Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Gerda
su velmi nechápavá panička, ale nakonec se dycky ňák dohodnem

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:21
- Nahlásit

Gerda
no mi hlavně přinde blbý pořizovat si flexinu jenom na ty noční pětiminutovky. u silnice chodíme na normoš vodítku a jinač navolno, zatím se nás drží

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:22
- Nahlásit

Baysha
flexa je dobrá věc, opčas na ni připnu hluchou tessu, dyš je terén,gdy na ni nevidim
all
jinak modřinu na stehně jak mě hryzla goša mám ještě stále, ale uš nebolí

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

kejtlin
ale jo, nic proti flexe, jenom ji v tuhle chvíli fakt nepotřebuju, páč když de navolno, drží se max 5-10 m kolem nás - uvidíme v pubertě
to noční venčení budu zatím radši řešit pamlskama než ekstra kvůli tomu kupovat flexu

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:28
- Nahlásit

Baysha
no mi hlavně přinde blbý pořizovat si flexinu jenom na ty noční pětiminutovky
todle je myslim dost pádnej důvod
a bajša se na zavolání ani neotočila a vlítla před couvající auto, naštěstí to taktak stihla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:29
- Nahlásit

Baysha
flexa se ti může hodit i někam kde ji nebudeš moct mít navolno, třeba nějaký psí akce a přitom může mít větší rádius než na 150sm vodítku, já ti ji nevnucuju, ale myslím, že to není špatná věc,mám taky tu velkou pro velký, 1 malou pro malý a jednu střední

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:29
- Nahlásit

Baysha
mám v šufleti jednu náhradní, takovou ouplně vobyč, klidně ti jí pučim, pokud bys chtěla, nevnucuju ti jí, jen prostě kdybys chtěla, řekni si.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:32 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Alexa
ale dyk říkám, že kdybych měla u sebe mlsky, tak mě poslechne, potvora
navíc blbý bylo to, že jsem nečekala, že tam pojede auto, tam projede něco ve středu v přestupnej rok teď už si dávám majzla

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

Baysha
blbý bylo to, že jsem nečekala, že tam pojede auto, tam projede něco ve středu v přestupnej rok
no znáš to dycky je něco poprvý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:34
- Nahlásit

Baysha
taky můžu velkou zapůjčit není problém

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:35
- Nahlásit

Alexa
njn... už si dávám bacha, jako varování to úplně stačilo

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:36
- Nahlásit

hele lidi, už do mě nerejte, tak si ju teda pořídím, no...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

Ste normální? Nadrásat stopadesát stran než dojedu z Holomóca? Gdo má na starosti výcuc? Fofrem se mezi sebou domlufte, páč essi tu nebude než vylezu ze sprchy tak vám napařím takový daně, že se z toho poeáte

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:59
- Nahlásit

Biluška
sme ti ze sna nemohli zavolat, bo tam byl takovej hluk, že to nešlo, pak sem na tebe dočista zapomněla.....
Všechno bylo dobré, všichni měli krásný den, lejenda má prout, ketty žofku lišku, koně nemáme, ale jinak vše, co má správná italská dífka mít....tak nevim, no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 22:04
- Nahlásit

Gerda
sme ti ze sna nemohli zavolat,
Dobrý to neřeš, já sem stejně učila štěňata polohovat a ňák sem přitom usla A pak už jsem měla co dělat, abych byla na sedm v Holomócu.

Všechno bylo dobré, všichni měli krásný den, lejenda má prout, ketty žofku lišku, koně nemáme, ale jinak vše, co má správná italská dífka mít....tak nevim, no.
Toš to je dobře Je důležité mít fšechno co mít máme, jinak bysme se ještě dostali do řečí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 23:14
- Nahlásit

dršte palce aby drogy na zup zabraly a mohla jsem zejtra na cvičák, jdu to zkusit zaspat

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 00:27
- Nahlásit

impact
makrel ........se musim na ni teeda podivat laguna
chaaa ok tak az ser uvolni naky kotecek treba ten po ralfovi ten obyva mistnosti dve
davidkova renata
jojojo diiky liska je skvela chrape v pelechu boji se psu to ma celkem blbi a liska piska a chce za ni sa badovi taky vonii a holky ty jen cumej zer jako dalsi baba v barakujinak liska zofka je stale stejne pritulna ke meje to milacek a ma nehorazner stejnej ksdichtik s liskou1
sourozenciiiGerda
joo liska je nejlepsi ta ma vycvik normalne si videla jak na povel k noze krasne se zaradila no bez voditka na zahrade stale chodi u nohyAlexa
jasne ja mama lisek malo hancaw
co to tu povidaaas a ze ty si zpivala LISKA JEDE LISKA JEDE TO SE NEPOCHLUBIS takze takle jela liska ty policajty sem blejsknout neztihla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 07:42
- Nahlásit

http://www.stream.cz/video/514307-bagrik

Přesazujeme bez práce...máme na to lidi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:11
- Nahlásit

krásné ráno, jen probíhám, jedu na cvičák

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:12
- Nahlásit

Baysha
Gerda
kejtlin
já taky odměňuju dospělýho, sice neděláme výcvik, ale za přivolání, vyplivnutí humusu a chůzi u nohy bez vodítka občas něco dostane.A minimálně se teda chválí úplně za všechno. Jsem si všimla, že lidi často když už psa něco naučí, tak kolikrát to berou jako samozřejmou věc a psa už ani nechválí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:14
- Nahlásit

makrel
v rychlosti, moje KAO nikdy nebyla moc žravá, ani jako štěně ne, ta byla jen chválená a funguje velmi dobře

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:15
- Nahlásit

kejtlin
každý pes je jiný, to bylo hlavně k tomu odbourávní pamlsků, jak psla Baysha

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:49 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Taky jedu na cvičák. Mám asik dva nový lidi. A zapomněla jsem si ostříhat nehtíky, to zase dopadne.

Pak vám napíšu ftipnou historku ze včera z hospody, kdy pán děsně pomlouval tu prdelatou ženskou, co chodí s tím velkým černým psem a kolem má moc těch malejch. A netušil, že mu sedím za zády.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 08:59
- Nahlásit

caute,ja na cvicak nejdu,pac jsem v praci,vzala jsem si toho spratka cernyho nevycvalanyho,at ho mam pod dozorem!!!!!!!vcera mel svuj den!hajzl dostane a jeste se otrepe!

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 09:00
- Nahlásit

taky vam preju hezke rano a cvicenicka na cvicaccich

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Nazdar pipky, už mám teda snad konečně trošku nápojky, takže dobrého jitra, už sme vovenčený, asi se pudem flákat, nebo uklízet, teťkanc nevim. Už cvičíte?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 10:02
- Nahlásit

čus děcka.
já pamlsky neodbourávám, já je prostě vobčas zapomenu. pes na mě sere i když je mám, tak je to vlastně fuk. snažím se mít aspoň míček. Metrovou brázdu vyreje když dostane volno. Ke mně je povel, kterej se nesmí uspěchat

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 10:11
- Nahlásit

Gerda
ja zachvili budu cvicit uz volali lidi ze jedou na vycvik silenej krizenec bernaka a hovika a liska haja spokojene a ciha beh domacnosti ...

impact
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

Tak my už jsme doma. Měli jsme čtyři psi, z toho dva noví a vůůůůbec to neposlouchalo.

A k tomu včerejšku.. Jsme byli s kámošema na pívo a vedle u stolu seděla zády ke mě sestřenka a její manžel a jeden myslivec, co bydlí asi tady za rohem. Tak sedíme, plkáme a teď slyším od vedlejšího stolu "No a nejvíc mě sere taková tá malá prdelatá , jak chodí s tím velkým psem a okolo sebe má moc téch maléch".. Tak jsme všichni ztichli a začali poslouchat, co se teda o sobě dozvím. Z naštvaného pantáty vylezlo, že má psa, kterej mu startuje do psů a já si normálně dovoluju s tím velkým psem chodit bez vodítka. Nutno podotknout, že tak chodím jen tady za roh, cca 400m na pole a chodím tak, že Máfo jde vedle levé nohy, bez vodítka. Vedle jeho předních noh jde na vodítkách jedna pára nudlí, vedle jeho zadních noh na vodítkách druhá pára nudlí a u mojí pravé nohy Atinka na vodítku. Nikdo nikam nevybíhá, prostě jdeme sešikovaní až na pole, kde je vypustím. No a pantáta se hrozně vztekal, že jak je to možný, že ten černej velkej bojovej není připnutej na vodítku, když ten jeho pes startuje do psů. Bavila jsem se dobře do té doby, než z něj vypadlo "Já kdybych mohl, tak ju prásknu přes celou hubu". Na to jsem teda vstala, došla ke stolu a říkám, ať si práskne, když je takovej hrdina. Že já jsem ta malá prdelatá a ti psi jsou moji. Kupodivu neměl slov. Rudej byl až na prdeli, čuměl do stolu a mlčel. Přiznám se, že jsem ho tam chvíli ztrapňovala kecama, že má silný hospodský kecy a když stojím před ním, drží hubu. Že můj pes po nikom nestartuje a jelikož je tady zrušená vyhláška o pohybu psů, můžu si se psem chodit jak chci. A že jestli si neumí psa vychovat, je to jeho problém a rozhodně kvůli jeho blbovi nebudu chodit se svým psem svázaným. Pak jsem ho ještě jednou vyzvala, ať teda stoupne a práskne mě přes celou hubu. Říkal, že ženský nebije, tak jsem mu s úsměvem řekla, ať si teda příště dává majzla, kde koho pomlouvá, a odešla jsem si dát panáka. Kokot jeden.

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 10:39
- Nahlásit

Baysha
já měla podobný zážitky při nočním venčení asi před týdnem. Ve tři ráno jsem nemohla smrada odlovit, navíc, je téměř bez bílých znaků, tak jsem ho ve tmě ani neviděla. Piškoty mám ve venčících bundách furt, ale štěně na ně zvysoka se..
Vzdala jsem to, koupila maso a nakrájené na kostičky ho mám v pohotovosti v krabičce v lednici. Později zkusím občas maso nahradit sýrem nebo párkem, je to přeci jenom pohodlnější a levnější.
Na vodítku neumíme ještě ani pořádně chodit, o čůrání a kakání ani nemluvím
Pozor, flexa má jednu nevýhodu, zabírá ti jednu ruku, páč si jí nepověsíš kolem krku jako vodítko.

<< 1 ... 5148 . 5149 . 5150 . 5151 . 5152 . 5153 . 5154 . 5155 . 5156 . 5157 . 5158 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání