Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5157 . 5158 . 5159 . 5160 . 5161 . 5162 . 5163 . 5164 . 5165 . 5166 . 5167 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Já jezdím přes celou republiku a baví mě to
Každý den, jo? V sobotu jsem jela 435 kiláků. V neděli 122. V pondělí to byla pohoda, motala jsem se jenom kolem baráku, čili akorát 44 km. Dneska 251. Jednak půl výplaty naleju do nádrže a za druhé už mám osypky jenom když zjistím, že mám jít řídit

Stejně vypadáš, že když řídíš a bouráš, už nezvládáš hlídat psy.
Jak to, že ne? Psi slušně bourají se mnou

Takhle bych já řídila a bourala a Ty by sis mohla hlídat čokly.
Nic, si svý auta bourám zásadně sama samičká

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:54
- Nahlásit

Biluška
Umím dobře bourat. Zničila jsem náklaďáček. Ale vycouvala jsem zpod něj a odjela po svých kolech!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Umím dobře bourat. Zničila jsem náklaďáček. Ale vycouvala jsem zpod něj a odjela po svých kolech!
Tak to se mám co učit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:04
- Nahlásit

mám zablokovaný záda a děsně to bolíííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám zablokovaný záda a děsně to bolíííí
Já taky. Už týden. Zítra nastupuju na rehabky, páč jsem zjistila, že to doma fakt nerozcvičím. Založíme klup bolavých zad? Pomůže ti gdyž tě polituju? Lity lity lity lity

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:07
- Nahlásit

Biluška
dík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:08
- Nahlásit

kejtlincus,tak sem hod ty fotky,ne sem,ale mi na meila,jo?tak to je fajn,ze gosa nekulha,jo,davam oboum dvoum taky hylgel,ale sehnala jsem jen s jablecnou prichuti,mas asi psa kaprfilda,toho si vaz,to jen tak nekdo nema!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

davidkova renatacus pani!!!!no to byla v buse plodna debata s jednim muzem,jsem se uz tak dlouho nenasmala!,sedla jsem si do ctyrky,jinak vsude plno vonych mist a pan si sed k hajanoj este se ho ptal,ze ti to nevadi,tak hajanoj zvedl belmo oci a neco si myslel o blbech,pekne mu oflusal svetly kalhoty a ochlupiul,ja vedela,ze ten pes je moooc sikovnej!nastupovali lidi dasi do busu a ja hajanoj rekla ZASTRČ NOHY!!!!a chlapek poslusne nozky taky zastrci,no to uz jsem nemoha,pac jsem dostaa takovy zachvat smichu,bo kdyby jsi videa,jak s hajanem oba dva jak na pove zastrcii nohy,tak by jsi neverila,rikam tomu muzovy,ale ja to rikala psovy,ne vam!pry no kdyz vy vypadate tak prisne,tak jsem je radsi zastrcil,asik mel chudak strach,ze mu dam pohlavek,nebo co!vidis????jak chapy umi poslouchat?????asik mam v sobe naky fluidum,nebo co.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:15
- Nahlásit

co to????mi nak vypadlo pismenko L?????nejak to nefunga???co s tim kramem zas je???

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:18
- Nahlásit

Čus bus cambus!
Jsem doma ze Slovače a ani jednou jsem nezabloudila. Na výstavce nás sice bratr porazil, ale varle mu furt ještě cestuje a je strašně bojavej. Fanda se krásně předvedl a má krásný posudek. Za odměnu jsme pak jeli na výlet na Štrbské pleso.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

Baicoahojky!!!tak to veka gratulation k maemu fandovy,je to sikulka!podrbej ho za me na havicce,to je ten,co jsi ho mela brat?on se boji???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:33
- Nahlásit

nemethova5
zastrč nohy
vycucnu to z fot´áku a posílám díky

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:46
- Nahlásit

nemethova5
to je ten,co jsi ho mela brat?on se boji???
JJ, to je ten, co jsem ho měla vybranýho. To, že je bojavej, to bych i přešla. To podle mě udělali ti Poláci, jak jsem měla možnost pozorovat ty dva dny. Spíš mi vadí to stále ještě cestující varle.
Jinak jsem si nechala ofiko změřit Bajkonůra a neni přerostlej, jak jsem si myslela, ale má jen 65 cm.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

kejtlinco se chlames???s podivem cumim,ze me poslechne i chlap!!!!
Baicohele aminovy cestovalo,az docestovalo!pry to zavisi na nejakem semennem provazci,jesti je dlouhy nebo kratky,nebo co,bo me to vysvetloval nas vet!hm,tak to by mi vadilo teda dost,ze se boji,mi jo,hele,ale sranda je,ze amin je uz velkej jak hajan!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:07
- Nahlásit

to by byo neco pro davidkovou,jsou tam pavuciny a tudiz jeji milovani pabouci!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:17
- Nahlásit

Dneska jsme si koupili pravý máslo od kravičky. A super ovčí sýr. Mám v hubě ovčín a hnůj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

pavučin a otrhaných matrací si nevšímejte, pavučiny vymetá děda, bo já se bojím, že na mě ten pavouk skočí a matrace, goša je trochu ničitel a nový ji dám, až stávající úplně dodělá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:26
- Nahlásit

kejtlinno,tak to jsme na tom obdobne,amin je pekny nicitel,jak rikam,jeho deka vypada jak po najezdu mysi!!!!novej pelech dostane,az se zklidni a nebude skubat!hele a to gosa preskocila pres ten malej otvor???kde neni sklo????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:30
- Nahlásit

nemethova5
jo a několikrát, ještě jsem ti posílala jednu aby bylo vidět jak je to vysoko, je to asi , když stojim na matracích v ůrovni mých očí, možná na tý druhý fotce byl blbej sklon fot´áku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

kejtlinneboj este sem dam tu druhou,at ma pani davidkova radost.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:43
- Nahlásit

tramtadada!!!obrazek podruhe!

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:44
- Nahlásit

nemethova5
a co to vlastně je?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:48
- Nahlásit

makrel
to je prosím tě kotec goši zezadu-má tam to okýnko, tam jak není sklo, jen napříč zatlučený prkýnka několikrát proskočila ven, goša je moje NO mladá a má těžkou vadu předních nohou-teda údajně je to neoperabilní, na ní není nic vidět, zjistilo se to náhodou při rentgenu, jen pro zajímavost jsem to sem chtěla dát-poprosila jsem nemethovou5, protože já to neumím, jak údajně invalidní zvíře je schopno skákat bez potíží

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:50
- Nahlásit

kejtlin
aha, tak už jsem v obraze, to o Goši vím, hlavně aby se to nezhoršovalo nějak rychle.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

makrel
horší to prý být nemůže

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:55
- Nahlásit

makrelnemetka ji dela galeristu,nak jsme na to prisli,ze to bude lepsi,jak ji zalozim galerii a jak bude kejtlin chtit dat tu nake fotky,tak mi je posle emilem,je to tak lepsi,no gosa je unikat,ani bych to do ni nerekla,ze tak krasne umi proskocit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:58
- Nahlásit

tak dastík byl na včeličce,váží 43,2 kg a nechtěl zakousnou pana doktora ,srdce má krásné jak zvon slišet a příští měsíc už jde na ty voči a sindy na vočkování a elis snad už konečně na kastraci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

brezen2008on vazi tolik jo?ja myslela,ze ma min.tak mi dnes psala lidka,ze ceka na vysledky,jak ji dopadli,hlavne skrt te patere.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

byla jsem dneska v krámě a potkala sousedku, ona tam pracuje, jak říkala, že vypadám s těma vlasama jak chlap, tak už asi jako chlap nevypadám, protože já na ní ahoj, ona nic, já znova ahoj a ona jé ahoj, já tě nepoznala sem myslela, že se ke mě blíží nějaká stará bába, přitom jsem byla i slušně oblečená tj, neměla jsem tepláky a mikinu co nosím na cvičák, ale džíny a mikimu od o´neill , tak nevím, jestli vypadám tak blbě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:10
- Nahlásit

Biluška
Tak to se mám co učit
Jsem se odmlčela, přišla sousedka a šly jsme se psíky a Bekynka nějak pěkně šlapala, tak to bylo na dýl.
Ale k té nehodě: ještě si se mnou chtěl dát policajt rande, že prý jsme oba rozvedení ...

<< 1 ... 5157 . 5158 . 5159 . 5160 . 5161 . 5162 . 5163 . 5164 . 5165 . 5166 . 5167 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání