| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:10
- Nahlásit
kejtlintak je to krava,kdyz ti tohle rekla,fakt krafka!
takovy znamy umi fakt potesit,vsak nevim o co ji slo,vypadas dobre.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:15
- Nahlásit
nemethova5
přitom zrovna ona mi pořád nadává kvůli nízkýmu sebevědomí-ona mi ho nesníží,ani omylem, no možná proto, že už to moc nejde , je fakt, že málokdy chodím slušně oblečená, většinou se stavím v krámě, když jedu ze cvičáku , jak vypadám si domyslíš , občas mě hlídají ti bezpečáci, ikdyž mám pře sebe několik vodítek, aby bylo jasný, kdo mi to způsobil
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:19
- Nahlásit
kejtlinprosim te a jak asi vypadam ja,kdyz jdu ze cvicaku???spinava,voslintana,jako si myslis,ze chodim na cvicak v baletnim???proste je to krafka a tim to pro me hasne,no to ti ho fakt to sebevedomi vic nahodu neprida po takovem komentari,fakt skvela!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:20
- Nahlásit
kejtlin
Proč jsi jí neřekla, že by si měla dojít na oční, páč s věkem slábne zrak a ona už evidentně nevidí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
nemethova5
já ji neřeším, naopak, když jedu z toho cvičáku a stavuju se v krámě tak se k ní přehnaně hlásím , protože ona je ten typ, mám mastný vlasy nemůžu jít nakoupit-do krámu kam to má asi 200m na vesnici, nejsem vysprchovaná nemůžu ject třeba k veterináři, na nákup do prahy prostě kamkoliv, se sprchuje i 4 krát denně za každýho ročního období, v létě se to dá pochopit, ale v zimě...., takže typ co by tomu a tamtomu řekli lidi, kdežto já na lidi seru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:26
- Nahlásit
Vlčáčková
protože má silnou cukrovku a je možný že jí ten zrak fakt slábne, ale tohle bylo schválně, neznám ji tejden.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:33
- Nahlásit
kejtlintak,tak,to delas jen dobre,hele ale mela jsi ji taky rict,ze prehnana hygiena taky jako skodi!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlin
Však netvrdím, že jí to máš říkat na vážno. Pěkně si tím rejpni.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
zdarééééc fšici!
MÁM MASO, MÁM MASO, MÁM MASO! Mám plnej mražák kuřat, mletýho čehosi, vemen a hlavně SMRADLAVEJCH DRŠTĚK! Smrdí to eště úžasnějc, než sem myslela Toš od fčil budeme teprve ti správný barfisti Bajša si dala vemínko a prej mňamka nejvěčí Toš ale ňák sem se rozšoupla a mám toho 50 kilo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:50
- Nahlásit
kejtlin
Gosa je sikulka, umi si to dobre vypocitat. Ale chapu, ze z toho radost nemas. Mam jednu takovou klisnu, co vsechno preskoci a je to na zabiti.
uz mam docela vyschly domecek, jen v kuchyni je to jeste vlhke, prestoze tam mam zapnuty nonstop odsavac vlhkosti, venku uz je taky vsechno vyschle, mistral tomu hodne pomohl, tak jsem byla vyjimecne rada, ze fouka, ale s zumpou je to divny, spatne odteka voda, budu muset zavolat nejake zumpi odborniky
nemethova5
zdravim, pani, jak se mate? co v te praci? jste spokojena?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:51
- Nahlásit
Baysha
my měli taky závos, si na naší trase? Z Klatov na - plzeň a okolí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:58
- Nahlásit
Možná sem na chvilku napojená, takže nazdar pipky, zřejmě vás stihnu jenom pozdravit, jak prší, je to na prtku.
Eště sem nezjistila to maso od zuzky adidasky, jesi tu nejni, tak jí to řekněte, bo nápojka už asi nepofachá.
GRATULUJUUUU BAJKONŮŮŮROVEJM K VARLÁTKU A POSUTKU, FRANZI JE NEJLEPČÍÍÍÍÍÍ!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:00
- Nahlásit
malinka
my sme s blůčkem objednávali hromadně od Pošváře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:03
- Nahlásit
leyenda
¨s tím odsávačem vlhkosti, měli jsme ho po povodních půjčenej a po mě ho měl radek, mi volala asi za 3 dny,že mu to neodsává vlhkost,já na to, že to není možný, jela jsem k němu a zjistila jsem, že nevypustil akvárko a že v akvárku má minimum vody, dal ho jinam a odsávač už odsával
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:14
- Nahlásit
Baysha
My taky, sme na to s lagunou čekaly dvě hodiny u nás v práci, než zavezou vás ))) Ale musim říct, že to maso vypadá moc hezky, krásně bylo celý zmrzlý a moc prakticky nabalíčkovaný, brala sem srdíčka a hrubomletý.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:16
- Nahlásit
leyendaahoj pani,ja doufam,ze vam se dari trochu slusnejc,ze uz to mate reativne v rychtyku,jo dobry,nestezuju si.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:16
- Nahlásit
Gerda
no mi to dovez Jirka až někdy po 7 a už to bylo teda hodně rozmrzlý a minimálně jeden balíček drštěk byl otevřenej, no smrad jak sviňa, já blb jsem s tím nepočítala a vzala jsem si na přenos normoš cestovní tašky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:19
- Nahlásit
Gerda
a taky eště přemejšlím, jak to udělám, páč vemena a dršťky sou balený po dvou kilech a to bajša naráz nezbaští ani omylem... no holt to budu muset rozmrazit, naporcovat a znovu zamrazit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:20
- Nahlásit
kejtlin
no, ja to povazuju za hrozne uzitecny pristroj, kdysi jsem si koupila dva, ve Spanelsku jsem mela ohromny sklep cca 150 ctverecnich metru, mela jsem tam knihovnu, keramickou dilnu a vinny sklep, skladovala jsem tam taky mimosezonni obleceni, behem pul roku bylo vsechno obalene plisni. Pak jsem poridila tyhle aparaty a pohoda. Tady je normalne nepotrebuju, spis tu mam problem, ze se mi rozesycha nabytek, jeden jsem odvezla do Cech a jeden tu mam pro tyhlety nepredvidanosti
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:36
- Nahlásit
Baysha
tak to jo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:37
- Nahlásit
leyenda
mě vlhne kus zdi od tý velký bouřky, když venku prší nebo když sem pověsím mokrý prádlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
Baysha
Aha, tak ty si asi byla až po nás, my sme byli v šest, tak to nás zdržela hyjena, už je to jasný )) Néé, je jasný, že cestování s masem po praze ve všední den odpoledne je masakéro. Myslim, že na příště už dáme dokupy skupinu se závozem k nám, složíme to u věrušky na zahrádce a večer si pro to vyběhnem s batůškem. Naše hověziny vypadají opravdu moc hesky, sem na ně zvědavá, ale čoklům to šmakovat bude určo.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:52
- Nahlásit
kejtlin
ona jé ahoj, já tě nepoznala sem myslela, že se ke mě blíží nějaká stará bába, přitom jsem byla i slušně oblečená tj
Já byla dva týdny po porodu a jela jsem nakoupit do delvity
a spolužačka co tam byla na mě řvala přes půl delvity že už bych konečně mohla porodit.Kráva jedna tak jsem jí řekla že už mám mimčo doma a moc ráda jsem jí potkala.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:57
- Nahlásit
Jinak maso gut psům chutná, ale jim by chutnalo i h*vno a ani by ho nemuseli mít v misce.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
Gerda
no hlavně to bylo strašně narychlo, bych si jinač domluvila odvoz, 48 kilo v baťůšku fakt neuvleču
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:10 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
kejtlin
ona jé ahoj, já tě nepoznala sem myslela, že se ke mě blíží nějaká stará bába, přitom jsem byla i slušně oblečená tj
buď v poho, mně jednou autobusák řikal : pane ukažte mi tu tramvajenku (měla jsem kšiltovku a culík ) a když jsem mu jí ukázala, prohlíd si jí, vrátil mi jí se slovy : prosím, pane tak nevim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
buď v poho, mně jednou autobusák řikal : pane ukažte mi tu tramvajenku (měla jsem kšiltovku a culík ) a když jsem mu jí ukázala, prohlíd si jí, vrátil mi jí se slovy : prosím, pane tak nevim
tak s chlapem si mě už hodně dlouho nikdo nesplet , já jsem v klidu, myslím si jak já tak většina okolí, že nechat se ostříhat byla dobrá volba, že vypadám o hodně líp a na sousedku kašlu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:22
- Nahlásit
kejtlinbat kasli a zvysoka,jsi zas v praci???co sef,uz tak nechrmle?a neroznasi bacily?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:24
- Nahlásit
zuzanarosakovato je debiiiiiil!!!!!!!!fakt mazec!a mi se dneska stejne libil ten mladej chlap,jak me poslouchal na slovo,no uz tak dlouho jsem se fakt nezasmala!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:26
- Nahlásit
nemethova5
nejsem v práci mám volno, mám i vyvenčeno, za chvíli půjdu zalehnout, zejtra jedu ráno ke kadeřnici,pak ke kamarádce, pak k veterináři zaplatit dluh, pak dle počasí se smečkou ven a mám v plánu večer vykoupat psy malý, teda i velký, ale na to není počasí, do hokny jdu ve čtvrtek mám denní vloženou v pátek mám volno a v sobotu začínám svoji čtyřku denní směnou
|