| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
Baysha
daj se z aloje dělat aji buřty a špek?
To se z toho nedělá. To se jí MÍSTO toho. Se stravuješ nezdravě, brzo umřeš A essi do sebe navíc cpeš antibijotika tak dostaneš ajc a taky umřeš Jediná záchrana je gdyž si koupíš galon aloje a budeš to každej den pít místo těch vuřtů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
Brej večír.
Pěkně jsme pokročili s psincákem. Už jsme u čtvrtýho psa. Jébat totok jako.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:42
- Nahlásit
Biluška
dostaneš ajc a taky umřeš
ten je na Stodolní, říkali to asi před 1/2 rokem v telce
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:42
- Nahlásit
Biluška
Co jsi říkala o tom acylpirínu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:43
- Nahlásit
impact
nedávno tu někdo psal, že ti psi co už psincák měli, tak ti ho již nedostanou, již jsi v polovině smečky, vlastně za polovinou, tak zachovej klid
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:44
- Nahlásit
impact
acylpyrin je nejspolehlivější antikoncepce. Mezi kolena a pevně držet
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:46
- Nahlásit
Baysha
Bubáááááááááááááááááááááá. Neuvěřitelně.
kejtlin
No, tomu nevěřím. Máfo ho má už asik po třetí. Dneska to došlo k němu totiž. Zatím jsou OK jen psi, co bydlej venku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:48
- Nahlásit
Psal mi kámoš, že prej takle dopadnou pánové od "pomáhat a chránit" poté, co jim krouhnou rozpočet.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:51
- Nahlásit
impact
to mi taky přišlo mailem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
impact
Koupit acylpyrin, dát dvakrát denně půlku fšem psům co kašlou. I těm co začínaj, i těm rozjetým.
Jinak chytit to samozřejmě můžou i ti, co to měli, normálně se to točí Lilátko chrochtalo třikrát během měsíce než jsme se toho zbavili.
makrel
ten je na Stodolní, říkali to asi před 1/2 rokem v telce
Blbost, za ten si může lidstvo tím, že používá antibijotika. Ty sou beztak jenom plíseň a přišlo se na ně jenom proto, že Fleming byl bordelář
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
Jo a jinač sme byli dneska venčit v Hostivaři eště se dvěma štěníkama - jeden goliják odsud z golijovitého fóra a jeho kámoš výmar. První půlku prochajdy ukrutně, ale fakt megaukrutně žrali komáři, a když už jsme zašli dostatečně daleko do hostivařského lesoparku, tak začal neskutečný slejvák. Tož jsme si to velmi užili Měla jsem mokrou aji podprdu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:54
- Nahlásit
Biluška
A zabírá to, jo? Já se právě nechci dostat až na ATB. Jako oni jen kuckaj, bez teplot, bez hlenů, hrají si, žerou, a tak. Ale prostě kuckaj. Se mi ty slovenky vyplatily zase.
@LL
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/211156-bat ole-ma-v-obliceji-200-stehu-po-utoku-babiccina-ovc aka.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
impact
A zabírá to, jo?
jj, zabírá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
impact
@LL
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/211156-bat ole-ma-v-obliceji-200-stehu-po-utoku-babiccina-ovc aka.html
tež jsem na to čuměla, ale kdo ví, jak to zas bylo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:57
- Nahlásit
Biluška
Tak se ráno stavím v lékárně.. Holt každej dobrej skutek bude po zásluze potrestán.
makrel
Tož to je jasný. Ale mazec.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:59
- Nahlásit
impact
chudák děcko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:13
- Nahlásit
proč sem si myslela, že pes co měl psincák ho už nemůže chytit? to je tím, že nepožívám vnitřně ani vně áloji
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
asi, já zas vím, porč mám opar, protože si ji nematlám na ksicht. hned zítra si ji seženu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:18
- Nahlásit
kejtlin
makrel
hned zítra si ji seženu
Nejvyšší čas dámy, nejvyšší čas . Ale připravte si platbu v eurech a ne zrovna malou
Jdu se svalit, zítra jedu s šelmyjema skládat ZVOPku. Bude to prča, páč Nýna viděla ofce naposled před rokem (zdálky) a Bon-Bon je tuším neviděla nigdy. No co, zkouška je od slova "zkoušet"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:21
- Nahlásit
Biluška
No co, zkouška je od slova "zkoušet"
máš recht paní
ale essi vlohy maj tak se určo projeví
budeme držet palce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
Mám divnýho psa. Sem jí dala dvě růžičky syrový brokolice a vona je normálně s chutí skřoupala a chtěla eště
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
kejtlin
No, to nevím, ale kdyby to byla pravda, tak mi tu nestoná víc jak půlka osazenstva.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:24
- Nahlásit
kejtlinpes muze psincak chytit i po desate jak hajan,je toho prikladem!proto jse ho nechala naockovat do toho nosu a mam bohovskej klid,jinak ta panostitida se vraci do dvou let psa,ted jsem volala mati a rikala,ze uz to neni tak strasny,zitra jdu pro movalis
impactnechces to s tim acylpirinem s nekym probrat????podporuje krvacivost zaludku,tak by se nemel psoj vubec davat a jak vis,kolik mas nadavkovat????v tom jsem skepticka!
Bayshacus pani s tim čipem me to vubec neprekvapuje!ono to jednomu malymu jorksirakovy doputovalo az k mozkovemu kmeni a chcipnul!!!ja jsem zasadne proti čipovani,jednou je to cizi vec v tele a nikdo me nepresvedci,to uz radsi skousnu to tetovani,kolik vas pani stala ta tetanovka???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:25
- Nahlásit
impacthajan mel psincak desetkrat!!!!!!!!mel diry v plicich!od te doby ockuju do frnaku a mam klid.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
Nestraš s dírama v plicích a krvácením do žaludku.. Tož to já jim ho nedám.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:32
- Nahlásit
impactnebud blba a nedavej ti radim dobre!zkus se s nekym o tom pobavit,jim tam dosti psum vadi ta kyselina acetyl....a dal nevim jak se to pise,ne opravdu nedelam si srandu v tomhle,i kdyby jsi dala blbej paralen,coz obsahuje neco obdobneho co aspirin,acylpirin,a dalsi takove sracky,od kterych radsi doktori opousteji a napisou neco jineho,s tim krvacenim zaludku je to pravda.a s tema dirama taky,mam jeste rentgen doma schovanej,ale neboj,ono se to zacelilo a dobry,psincak je svinstvo zasrany,to si nikdo neuvedomuje.davej radsi ten jitrocelak a mas klid,ja jeste v te dobe hajanoj na kapesnik nastrikala stopangin a vytirala mu tim krk,kvuli hlenum,mi az z toho blil,z tech hlenu,sice jsem mela ruku vokousanou a kazdou chvilku jsem prala kapesnik,ale jinak dobry.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:32
- Nahlásit
Baysha
Sem jí dala dvě růžičky syrový brokolice a vona je normálně s chutí skřoupala a chtěla eště
Asi to tady slyšela o těch buřtech, co říkala biluška.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:34
- Nahlásit
nemethova5
pochybuju, že by dokázal čip doputovat do mozkovýho kmene, musel by se provrtat skrz obratle nebo lebku a na to nemá vybavení. putovat dokáže dost, ale jenom v podkoží, kde nevadí. samozřejmě pokud není vetka kráva, která to bodne jinam, než má
tetanus mě stál něco přes 300, za 3-4 týdny musíme ještě na druhou dávku. bajša hodně žere hlínu a teď přezubuje, tak si myslím, že je docela ohrožená, rozhodně víc než třeba vzteklinou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:37
- Nahlásit
Bayshajestli to vyhrabu,tak ti to poslu,jsem to zrovna cetla,no jo,si myslim,kdyz je to stene jorksira,tak nevim,o vetsine vdetu mam spise spatne mineni!tetanovky se davaj dve davky? a jedna davka stoji trista?a druha davky taky jo?tak to neni drahy,no amin uz je prezubenej,takze uz to nijak nepotrebuje,ja porad vahala a amin zatim z toho vyrostl,no pokud zere hlinu tak to je jasny.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:39 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Lola1
no ne, vona se drží hesla "sežeru všecko, pokud je to aspoň trošku k jídlu"
|