Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:24
- Nahlásit

kejtlinjj,dam neboj!

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

tyyy joo koukate na zpravy masakrrrrr

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:40
- Nahlásit

ketty
Nekoukám, děcka koukaj na šmouly. Vo co gou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:41
- Nahlásit

kejtlin
co mě ještě neviděli v krátkých vlasech
my, co sme tě viděli, se myslim shodnem na tom, že to byl skvělej nápad, mocinky ti to sluší! Za mě osobně - o sto procent lepší než s dlouhejma, i když máš vlasy moc krásný a ty dlouhý sem ti strašně záviděla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:42
- Nahlásit

Biluška
Taky gratuluju k těm výsledkům.
A kdyby se Ti náhodou nehodila ta plesnivka a chtěla bys jí zadarmo někam umístit, aby ses jí zbavila, tak bych se obětovala a vzala si jí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:44
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Taky gratuluju k těm výsledkům.
Ó děkuji . Fšem ostatním taky

A kdyby se Ti náhodou nehodila ta plesnivka a chtěla bys jí zadarmo někam umístit, aby ses jí zbavila, tak bych se obětovala a vzala si jí.
Mám takový seznam lidí, kteří si rozdělí moje psy gdyby se mi náhodou něco stalo. Třá kdyby mě zavřeli. Páč se mi ohlásil finanční úřad na kontrolu tak už si balím kartáček a pyžamo . Essi chceš tak tě dopíšu na seznam . Ale pak si ji zcela závazně musíš vzít a pečlivě se o ni starat, nebo tě budu chodit strašit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:46
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:47
- Nahlásit

Děcka, to je masakéro, poslouchám vysílání židofské obce na regině, do toho tam byl záznam z rádia Maria, nějaký náboženský rádio pro židy, zpívali ve svingovym rytmu píseň halelůja, v sánskrtu (nebo čim to mluvěj). Rádyjo je bezva věc! Na počest Vlčáčkové sem zas posluchla planetáryjum o černých dírách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:50
- Nahlásit

Biluška
Mám takový seznam lidí, kteří si rozdělí moje psy gdyby se mi náhodou něco stalo.
Fakt tam mám to Lilátko? ))) Dopiš mi eště Kofiho, kejtlin mi dopíše Sindu a Lylyje.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:51
- Nahlásit

tak toto je prosim kejtlin,kdo ji nezna osobne jeste,jak ja,tak mi pripada jako dost velka sympatacka!!!je to kooooza roooza,sama sebe zhazuje a vypada doooost dobre,jinak tady to foto se mi moc libi!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

Biluška
Jóóó, já chci být na seznamu v pořadníku na šeltičky!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:54
- Nahlásit

Biluška
DO Brna na NVP jedeš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:54
- Nahlásit

Gerdahele slusi ji to teda dost!a ohledne toho radia,ja si jednou zapla nakou nasi stanici a rano me vzbudilo hulakani mezuinu na mesite,jako mazec,az jsem z toho dostala zachvat smichu!

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

Gerda
potřes za mne Maryji tlapkou, když má dnes ten sváteček

A uš mi s tou vaší vječnou víkendovou aktivitou neserte! Já nikde nebyla, nic sem neudělala, nic sem nevyhrála a stejně sem úplně vyřízená

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

Gerda
Mluví jidiš, ne?
Já takhle poslouchala náboženský rádio, ač ateista, když tu byl papež. Jsem to byla líná přepnout nebo co. Ale bylo to celkem zábavné. A největší korunu tomu nasadil nějaký náš církevní papaláš, který pravil cosi ve smyslu (velmi volně cituji), že současný papež se naučil milosrdenství, když s bratrem sloužil ve wehrmachtu u dělostřelectva. Tak to jsem si ucvrkla...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

nemethova5
ty fotky sem tě poprosila sem dát, protože na nich vypadám o dost líp než ve skutečnosti, markéta má asi zázračný fot´ák
Gerda
dlouhý vlasy jsou o ničem s tím nic neuděláš, na uzly apod. nemám čas ani náladu a hlavně já měla ty vlasy tak těžký, že by to ani nešlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

gabifi
šmarjáááá vona má svátek???????????????? Ani nevim - jsi jediná, kdo si na ní vzpomněl, jinak vůbec nikdo, ani já ne )) Jsi moc hodný člověk, dám ti jedno štěňátko, co bude mít s tim jorkšírem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:02
- Nahlásit

Mucholabka
DO Brna na NVP jedeš?
nejedu, jsem prošvihla uzávěrku.

Vlčáčková
Jóóó, já chci být na seznamu v pořadníku na šeltičky!!!!
OK, pošli nacionále. Adresu a nějaký funkční telefon

Gerda
Jistě, že tam máš Lilátko a essi jí budeš říkat,že je škaredá tak bude mít trojma a budu tě taky chodit strašit Kofíka ti teda dopíšu

Čili aktuální seznam vypadá takhle:
Davídková - Bageta
Gerda - Lilátko a Kofík
Pawlinka - Megane
Impact - Armageddon
Reneeska - Semtex
Moje ópérka - Hessit a Puma
Muchoš - Orobulka
Vlčáčková - Lasinka
Lajenka a Bon-Bon zůstanou doma

Předpokládám, že Rozárka mě nepřežije. Essi jo tak ju taky dostane Davídková, páč je úchylná na ofčáky
Ještě je volná Mia a Nýna se hlaste gdo je chcete . Doufám, že jsem na nikoho nezapoměla, je to mozkově velmi náročné gdyž má jeden tolik psů

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

Biluška
gdo je mia?

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:04
- Nahlásit

kejtlinvypadas dost dobre,tak blbe nekecej!sebe sama zhazujes!si normalni?jo ja mela taky dlouhe vlasy az po prdel,ale to uz je moc davno,to je jeste z praveku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:05
- Nahlásit

Biluška
Aha aha. Jedeme na neděli s tosama, tak bych s někým pokecala apod.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Mluví jidiš, ne?
promiňte, to sem opravdu ustřelila )))))

současný papež se naučil milosrdenství, když s bratrem sloužil ve wehrmachtu u dělostřelectva.
Tyyyy vole, to je hustý )))))

kejtlin
na nich vypadám o dost líp než ve skutečnosti, markéta má asi zázračný fot´ák
No já zrovna chtěla říct, že tak, jak ti to sluší na fotkách, je eště prd proti skutečnosti, páč to prostě k tobě jde, seš v tom víc podobná svýmu temperamentu...si myslim

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:06
- Nahlásit

Gerda
dám ti jedno štěňátko, co bude mít s tim jorkšírem.

rači to štěňátko s Kofíkem

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

Biluška
gratuluju paní k výstavě, vaši pejsci jsou šikovní

Dneska jsem Sophi naučila štěkat na povel

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

Vlčáčková
současný papež se naučil milosrdenství, když s bratrem sloužil ve wehrmachtu u dělostřelectva.
Ghíííííííííííííííííííííííí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:09
- Nahlásit

gabifi
rači to štěňátko s Kofíkem
To ste si pani vybrala moc dobře . Kofík je kastrovaný, dává klidné štěňata. A hlavně vydělává ty milijouny, Gerda bude brzo bohatá

Mucholabka
Aha aha. Jedeme na neděli s tosama, tak bych s někým pokecala apod.
My stejně vystavujem v sobotu. Když teda neprošvihnem uzávěrku

makrel
gdo je mia?
Něco jako špic - http://www.mojipsi.canisterapie.net/nase_smecka.ph p?page=mia

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:10
- Nahlásit

Biluška
Něco jako špic
tak esi nelžeš a je tak hodná, tak mi ji napiš.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:11
- Nahlásit

Montyale uz umi mrnous stekat???no ja dneska s prudasem cvicila revir,tak jsem vohlodana jak kost.

<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání