| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
hele číhni na emila a můžeš ten plakát tak 5krát vytisknout? je to od brendy,slíbila sem jí že to zejtra vyvěsíme někde na snu esi to pé..a vem to s sebou )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
Nooo, tak u mejch nenažranost vítězí. V momentě, kdy přišli na to, že se z toho sypou pamlsky, to bylo ztracený.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:46
- Nahlásit
Maky a Trix
to u vás tak není?
já nevim,mě předpisy nezajímaj,každej můj pes chodí úpa holej aji bez vobojku )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:46
- Nahlásit
Maky a Trix
u nás musí být psi bud´navolno s košem nebo na vodítku-ovšem já mám výjimku, že mám tak strašně agresivní psy, že by měli mít údajně obojí, ale nikdo to u nás nedodržuje
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
kejtlin
já bych si od někoho vzala jen část. Třeba půlkila, nebo tak. kilo a půl bude Trix zkrmovat do konce života.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:50
- Nahlásit
Maky a Trix
nevím jestli mají v nabídce i menší balení, myslím, že jo, já těch 3500 tablet budu mít na několik měsíců, budu dávat 20-25 tbl denně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
to ti závidím je to takovej můj sen, ale Trix je tak přátelskej, že mám vždycky strach, že někoho bude obtěžovat.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:52
- Nahlásit
kejtlin
mě to našlo jen ten velkej, ale kdyby si bral někdo z Pražáků, tak bych od nich třá odkoupila, jinak kupuju ty malý balíčky pro lidi a mohla bych třá takhle i něco ušetřit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:54
- Nahlásit
Maky a Trix
Trix je tak přátelskej, že mám vždycky strach, že někoho bude obtěžovat.
ta blbá kráva je taky přátelská,to jediný mi na ní vadí ,ovšem pořešila jsem to snadno traverzou,takže si jaxi netroufá .. u známejch to promíjím a dyš na ní ťutá něgdo cizí,vobchází ho vobloukem bo se mě bojí ..když je nejhůř,stačí abych nenápadně zachrastila klíčema f kapce a maj po ptákách vobá
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
Trix nereaguje. Minule někoho vítal, já jsem měla v ruce nějakou tyčku a normálně jsem ho s tím plácala po stehnech, po zádech, šťouchala jsem ho do hlavy absolutně nevnímal. dělá uíuíuíuííííí a všichni se z něj můžou posrat. Bych vraždila.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
Tak ti moji vrazi včera tu myš nezabili. Já ji vyhodila ven a teď ráno jsem jí chtěla uklidit a koukám, že hýbá přednímu tlapkama. Tak jsem jí začala studovat. No, dýchá a dokonce už začala malinko pohybovat i zadníma. Je asi 3,5 cm velká, takové mláďátko. Teď nevím, jestli jí mám zabít nebo se snažit zachránit.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:00
- Nahlásit
Jééééé, koukejte co jsem našla...
http://cestadreva.cz/zu/pejska.jpg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:02
- Nahlásit
kejtlin
Maky a Trix
já chci taky pangamín, eště sem ho psoj nikdy nedávala, prej se to dávat má - má se to dávat? Na co je to dobrý? Jestli je to dobrý, tak to chci pro Máňu a Rozárku.
Maky a Trix
u nás je to asi taky, že pes navolno s košem, na vodítku bez...nevim, ještě mi k tomu nikdo nic neřikal, po sáídlu vodim Mařku na flexe, Amálu bez, zrovna včera sme míjeli policajty, amála navolno, nestavěli mě.
Trix je tak přátelskej, že mám vždycky strach, že někoho bude obtěžovat.
V tomhle je to fajn, že mařena jde jen ke známým, zejména, když jí daj něco k jídlu. Cizejm se vyhejbá, kdyby na ní tutal někdo cizej, buď by ho obešla, kdyby tutal a chtěl šahat na hlavu, kousla by ho asi. Záleží, jak by to dělal. Kdyby opatrně, kousla by ho určitě, kdyby normálně, nechala by se pohladit. Amála jde ke každýmu, jí nechávám, když si jí lidi volaj, ráno si jí volali, tutali, až jim z toho naskočila do auta, to se tvářili, tak sem řikala, ať se nedivěj, když si jí pozvali ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:02
- Nahlásit
Maky a Trix
Trix nereaguje
ale di ty )))) na tom musíš pracovat průběžně,je to cvik jako každej jinej,začla bych okamžitým přivoláním dyby se k tomu schylovalo.Nána to taky neuměla hned,jako malou sem jí hladit nechávala kuli socializaci,ale uš takovou kravinu teda neudělám
Vlčáčková
Teď nevím, jestli jí mám zabít nebo se snažit zachránit.
chudák (((( to taky nevim ..co to nechat matičce přírodě..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:04
- Nahlásit
Gerda
hele s tím pangaminem u Mařky bacha, zvyšuje chuť k jídlu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:04
- Nahlásit
Gerda
je dobrej na srst, na nervy, na trávení, obsahuje spoustu super věcích! A navíc, odpuzuje klíšťata a komáre.
Já jsem vcelku ráda, že je přátelskej a že to není žádnej zlej hajzlík, ale pak běží k lidem a já řvu jak pominutá, aby je neotravoval a oni se ho začnou bát, že je jde zabít ale už děláme pokroky, pokud někde netelefonuje a nemluví na něj, projde okolo v pohodě. Horší jsou lidi, co v čistým oblečení na něj šišlaj. Už ho taky nechávám, je to jejich boj. Já jim do kočáku taky nešišlám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:06
- Nahlásit
Maky a Trix
Já jim do kočáku taky nešišlám.
bodet! eště by za tebou bježel nějakej hnusnej kojenec a poslintal tě!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
zab ji
Maky a Trix
balíčky pro lidi mě už přešly ze jeden balíček 200tbl chtěj u nás v lékárně 77 kč při naší spotřebě je to o ničem
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Baysha
no a co? Dyk jí stejně krmí pořád, tak holt bude mít větší chuť. myslím, že v tomhle případě pozitiva převažujou...
davidkova renata
děláme maličký pokroky. Ale musím všechno stihnout do chvíle, než se rozjede to jeho vítání a štěkání. pak je velmi nahluchlý a já vypadám jako tyran, když psa táhnu za ucho pryč
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak ti moji vrazi včera tu myš nezabili. Já ji vyhodila ven a teď ráno jsem jí chtěla uklidit a koukám, že hýbá přednímu tlapkama. Tak jsem jí začala studovat. No, dýchá a dokonce už začala malinko pohybovat i zadníma. Je asi 3,5 cm velká, takové mláďátko. Teď nevím, jestli jí mám zabít nebo se snažit zachránit.
Uvařila bych jí kafe - na vzpružení. Ale ne horký.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
Zdá se, že matička příroda rozhodla. Vydržela celou noc a teď už nedýchá. Ještě jsem jí dala na Sluníčko, uvidím.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:09
- Nahlásit
Maky a Trix
to asi jo, já jen upozorňuju na možné vedlejší účinky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:11
- Nahlásit
Maky a Trix
Ale musím všechno stihnout do chvíle, než se rozjede to jeho vítání a štěkání.
no jistě..to je to načasování ,prostě musíš bejt rychlejší a předvídat.
Vlčáčková
Ještě jsem jí dala na Sluníčko
no nevim..asi dejchat nezačne ,aspon nemáš dilema..uš je za myším duhovým mostem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:11
- Nahlásit
Baysha
jo, to je dobře, protože já to brala tak všeobecně a nenapadlo mě tohle. Já to u psa nepoznám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
Ale co to mohlo být? V noci jsem jí samozřejmě považovala za mrtvou. Valila ven, jen jsem ucítila v ruce, že je to myš. Holky jsou lamačky vazů. Ale myš, která nehýbe hlavou, ale zato hýbe nohama a dýchá, je nějaká divná, ne? Normálně to bývá naopak.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
Maky a Trix
no já jsem si vzpomněla, jak si tu Gerda nedávno stěžovala, jak musí Mařka shodit a jak jí ji máma furt prokrmuje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:14
- Nahlásit
Gerda
pangamin je dobrej na všechno co psala maky, já ho dávala v kuse asi rok a bylo to znát na srsti a na kondici, pak jsem ho přestala dávat a ted´ zase začnu, ale opravdu zvyšuje chut´ k jídlu to je pravda, objednáván pro sebe ten pro koně 3500 tbl, je pouze za 400kč což je bezvadná cena, pro kamarádku taky objednávám jeden-měla narozeniny , radkovi a zuzce se nemůžu dovolat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale co to mohlo být
sim tě to neřeš,tydle hlodafci maj životnost max. 2 roky a možná ani to ne..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:15
- Nahlásit
četli jste tohle?
http://zpravy.idnes.cz/cerni-serifove-budou-muset- mit-zbrojni-prukaz-na-psa-pc3-/domaci.asp?c=A10091 0_083045_domaci_ts
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
No jo. Ale je to každopádně divný. Byla "tuhá" - ve smyslu, že se neprohýbalo tělo, byla tuhá, jak mrtvá. Přesto dýchala a hýbala nohama.
|