| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 16:59
- Nahlásit
impact
Si možná u toho piva chtěl pošimrat ego. Taxem mu ho pošimrala.
Mooooc hezky si mu to řekla. Ale pak se nedif, že se ti zdají sny, že tě nahání něgdo s kalašnikovem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:01
- Nahlásit
kejtlinhele,jestli jsem to dobre pochopila to je tisic korun na den?uvidime,buh-vi jak to bude s praci,ja uz jsem skeptik po tech zkusenostech,co jsem zazila.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:01
- Nahlásit
Biluška
Šiš, nestraš. Teď se budu bát usnout.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:04
- Nahlásit
Biluška
moc gratuluju těm tvým šelticím, tobě nééé je to jejich zásluha
nemethova5
tisícovka za den, ale dohromady pro všechny lidi tj že každej dá max. stovku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:06
- Nahlásit
jo a ve středu jdu ke kadeřnici mám velmi dlouhé vlasy, nechám se nakrátko jako markéta jen vzadu nechám rozcuch a dám melír
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:07
- Nahlásit
kejtlinaha,aha,no to by bylo skvely,kdyby mi to vyslo!tak pak jsen hod foto,jak vypadas.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:17
- Nahlásit
kejtlin
moc gratuluju těm tvým šelticím, tobě nééé je to jejich zásluha
Jak jejich? Gdo je asi tak koupal, co? Česal? Stříhal? Říkal jim "ste blbé, co se válíte v té trávě, chcete vypadat jak rousnice?" a hlavně za ně zaplatil startovné, co?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:17
- Nahlásit
Biluška
Gratulace!!! Máš nějaké foto?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:30
- Nahlásit
nemethova5
tak to zařid´ tak, aby to vyšlo
mě nemá gdo vyfotit a fotím se nerada
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:37
- Nahlásit
až budu mít volno tj v úterý, tak musím vyfurminátorovat axu, padá to z ní po kilech-myslím, že až uvidím co z ní zbyde, tak zase zvýším krmnou dávku, se mi zdála nějak vypasená, tak už měsíc žere míň, ale začali jsme chodit zase víc ven a ona hodně lítá a možná to dělaj ty chlupy, na minulý procházce se namočila několikrát v labi, tak asi pustila podsadu, v tejdnu ještě nic, zkoušela jsem to a nevyčesala jsem skoro nic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:04
- Nahlásit
pawLINka
Nemám, foťákovi došli v sobotu baterky a samozřejmě nikdo nekoupil nový
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:10
- Nahlásit
jsem koupala čokla. Upřímně netuším, jak může Biluška vykoupat víc než jednu šoltyji. Jsme byli venku a Trix si zase spletl žabinec s trávou a v plný rychlosti naběhnul do rybníka. Ten pes je asi šílenej. A tak na jeho očistnou koupel padlo spousta vody, spousta norkovýho šamponu a ještě větší spousta ručníků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:18
- Nahlásit
Maky a Trix
. A tak na jeho očistnou koupel padlo spousta vody, spousta norkovýho šamponu a ještě větší spousta ručníků
Vrazím jednoho až pět psů do vany (dle velikosti psů). Vlažnou sprchou namočím. Našamponuju. Spláchnu. Po jednom vytáhnu z vany, utřu, vyženu ven z koupelny.... všech patnáct zvládám okoupat tak za dvě hodinky. Když jsou doma děcka tak uděláme manufakturu - jedna namáčí, druhá pere, třetí utírá...máme to za půl hoďky sfouklý.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak s tímhle stylem bys u nás fakt neuspěla. By se ti ani neoplatilo chodit s něma ven.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:21
- Nahlásit
Guten odpoledne, blázni staří! Gratulujeme Biluši i jejím šelmyjím k velkokráse! Termín výcvikového tábora se nám nesmí křížit s termínem vodního výcviku v moříčku!
Právě sme se vrátili z léza, byla to kakastrofa, lidí jako sraček, cyklisti, co ani trošku nezpomalej...amála mi uplavala s rozárou, pak se spolu honily na hnoji a když sem je šla bít, mezitim si mařena užívala s jorkšírem )) Naštěstí sme potkali brinušku a mohla si užívat s fenou. Takže jedna fenka smrdí mocinky, druhá je nešťastná, že si nemůže štrejchnout. Dostaly rybu a preventivně na prdel a už sou v pelechách. Máma mě nutí jet koupit tlku, mě se strašně nechce mezi lidi. Budu přectírat pooperační slabost.
Jak se máte jelimani?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:24
- Nahlásit
Jste divní ty wado.. Já vezmu nudli, postavím ji zadníma do vany, předníma se musí opřít o hranu vany, sjedu sprchou podvozek, ev. povrch těla, vyndám z vany, podrbu ručníkem a vyvolám si další. Kdybych je měla po každým dešti šamponovat, tak se z toho zvencnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda
Budu přectírat pooperační slabost
skus mimoděložní těhotenctví anebo problémy s prostatou
su nasrané,nepište,mám práci
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:25 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
impact
koupal se podruhý zaživot. V šamponu teda. Ten rybník nebyl ani tak rybník jako stoka a čokl smrděl jak kanalizace.
Biluška
a já jednoho čokla meju hodinu fakt mi to moc nejde, ani mě to nebaví, jeho taky ne, jsme oba mokrý, koupelna je pod vodou, postele jsem plný vody... je to vyčerpávající
edit: impact: normálně meju taky jenom takhle. ale pes, co smrdí v celým bytě se prostě vykoupat musí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:32
- Nahlásit
impact
Kdybych je měla po každým dešti šamponovat, tak se z toho zvencnu.
Cák su blbá? Šamponuju akorát když se vyválí v nějakém ultrahnusu. Nebo před výstavou. Nebo při jiných, obzvlášť důležitých příležitostech.
Zabahněné podvozky řeším tak, že je zavřu do klecí a tam počkají až to z nich opadá . Pak je přejedu vysavačem. Ze začátku se báli, ale už si zvykli a je to pohodové a rychlé
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:33
- Nahlásit
Biluška
Já ho opláchnu vodou, nebo zavřu do kennely, počkám až uschne a pak vykartáčuju. Nebo holt vysaju postel...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:36
- Nahlásit
Maky a Trix
símťa, ympakt meje krátkovlasý čokle. Šelmyje ještě schnou dobře oproti kokrům, kteří neschnou vůbec. V klidu, taky meju jednu máňu děsně dlouho a suším taky dlouho a vše je mokré a smradlavé a tak.
Děcka, budem na to léto dělat ty teplákofky celý?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
Gerda
důležitý jsou mikiny! Kalhot mám spoustu, ale mikin málo ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
kejtlin
až budu mít volno tj v úterý, tak musím vyfurminátorovat axu,
a já budu muset vytrimovat CELOU Sophii, já vím je malá, ale zase aby mi u toho držela, to bude něco, za sobotu a neděli mám vytrimovaná záda, ale ještě boky, nohy a hlavu, no to nejhorší mě čeká, to tak vidím, že jí budu trimovat po částech, tak snad už příští víkend bude celá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:49
- Nahlásit
ja budu za chvilku vycesavat cernyho parchanta,to zas bude modrin!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:54
- Nahlásit
Útlocitné čístotné dámy,
já počkám, až pesani uschnou a opadá to z nich, pak vyvětrám a vyčistím podlahu.
Ačkoliv asi jako jediná mám pro psy postavenou malou sprchu. Ačkoliv ještě není plně hotová.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:56
- Nahlásit
Maky a Trix
hodinu šamponuju největší a nejchlupatější psy kyru a sindu ani hodinu ne, mylý mám hotový za pár minut i s vymačkáním žlázek
Gerda
mohli bysme udělat celý teplákofky, žádnou nemám
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:03
- Nahlásit
jeziis ste tžoho napsaaalii
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:05
- Nahlásit
A na kdy sme chtěli dělat ty výcvikový francouský vesty od geyendapaje?
kejtlin
krom té deky a ručníku mám u tebe ještě malou zelenou mističku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:08
- Nahlásit
Gerda
krom té deky a ručníku mám u tebe ještě malou zelenou mističku.
tak tu má gustaf, chtěla jsem ji dneska vzít a zapomněla jsem na ni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:18
- Nahlásit
nemethova5
pošlu ti nějaký fotky, pro ty co mě ještě neviděli v krátkých vlasech, dej je sem moc prosím. děkuju
|