Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 10:42
- Nahlásit

gabifi
Pozor, flexa má jednu nevýhodu, zabírá ti jednu ruku, páč si jí nepověsíš kolem krku jako vodítko.
Tak já to dělám tak, že si kousek flexy poodmotám, přehodím si ji normálně kolem krku a karabinu flexy zacvaknu smyčkou kolem držáku. Je to pracnější než normální votídko, ale jde to.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:01
- Nahlásit

já si někdy flexinu připnu na poutka, nebo třeba kolem pasu

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:02
- Nahlásit

gabifi
Pani, my, co sme zvyklý chodit ven s kabelkou, si dáme flexu do kabelky ke smradlavým lososákům, ubahněným míčkům a smradlavě oslintaným peškům )))

impact
To si mu celkem způsobila trojma, ne? Tomu se řiká prekéééérka, tě teď bdue nenávidět, jakobys ho vykastrovala ))

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:07
- Nahlásit

impact
dobže jsi mu to dala, blbe.kovi jednomu, takové lidi fakt miluju....

ach jo, zítra jdu poprvé do práce, co mám Sophyji doma, to bude pohroma až se vrátím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

impactpani jste mu pekne srazila image,kretenovy,dobre jste mu to rekla,kvuli jeho kretenovy nebudete mit psi naspagate,ne?

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

Gerda
To si mu celkem způsobila trojma, ne? Tomu se řiká prekéééérka, tě teď bdue nenávidět, jakobys ho vykastrovala ))
Myslím, že si bude celej život dávat pěknej pozor na to, kde koho pomlouvá.

Monty
Dobře mu tak.

nemethova5
Jako neřeknu, kdyby mi tam někde pobíhal nebo tak. Ale on fakt jde u nohy, navíc obklíčenej nudlema, spořádaně, než dojdeme za civilizaci. Jsem ráda, že mi odpoadá starost o jedno vodítko. Stejně by se mi tam jenom plantalo. Na jednu stranu ho chápu, že se bojí o svýho agresora, ale na druhou stranu má to říct mě a ne to vykládat někde v hospodě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 11:22
- Nahlásit

impactno bat,je to debil,kdyz ma psa nevychovanyho,tak at nepomlouva hajzl jeden,ma si te vzit za vzor,jak mas mafoj vychovaneho a ne jeste blbe pomlouvat,dobre mu tak,aspon se mu to vymstilo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 12:04
- Nahlásit

impact
Na jednu stranu ho chápu, že se bojí o svýho agresora, ale na druhou stranu má to říct mě a ne to vykládat někde v hospodě.
Taky tomu na jednu stranu rozumim, takhle sme to pořešili i u nás v domě, tři čuby se nám tu celkem fest nesnášej, jenže to víme, že máme tento potíš, takže si navzájem dáváme bacha v baráku, abychom se moc nemíjeli, aby byli na vodítku a nedělali sme si potíže. Řekli sme si to rovnou, že máme jelítka a že si na ně dáme majzla. A pak prostě nemáš potřebu o nikom nic vykládat.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 12:05
- Nahlásit

liska žofka kdyz jeste nebyla mojeee
a i s mamou tu mi chteli dat taky

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 12:06
- Nahlásit

jeeeeeeeeeeee to foto je naky megaaa eeeee sem nechtela pardoon

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 12:13
- Nahlásit

nemethova5
Asi jsem mu fakt měla doporučit chodit ke mě na výcvik.

Gerda
No právě. Kdyby si mě odchyt a normálně mi to řekl, tak pro klid jeho duše si prostě Máfa přichytím příště, když se potkáme. Zase nepotřebuju dělat bububu s velkým černým bojovým vemenem. Ale takhle jsem se k tomu viceméně dostala náhodou a to ještě když to hulákal přes celou hospodu. Už vím aj jak se jmenuje, tak až se potkáme, tak si ho slušně odchytnu a řeknu mu to. Že mohl v klidu říct na ulici.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 13:03
- Nahlásit

impactno,kdyby byl charakter,tak jo,jeste ma blbe kecy.

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 13:04
- Nahlásit

impact
Monty
já jsem na používání flexy líná. Mívala jsem jí s jedním malým psem, se dvěma jsem jí zavrhla jako vopruz. Ale například sousedi venčí dva čokly na dvou flexinách a sou v poho.

Gerda
Pani, my, co sme zvyklý chodit ven s kabelkou
já chci taky kabelku na venčení. Na netu mají ňákou Vujton za 40 tisíc. Stačí to, nebo mám hledat ještě něco lukcusnějšího?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 14:14
- Nahlásit

sem doma ze cvičáku, připravím pro psy žrádlo, nažeru se já a půjdu asi spát

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 14:41
- Nahlásit

gabifi
pani, vujtón je na venčení akurátní, aš příde adidasková, mocinky nás pochválí, vona s vujtónkama chodí jenom na mole...nebo namol, teď nevim.

Děcka, já usla u telky u mámy po vobjědě, musim si dát kafe a spěchat ven s fenkama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 14:55
- Nahlásit

Gerda
Alexa
davídková renata
s předsedou našeho cvičáku jsem zamluvila termín na výcvikový tábor 18-22.7. 2011 s tím, že můžou přijít i naši členi, což se možná skružnýmu nebude vůbec líbit, ale my jsme je pozvali-že jo
Gerda
máš u mě deku a ručník, předám s pangamínama

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 15:21
- Nahlásit

kejtlinhele,ze bych pouvazovala a prijela taky?????no nevim,nevim,jeste nevim jak to bude s praci a atd.no moc rada bych te poznala.ja mam amina v praci,kdyby jsivedela,jak jsem z neho ucasnovana a kde do rana,hnata ho uz neboli,vesele lita,nevim co to bylo.jinak jsem si udelala dve stopy a dobry,delala jsem si na sebe vystekani,jsem sama modrina,pak budu delat poslusnost,me matka rekla,at si toho hajzla vemu do prace,ze ho hlidat nebude,ze nema na nej nervy.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 15:28
- Nahlásit

nemethova5
pojeď, votevřeme si tam krámek se psíma cajkama a všichni budou povinně nakupovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 15:29
- Nahlásit

Maky a Trixjeeee,to je napad!!!jako verim,ze tam trhnem terno,no dneska mam zase sebou snury na pleteni,tak vymyslim nove vzory,dokonce pletu i z chemlonu,vypada to dobre.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 15:35
- Nahlásit

Uš sme doma . Boninka vyhrála V1, vítěz třídy, krajský vítěz Štěňata vyhráli obě VN, Laila je první, Lassie druhá. Posudky mají obě jak přes kopírák . Rozhodčí pořád chodil kolem nich a říkal "já nevím, které to mám dát. No já prostě nevím...." . Jsem se smála a říkala jsem "dejte to které chcete, obě jsou moje " .On se pak smál taky a říkal, že to teda dá Zrzce páč má lepší temperament

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:40
- Nahlásit

čus fšicííí prdelatý s psama na volno
doooost dobrá historyje)))))))),tedkonc bé mít s erekcí eště vječí problém než měl dotet))))

jaxe máte,já su trošínku vyhřáté,ale jen trošku..uš to nemá tu sílu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:44
- Nahlásit

davidkova renatacus ja jsem naka namrzla a ucasnovana z toho blba cernyho!ja myslela,ze jsi byla kousat a ty jsi se vyhrivala,jinak zkousky z paseni dost dobry,asik to zkusim s aminem,u nas je ma jedna s borderama.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

ČUS FŠICI PRDELATÝ I TY BEZ
tak už sem z nákupu a večer musim s Matesem k vetce páč se mu zas ucpaly ty debilní anály, přesně po roce

Biluška
dejte to které chcete, obě jsou moje
gratuluju

kejtlin
jsem zamluvila termín na výcvikový tábor 18-22.7. 2011
hlavně essi si to zapsal a cena taková jak platíme???? nebo to ste neřešili???aby zas pak nebylo nějaký nepříjemný překvápko
že můžou přijít i naši členi
jasně?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:50
- Nahlásit

nemethova5
kousat sme nebyli,sem tedle tejden nánu kuli tej hnátě eště nechala.
Biluška
gratulírujem šelmyjím k ouspěchu..gde ste vůbec byli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:52
- Nahlásit

Alexa
hele nevim essi to víš,ale jedem hromadně k mořeti s waldou a spol dělat vodní výcvik,uš to plánujem,doufám,že začátek července,asi si najmem bus taxtim počítej!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:52
- Nahlásit

davidkova renatatak nevim,jestli to ten amin jen na me hral,ze ho boli hnata,nebo nevim,za tri dny byl o.k.a co nana noha dobry?

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:54
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Huž vim, kterej to je. Má tu poslední zahrádku u kolejí, než vlezem na pole. A to nevim, co prudil, bo má kastrovanýho borderáka a ten v životě nebyl venku za plotem.
Si možná u toho piva chtěl pošimrat ego. Taxem mu ho pošimrala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:56
- Nahlásit

davidkova renata
začátek července,asi si najmem bus taxtim počítej!!!
no ale my zas asi v tomdle termínu pojedem do Itošky a s Balunkou bych stejně nemohla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:57
- Nahlásit

Alexa
zapsal a cenu snad budu mít 1000 na den, příště to s ním pořeším at´ je to tutovka
nemethova5
jasňačka přijed´
all
neříká vám něco pojem ryba-nemyslím vodního živočicha, dělal údajně ovčáky 30let, byl v americve ated´ dělá lovečáky

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:58
- Nahlásit

davidkova renata
gratulírujem šelmyjím k ouspěchu..gde ste vůbec byli?
Krajská výstava Dolní Benešov.

hele nevim essi to víš,ale jedem hromadně k mořeti s waldou a spol dělat vodní výcvik,uš to plánujem,doufám,že začátek července,asi si najmem bus taxtim počítej!!!
Jedu taky, ale ne busem. Asi pojedu koňsko-kozím povozem, jináč fakt nevím kam bysem fšechny ty zvířata dala

<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání