Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5157 . 5158 . 5159 . 5160 . 5161 . 5162 . 5163 . 5164 . 5165 . 5166 . 5167 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

Lola1
bioškvarky a biosádlo z bioprasete

deš do sebe,ségra)))) béš mít i biošpeky po těch bioškvarkách?

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
béš mít i biošpeky po těch bioškvarkách?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:34
- Nahlásit

davidkova renata
béš mít i biošpeky po těch bioškvarkách?
Nebudu, ty uš mám. Jsem na návštěvě u manžela a musím mu navařit, on je jak tyčka, ještě má 3 štrůdly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
helá já to s helpsem nevidim, mařena je v nejlepčim, by asi nebyli moc rádi.

Lola1
Jsem na návštěvě u manžela
musím mu navařit
a proč???????? Copak náfštěvy pracujou? Tyyyjo, to je bezva chodit k manžoj jen na náfštěvu - uvaří ti aspoň kafe?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:02
- Nahlásit

Gerda
helá já to s helpsem nevidim, mařena je v nejlepčim, by asi nebyli moc rádi.
no dyk jo..uvidíme essi bé něco s těma voknama,spíš to ale vypadá že ne, a taky musíme do jílovýho na švestky!!! vemem bambiho?? nebo se jede do mlíkožeř? nebo co se dělá?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:16
- Nahlásit

Gerda
Tyyyjo, to je bezva chodit k manžoj jen na náfštěvu - uvaří ti aspoň kafe?
Jo, to umí. Aspoň mu sem vzácná (tedy myslím).

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
nebo co se dělá?

připravujou se další trámy na další kus stříšky. Nejdříf se ale musí vopravit pila. Se jí uš nechce makat.
Pak se musí zase dolepit a naštukovat další kus domečku.
Se sem chystáte, jóó??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:36
- Nahlásit

malinka
Se sem chystáte, jóó??
připravujou se další trámy na další kus stříšky. Nejdříf se ale musí vopravit pila. Se jí uš nechce makat.
Pak se musí zase dolepit a naštukovat další kus domečku

nemyslim

jináč wurstenkurt je uš zase spjet z druhé mise,vybírali psovoda co ho zmákne,tak ho prej vzal pod krkem a přes xicht..teda buřík jeho,né vopačně..ty šílencííí ale hledaj dál,platěj zlatovlásce granule a prej zas za 14 dní..essi to tak pude dál,tak má zlatovláska nulovou režii a eště se proletí zadáčo bo mu hradili uš druhou letenku..je to dobrý pes))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:40
- Nahlásit

čaute všici, u nás leje jak z konve což je pochopiutelný poněvadž mám volno, paní ještě sms nenapsala, že poslala pangamíny, ale dneska jí napíšu já

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:46
- Nahlásit

kejtlin
nám tady vylezlo sluníčko

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:46
- Nahlásit

Vobjevil se mi nějakej ekzém na krku. Už se mi to rozlejzá. Určitě to mám ze stresu na tý naší škole. Musím k dochotoroj nebo se uškrábu k smrti. Ach, snad po mě nebude chtít, abych si ostříhala vlásky!

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:47
- Nahlásit

kejtlin
hele hlavně mi napiš to číslo účtu kam ti mám poslat prachy jo
davidkova renata
eště se proletí zadáčo bo mu hradili uš druhou letenku..je to dobrý pes))))
simtě a kam lítá???? to má zlatovláska takovou krátkou dovolenku jo, ten se má

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:07
- Nahlásit

Alexa
sem ti poslala sůvu aji s adresou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:05
- Nahlásit

paní od pangamínu psala, že prý má zítra dorazit k ní,měla na skladě jen 2 balení a pošle, jak pošle napíše sms a já napíšu sem
Alexa
zatím nic neposílej, až to dorazí ke mě
all
se přemlouvám k furminátorování axy, fouká dost vítr, nerada bych měla chlupy po celý zahradě, dám si kafe a půjdu na to

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:08
- Nahlásit

davidkova renata
ty šílencííí ale hledaj dál,platěj zlatovlásce granule a prej zas za 14 dní..essi to tak pude dál,tak má zlatovláska nulovou režii a eště se proletí zadáčo bo mu hradili uš druhou letenku..je to dobrý pes))))

to teda musi bejt moc cenej pes
nechala ste ho nakryt Nanu aspon, jak sme rikaly? Dystak doufam, ze to jeste mezi tema misema zvladnete

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:12
- Nahlásit

kejtlin
se přemlouvám k furminátorování axy,
nevim cim to je, ale mne furminator na psa nefurminatoruje,
mozna delam neco spatne, nebo z nej proste neni co vycesat,
zkouset na konich zatim nema cenu, jsou jeste letne hladky
co Gosa?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:25
- Nahlásit

Gerda
ok,tak si to vyzvednu u tebe v práci třebas zítra?

před chvíli volal šéf,že jsem měla
pravdu minulej tejden,že někdo krade moje letáky,tak šel na kontrolu a že chytil dva típky co to hodinu po mě kradli lidem ze schránek ,mě viděl,tak si počkal v autě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:26
- Nahlásit

leyenda
mě na NO funguje furminátor super.
goša zatím nic, po kloubní výživě lidským hyalgelu nekulhá ani trochu, v brodě mají plno a taky se mi ted´ nehodí zapaltit minimálně 1000kč za konzultaci, zejtra jedu k mýmu veterináři zaplatit ten rtg což je 2000kč. snad se do brodu do vánoc dostanem,od října se zas rozjedou přednášky, tak bude lepší finanční situace ,hlavně abych nelehla s nemocí to bych byla naprosto v háji, šéf včera nastydlej maximálně, i když prskal na druhou stranu tak je to jedno, zatim jsem ok, tak to už by se projevilo

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:38
- Nahlásit

jsem doma z Holomóca a sem strhaná jak borůfka. Tyhlety dálkový jízdy mě ubíjí

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:42
- Nahlásit

kejtlin
hm, tak dobry, ze ted nekulha, ale stejne to nech vysetrit.
Nemam rada lidi, co ukazujou, jak sou obetavy a nepostradatelny tim, ze chodej nemocny do prace, event posilaj upsikany unudlovany decka do skoly, pripada mi to bejt krajne sobecky, si mel vzit aspon na ksicht rousku, naky kejchani na druhou stranu je fuk.
Zvlast, kdyz vi, ze na tom se zdravim/imunitou nejsi uplne dobre

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

leyenda
a to se ještě upřímně divil, že nejsem nemocná, když všichni ostatní v jeho okolí jo, já mu řekla, že jestli mě nakazí tak mě nasere. ale já se hned tak nenakazím-myslím, že to je i v tom, že piju hodně tekutin kvůli ledvině, tak než se nemoc stačí usadit tak se vyplaví, možná je to blbost, ale všichni kolem mě prskají a já jsem v pohodě, ale když už se nakazim, tak je to špatný.
to není obětavost chodit nemocnej do práce, ale nutnost při našem systému nevím jak je to u vás, ale u nás nedostaneš 3 dny vůbec nic, pak ti platí 14 dní zaměstnavatel, ovšem naprosté min imum a když jsi nemocná déle, tak ti to platí sociálka, ovšem též minimum

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:17
- Nahlásit

kejtlin
nedostaneš 3 dny vůbec nic, pak ti platí 14 dní zaměstnavatel
ty prvni 3 dny jsou tu taky neplaceny, nemocenska je taky min nez normalni plat, ale vcelku je to logicky, ne? I tak si mylim, ze by si lidi meli svy chripky a jiny lehce prenosny choroby odbyt doma.
Nemyslim na sebe, protoze ja i decka jsme hodne imunni, ale vseobecne mi to prijde nespravne.
Tak davej dobry pozor, at to nechytnes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:55
- Nahlásit

tak novinka je, žer vím kudy goša odvčera uniká z kotce, zadní stranu kotců tvoří prádelna, ted´ je to taková kůlna, kde děda dělá věnce, je tam starej sporák vaří se tam brambory drůbeži apod. a u gošina kotce je okénko složené ze 6ti malých nebo 8mi malých prosklených okének, to jedno je vyslkený a goša několikrát proskočila tím malým vyskleným okénkem do prádelny, okénko je asi metr možná metr a půl nad zemí, vyfotím to a poprosím neméthovou at´ sem dá fotku, tož okénko jsem zatloukla několika prkén ky tak uvidíme.
mi neřikejte že má tak postižený klouby a musela to mít naprosto vypočítaný, že se ani neřízla, sem totiž původně myslela, že ji pouští děda z kotce ven až potom co odjel a já ji zavírala a běhala venku jsem začala mít podezření, že prchá sama

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:06
- Nahlásit

kejtlin
mi neřikejte že má tak postižený klouby

hele ty psi jsou blbky a vůbec na to nekoukaj, že maj nemocný klouby, Rambíkovy,ze začátku po operaci, když jsem sundavala ortézu na plavání, dycky musel udělat aspoň tři hyperrychlostní kolečka s několika skoky, aby si to bez tý ortézy užil a večer pak kulhal samozřejmě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:19
- Nahlásit

kejtlin
Zatlouklas okýnko a chudák Goša si zláme vaz!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:21
- Nahlásit

Biluška
Símtě. Já jezdím přes celou republiku a baví mě to. Nemám Ti dělat řidiče? Stejně vypadáš, že když řídíš a bouráš, už nezvládáš hlídat psy. Nestíháš víc věcí dohromady. Takhle bych já řídila a bourala a Ty by sis mohla hlídat čokly.
... A taky bych se tak mohla snadněji dostat ke svému dědictví - těm dvěma šelmičkám-šeltičkám ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Zatlouklas okýnko a chudák Goša si zláme vaz!

budu spoléhat že není tak pitomá

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:23
- Nahlásit

leyenda
ze by si lidi meli svy chripky a jiny lehce prenosny choroby odbyt doma.

Nevim jak gde, ale u nás je to věčinou -
nedostaneš 3 dny vůbec nic,pak ti platí 14 dní zaměstnavatel
a pak rovnou padáka. Na každý místo je tu řada dalších lidí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:26
- Nahlásit

kejtlin
Uvidíme. Někdo mi vykládal, jak se jeho pes válel po zemi, když neproběhl zasklenými dveřmi.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nedostaneš 3 dny vůbec nic,pak ti platí 14 dní zaměstnavatel
malinka

Omyl: 3 dny nic a pak 11 dní zaměstnavatel s tím, že jen ty dny, kdy ani hoďku neděláš, a jen pracovní. Při vhodném provozu nedostaneš polovinu těch dní nic, protože se též neplatí ty dny, které dle rozvrhu práce nepřipadly na směny, ale na volné pracovní dny mezi směnami. Taky nástup práce ve 23 hodin a odchod v 1 hodinu znamená, že dva dny nedostaneš nic. Atd. A také jsou různá procenta náhrad pro různé dny.
A také dovolená a neplacené volno již nejsou rušeny nemocí.

<< 1 ... 5157 . 5158 . 5159 . 5160 . 5161 . 5162 . 5163 . 5164 . 5165 . 5166 . 5167 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání