Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:20
- Nahlásit

Maky a Trix
hele a víš že mě to příde docela dobrý, páč nevim essi si někdy viděla ty "psovody" u BA..tě upozornuju,že dokud neuvidíš,neuvěříš,že je něco takovýho vůbec možný!!! a ty psi sou často takový chudáci,že škoda mluvit

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
já na to nějak nemám názor. Já žádnýho služebního psa neviděla. Osobně mě nejvíc vaděj slepecký psi. Potkávala jsem s Trixem černou labradorku, vyžranou jak prase a chlap jí mlátil, holí, když se zastavila a chtěla na záchod. a když jsem viděla jak malý laabrodoříčci jsou učení trháním na stahováku a na ostnáči na dlažbě, kde jim to klouzalo a mohli bejt rádi, že se neudusili, slepecký čokle bych zrušila. Fuj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
hele a víš že mě to příde docela dobrý, páč nevim essi si někdy viděla ty "psovody" u BA..tě upozornuju,že dokud neuvidíš,neuvěříš,že je něco takovýho vůbec možný!!! a ty psi sou často takový chudáci,že škoda mluvit

s tím se přesně ztotožňuju!
all
zuzka chce taky pangamin, kvůli takovým věcem jí prý nemám ani volat a automaticky to objednat i pro ni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:25
- Nahlásit

Maky a Trix
kamarádka cvičí slepecký psy a mnohokrát jsem působila se psy jako narušitel apod a nikdy nepoužila metody tebou popsané, doted´ jsem si myslela, že slepecký výcvik je o jemnosti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:27
- Nahlásit

Vlčáčková
No jo. Ale je to každopádně divný. Byla "tuhá" - ve smyslu, že se neprohýbalo tělo, byla tuhá, jak mrtvá. Přesto dýchala a hýbala nohama.

hele a není možný, že do ní nakladly mouchy vajíčka a hejbali s ní červi???

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:28
- Nahlásit

kejtlin
já je minule potkala v Brně v obchoďáku a fakt jsem nechápala. Kamarádka taky má jednu labradorku, v úterý jí měla na zkoušce a o jemnosti se teda fakt mluvit nedá. Pes nebyl naučenej chodit na vodítku, ale škrtil se na stahováku... v prváku jedna slečna měla zlaťáka na výcvik a k němu se teda chovala hezky, ale to bylo jediný, co jsem viděla. Víš co, je to jako všechno o lidech a jak řekla Gerda, kolem mě se holt koncentrujou ti špatní

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:29
- Nahlásit

kejtlin
Maky a Trix
holky tak já ten pangamín chci taky teda - jenom sem letmo retardovaná, takže prosim bližší info - kolik toho je, kolik to stojí a jak se to dáfkuje, kdy to přijde a jestli to můžu dát aji Amálce, když strašně smrdí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:31
- Nahlásit

kejtlin
Od večera do rána?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:31
- Nahlásit

Gerda
Gerdičko, 1,5kg, to je 3500 tablet. Určitě mi kus odprodáš, že jo? Je to celej balík za 400. Trix dostává 2-3tablety denně, předávkovat je tím nemůžeš, dávala bych tak 5-6tablet. klidně namixovat. ;)

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:34
- Nahlásit

Lidi, já chcu taky, co je to za pangamin - ten základní? Esi si můžu vymejšlet, tak bych chtěla s pupalkou a probijotiky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:35 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Baysha
pro koně dělaj jen ten vobyč, pro spešl si dojdi do lékárny

ale na netu jsem viděla velký balení za lepší ceny, těhle spešl...

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:35
- Nahlásit

NAZDAR PANGAMINKY

Maky a Trix
četli jste tohle?
http://zpravy.idnes.cz/cerni-serifove-budou-muset- mit-zbrojni-prukaz-na-psa-pc3-/domaci.asp?c=A10091 0_083045_domaci_ts

už bylo na čase, teď by ty psovody s čoklem s certifiklátem, ale taky měli pořádně zaplatit, páč jinak jich tam moc nezbude
kejtlin
taky cííí pangamin

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:36
- Nahlásit

Maky a Trix
Víš co, je to jako všechno o lidech a jak řekla Gerda, kolem mě se holt koncentrujou ti špatní
řekla sem ti to krs tvýho psa, jak ti ho furt někdo napadá, ožírá, uzurpuje. Prostě ho s takovejma psama nestýkej, ani ty se nestýkej s lidma, který se do tebe navážej, shazujou tě a proháněj si na tobě triko. Se pak doživotě budeš cejtit jak kokot, dyš ti to někdo bude permanentně tvrdit, začneš si to myslet taky. Odlof si tam u vás bališákovi a takovýhle bezproblémový vychovaný čokle a čéky.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:36
- Nahlásit

http://www.poslimedu.cz/

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:37
- Nahlásit

Maky a Trix
děkuju za info, tak já to eště zvážím, my toho zas tak moc nespotřebujem

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerdičko, 1,5kg, to je 3500 tablet. Určitě mi kus odprodáš, že jo? Je to celej balík za 400. Trix dostává 2-3tablety denně, předávkovat je tím nemůžeš, dávala bych tak 5-6tablet. klidně namixovat. ;)
No jasně, neni problém, vemu to celý, až dojdeš, vemeš si, kolik budeš chtít, jo? Jako dám jí 6 prášků denně?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

Gerda
třeba denně, já to dávám tak třikrát do tejdne, nebo prostě jak mi to spadne pod ruku. Dávám to do zeleniny...

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:40
- Nahlásit

Gerda
Mně to bajša baští jak lentilky, už jak vidí, že beru krabičku, tak se staví do fronty většině psů to moc chutná

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:41
- Nahlásit

Baysha
fákt? Pan Trix je popelnice, ale asi by se poblil, než aby sežral tabletu pangaminu nebo porci stone cricku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:41 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

info o pangaminu-je to asi ten základní, je dobrej na trávení, srst, kondici, kůži+několik dalších věcí na který si nemůžu vzpomenout, zvyšuje chut´ k jídlu. je to 3500tbl. váhově 1.5 kg,stojí 400kč, je to balení pro koně, ale může se dávat aji psům, já beru pro sebe 3 balení, kdo chce dál?
edit: teda ne pro sebe 3 balení, ale že už 3 balení mám objednat, pro mě+kamarádku a zuzku

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:42
- Nahlásit

Maky a Trix
sem slyšela, že za svazarmu pangaminem dokonce pamlskovali

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Baysha
tos slyšela vedle. Já zase slyšela, že za svazarmu se psi k věcem donucovali donucovacími prostředky

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

čus babizny, jenom procházím, gdo dělá výcuc?

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:45 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Maky a Trix
nj, ale když vidím, jak mi bajša po pangaminu jede, tak tomu aji věřím on byl tenkrát hodně lacinej, třá kulturisti ho brali po kilech, byl to v podstatě jedinej dostupnej proteinovej přípravek

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:45
- Nahlásit

Maky a Trix
Baysha
ok, sem teda přesvjěčená, jesi se mi po tom pes rozežere eště víc, pošlu vám ho domu na živení.

kejtlin
Tak já taky prosim kyblíček.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:46
- Nahlásit

koukněte na to se můžu umlátit smíchy
http://www.poslimedu.cz/

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:46 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Baysha
já to neshazuju, já tomu třeba trochu věřím. Asi jako jediný věci o svazarmu. Ale! já osobně jsem ho jeden čas žrala taky, ale strašně jsem po něm přibrala, dávali mi ho, když jsem byla půlroku v nemocnici s obrnou lícního nervu a proto mám od 12let strie jak po porodu

Gerda
ano, prosím, pošli mi Maryji, já bych jí chtěla! Já vždycky Trixovi přinesu nějakou dobrotu, třeba ten kůzlecí krk a ten malej šušeň je tak malej, že to ani nesežere. Maryje by se u nás měla skvěle. Už máme fontánku, měla by neustále spoustu čerstvé vody

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:49
- Nahlásit

Maky a Trix
Já žádnýho služebního psa neviděla
pozor...služební pes a pes u BA je něco zcela jinýho!

Jinak pozoooor!! wurstenkurt je uš zase zpátky, poté co byl pro transport přispán a začal se budit vo něco dříf,zdevastoval napřed kenelu a pak celou celnici ,takže zlatovláska pro něj musela ject.. měl velikou radost a olizoval jí...je to dobrý pes zlatovláska je sice naoko nasraná,ale dme se pýchou a o buřtovi mluví jen f superlatývech a nazývá ho miláčkem))))))))))))) Hoši v žádným případě nechtěj aby ho během 14 dnů prodával či se ho zbavoval,horečně se budou snažit sehnat pro něj adekvátního psovoda ..vidim to bledě a zlatovláska to hovado bude mít na krku patně navjeky.Jináč s tlapkou de na 14 dní na nějakou voperaci bo ruka tu a tam vypovídá službu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:49
- Nahlásit

Gerda
Tak já taky prosim kyblíček.

píšu si tě

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:50
- Nahlásit

Maky a Trix
osobně jsem ho jeden čas žrala taky, ale strašně jsem po něm přibrala
hele to si fakt nemůžu dovolit, aby mi pes přibral...

pošli mi Maryji, já bych jí chtěla!
to by tě přešlo hned poté, co by ti místo vítání návštěvu sežrala ))

<< 1 ... 5139 . 5140 . 5141 . 5142 . 5143 . 5144 . 5145 . 5146 . 5147 . 5148 . 5149 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání