| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:39
- Nahlásit
nemethova5
Dávám jitrocelák v čaji z echynacey a malejm do prcky půlu dětskýho panadol čípku, na doporučení vetky... Jako nemaj to hrozný, hlavně nemaj hleny. Ale i tak je to randál, když ti kašlou čtyři psi pod peřinou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
impact
to co píše nemethova o tom acylpyrinu jsem taky už slyšela, ta kyselina je acetylsalicyová-nevím jestli mám správně i/y, to samý jsem slyšela o ibuprofenu-kamarádčina fena sežrala skoro plato, přišla domů z práce, a čuba už napůl mrtvá, dojela naštěstí včas, čínský naháč to byl
Baysha
moji psi taky žerou syrovou zeleninu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
nemethova5
tetanus se dává dvě dávky a pak tuším vždycky po dvou nebo třech letech přeočkování
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:50
- Nahlásit
impact
Tož to já jim ho nedám
Ty woe, naordinoval mi ho veterinář. S tím, že s léčbou psincáku acylpyrinem má ty nejlepší zkušenosti U nás bylo po kašli během tří dnů (poté co se nasadil ten acylpyrin, předtím kašlali dva týdny) a nekrvácel nikdo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
impactjj,to delas dobre,ja vim,me stacilo jak hajan chrlal a davil se u toho tak,ze jsem myslela,ze ho ty hleny zabijou,bud rada,ze ty hleny nemaji,to je silene dusi,hlavne se porad s tou vetkou,kvuli tomu acylposu,ale ja bych ho proste nedavala.
kejtlinjo a kvuli ibalginu a ipobrufenu jsem taky dostala servane od mojeho veta,to jsem jeste tenkrat nevedela a soupla hajanovy ipobrufen,kvuli bolesti,jeste mi rikal,jak vite kolik muze dostat davky????jo ta kyselina,ja to neumim vyslovit,natoz napsat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:52
- Nahlásit
Biluškaja nevim a jak ti to nadavkoval?ja bych o psum proste nedavala,uz jenom kvuli tomu,co tam je,hlavne kvuli te kyseline.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:56
- Nahlásit
nemethova5
ja nevim a jak ti to nadavkoval?
Už jsem to tu psala. Půl tablety dvakrát denně.
ja bych o psum proste nedavala,
No tak jim to nedávej, copak ti to nutím?
uz jenom kvuli tomu,co tam je,hlavne kvuli te kyseline.
Ta kyselina v tom je jaksi právě to, co léčí, chápeš? Ty se chováš jako kdyby to byla kyselina sírová.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
Biluškahele pro me za me,jim treba dej vitriol,kdybych se neptala jednoho veta,tak tady nekachnu ani hlasku o tom,jinak ta kyselina krasne rozleptava zaludek,ale je mi to fuk,uz nepisu o tom ani radku,je mi to upa jedno,nebo kdyby psovy davali viagru,tak mi to je total jedno,jen jsem tu napsala svuj nazor od peti vetu,tak asi nejak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:00
- Nahlásit
Děcka, tak si přectafte, že sme tu v noci měli vraždu. Já myslela, že se mi to zdálo a vona to byla pravda. Máma řikala, jeslti mě ten kravál taky vzbudil, sem řikala, že jen trošku, že čuby zařvaly, ale já na ně a pak sme zas spaly. Dva kluci a holka ňáká se tu hádali před domem, ale jako fest, jekot byl, pak ona ječela - tys ho zabil tys ho zabil, pak sem spala, pak prej přijely tři policejní auta, sanitky ňáký, zatýkalo se, byl bjěch sídlištěm, pak klid. A prej se zbodala hovada jakási. Nic víc nevíme. Jen že na louce venčící pobodali slečnu, co tam venčila - tam je jediný oficiální místo, kde smějijou bejt čokle volně. Heské, že?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:02
- Nahlásit
Gerdano kouka,ze tam mate taky pekne veselo az milo,koukam,ze clovek se citi asi nejbezpecneji doma.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:03
- Nahlásit
Gerda
ty woe tam vůbec nechot´ lidi sou děsný hovada!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:03
- Nahlásit
nemethova5
jen jsem tu napsala svuj nazor od peti vetu,tak asi nejak.
Bych chtěla mít tvý starosti a volný čas. To jen tak obíháš pět vetů a ptáš se na jejich názor na kyselinu, jejíž název neumíš ani vyslovit jo?
,jinak ta kyselina krasne rozleptava zaludek
Jistě jistě....nevím jak ty, ale já toho v dětství spolykala kila - při každé chřipce, angíně... ordinovalo se to tenkrát snad na všechno. Žiju a rozleptaný žaludek nemám (gdybych měla napiju se aloe )
Jinak mě je naprosto jedno čím léčíš psincák ty, Impact, nebo kdokoliv jiný. Impact chtěla poradit, tak jsem jí řekla co zabralo u mě. A to, že to zabralo je nade vší pochybnost.
Když se budeš rozčilovat rupne ti céfka . Jsem zvědavá kde budeš včil na noc shánět aloji
Jdu se svalit, ráno vstávám tak brzo, že v podstatě ještě ani nebude ráno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:05
- Nahlásit
nějak usínám u compu, asibrzo zalítnu do peří
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:07
- Nahlásit
Biluškahele,ja se musim smat,jen jsem napsala svuj nazor a uz podruhy ti pisu,ze je mi jedno,co kdo coklovy da,ne neumim napsat,natoz vyslovit,ja se za to nestydim,na rozdil od jinych!hele a to mas upa jedno,ja mam od tech sracek zniceny zuby,zaludek ne,je to jen muj blbej nazor,at si kazdy od toho vezme co chce,no koukam,ze tu zas dlouho nepolezu,abych snad nekoho nahodou neracila nasrat a urazit!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:07
- Nahlásit
nemethova5kejtlin
děcka, ale to bylo u nás před barákem, normálně v noci...od tý doby, co tu sou herny a devět hospod na jedno malý sídlo, je tu samá verbež, hnusný vožralý ukáčka, hnusáci sídlištní, stahujou se sem z celý čtyřky. Hnus fialovej, fakt. Jedině že halt teda nebudu už chodit sama pozdě večer ven, nebo jen kolem domu. Ale to se mi taky nechce. Ach jo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:09
- Nahlásit
Biluškaja se ptala na nazory i po telefonu jinych vetu,nevim,proc bych je mela obihat,na to cas nemam,to mas pravdu,protoze nas vet si nehraje na boha a kdyz neco nevi,zkonzultuje to s jinyma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:13
- Nahlásit
Gerda
Jedině že halt teda nebudu už chodit sama pozdě večer ven, nebo jen kolem domu. Ale to se mi taky nechce. Ach jo.
Kašli na to. Chodilas ven doteď ? Chodila. Pokud to byla vražda v nějakém afektu tak se nemáš čeho bát. Kdyby to byl nějaký úchyla, kterého ještě nechytli a bude vraždit dál tak to bych se bála. Ale píšeš, že byla sídlištní hoňka, tak ho snad chytli, ne?
A jak mohl ubodat holku, když ta jiná holka řvala "tys HO zabil"?
nemethova5
No tak se ptej koho chceš na co chceš, copak ti v tom bráním? Já nevím, že tě to furt tak rozčiluje
no koukam,ze tu zas dlouho nepolezu,abych snad nekoho nahodou neracila nasrat a urazit!
Jediná kdo tady působí nasraně a uraženě jsi ty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:17
- Nahlásit
Gerda
tak chot´ večer s někym a venči maximálně v deset večer, to neni prdel, ukáčka a rusáci jich mnógo-lidskej život pro ně nemá cenu.
i ne vesnici tam kde bydlí radek, úkáčka tam děkaj na polí ch a vykradli o tý velký bouřce krám-až skoro k ubytovně se táhli poztrácený věci a žrádlo, myslíš, že tam něgdo-třeba majitel šel? ani náhodou
nemám ráda tu svoloč, když jdu potmě k bankomatu, tak sebou vozím kyru a axu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:31
- Nahlásit
Biluška
to ječela holka - tys ho zabils. Tu zatkli prej bez hoňky, ležel na chodniku. Já slyšela jen jekot, neviděla sem to...
kejtlin
tak chot´ večer s někym a venči maximálně v deset večer
večer je to blbé, když jdu domu z práce, všichni už majijou vyvenčíno. Musela bych je stíhat do půl osmý. To nestíhám kolikrát. Se halt nedá nic dělat, mohli se jít píchnout jinam.
Děcka další kakastrofa, jak se řiká - nefstoupíš dvakrát do vody, tak já zas uvařila rybu!!!! Blbááá mocínky!!!!!!!!! Nyní sem empiricky ověřila, že ryba smrdí vždy, když se vaří, a to mnohem víc, než syrová. Bože!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:37
- Nahlásit
slej si vody z ryby do rozprašovače a když budeš muset večer ven tak se nastříkej a ani rusák se nepřiblíží.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:40
- Nahlásit
laguna
tywoe to si nech patentovat - repelent na rusáky!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:44
- Nahlásit
Nejdří to potřebuji na někom vyzkoušet neznáš někoho z K. Varů?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:58
- Nahlásit
Gerda
Odkud jsi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 22:58 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
laguna
vy dycky přídete a ste strašně moudrá!!!!!! )))
Vlčáčková
Z prahéééééé, štyry.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 23:02
- Nahlásit
Gerda
Fuj!!! Se mi úplně udělalo špatně. Zítra se mnou nejede jedna z Miji, ale nevím proč. Prý hrozný průšvih, policajti celý den u nich a zítra prý taky. Poslala mi SMS před chvílí, ale v šest volala té další, co s námi měla jet a prý brečela a neřekla, co se stalo. Já se teď lekla, že se něco stalo někomu od ní, kdž venčili. Fuj, fuj, fuj!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 23:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty vado, stejně to takhle zní jako velikej průůůser...
Tak děveny dobrou s kobrou, jdu omdlít do té rybiny, už tu chybí jen hovno, smrad je tu děsnej.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 23:08 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Dobrou noc.
Taky jdu, vstávám v 5!!!!!!!!!!!!! Taky třikrát fuj.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 23:23
- Nahlásit
Vlčáčková
já jen o hodinu později
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 23:43
- Nahlásit
Ta Mamba je fakt postižená. Co postižená, je dementní. Tak jí je málo, že kašle, dáví se, sotva dýchá.. Ještě si teď při čůrání na dvoře chytla žabku. Nána pitomá. Tak jí tečou žgryndy aj ušima. Jsem jí musela vysprchovat tlamu zevnitř. A stejně mi tu v posteli žgryndá na ručník.
Mě z těch čoklů vážně jednou JEBNE.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2010 05:39
- Nahlásit
Fstávat a makat, jedem na ty ofečky
|