| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:21
- Nahlásit
Biluškajo a jak se mam oblect,ze bych chodila s hajanema pak s aminem vybirat prachy???jo praci uz mam vyhlidnutou,dokonce dve,v pondeli a utery se ulitam,to zas padnu unavena za vlast!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:22
- Nahlásit
Biluška
eště je neprodali, maj něco přes měsíc, ale víš co, když jim volala jedna holčina o štěndo řekli, že už je všechno zadané a že zbytek poletí do ameriky - což tedy nechápu... asi je tam opět pošlou zdarma
Každopádně mi nejde do hlavy, kdo si dobrovolně kupuje ty páleňáky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:23
- Nahlásit
leila
Každopádně mi nejde do hlavy, kdo si dobrovolně kupuje ty páleňáky
Někdo kdo neví jak má pumi vypadat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:24
- Nahlásit
Biluškahele a to by nebyl spatny napad,pistolku mam taky,to by me bavilo,cim vic prachu bych vybrala,tim vic bych byla spokojenejsi!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:30
- Nahlásit
nemethova5
Se zeptej Muchoš, třá ještě mají volné místa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:36
- Nahlásit
Biluškaale ne,ja uz misto mam,tohle neni pro me to pravy vorechovy,vcera muchos prosel kolem moji roboty,nemela jsem na ni cas!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:15
- Nahlásit
nemethova5
vše nej a nej a nej!!! co budeš dělat v nový robotě?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:28
- Nahlásit
kejtlinno,bud hlidat,jestli to vyjde,delat to co me bavi a nebo makat pro kamosku,sroubovat a kompletovat,tak uvidime,co mi bude vice vyhovovat,ja bych radsi to hlidani,kdyz mam ty psi,vis jak,no mam pet tipu,vi se o me,tak budu litat pondeli,utery jak hadr na holi,jinak pani moc diky ke gratulaci,ja dostala chlastu,ze to mam na ozrani po cely rok.jinak amin je uz super a v pohode,klec nepotrebuju,musime ho hlidat,jinak parada,ma to zalepene nakou dychavou naplasti,dnes jsem byla na kontrole neprotyka mu to je to super,dostal od pani doktorky kokino,jo a zere a jak otesanek,pry aby ne,kdyz ty streva mel fest uskrinute a moc nemohl,jsem rada,ze to ma za sebou,radi jak cerna ruka.,jde fakt videt,ze mu je o dost lepe,pan doktor ma zlaty rucicky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:37
- Nahlásit
nemethova5
panííííí, gratuluju k aminovi i k narozeninám a přeju ať vám vyjde co nejlepší práce
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:37
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:38
- Nahlásit
nemethova5
to je fajn, že malý je v pohodě!!!! u vás je hlídání vždycky se psem?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:39
- Nahlásit
nemethova5
piti mate dost, tak neco sladkyho
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:42
- Nahlásit
sem mrtva smichy, s kachnou jsem se strefila blbe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:43
- Nahlásit
Lidi já jsem idiot, ráno jsem byla s NO na kole, aby se vyběhala a já trochu uvolnila před pohovorem, nicméně pršelo docela fest, a moje artritický koleno prochladlo a ted´ mi dává vědět že jsem neměla jezdit v dešti, musela jsem si dokonce vzít 2 ibalginy 600
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:51
- Nahlásit
kejtlin
tak to s ibalginama neprehanej, nejaky zabal by ti nepomohl?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:54
- Nahlásit
kejtlinjj,je v pohode,jo chci delat psovoda,bud je jen strazny,nebo psovod,tak chci delat to co mam rada a jsem se psama,jj maly je divocak jak blazen!
leyendato je peknej dorticek,to je skoda sezrat,ne?jj,chlastu mam na rok dopredu????????ale opravdickyho,jsem se jenom zminila,ze by to chtelo nejaky dobry konacek,mam same sladke,co rada piju!
kachna_mocinky dekujem i za raracha amina
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:57
- Nahlásit
nemethova5
Přeji vše nej k narozkám a držím palce kvůlivá práci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:00
- Nahlásit
leyenda
nejaky zabal by ti nepomohl
pomohl třeba šála omotaná kolem kolene, jenže jak vylezu ven, tak rozdíl teplot je větší než bych tam tu šálu neměla, takže to bolí víc, nemůžu ji totiž utáhnout, když ti pak rozvážu tak to bolí jak čert, do něděle to musí být dobrý, chci vzít malou NO a dospělou NO s kterou se delší dobu kvůli počasí nedělalo, takže bude nevybitá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
nemethova5
kolik má kolem ostravy psovod včetně příplatků za psa na hodinu?jestli to teda není tajný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:13
- Nahlásit
kejtlinneni to tajemstvi,zalezi na hodinach,kolik udelas hodin,tolik mas penez,ja mela tak 260hodin a za psa se dava pevnych 800kc.,hele,ale kazda firma to ma jinak,jo?nase firma ABAS buh-vi co nedava,takze zazraky neocelkavej,pujdu k lespi placene firme,rikam,zalezi jak se ti chce delat,ja delala hodne,tak jsem tech sestnact mela cisteho.
Lola1taky dekujeme a to hodne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:13
- Nahlásit
nemethova5
to moc drzim palce, aby to s tou praci vyslo, delat psovoda mi pripada bejt super
kejtlin
nechci bejt nepozitivni, ale to teda nevim, jestli to do nedele bude dobry
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:18
- Nahlásit
leyenda
musí to bejt dobrý a to zejtra chci ještě na kolo protože jak jsem s axou ted´ nedělala tak na cvičáku bude stát za nic, když nebude vyběhaná a unavená.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
kejtlin
Kup si ortézu. Nebo si ji nech napsat u dochtora, to vychází levněji . Mám děsně problematický všechny klouby ( a díky nim slušnou sbírku ortéz) a jak se to znehybní tak to přestane bolet mnohem rychleji.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
nemethova5
at´ ti to vyjde, 16000 jsou hodně slušný peníze, já kdybych si mohla vzít do práce psy tak by mi taky nevadilo být tam celý dny, nebo mi to nevadí, když je teplo to jsou všichni na zahradě kde jsou spokojení a já tím pádem taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:21
- Nahlásit
ty voe,lejenda uš umí fkládat vobrásky,tak se můžu jít spokojeně svalit
nemethova5
helejte tady máte k naroskám bo sme vám přáli uš tudle jelikoš sem se spletla,taxi to laskavje přečtěte spětně!
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_4182.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:22
- Nahlásit
leyendano jak kde a jak kdy!na argosu to stalo za velky ho.no,neprehledny objekt,hnusny,vratnice vzadu,vsude plno cigosu,takze tam byl treba ostry pes a hlavne urvany,no a zase na druhou stranu na kremacce bylo super,uzasny leharos,telka,pocitac,parada!ono zalezi,nekdy to neni prochazka ruzovym sadem.ale jo,koho to bavi,ten to rad dela,akorat musi byt dobra firma a musi stat za zamestnancema,ne jak ta nase,asi tak nejak.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Biluška
ortézu mám dostala jsem ji od doktora, mám na obě kolena a pravý zápěstí jenže jsem je někam založila a nemůžu je od loni od malování najít, jenže mi stejně překáží.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
no, vidim, ze ses jako ja - kdyz to neni dobry, zatnout zuby a delat jako ze to je dobry, mas ji u kola navolno nebo na voditku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
leyenda
na vodítku-vpodstatě nemusím vůbec šlapat mě táhne na cvičák a někdy i zpátky dohromady asi 12km.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,lejenda uš umí fkládat vobrásky,
neni to uplne bezchybne, prvni vobrazek se mi podarilo flaknout na vlakno vo vitekom, paaac me zajimalo, jak ten fenomen vubec vznik, tak sem to mela votevreny na vedlejsi zalozce a "blondyna"
|