| Autor |
Zpráva |
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:28
- Nahlásit
Baysha
můžu se ve středu odpoledne stavit?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:34
- Nahlásit
Akky0Aime
dikes!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:35
- Nahlásit
zdarec fšici!
su ráda, že uš je lejendička pod proudem
Akky0Aime
to momentálně nevím, páč já mám odpolední, musím to domluvit s přítulou, dám vědět mejlem, ju?
fšici
lidi poraďte mi, vyznáte se někdo v matracích? sem včera strávila skoro celou 12h noční směnu tím, že sem se snažila vybrat nějakou rozumnou matraci, ale su z toho eště blbější než předtím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:50
- Nahlásit
leyenda
jsou vychrtli, spinavi, potulujici se,
No to jsou moji dost často taky . Třá dneska potkala borderka venku zdechlého ježka Domů šla za trest hodně daleko ode mě (smrděla na dálku) a ten ježek z ní postupně odpadával Navíc se tvářila ublíženě,že se s ní nechci podělit o ježečka když mi ho nabízí. Vypadala jak nejhorší potulný vořech Doma jsem ji vzala hadicí na dvorku než jsem ji pustila dál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
vydrž mě do zítra otpo, hnedle budu vědít, jo?
Baysha
nejlepčí matrace je futon. V dejvicích je vopchot, udělaj ti ho aji na míru, sic je drahý jako sviňa, ale eště sem nespala na ničem pohodlnějšim. Měli sme 180x180 vejška 10 nebo 15 cm, kokos-lateks....zní to strašně, že? ))) krááásný pospáníčko, ale drahý a děsně těšký.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:52
- Nahlásit
Gerda
vydrž mě do zítra otpo, hnedle budu vědít, jo?
jop
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:54
- Nahlásit
lejenda
Taky se kolem nas sbihali dozorci, pak jsme z toho meli s deckama legraci a lezli jsme do tech kramu furt, stejnak venku prselo a nemeli jsme co delat
Aaaale, taky mě to nijak výrazně neséří, že mě v každém krámě sledují dozorci - jesi krs červený vlasy divně vostříhaný, nebo že nosim mikiny a nevypadám jako slečna...prostě vždycky v každym opchodě na mě čumej dozorci, jakože hle - zloděj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:56
- Nahlásit
Gerda
leyenda
Taky se kolem nas sbihali dozorci, pak jsme z toho meli s deckama legraci a lezli jsme do tech kramu furt, stejnak venku prselo a nemeli jsme co delat
Aaaale, taky mě to nijak výrazně neséří, že mě v každém krámě sledují dozorci - jesi krs červený vlasy divně vostříhaný, nebo že nosim mikiny a nevypadám jako slečna...prostě vždycky v každym opchodě na mě čumej dozorci, jakože hle - zloděj.
něgdo tu měl z toho tudle trojma, kdože to byl????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:59
- Nahlásit
Baysha
Mě se úpa ze všeho nejlíp spí na nafukovací matraci. Koupili jsme si ji jenom na pár dní než nám udělají na zakázku postýlku. Pak jsem postýlku odložila do dětského pokojíčku pro návštěvy a spali jsme dál na té nafukovací páč byla prostě boží. Měli jsme tu vysokou, ne tu co se vozí na dovolené. Rozměrama to bylo jak normální postel (i na výšku). Bohužel nám ji v létě prokousla bulterijérka Kordulka co tu byla na hotelu .
Určitě za žádnou cenu nekupuj "lamely Sára". To sme měli s exmanželem, byl to horror Možná je to fajn pro jednoho člověka, ale v manželské posteli je to za trest. Jednak se to natvaruje podle toho těžšího a toho lehčího to pak všude tlačí. Za druhé se na tom nedají dělat ty nemravné věci, páč pod vahou obou dvou se to prohne, vypadne to z držáků a válíte se na zemi s lamelama
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:06
- Nahlásit
Biluška
tu lamelovou matraci jsem měla u našich, takže už nikdy, jak sem se převalila na stranu, tak jsem se octla na nakloněný rovině a hrozilo, že vypadnu z postele ale je dost lidí, co na ni nedají dopustit...
na vysokejch nafukovačkách spíme teď a je to děs běs, nechcu
Gerda
já ti nevim, mě ty kokosy a kaktusy a žíně a podobný věci nějak nejsou sympatický... ale eště to zvážím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:10
- Nahlásit
Alexa
něgdo tu měl z toho tudle trojma, kdože to byl????
kdooooo?????????? ))))
Biluška
a vůbec neni dobrý kupovat si jednomatraci do dvojpostele. Jednak ty velký prostěradla se blbě natahujou, ten těžší tu matrac proleží dříf a eště spíš kůli němu s kopce!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:10
- Nahlásit
Baysha
, jak sem se převalila na stranu, tak jsem se octla na nakloněný rovině a hrozilo, že vypadnu z postele
No mi z ní vypadávali dost často . Buď se to s náma prolomilo při tom. Nebo pak jak už byla na světě Ála tak se mi to propadalo když jsem si s ní v náručí lehala Bylo to šílený.
na vysokejch nafukovačkách spíme teď a je to děs běs, nechcu
Tak asi je to věcí názoru. Mě se na tom spalo fakt božsky. Ale tó se na tom dělat nedá, se to moc vlní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:11
- Nahlásit
našli jsme parádní byt. V centru, ale zároveň blízko do lesa s čoklem, cihla, dokonce má i vanu! A muž neví, jestli ho chce. Budeme čekat než se rozhodne a to znamená, že ho někdo koupí. nesnáším nerozhodný chlapy. Fakt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:11
- Nahlásit
Bajša
mě ty kokosy a kaktusy a žíně a podobný věci nějak nejsou sympatický
Proč? Vůbec to nesmrdí....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:13
- Nahlásit
Gerda
to už jsem drahého taky ukecala, že musíme mít matrace dvě, zvlášť vzhledem k rozdílné váze... ale uvažuju, že bych možná nechala udělat takový hybrid, dvě jádra do jednoho potahu
Biluška
jojo, vlní se to a strašně to vrže
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:13
- Nahlásit
Maky a Trix
šmarjáááá tak ať se rozhodne fčas símťa....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:15 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
já vím, že to nesmrdí, ale stejně... nevím proč
Maky a Trix
nojo, to znám, někteří chlapi jsou všici stejní...
a kde ten byteček je, smím-li se voptat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:16
- Nahlásit
Baysha
hybrid, dvě jádra do jednoho potahu
se ti ten potach roztrhá....ten kokos se ti neroztrhá, je to dobrá matrace, jen mi trvalo, než sem si zvykla na fakt tvrdou matračku, ale zase mě nikdy ze spaní nebolely záda, ale dyš sem jí nechávala větrat na zahradě, nosili sme to tři.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:16
- Nahlásit
Gerda
to pochybuju. Poslední dobou malý byty v Brně mizej během pár dní... no, snad se v tý lokalitě objeví nějakej další stejně pěknej.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:18
- Nahlásit
Baysha
na Rybářský, pod výstavištěm. Naproti přes řeku je to kousek do lesa, plus cyklostezka k mužoj do práce a mě tamtudy jezdí krááásně šalina do školy a i do centra je to kousek z Poříčí nebo z Mendláku. Teď bydlíme v Kohoutovicích, přímo u obory, nerada bych bydlela někde, kde nebude přístup do lesa...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:18
- Nahlásit
Gerda
fčil ste mi pani zase udělala trilema, já už sem se tak trochu nasměrovala na studený a líný pěny a vy na mě fčil s kokosama... já teda mám rači matraci tak střední, ale mojemu by hodně tvrdá vyhovovala
na kolik to velmi přibližně přijde?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:23
- Nahlásit
Gerda
kdooooo?????????? ))))
to právě už nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:24
- Nahlásit
Maky a Trix
Tam je blbý, že dyš to halt bude na jeho hypotéku, nemůžeš ho do toho ani nijak natlčit, no...tak prostě snat se zadaří, to ti přeju. Dyš bude mít lucynka třínohou kočku, budeš mít krásnej byt.
Baysha
prosimtě vyjde to na moc, deset. Když už seš nalomená, podivej se semka: http://www.futony.cz/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:31
- Nahlásit
Gerda
fčil na to koukám a těch cca deset vyjde dvoulůžko, ne? to není až tak zlý. ty máš kokos - latex - kokos?
hele a neslehne se ten kokos? já mám hlavně strach, že se to musí vlhkostí brzo proležet...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:33
- Nahlásit
Baysha
že se to musí vlhkostí brzo proležet...
eeeee???? máte vlhko v pelíšku?????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:36
- Nahlásit
Alexa
se nepotíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:38
- Nahlásit
Baysha
spala sem na ňom jen tři roky, takže co to udělá za víc let nevim...z tři roky pohoda, žádná proleženina. Ale chce ho opravdu větrat, postavit někam do průvanu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:41
- Nahlásit
Gerda
ajo, tak to by asi fakt chtělo každý ráno odhodit peřiny někde bokem, aby se matrace vyvětrala...
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:42
- Nahlásit
Tak jsou i fotky z Žumpy ale nic extra moc kvalita..
http://orzo.rajce.idnes.cz/Zumpa_mytink_internsl_J ilove_201O/
říkám si jestli to má vůbec cenu takhle pozdě, ale tak co...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:48
- Nahlásit
Getty
jé, krásný fotky, děkuju, už jsem zapomněla, že ta moje příšerka byla takhle malinkatá
|