| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:41
- Nahlásit
argosek
o to jiste neda, ale o tom jsem nemluvil.
Ale to je to o čem mluvím . Neříkám, že stačí pouze to pozitivní myšlení - viz Lilátko na MS. Ale spousta věcí se tím dá ovlivnit. Kdybych nic neuměla a přišla za tím ředitelem s tím, že "no tak já umím tak trošičku psát na stroji, ale ne moc rychle....no a taky mám řidičák, ale jezdit bych nechtěla, víte já se bojím....jo a trošinku umím německy a rusky, ale jenom takový ten základ...." tak mě pan ředitel vypoklonkuje pěkně fofrem a je naprosto jedno jak pozitivně budu myslet.
K léčbě rakoviny asi taky bude zapotřebí nějaká ta chemoterapie, nebo co já vím co, jenom pozitivním myšlením to nepůjde (když teda nebudu mít ten tachyon), ale rozhodně pomůže když budu věřit, že se uzdravím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:42
- Nahlásit
argosek
to je zvlastni - v reakci na slecnu davidkovou jsi byla mnohem kategorictejsi:
Toť věcí názoru, mě se nezdá
to je jako bychom diskutovali o blahodarnem pusobeni behani na obehovy system a nekdo ti napsal, ze se zlomenou nohou se beha blbe a tys mu odpovedela, ze zlomenina nohy a behani se vubec nevylucuje.
Nerozumím A ještě k tomu musím jít dřít (jako pryč, ven, do terénu )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:46 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Biluška
Ale to je to o čem mluvím . Neříkám, že stačí pouze to pozitivní myšlení -
pozitivni (nebo i jakekoliv jine) mysleni je jen urcity proces probihajici v organu, kteremu se rika mozek. pokud tomuto procesu neco stoji v ceste, tak holt neprobehne. rikat nekomu, kdo je v depresi, at mysli pozitivne, je jako rikat vozickari, at si s tebou jde zabehat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:54
- Nahlásit
hele si dělaj prdel http://www.novinky.cz/domaci/193286-vikend-bude-ve trny-a-teply-pak-se-ale-prudce-ochladi.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:09
- Nahlásit
argosek
pozitivni (nebo i jakekoliv jine) mysleni je jen urcity proces probihajici v organu, kteremu se rika mozek. pokud tomuto procesu neco stoji v ceste, tak holt neprobehne. rikat nekomu, kdo je v depresi, at mysli pozitivne, je jako rikat vozickari, at si s tebou jde zabehat.
todlencto přesně sem měla na mysli.
Alexa
hele si dělaj prdel
tak a končim s pozytývním myšlením bo to se prostě nedá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:10
- Nahlásit
Alexa
smarja, nech toho, dyt Davidkova rikala, ze nemame psat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:15
- Nahlásit
leyenda
smarja, nech toho, dyt Davidkova rikala, ze nemame psat
správně!!!!! díky a máš to tu na povel bo já se du klouzat a vůbec u toho nebudu pozytývní jak něgdo písne,at si násletky přičte sám!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:48
- Nahlásit
Přestaňte žrát ten kodein blázni starý, nebo se z toho pozitivního myšlení zblázníte )))
Nazdar máčovky, angínu sem, pokud příušnice nemaj bolení v krku, neposílat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:16
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
Přestaňte žrát ten kodein blázni starý, nebo se z toho pozitivního myšlení zblázníte
a co úplatky,ty brát můžem?????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:48
- Nahlásit
Alexa
upozornuju, ze nesmime psat,davidkova renata se sla klouzat a nevrati se asi pozitivni:mad (ja muzu, protoze mam momentalne delegovane pravomoce)
Biluska je sice pozitivni, ale pred pokutama nas to nezachrani
a nezapominej, ze us byli ustanoveni eksekutori, skus raci sehnat
nakou opravnenou osobu, at to tu vymaze
Gerda
essi to plati i pro tebe, dys je Davidkova tvoje matka, mi neni jasny, na co potrebujes boleni f krku? Nevodpovidej, dokud se nevrati majitelka fory!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
a co úplatky,ty brát můžem?????
ty přece budeme dávat mě....
leyenda
na co potrebujes boleni f krku?
eště nikdy mě nebolelo, eště sem nikdy neměla angínu...tak bych jí jednou mít chtěla, navíc bych se válela doma v posteli a mohla se dívat na polední seriály, chci se dívat na telenovely, kromě Manuely sem žádnou neviděla....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:07
- Nahlásit
Gerda
dobre, az nakou peknou anginu uvidim, tak ti ji poslu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:10
- Nahlásit
Gerda
angínu sem,
tadyk:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:16
- Nahlásit
leyenda
upozornuju, ze nesmime psat
Nevodpovidej, dokud se nevrati majitelka fory!!!
díky moc,pani,jako hlídací čokl ste se celkem osvědčila.-))))) ,ale je to šichta,ty hajzli nerespektujou snad nic ,budem to mušet pořešit razatnějc holt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:32
- Nahlásit
argosek
rikat nekomu, kdo je v depresi, at mysli pozitivne, je jako rikat vozickari, at si s tebou jde zabehat.
Jo takhle, už ti rozumím . Tak daleko pozitivní myšlení fakt nesahá . Pomáhá to akorát tak Kejtlin, která tvrdí, že na veterinu se stejně nedostane
Mimochodem, odvolávám svoje tvrzení o tom, že pozitivní myšlení je fšechno co stačí k úspěšnému podnikání. Ještě je potřebné plánovat a plány dodržovat. Jsem tu s váma ztrácela čas kafráním, pak jsem rychle vypadla z baráku a nechala jsem doma papírek se seznamem nákupu co jsem včera pracně sepsala Ač jsem v Kauflandu velmi intenzivně pozitivně myslela, že nakoupím fšechno co potřebuju tak mi stejně půlka věcí chybí a budu muset do města znova
Jo a byli jsme na sonu a jsou tam malý Nýnátka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
Alexa
fůůůůj, to je hnusný! Tak to nechci. Takovej bordel v hubě nechci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:34
- Nahlásit
Biluška
Jo a byli jsme na sonu a jsou tam malý Nýnátka
simtě která je Nýna?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:47
- Nahlásit
Gerda
simtě která je Nýna?
šeltička zrzavička
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:49
- Nahlásit
Biluška
šeltička zrzavička
he...já myslela ta trykolorní....jaxe menuje pracovně??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:58
- Nahlásit
Biluška
Četlas můj mejl?
Bych potřebovala vodpovjeď, pač závisí jen na tobě jestli dnes odpoledne někam pojedu a něco si nechám udělat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
jako hlídací čokl ste se celkem osvědčila
dekuju, vyridim svymu coklovi, co k nemu chodim na staze, urcite ho to potesi, doted sem mu jen sdelovala, gdo na jakym foru napsal vo jeho rodine, ze sou s.acky, doufam, ze mu nestoupne sebevedomi neprimerene a nezacne bejt nakej dominantni, no v nejhorsim s nim zajedu vitekam
Gerda
dobre, poslu ty priusnice
Biluška
gratulujeme (ja a muj cokl)
us negdo vite, jak dopadla kejtlin???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
he...já myslela ta trykolorní....jaxe menuje pracovně??
Zrzečka je Qwinky Winky, pracovně Nýna. Trikolorka je Delissa, pracovně Bon-Bon. Nakrytá je Nýna,to je ta co jí loni štěňata umřeli.
leyenda
Děkujeme (já a moje saň )
pawLINka
Paní mail dorazil, se omluvuju jsem na vás úplně zapoměla. Toš vám těch pár drobných hned posílám ať můžete jet a vyúčtování udělám někdy pozdějš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:18
- Nahlásit
Ahoj všici, výsledek konkurzu se dozvím v neděli, nechci nic předbíhat, ale vypadá že jsem jejich favoritka. na odchod z cukrovaru mi dají měsíc, mezitím se budu chodit zaučovat, možná je trochu potíž, že myslí že umím víc než ve skutečnosti umím a znám.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:24
- Nahlásit
Biluška
Děkujiiiiiii. Máš emila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
že myslí že umím víc než ve skutečnosti umím a znám.
neblbni, proč bys neměla umět, co neumíš se naučíš. Noa jak to vyřešíš v cukrovaru, užs to vymyslela?????
Biluška
Nakrytá je Nýna,to je ta co jí loni štěňata umřeli.
tak to držím palce, ať to dobře dopadne.
Davítková
hele a jak malej nemeth?????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
jste ma nasrala prej nejsem dost tvrda na misto exekutora, tak toto, no tfuj
takze vy jste tady reditelka, takze jdu na to podle navodu Bilusky
tuky tuk (klepu ti na kancl) - vchazim (Biluska sice psala neco o kratke sukni, ale takhle to bude lepsi)
- Dobry den, vzhledem k tomu, ze v zumpe nemate exekutora a pusobi Vam to hrozne problemy jsem tady, abych Vas z tohoto problemu vysvobodila, na toto misto se hodim, ze vsech nejvic, protoze mam kurz na loveni krokodylu a s jednim pripadne dvema krokodyly budu chodit vymahat pohledavky. Protoze znam vas kladny a sympaticky vztah k penezum, z kazde pohledavky vam neco odlozim bokem ;) o cem ostatni nemusi vedet. Jak uz jsem zminila mam krokodyly kurs, umim jednat s lidma a exekutorovani mi vse s dikem vydaji jeste pridaji co maji ve skrini.
Nastoupit muzu od pristiho mesice, ale v pripade nutnosti nastoupim hned, abych vam vysla vstric.
Tak a jestli me ted nevezmes tak beru krokodyla a jdu na tebe.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:33
- Nahlásit
Tak a teď to bude na Bilušku, že mě Lukáš asi zavraždí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:34
- Nahlásit
Alexa
no až to bude jistý, tak zkusím šéfovi nabídnout dohodu že mě pustí od dubna, když ne, tak zkusím zdravotní důvody.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
leyenda
no v nejhorsim s nim zajedu vitekam
vimkam..ale předtim eště zkuste tu haltynu a stopku!
Biluška
pracovně Bon-Bon
jo ahááá Bombón!
kejtlin
ale vypadá že jsem jejich favoritka
nechci předbíhat,ale gratulujůůů
|