Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:36
- Nahlásit

Gerda
spadnete do písku a svou rodnou vísku nespatříte více,dudlajdáááááááááá
hele můžeš cinknout at se domluvíme na zejtra? budu za chvíli founovat a bé to na dlouho tak at to pořešíme

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:39
- Nahlásit

davidkova renata
hoooj se tesim na zitra snad vporadku doraziim na sen zvirat v kolik tam budes asi ty???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:44
- Nahlásit

davidkova renatacus decka,co je noveho?????krom toho,ze pani maky bude lezt na skalu
jinak vas vsecky zdravim z prace!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

nemethova5
mě přišly peníze na účet,dělaly jsme velkoobjednávku pangaminu pro koně pro psy, gerdě smrdí amálka a neví proč, maky musí mít na trixovi košík jinak ji to stojí 1500kč a dál nevím.
za hodinu jdu dom z práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:53
- Nahlásit

ketty
kolik tam budes asi ty???
sim tě gerda chtěla eště na pochot 5p,takže pudem krátkou trasu kerou možná eště zkrátíme))) a nevim..dorazíme možná nějak mezi 14-15 nebo tak něco..
nemethova5
co je noveho
netušim.. fora se mi vymyká

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:56
- Nahlásit

davidkova renata
to sem rada ze abych te zastihla nemusim vstavat v sest rano ono je to na uplne opacnem konci prahy nez sem ja si metrem projedu celou trasu C pak snad nastoupim do spravneho busu a dojedu tam, pak jeste abych nebloudila tam a nevlezla nekam kam nemam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:57
- Nahlásit

ketty
jedeš mhd???????? no tak to počítám,že dorazíš tak v neděli

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 17:59
- Nahlásit

jsem KO, jsem byla s kníračema dneska 5 hodin venku, doufám, že i malý knírač bude na nějakou dobu KO

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:06
- Nahlásit

Itc monky tááájm džadžanó http://www.youtube.com/watch?v=ThVFL_N6U8w&feature =related

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:07
- Nahlásit

ketty
jestli jedeš po metru C, můžem tě na kačerově nabrat do auta.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:09
- Nahlásit

kejtlinno ja ceka prasule kazdou chvilku,ze pan majitel prijede!
davidkova renataamin desne kulha!se ani nepostavi na levou zadni,musi furt lezet,jen se jde vycurat atd.zase se mu to vratilo zpatky,se na to fakt uz vyse.u!jak to,ze se ti vymyka fora???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

nemethova5
in desne kulha
do hajzlu to je furt něco,tak mu holt dej klepku a klííít
jak to,ze se ti vymyka fora
každej si tu dělá co chce
Gerda
proč mi voláš a zas to pokládáš?????

děckááá,víte že vikijový umřel Fefin?

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

Gerda
jasne jedu ceckem z opatova no rada se svezu jen rekni v kolik tam mam byt? nebo si muzem zavolat upresnit

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:15
- Nahlásit

davidkova renata
cccccccccccssssssssss si drzaaa v nedeli prej leda bych se ztratila

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:18 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

davidkova renata
proč mi voláš a zas to pokládáš?????
protože mi do toho volal šéf krs schvalování toho, kůli čemu sem eště furt f práci )))

ketty
čas ještě furt nevim...vlastně ani nevim, kudyma pojedem, ale pojedem z jílovýho. Když se dovalíš do jílovýho, naberem tě rovnou tam. Asi kolem druhý.
Edit, to je kravina, pardon, když jedeš z opatova, jílový je nesmysl. Nevim, zavoláme si, až to bude aktuální.

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:21
- Nahlásit

Gerda
aha no do jiloviho kouknu jak mi tam co jede odeme a nejedete pres D1 ?

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:22
- Nahlásit

Gerda
jasne noo zavolame si zitra a uvidime jina ja nejsem na opatove sem u rican vezli ste mi lisky prece tak bys mela vedet

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:27
- Nahlásit

ketty
já vim, kde bydlíš, proto mi to pro tebe přišlo lepší do jílovýho, nebo do jesenice...

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:31
- Nahlásit

Gerda
do jesenice by to nemel byt problem tam mi jede tdy nekde odsat snad vic jak jeden bus jeste aby jel az budu potrebovat oni ty soboty tzo spis nejezdi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 19:41
- Nahlásit

davidkova renatatak prasulky mam,zejtra koupim hafum neco dobreho a skocim si za znamym lekarnikem,kvuli movalisu,mam posledni tabletku a tu jse nechala aminovy doma,dost ho ta noha boli,mi pripada,ze zerou ten movalis jak lentilky.
kejtlintak hura s prachama,konecne ne???mi taky,mi taky.diky za vycuc,tak amin ma zpatky panostitidu a me bylo divny,ze se mu nechce chodit???

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 19:45
- Nahlásit

Gerda
kokři smrdí často,jestli to není od uší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

nemethova5
ta panostitida se může vrátit? ale to asi nemá s kloubama nic společnýho vid´? goša totiž po tom hyalgelu nekulhá

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

čus žumpice, uš sem konečně doma. To byl zasejc rozlítaný den Sem byla na školení ohledně álojevera. To vám je boží věc Něco jako tachyjouny, léčí to úpa fšecko, spravuje to úpa fšecko, dá se to pít, jíst, mazat, koupat se v tom...v zásadě nic jiného uš člověk k životu nepotřebuje .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:13
- Nahlásit

Biluška
nevymyli ti tam mozek?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:17
- Nahlásit

kejtlin
nevymyli ti tam mozek?
Ne, sem se po dvaceti minutách zvedla a odešla . Ale bylo mi to líto, gdybysem měla čas tak bysem oslavné básně poslouchala dál Náhodou víš co člověk ušetří gdyž mu k životu stačí akorát alojevera? Si vem kolik měsíčně prožereš - nic nebude,budeš jíst aloji. Používáš šampony, mýdlo a tak - budeš mít aloji. Psy budeš krmit taky alojí...kurňa, sem se zapoměla zeptat essi se to dá lít i do nádrže auta

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:21
- Nahlásit

Biluška
vpodstatě se všichni převedem na aloji stravu,aloji mejdlo,aloji šampon, psi na aloji maso a budeme zdravý a bohatý, už to chápu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:28
- Nahlásit

kejtlin
a budeme zdravý a bohatý, už to chápu

jj, přesně tak

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

ahoj,nestíhám a těším se na vás zejtra,pa
psiska jsou všecky ok a já taky

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:33
- Nahlásit

zdarec blpky, daj se z aloje dělat aji buřty a špek? esi ne, tak to nechcu

vetka mi po chvilce přemlouvání vrátila prachy za čip a petpas, ale celej film bude mít asik eště druhej díl, páč sem zjistila, že mi bajšu i blbě navočkovala proti tetanu - má se to dát do svalu a ona to bodla normoš podkožně. drze mi tvrdila, že to na účinek nemá vliv, toš sem jí sdělila, že si to ověřím u výrobce. nezdá se mi to, páč všecky jejich ostatní vakcíny se dávaj podkožně, tak pro to, že se zrovna tahle má dávat do svalu, musí bejt asi nějakej důvod, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:38
- Nahlásit

Baysha
nevím jak to je, ale můj veterinář co i dává injekce různého druhu domů říká, že to mám píchnout bud´ pod kůži nebo do svalu. po aplikaci do svalu např. in jekce proti bolesti dřív zabere. až doleze maky tak třeba přijde, tak se ji zeptáme

<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání