| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:34
- Nahlásit
Biluška
někteří bruntaláci to fakt vzali vážně
mě přišlo ftipný, jak to temu pánu jednemu nelíbilo, že si dělají legrandu z Cérky z Lidečka ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:34
- Nahlásit
do teďka jsem vůbec nestíhala, jen jsem stíhala, to nestíhání
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
už hodinu přemjšlím, co jsem to chtěla udělat a já se zapomněla nažrat! a jako, chtěla jsem vzít pesa někam na výlet, když mám volno a ten pes je naprosto zmoženej brzkým vstáváním a dopolednem ve městě, že chrápe a nikam nechce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
Maky a Trix
hodinu přemjšlím, co jsem to chtěla udělat a já se zapomněla nažrat
neboj to se mi stává občas taky
aby moji psi nikam nechtěli se mi nestává
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlin
mě se to občas stane. Asi proto, že mám jednoho a tak mu můžu věnovat celou svojí energii, to se pak unavuje snadno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
Maky a Trix
už hodinu přemjšlím, co jsem to chtěla udělat a já se zapomněla nažrat!
to nechápu, tohle fakt nechápu, jak se můžeš zapomenout nažrat.
Vem ho na výlet, ať je zdechlej víc, aspoň bude večer spát rychlejc. Jen ho vytáhni a mazej ven, chca nechca
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:59
- Nahlásit
Gerda
máme tu normálněě výběh, kde je kladina, houpačka a betonovej tunel. a taky překážka. Doufám, že ještě pořád, teda... mějte se krásně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 14:01
- Nahlásit
takže objednávám pangamin pro gerdu, alexu, zuzku a mě 2krát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 14:01
- Nahlásit
Maky a Trix
mějte se famfárově
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:09
- Nahlásit
nazdar děcka a krásnej vékend
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:27
- Nahlásit
Biluška
to o Bruntálu v Comebacku si pamatuju.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:38
- Nahlásit
ještě kávičku na cestu a valím do supermarketu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:47
- Nahlásit
Tak se tu mějte krásně! Užijte si pochot a Sen zvířat. V neděli nám držte palce, ať porazíme na výstavě bratra. Kdybych se do středy neozvala, tak nejspíš furt někdle bloudím po vlastech českých a slovenských.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:48
- Nahlásit
Gerda
táhnu se kamsi za Brno, aby si pes třikrát přeběhl kladinu, dvakrát áčko, pětkrát tunel a zbytek času vedle mě ležel tak jsme jeli zase domu asi je nějakej nemocnej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:49
- Nahlásit
Maky a Trix
asi je nějakej nemocnej
je jen votrávenej, stejská se mu po golyji sindy ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:51
- Nahlásit
Gerda
to ne, dneska jsem ho poprvý pustila ve škole a po městě navolno, jen s tím košíkem. Asi je pořád překvapenej a chce bejt hodnej, abych si to nerozmyslela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:59
- Nahlásit
Maky a Trix
bych mu žádnej košík nedávala muclikovi
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:00
- Nahlásit
Gerda
fakt nemám zbytečnejch 1500. jinak bych mu ho taky samozřejmě nedávala, ale nejsem ten typ, co se bude hádat, že malej nikomu nic neudělá, už víc ublíží tím košíkem, když někoho vítá...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:10
- Nahlásit
Maky a Trix
jasnýýý, máte to tam vostřejší než my tady.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:12
- Nahlásit
Gerda
)))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:34
- Nahlásit
no v rámci obchůzky jsem si odskočila do města,myslela jsem, ze na chvíli, síla, město ucpaný naprosto neprůjezdný-potřebovala jsem do lékárny, sobě pro léky v pondělí už by bylo pozdě, došly mi před několika dny,když mi skončí prac. doba tak už mají všechny lékárny zavřeno když už jsem tam byla koupila jsem psům hyalgel-měli jen pomerančovej, ale jim to nevadí, narazila jsem velmi levnou lékárnu, pořídila jsem tam o 68kč levněji než u nás, ale pěšky bych tam byla rychleji i když je to přes celé město a všude ty hrozný fronty, sem byla na mrtvici
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:43
- Nahlásit
kejtlin
město ucpaný naprosto neprůjezdný
jak to, proč to? Zase něco frézujou?? Vůbec nedokážu pochopit, jak může bejt tak malý město furt tak zacpaný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:44
- Nahlásit
kejtlin
co je hylgel? Můj pes je teda si děsně ochuzenej o tyhle vychytáfky, vůbec nic takovýho nepřidávám....na co to zas je todleto? Se aspoň cejtim líp krs ty pangamíny a teď eště hyalgel...naštěstí už sem 2x koupila probican, to je taky dobrá věc, že jo?
Hele děcka, co byste mysleli, že může čokloj bejt, když prostě strašně smrdí. Amálka celoživotně děsně smrdí, je jasný, že to teď může bejt z letního koupání, je furt ve vodě, ale to je smrad poblitýho koberečku, to znám, ona prostě smrdí. Smrdí zevnitř...mohl by jí taky ten pangamín pomoct k odsmradění?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:47
- Nahlásit
kachna_
právě že nefrézujou vůbec nic
Gerda
hyalgel je kloubní výživa jak pro lidi, tak pro psy, kupouju lidskej, je levnější a silnější a je tam menší dávkování
probican neznám
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:48
- Nahlásit
Gerda
záleží na tom čím smrdí.Pokud je to z tlamy nějaký bakterie, tak ne. Pokud jde o špatnou mikrofloru ve střevě, tak jo. Pokud jde o nějakej problém kůže, tak možná taky jo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 16:49
- Nahlásit
Gerda
nemá amálka plný anální žlázy? pangamin by ji mohl pomoct k odsmradění
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:17
- Nahlásit
Maky a Trix
Pokud jde o nějakej problém kůže, tak možná taky jo...
u ní bych si jen teda tipla, ale na tu kůži, měla docela problémy s tim, že jí hnila kůže kolem tlamy, jak má záhyby u koutků, byla s tim i na operaci, má takovej fejslift. Je chuděra prostě smradlavá, zkusim jí dát probican a pak i ty pangamíny.
kejtlin
nemá amálka plný anální žlázy?
nene, nemá, to je všechno vošéfovaný.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:22
- Nahlásit
Maky a Trix
Gerda
já tenkrát četla, ale týkalo se to čiv av a krysaříků a jorků, že smrdí protože jim prosakuje střevo nebo co, už je to hrozně dlouho, nebo že mají krátký trávicí ústrojí, tak proto nebo tak nějak to bylo
ale amálka je přece kokr ne?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:25
- Nahlásit
čus děcka, jdeme se potrápit na stěnu. Už jsem nebyla lízt mooooc dlouho, to mi to zase nepůjde. Pes spí, ani se nezved když jsem balila boty a lano. je to dobrý pes.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:35
- Nahlásit
kejtlin
amálka je přece kokr ne?
ano, je, je to sobol...to s tim ale asi nemá nic moc společnýho... )) smrdutý sobol
Maky a Trix
ne že spadneš ty jelito. Horolezci horolezkyně horolezčata, nelezte na skálu, co je hodně špičatááááááá.
|