Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 06:56
- Nahlásit

čai všici, kdo jedou na sen zvířat a 5p at´ si to užijou a ti co dřou jako já at´ jim to uteče

impact
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 10:01 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Normálně se mi dneska zdál sen, že za mnou přišel nějakej vrah a chtěl po mě vědět, kde je Biluška. Jsem furt říkala, že nevím a on mi vyhrožoval, že s ní mám ukončit veškerou spolupráci a okamžitě se odstěhovat na druhou stranu republiky. Pak mi chtěl psy nakrmit marjánkou, ale vyházela jsem jim to z misek. A pak utek balkonem. Bylo to na starým paneláku, ve třetím patře. Tak jsem chvíli dělala jakože nic, kdyby se vrátil a pak vzala telefon a volala Bilušce a říkám "kde jsi" a ona "tady" a já "kde tady, oni tě hledají". A v tom se otevřely balkonový dveře a ten týpek na mě mířil kulometem, tak jsem se hystericky rozbrečela a Biluška furt "co je, co ti udělali..." a pak jsem se vzbudila mokrá jak myš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 10:24
- Nahlásit

impact
ty máš sny a pak že se hrůzy zdají jen mě

impact
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 10:30
- Nahlásit

kejtlin
Jako nech bejt. Jsem z toho dobrej tatar. On mě kvůli Bilušce chtěl fakt zastřeli. A byl to nějakej herec, akorát nevím jméno.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 10:32
- Nahlásit

ahooooj vseeem

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

se asi na ten sen zvirat nevypravim nebo co mi to trvaaa

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

impact
paní, jste moc hodná, že jste mě neprozradila

impact
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 13:14
- Nahlásit

Biluška
Nevím, jestli mi to za tu propocenou peřinu stálo.

malinka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 16:10
- Nahlásit

Biluška
ja ste dopadli???

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:08
- Nahlásit

malinka
ja ste dopadli???
No úpa úžasně Už cesta tam mi dala teda pěkně zabrat - na stokilometrové trase tři objížďky, jeden semafor (frézovaná vozovka) na kterým jsme stáli asi půl hodiny a třikrát jsme zabloudili. Dojeli jsme tak tak na konec přejímky. Pastvina hned vedle dálnice. Ovce byli dost daleko, ale příjezdovka vedla souběžně s dálnicí, cca tři metry od ní (dělil nás jenom ten travnatý břeh dálnice). Cesta docela solidně rozbahněná a těsně před náma zapadlo auto. Bylo jasný, že nevyjede a že teda musíme zaparkovat na té příjezdovce a dojít to pěšky. V kufru jsem měla sedm psů včetně štěňat (poslušnost nula) a Lilátka (poslušnost mínus dva). Takže jsem kufr otvírala za jištění několika osobama a tak šíleného řevu "lehni,zůůůůůůůůůůůstaň", že těm lidem co mi jistili kufr rezonovali ušní bubínky . Pejskové byli děsně rádi, že někde jsme a ovečky se jim moc líbili. Nejvíc Lilátku, které hrozně plakalo a dožadovalo se vstupu do ohrady, aby mohlo některou ofci sníst. Nejlíp fšechny. Nýna a Bon-bon co se měli zkoušet se od ofcí distancovali a říkali, že s takovýma velkýma bekanýma ofcema kamarádit nebudou. Taky nekamarádily . Megan dostala asi pět infarktů a ruply jí čtyři céfky když viděla jak to tam ty dvě kazí . U Bonky jsem to docela čekala, tam jsem tušila, že vlohu nemá, ale u Nýny jsem doufala, že jo. Tak nemá . Místo složené zkoušky jsme dostali velkou pochvalu od pana rozhodčího, že je vidět, že mi ti psi hrozně důvěřují a kvůli mě jdou i k těm zvířatům, kterých se očividně bojí. No by si taky mohli zkusit nepřijít, šak měli povel "pocem"
Celou dobu děsně lilo, ale fakt děsně. V celý republice sluní svítítko, jenom nad tou jednou pastvinou je průtrž mračen Měla jsem s sebou Staníka, i když seděl pod střechou tak byl zmrzlý jak sobolí lejno. Plus k tomu si samozřejmě vzal mokrou Megu na klín i když jsem mu to zakázala Tak jsme to velice rychle zabalili a jeli zase domů, skoro jsem ani neviděla jiné pejsky . Jenom asi tři. Samé bordeřice. A Lilátko si tam našlo ctitele - borderáka co ji děsně lavískuje, ona jeho ne, páč je dáma a musí dělat cavyky . Ale jenom na oko .
Cestou domů jsem zabloudila na dálnici - najela jsem si na Nový Jičín místo na Ostravu a musela jsem jet dvanáct kiláků k dalšímu sjezdu
To byl zase krásný den Alberte . A ještě nekončí, za chvíli vyrážím pracovně do Holomóca

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:13
- Nahlásit

Biluška
a já ti tak držela palce, no aspoň ste se nenudili

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:27
- Nahlásit

Tak jsem se právě vrátila ze Snu.Bylo to tam supr pěkný počasí jen ta moje obludka dle sousedovic psa pořád hárá

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:30
- Nahlásit

laguna
jak pěkný počasí? dyť celej den prší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:34
- Nahlásit

laguna
jaký to bylo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:36
- Nahlásit

kejtlin
a já ti tak držela palce, no aspoň ste se nenudili
Zítra pokračujem výstavou. Budem bojovat o dalšího krajského vítěze do sbírky . Vzhledem k tomu v jakém stavu je po dnešku jejich srst teda fakt nevím

Jedu do toho Holomóca, nedrásejte drásalice

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

ČUS BUS AUTOBUS

tak sem na tu pipinu, kvůli který sem nešla na pochot 5P čekala zbytečně. Fakt miluju lidi, kerý se na něčem domluví a pak nemůžou ani napsat sms seru na tě

makrel
dyť celej den prší
tady je úplně špičkově, celej den svítí sluníčko a je nááááááádherně a zejtra má bejt taky tak

Biluška
heskej den sis užila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 17:52
- Nahlásit

Alexa
tak sem na tu pipinu, kvůli který sem nešla na pochot 5P čekala zbytečně. Fakt miluju lidi, kerý se na něčem domluví a pak nemůžou ani napsat sms seru na tě

takový lidi mě vytáčí taky
já myslela žes byla na pochodu a na snu s holkama

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:00
- Nahlásit

kejtlin
já myslela žes byla na pochodu a na snu s holkama

no právě kvůlí ní, protože už sem jí asi 5x odřekla, tak už mi to bylo blbý a vona se nakonec vůbec nevoptěžovala

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

mam dalsi liskuuuu

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:02
- Nahlásit

ketty
ty jsi psycho, ty sis fakt něco přivezla?

ketty
Člen
- Nahlásit

parta hic semnou a liskou

kejtlin
Člen
- Nahlásit

ketty
mam dalsi liskuuuu

nekecej a dej info a fotku
sem myslela, žes chtěla původně koně
a gratuluju k další lišce

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:04
- Nahlásit

kejtlin
na kone sem nemela ale chtela sem na nem dojet dom s liskou nazadech makrel
jojo fakt maaam ale byl tam jeste takovi supr vlk malii no ale rekla sem si ze velkeho niic jeste ze me posadfili do auta a odvezli

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

ketty
bys měla mít zákaz fstupu na takové akce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

ketty
vyfot´ prosím lišku zblízka, s tý fotky vivím kulový poněvač mám moc dijoptrijí

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:08
- Nahlásit

chteli mi ji dat i s mamou jako liska si em vybrala se ke me hrnula prej ze jako od lidi utikala a me skakala do klina je po nakim zemrelim panovi...4roky sou jii
kejtlin
no jako asi musim nahrat ty fota

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:11
- Nahlásit

ketty
no jo,ale ještě jedna liška na tebe čeká v tématu darovací psi

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:11
- Nahlásit

makrel
no prej muzu dvakrat rocne usoudila davidkova a gerda a kdyz sem sni prichazela tak PREJ NO FAKT HELE MA LISKU

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

makrel
jeziis kdee jaka

joo a lisku mi predavala slecna co ej tu nick kokr v nouzi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

ketty
vona má fatk výras jak liška co máš doma.
fena nebo pes? jak se vlastně jmenují tvoji psi, kromš filáka toho si pamatuju-ralf?

<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání