| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:53
- Nahlásit
Baysha
Ale ne, takovej masakr to neni, já ho vždy o víkendu postavila do rohu a večer už se na ňom normálka spalo. Nav íc já dycky odhazuju peřiny, nikdy postel nezastýlám, nechávám ji rozloženou )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:16
- Nahlásit
JAKO PO DLOUHY DOBE SI ENCHAM PUSTENY ZPRAVY A PRVNI CO ZASLECHNU MAJITEL UBYL KOVOU TYCI PSI SVIIIIIIIIIIIIIII ZA TO ZE ZARDOUSIL NAKOU BLBOU SLEPICI .....!!! TO JE VRCHOL JAKO ..AVGANSKY CHRT A JEZEVCIK ...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:25
- Nahlásit
A TEN JEZEVCIK ANI NIC NEUDELAL ..a pozval si souseda na to jemu nic nehrozi sousedovi tri roky souseda poprosil ze sam je nezvladne potrestat ten co ubil ty psi mu pry hrozi az tri roky tyci mezi oci by zaslouzil taky a pres cumak...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:42
- Nahlásit
děcka, na ten vodní výcvik budeme dělat žumpí plážový šatičky, nezapomeňte si tedy na léto oholit nohy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:48
- Nahlásit
tak větve šřestali drtit asi před půl hodinou-začalo pršet, sem úplně zdechla jak jsem se snažila usnout, motá se mi hlava a to mám za půl hodiny odjíždět na další noční se šéfem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:48
- Nahlásit
Gerda
tak to jdu hned do mauntfildu pro sekačku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:51
- Nahlásit
Gerda
chci jet taký na vodn výcvik, proč to musí bejt přes zkouškový?Há? co srpen? Proč to není v srpnu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:16
- Nahlásit
caute decka,tak uz jsem v praci,co je noveho???krom toho,ze se tu resi matrace na spani a jizda k moreti!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
magoři proč pýšete???
Getty
to sou ale heský fotky!! nevim co se ti nelíbí! kujem...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
Maky a Trix
Há? co srpen? Proč to není v srpnu?
to bych taky ráda věděla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:27
- Nahlásit
davidkova renatacau!ja ted teprve zapla pc,to rekni vostatnim,proc pisou!????je to normalni,aby ten mamlas cerny nebyl vubec unavenej?jsem se s nim zavrela v pokojiku aby chrapal,mas rozum,furt chodil sem a tam,tak jsem ho vyhnala,lezel na chodbe a jestli spal tri hodky,tak je to moc!ve ctvrtek de zas.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:29
- Nahlásit
Alexa
Há? co srpen? Proč to není v srpnu?
to bych taky ráda věděla
tak třá by se naplnily termity dva.. ..uš sem poslala info slovenským přátelům
nemethova5
je to normalni,aby ten mamlas cerny nebyl vubec unavenej
mu dej sedalin )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:32
- Nahlásit
davidkova renataasik mu udelam odvar z nezralych makovic a bude chrapat jako mimino!dnes a zitra jsem v karvine,hlidam,ve strdu mam volno,to asik pujdu s coklama na cvicak,esi nebude chcat a ve ctvrtek cernej magor pujde do hermanic,to mam pekne naplanovany,co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:35
- Nahlásit
Maky a Trix
Alexa
No ale to my nevíme, proč to nemůže bejt srpenec...asi proto, že to nikdo doteď nechtěl...ste jak malý - kdo to kdy viděl, mít zkoušky v červenci, kdyby ses učila a udělala je ve školnim roce, nemusela bys dělat reparáty v červenci. Aleksa se taky přestane vymlouvat, už se takhle vymlouvala na holku a nemohla v sobotu na pochot, přesto jí holka nedorazila.
davidkova renata
proč pýšete???
Já ti nevim, holka, voni sou dneska jak divý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:37
- Nahlásit
Gerda
Já ti nevim, holka, voni sou dneska jak divý.
asik nějaký érekce na slunku... ..normálně třá 2 dny ani čárka a ted todle
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Aleksa se taky přestane vymlouvat,
my jezdíme už léta v tomdle termínu do Itošky jela bych s váma, ale ne ve stejnym termínu, proto chci jet v srpenci, ale to si zas vymejšlí davítková že nemůže tak nevim. Finančně začátek července a konec srpence asik vyjde nastejno, si myslim, ale to by musel říct organizátor
davidkova renata
normálně třá 2 dny ani čárka a ted todle
hele ale to si asi pleteš fory nééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:45
- Nahlásit
Alexa
tak my eště termín vlastně nevime..jako přesnej..tagže je možný že by ses třá na tom raftu mohla přeplavit rovnou do tej Ytošky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:45
- Nahlásit
Alexa
no myslim, že až příde walda a zjistí, co ste to tu udělali zase za problém, žádnej kurs vám neuspořádá. My, co nejsme problémový, můžem jet klidně f červenci. Ale zas nám neplavou psi...walda řek, že můžem jet, i dyš neplavem ani jedna. Budem vám dělat pobřežní hlítku - hele nenecháme si teda udělat červený bej voč plafky???? )) Holky by byly pamela a kuci mič...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:50
- Nahlásit
Gerda
čauk,jakej vodní výsvik,co a jak to plánujete?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
sem v práci je to hnus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:53
- Nahlásit
brezen2008
příští rok v létě do chorvatska na vodní výcvik s waldou, ještě nemáme termín, ale už máme problémy )))
Tak my jedem za tou hyjenou. Jesi tam nedojedem, jeto vaše vina.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:55
- Nahlásit
kejtlinno ja taky ale co nadelame????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:55
- Nahlásit
Gerda
Holky by byly pamela a kuci mič
jako hromadně korporatývně jo? mi je to celkem fuk,klidně budu Mič ))))..jinak mi je jedno essi teda pojedem f červenci,jen prostě nemůžu konec srpna a konec června no
koukala sem ted do toho tématu,tak příští rok karavany nebudou,ale nějaký nový bungalofy,toš to je fajné..
ofšem plážový vobleky by to chtělo!!!!!!! zuzanarosáková nebude situaci komplikovat nějakým trapným vlastním úmrtím a bude dělat vodbornýho poratce přes trendy..přece jen má lepčí přehlet neš já přehled..já totiš nosim nejrači co? No tepláky ))))))))))))))))) ti bistřejší vědí proč ))))
nemělo by se do toho tématu zadat dotas kdo by případně chtěl ject kuli tomu busu nebo je to eště brzo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:56
- Nahlásit
Gerda
ještě nemáme termín, ale už máme problémy
moooc blbá ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
karavanýý necííí, cí normální postel, co neni palanda a nikde není napsán nápis - m*dal sem tu. To už opravdu nechci! Cííí apartmánek. Du taky do tématu. Ale pak už vážně musim jet.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:58
- Nahlásit
nemethova5
ale tyjsi narozdíl ode mě v práci ráda a možná líp vyspaná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:00
- Nahlásit
Gerda
Taky chci červený plofky, Mášenek taky. Ptala sem se i kozy Žanety a ona zamečela a trkla mě, což si překládám jako že jo. Tagže nech vyrobit plofky i Žanetě . Ňákou malou velikost, má malý vemínko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:01
- Nahlásit
Gerda
karavanýý necííí
si pomatená?! dyk tam píšu že NEBUDOU uš karavany!!! že budou bungalofy a walda je viděl..celkem gůt a nový sou prej!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
kozi nebrat, to je úplata protislužbou.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
karavanýý necííí, cí normální postel, co neni palanda a nikde není napsán nápis - m*dal sem tu.
essi to sou takový mobildomečky v jakých sme byli před 2 lety a s klimoškou tak sou naprosto luksusní a lepčí jak nějaký apartmány
|