Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:27
- Nahlásit

Alexa
Mám příští tejdenek dofču, pojď se mnou ven, ne? Nebo můžem vzít čokle a jet pro to ke kejtlin spolu a rovnou si ovenčíme u řeky

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:28
- Nahlásit

kejtlin
to malé sladké štěňátko je pěkná potvůrka - minulej tejden celý cvičení proskákala a proštěkala a dneska zase naopak prospala. nachází si stále nové způsoby, jak výcvik sabotovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:30
- Nahlásit

Gerda
Mám příští tejdenek dofču, pojď se mnou ven, ne? Nebo můžem vzít čokle a jet pro to ke kejtlin spolu a rovnou si ovenčíme u řeky

to je nápat super,bohužel mám příští týden volno jen v úterý-to to tady nebude, ve středu odpoledne, bo dopo jedu do těch roztok, ve čtvrtek mám denní vloženou a v pátek mám volno, sobota a neděle opět denní

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:32
- Nahlásit

kejtlin
a tušíš, kterej den by to mohlo přijet?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:32
- Nahlásit

Baysha
třeba na ni moc pospícháš s výcvikem
je to jen domněnka moje možná mylná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:34
- Nahlásit

Gerda
netuším, paní mi řekla, že až to pošle, tak mi pošle smsku, předběžně říkala začátkem příštího týdne po-út??

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:35
- Nahlásit

kejtlin
v út určo nemůžu, jedu si pro maso....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:39
- Nahlásit

Gerda
v úterý myslím, že to tady ani ještě nebude, nebo se můžeme někde sejít u těch roztok ve středu-to by to už mělo tady bejt, jenže roztoky jsou možná pro vás víc z ruky než neratovice

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:39
- Nahlásit

kejtlin
já to tak trošinku přeháním v zájmu dramatičnosti vyprávění posledně to probíhalo tak, že když jsme zrovna necvičili a koukali na ostatní, tak vyrážela na vodítku a štěkala, že nechce čekat, že chce cvičit TEĎ A TADY čímž ovšem rozhodila všecky kolem... no a dneska prostě nějak neměla svůj den - jinak cvičení ji baví, zvlášť co jsem začala zkoušet klikr
byli jsme skupinka pěti štěňátek stejného věku a bylo to fakt polehoučku, po dobrým, hrou a pamlsky, prostě fajn cvičák

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:41
- Nahlásit

kejtlin
Tak si prostě řeknem začátkem tejdne, to je v poho, nějak se pro to dohrabem.

Baysha
Bajšenka je velkošikulka, jen ať řádí, ať to nemáš jednoduchý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:42
- Nahlásit

Bayshahm,pani,tak to jsme na tom stejne!jak jsem onehda psala,ze mam problem s urcityma debilama!!!myslim ridicema,moc tu nejsem,desne me boli zuby dasne a hlava,neni mi vubec dobre!!!spratek amin uz je v pohode,dostal dnes sileny vylagos,delal si ze me prdel!nevedel,nebo zapomnel,co je to povel k noze!

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:44
- Nahlásit

Gerda
já mám podezření, že kdyby bajša byla dítě, tak má diagnózu lehká mozková dysfunkce je strašně chytrá a šikovná, ale když ji srovnám s ostatníma štěňatama stejnýho věku, tak je prostě jiná a bylo to poznat už někdy v deseti dnech věku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:46
- Nahlásit

Baysha
pamlsky a hru neodbourávám vůbec ani u dospělých psů

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:47
- Nahlásit

nemethova5
s tím řidičem - za nás se postavil celej autobus, takže jsme nakonec ty dvě zastávky jeli, nechtěla sem dělat vlny, tak sem seděla na schodech s bajšou na klíně

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:50
- Nahlásit

kejtlin
já budu muset začít pamlsky částěčně odbourávat, páč ta potvůrka moc dobře ví, kdy je u sebe mám a kdy ne - pokud ne, tak na mě s**e jak na placatej kameň už se mi onehdy stalo, že sme v jedenáct večer vyběhli jenom před barák vyčůrat, samozřejmě bez vodítka a bajša se na zavolání ani neotočila a vlítla před couvající auto, naštěstí to taktak stihla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:51
- Nahlásit

Bayshafakt jsou nekteri idioti,coz je slabe slovo,no je to sila teda.bo ti psi jsou daleko cistejsi nez nekteri pasazeri,kterych se total stitim!hlavne bezdomovci,sedi to vzadu a jde je citit az vepredu,me teda nic nerozhaze,ale tohle teda fest,pritom psi lezi na zemi a jeste jim tam vytiraji ten jejich bordel kozichem,tak to je fajn,ze se lidi postavili za vas dve,jako fakt nektere nechapu,ale to jsou asi magori,co nesnaseji psi.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

nemethova5
on měl jenom námitky, že neměla košík, což by teda podle předpisů mít měla, to je fakt, ale přece nebudu kupovat košík, když nehrozí, že by někoho kousla, dvouleté děti ju krmí v pohodě z ruky, a krom toho roste tak rychle, že bych musela kupovat novej košík co čtrnáct dní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Bayshatak ja nastesti na cvicak jezdila se znamyma ridicema a amin dostal poprve nahubek v osmi mesicich,to je fakt,to by clovek jenom kupoval same nahubky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:02
- Nahlásit

Baysha
pamlsky nedbourávám, protože když mi pes hezky cvičí, tak proč bych ho neodměnila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:02
- Nahlásit

fotky z plavání konečně zděs,gdo co chce at si veme
http://renata62.rajce.idnes.cz/plavani_s_fuissem_V IKEND_21.8.-22.8.2010/
jinak mě bilu přivedla na genytální nápat..udělám si s Nánou skoušku vloch pro pasení))))))))))))))))) je to celkem snadný ,v nejhoršim zaplatim ty 3 litry za vofci,mohla bych ti zas někoho nasrat ,páč by se mi rosšířilo značně spektrum ,bilu pošle kalendář gdy a gde a gdo by se chtěl přidat,můžem to spáchat
du se svalit čuuus

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:05
- Nahlásit

kejtlin
to já ju taky odměním ráda - ale vadí mi, že když zrovna pamlsky u sebe nemám, tak vůbec neposlouchá a má mě naprosto na háku poslouchá jenom když ví, že u sebe pamlsky mám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

kejtlin
pamlsky nedbourávám, protože když mi pes hezky cvičí, tak proč bych ho neodměnila
konečně něgdo normální! samo je chyba dyš čokl příde jen na žrádlo,ale to je špatně použitý,nic jinýho,navíc bajša je eště mimino,tam bych naopak nejen neodbourávala,ale navopak přidávala,časem se vytvoří něco jako reflex a bé chodit jak hodinky aji bez nich.Tak nevidim důvod proč neudělat radost psoj dyš von jí dělá mě.. třá pak se stává běžně,že při povelu ke mně f plným cvalu vyreje cca metrovou brázdu v zemi jaxe okamžitě točí na potpatku..dooost efektní

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

davidkova renata
nojo, asi budu teda muset s sebou brát pamlsky, i když deme jenom na čůračku před barák, neb i tam si ju vobčas potřebuju přivolat
koneckonců sem si dneska koupila pamlskovej kapsář na opasek, tak co

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:12
- Nahlásit

Tož to já taky odměňuju velkého psa, si vo to řiká aji sám - příde, koukne se, řiká - du u nohy, vidiš? A já řeknu - no deš u nohy, vidim, deš krásně, tak tady máš bombonek ty mizero. A vona zas de, řiká - hele já du furt u nohy, vidiš to? A já řeknu - no, moc pěkně, ale di rači běhat s psíky v lukách, jo? Tak vona se urazí a de.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
Baysha
mě choděj i bez pamlsků bez problémů, ale vpčas zejména axa má takový úlety,že dyš přiletí na přivolání tak moje kolena se otáčí jiným směrem neš je jejich přirozený směr a to bolí jak sfině,ale odměnit ji musím poněvač přiběhla pěkně

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

Gerda
tož toto taky znám, deme s bajšou hostivařským parkem a ona se najednou zastaví a čumí. du dál a vona furt čumí. tak si ji zavolám, ona nahodí výraz "no konečně", nasadí tryskový pohon a letí si pro pamlsek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

Baysha
když deme jenom na čůračku před barák
dyš deš jen čúrat,uvaž jí na vodítko,čůzu..taky sem to tak kolem 4. měsíce začla dělat bo sem venčila ráno ve 4 před prací a madam se rozhodla,že bé prozkoumávat svět,tak na to sem neměla ani čas ani nervy,prostě byla na vodítku a hotovo.Na "výcvik" bylo času dost odpol..ale dělat tohle ve spěchu či štrézu nemá smysl..

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

davidkova renata
no malý problém je, že bych musela pořídit flexinu, páč bajša má trochu problém se vyčůrat na vodítku, to udělá jedině v krajní nouzi

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

Baysha
no konečně
Ty si tak nechápavááááá )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Baysha
bych musela pořídit flexinu
já osobně nevidim na flexině nic blbýho, je to prostě šňůra, ale nemusíš ji vláčet po zemi, navine se ti sama. Brzdit ji můžeš, prověšená bejt může, s tim čudlem se naučíš dost rychle pracovat. Nepřijde mi na ní nic méněcennýho...

<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání