nahlásit

Alexa
aleks, pošli to prosimtě i za mě a já ti prachy dovezu i s tou honzovou kombinéskou, prosimtě šlo by to?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

Gerda
pošli to prosimtě i za mě
jasně

<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání