Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3987 . 3988 . 3989 . 3990 . 3991 . 3992 . 3993 . 3994 . 3995 . 3996 . 3997 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:25
- Nahlásit

kejtlin
No vidíš, není nad to dělat v O2, já to měla dohodou do měsíce a kdybych chtěla 2 měsíce, tak jdu s paragrafem...tento týden vyhazovali dalších snad 7 lidí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:27
- Nahlásit

Biluška
nemám absolutně sebedůvěru ani sebevědomí a mám s tím v životě velký problémy, přitom nemám nějaký pádnější důvod.
Mucholabka
jenže v O2 se asi berou jiný peníze, než ve zku*veným cukrovaru.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:29
- Nahlásit

Biluška
Jo, a Aga mimo to že na mě skočila a roztrhla mi gatě a málem aji nohu, tak pak ještě kousla Frizáka a chvilku ho tahala po zahradě než jsem ji zabila, a pak přes kotec chtěla kousat Freda, ten s ní samozřejmě spolupracoval ale měl koš (protože mu vždycky dávám koš, když pouštím jiné psy),a Aginka můj nejlepší nejkrásnější nejpoužitelnější koš přeměnila na hromadu drátků. A zůstaly jí všecky její původní zuby, to je asi nejdivnější. Kura já žvýkat dráty tak mě odvezou. Nějak mi to dospívá Bucka se k ní přidala ale tu jsem hned mrskla do kotce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:31
- Nahlásit

kejtlin
No, nevím kolik se bere v cukrovaru. Ale v O2 jsem si přivydělávala bokem, abych měla všechno co potřebuju a eď docela krutě pociťuju, když to nejde-dělám samé ranní do 16:30.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:36
- Nahlásit

Mucholabka
v cukrovaru 10-11000kč

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:37
- Nahlásit

kejtlin
to budu mít první měsíc v cetelemu. Hodně kruté pro mě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:42
- Nahlásit

Mucholabka
já za to dělám už 3 roky, kolem 1000 měs. projezdím, 3500kč půjčka na auto, 2000kč nájem, když k tomu přibyde povinné ručení tak jsem v hajzlu a horkotěžko vycházím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:42
- Nahlásit

Mucholabka
to budu mít první měsíc v cetelemu. Hodně kruté pro mě.
A to neplatíš nájem, vodné, stočné a podobné krávovinky A máš v záloze Marcela co vydělává hodně moc a umřít hlady tě určitě nenechá . Jsou lidi co jsou na tom mnohem hůř, tak se na to koukej pozitivně

kejtlin
nemám absolutně sebedůvěru ani sebevědomí a mám s tím v životě velký problémy,
To se dá naučit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:46
- Nahlásit

Biluška
To se dá naučit
po desetiletém soužití s mým otčímem ne, sice už s ním 13 let nebydlím, ale podepsalo se to na mě.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:48
- Nahlásit

Biluška
No, aby ses nedivila co všechno platím. Na zahradě se taky platí elektřina, voda, úvěr...ono to tak jednoduché není. A piti jsou taky drahý koníček. Když se furt šijou, zmeťaři. A když furt někde kupuju nějaké psy

mřít hlady tě určitě nenechá
já si radši nejsem ničím jistá

kejtlin
á za to dělám už 3 roky
to bych nedala. Prostě bych se jim na to vybodla a šla dělat něco jiného, přece máš taky svoji hodnotu, ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:50
- Nahlásit

kejtlin
Ale dá, taky jsem to zvládla po otci alkoholikovi. Jsem si přečetla pár psycholokickcýh knišek a sama jsem se vzdělala až k tomu že jsem na pohovoru si i schopná říct kolik chci plat. A jsem drzá a vlezlá jak mucha. Jinak by to asi nešlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:54
- Nahlásit

kejtlin
po desetiletém soužití s mým otčímem ne, sice už s ním 13 let nebydlím, ale podepsalo se to na mě.
Výmluvy a kecy v kleci. Každý se to může naučit když na sobě zapracuje. Dneska jsou na to kurzy, knížky, cédéčka.... stačí jen chtít.

Mucholabka
No, aby ses nedivila co všechno platím. Na zahradě se taky platí elektřina, voda, úvěr...ono to tak jednoduché není. A piti jsou taky drahý koníček. Když se furt šijou, zmeťaři. A když furt někde kupuju nějaké psy
Ti říkám furt ať si pořídíš nějaké normální, krásné plemeno . A ne furt ty škaredé picbuly co se pořád perou .
Jdu se svalit, ale zítra ti zavolám skrz tu práci.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:57
- Nahlásit

Biluška
Jdu se svalit, ale zítra ti zavolám skrz tu práci.
Od 7:30 do 16:30 nemohu přijímat příliš dlouhé hovory,ale od cca 12 do 13 jo, to chodím na meníčko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:59
- Nahlásit

Mucholabka
Od 7:30 do 16:30 nemohu přijímat příliš dlouhé hovory,ale od cca 12 do 13 jo, to chodím na meníčko.
Zkusím si to zapamatovat a trefit se ti do oběda

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:59
- Nahlásit

Jo a zjistila jsem že chodit na meníčko je levnější než si koupit tři rohlíky, salám, sýr a něco dobrého (toť taková klasická svačinka). Za meníčko s polívkou ťamani chtějí 60 Kč (problém je v tom že mám 90 Kč stravenky, tak za to kupuju žrádlo psům a mají každý den čerstvé od řezníka). A smažený sýr s hranolkama se mi u nich zatím nepřejedl.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:03
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka
no ono to tak jednoduchý není dodnes se léčím na psychiatrii bez legrace už 8 let, takže to fakt nebylo fajn.
Mucholabka
ve středočeským kraji práci najdeš blbě a blbě placenou, jak nemáš vysokou a známý tak jsi v p*deli, samozřejmě jsem hledala celou dobu lepší místo, jenže neumím ani jazyk a pc uživatelsky takže bohužel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:07
- Nahlásit

kejtlin
hele jen procházim..neni to vůbec tak jednoduchý jak píše biluše,dle mýho přes něco vlak prostě ani nejede..ale ty nemáš proč nemít sebevědomí..si bezva holka,samostatná,evidentně schopná se vo sebe postarat,jsi lepší než většina těch zmetků co maj sebevědomí astronomických hodnot a vůbec nemaj proč..si to pamatuj..a taky to,že tě tu máme rádi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:10
- Nahlásit

kejtlin
S tím jazykem to je legrační, můj nastávající šéf se mě na výběrku ptal jestli mi nebude vadit že při výkonu povolání neužiju angličtinu, to jsem cítila v kostech že místo je jisté při výběrku do O2 se mě ptali na opak a za jazyk mě platili 400 kč/měs. To se za ty nervy fakt vyplatilo.
e středočeským kraji práci najdeš blbě
Povídej o středočeském kraji člověku z Ostravy, z kraje s nejvyšší nezaměstnaností...
v mezičase O2-cetelem jsem prodávala Zepter, jako provize vysoké, to jo, ale nějakou dobu by trvalo než bych si udělala klientelu a nemohla jsem si to dovolit. Navíc časově náročné a vůči psům tím pádem nespravedlivé. Těšila jsem se jak si nezaměstnanost užiju a já blbec si neužila ani jeden den.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
děkuju za podporu, ale bohužel není v moci ani mých nejlepších přátel mi to vysvětlit v moci lékařky možná, výsledky jsou ale ne nějaký velký, ale to je jedno to nemá cenu řešit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:12
- Nahlásit

Koukám vedle a těším se, až Fredovi bude 12 (radši 16), až to bude hodný bezzubý pes, to ho možná i občas pustím na volno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
a taky to,že tě tu máme rádi
To je furt samý lásky tady, ale to že nezaplatili daně na tenhle měsíc ti je úplně jedno co?

kejtlin
ve středočeským kraji práci najdeš blbě a blbě placenou,
Nepindej nepindej, co maj říkat lidi na Ostravsku? Nebo u nás v Oryjentu? Tady už pracují tak tři lidi z vesnice, zbytek je na pracáku

no ono to tak jednoduchý není dodnes se léčím na psychiatrii bez legrace už 8 let, takže to fakt nebylo fajn.
Spousta lidí nemá fajn dětství, na to se nedá vymlouvat. Když chceš v životě něco mít tak holt musíš máknout a nebrečet. Nebo brečet můžeš - v noci tajně do polštáře. Jinak budeš pořád dělat za minimální mzdu. Holt svý rodiče si nevybereš, nesmíš se tím nechat ovlivňovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:13
- Nahlásit

Mucholabka
v ostravě je to blbý, ale kolem prahy vpodstatě horší, protože mají velký nároky a bohužel z čeho vybírat nemáš jazyk, máš jen maturitu a jsi v haj*lu.když nemáš vysokou, nechytáš se.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:13
- Nahlásit

kejtlin
Jako musím ti říct, že mi osobně hodně pomohlo to že jsem byla zodpovědná za psa, pak za psy...jinak bych se nerozhoupala "změnit svůj osud"...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:15
- Nahlásit

Biluška
nebrečím skoro nikdy, ani do polštáře ani nikde, a kvůli lidem nikdy za to mi nestojí, ano kvůli svým zvířatům jinak ne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:15
- Nahlásit

kejtlin
Jo, a ještě něco, když jsem se odstěhovala od rodičů, tak mě otec asi rok pronásledoval a vyčítal mi to, tak jako mi vyčítal dřív každý můj krok a stejně tak jako to dělala jeho matka...nechtěla jsem zůstat v tom, jak se říká jaká matka taká katka. A nezůstala jsem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:19
- Nahlásit

Mucholabka
mám psů 11, kočky 3, želvy suchozemský 2-obě jsem našla v parku naproti baráku, králíky, slepice,kachny, užovku červenou, gekončíky noční2-6 podle toho kolik mají mlád´at, donedávna rybičky než začlo rosit akvárko a silikon není k sehnání ono to není v tom, že bych nebyla schopná se postarat o zvířata, ale sebevědomí to neřeší, mám i spoustu přátel není to ani v tom, že bych byla blbá, ale prostě to nejde no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:20
- Nahlásit

kejtlin
rotože mají velký nároky a bohužel z čeho vybírat nemáš jazyk, máš jen maturitu a jsi v haj*lu.když nemáš vysokou, nechytáš se.
Hele když si chceš brečet tak si breč, ale povím ti ještě jedno. Taky mám "jen" maturitu a shodou okolností taky na zemědělce. Vysokou jsem nedodělala kvůli chlapovi (sem trupka, bohužel ne kouzelná). NIKDY jsem neměla problém najít si zaměstnání. Nikdy. Naopak, vždycky když jsem se rozhodla změnit místo tak jsem měla dvě-tři, ze kterých jsem si vybírala kam chci nastoupit. A to je Bruntálsko oblast s největší nezaměstnaností. Taky jsem neměla nijak jednoduchý dětství (kdo z nás taky měl, že jo). Tohle je čistě jenom o pozitivním myšlení, vůbec o ničem jiným.

Moje au-pair má "jenom" učňák. Snad deset let je bez práce. Živí ji rodiče ze svého důchodu, po těch letech už nebere vůbec žádné soc. dávky, prostě vůbec nic. Ta neustále brečí, že by potřebovala alespoň maturitu . Je stejný typ jako ty .

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:25
- Nahlásit

kejtlin
nebrečím skoro nikdy,
Brečením myslím to, co děláš právě teď. Takový to litování se.

ono to není v tom, že bych nebyla schopná se postarat o zvířata, ale sebevědomí to neřeší, mám i spoustu přátel není to ani v tom, že bych byla blbá, ale prostě to nejde no.
Nikdo neříká, že jsi blbá, nebo neschopná se postarat o zvířata. Říkáme ti, že máš myslet pozitivně, věřit si. Stanovit si cíle - ne malé, ale taky ne úplně nereálné (nemá smysl si dávat za cíl, že příští rok budeš prezidentem Komerční banky) a za těmi cíli jít.
Přeber si to, máš na to . Jdu spát, dobrou s kobrou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:26
- Nahlásit

Biluška
Vysokou jsem nedodělala kvůli chlapovi (sem trupka
No vidíš, já ji nedodělala kvůli psovi, místo do školy jsem chodila s Buckou do lesa protože jsem chtěla pořádného psa, aby nebyla jako Aša, a taky jsem měla strach že to je zabijácké plemeno a hento tamto a stejně nelituju,kdybych tu školu dodělala tak bych asi brala víc, ale dělala bych obor který mi zas tak nesedí. A to jsem v rámci té školy byla i na stáži ve Skotsku...ale všechno se zlomilo jak jsem přijela právě z toho Skotska, pamatuju si že už tehdy jsem se Skotama probírala slovo PITBULL ze všech stran a lidem u kterých jsem bydlela jsem vyčesala dlouhosrstou kočku tak profesionálně že z toho asi nespí dodnes taky jsem viděla co skoti mají a nemají pod kiltem ale to je asi vedlejší :-D každopádně jsem se pak odstěhovala od rodičů a pořídila si psa zabijáka (a po něm několik dalších). Zrovna dneska jsem v ruce náhodou držela certifikát z té stáže.

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:27
- Nahlásit

ja nevim, na co zenska potrebuje vysokou, vsak na vojnu jste nemusely.

<< 1 ... 3987 . 3988 . 3989 . 3990 . 3991 . 3992 . 3993 . 3994 . 3995 . 3996 . 3997 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání