| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ty vole, tak to je jasný, exekutora nemůže dělat nikdo jinej než ty ))) PS: Máš pěkný boty...
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
kejtlin
to bude dobry, uvidis
jsem pro tebe moc rada
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Genijálně jste to napsala paní Je vidět, že jste se něco naučila . Jenom k té krátké sukni - tohle platí pokud je ředitelem chlap. Když je to ženská tak se naopak musíte obléct tak, aby ona pochopila, že má před sebou profesionálku, ale MNOHEM škaredější než je paní ředitelka, tudíž případní podnikoví ctitelé (pan argosek, Strejda a děda moderátor, víc chlapů tu nemáme, takže budou muset stačit tihleti) budou dále vzhlížet k paní ředitelce
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:37
- Nahlásit
davidkova renata
paniiiiii vy me zcela ignorujete, ja a muj krokodyl Honzik uz na tebe jdem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
Protoze znam vas kladny a sympaticky vztah k penezum, z kazde pohledavky vam neco odlozim bokem
stačí,přesvědčila ste mě ...ste přijata a nastoupit můžete okamžitě
Alexa
malej nemeth snad táhne a srůstá,ale měl to teda děsný,neměl vůbec nic zašitýho krom kůže ta mu držela celý vnitřnosti..nechápem.to je fuk,snad už bude f poho ted
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja a muj krokodyl Honzik
a na tý fotce je kdo - vy nebo honzýk? Abych vám nechválila zubaře, dybyste to nebyla vy...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
dekuju tak prosim seznam pohledavek,
nejdriv jdem za Muchos ta mela neco zaplatit pokud vim
Honzik uz ji klepe na dvere
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
poslechnete Bilusku a prevliknete se, nejlip neco takovyho
http://www.google.fr/imgres?imgurl=http://virilis meetmontrance.files.wordpress.com/2008/04/burka.jp g&imgrefurl=http://virilismeetmontrance.wordpress. com/2008/04/20/relookee-par-un-viriliste/&h=291&w= 217&sz=57&tbnid=XRtkNB0rQLVlsM:&tbnh=115&tbnw=86&p rev=/images%3Fq%3Dburka&usg=__XeN0xUm9O6cZSS0ekDTP Yapq84o=&ei=2sCHS9aVIJXP4gbZ-ty5Dw&sa=X&oi=image_r esult&resnum=5&ct=image&ved=0CA4Q9QEwBAURL
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
PS: Máš pěkný boty...
ze jo vyniknou k tem hadrum co mam nasobe
a na tý fotce je kdo - vy nebo honzýk?
na prvni fotce v kanclu u davidkovi jsem ja ( prece jsi mi chvalila boty) na druhy fotce je Honzik
Babeta byla vcera na vyndani stehu, dr. rikal, ze to vypada moc gut, hejbe s tim hezky. Jen nesmi moc do budoucna stloustnout bo by ji ta hnata neunesla a musi se hejbat aby neartritidovala.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:44
- Nahlásit
leyenda
poslechnete Bilusku a prevliknete se, nejlip neco takovyho
me se to nezobrazuje radase prevliknu uz mi docela fouka pod sukni ale nevidim obrazek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:44
- Nahlásit
lidi, lidi negratulujte a nejásejte, je to předčasný, třeba to nevyjde, nemůžu mít takový štěstí, aby to vyšlo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
dybyste mi rekla na co v jakym poradi zmacknout, tak bych to sem skusila dat poradne, je mi lito, ze sem takhle blba
PS byla to burka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
Honzik uz ji klepe na dvere
jejda ten je rostomilej!!!! myslim,že sem nakonec udělala dobře když sem vás vybrala.. muchoš uš doufám vaří kafe dyš de náfštěva tak seznam pošlu PPLkem je toho víc totiš
leyenda
šiš skopči vlastnosti toho vobrásku.Pak nad chlífkem nahoře klikni na ten barevnej trojúhelník.Objeví se další chlívek vlevo nahoře.Dej vytisknout ty zkopčený vlastnosti a potve OK
Jo a eště se tě může PC voptat po tom prvním kliku na troúhelník,essi chceš něco povolit..tak klikni jo a znova !! musíš na ten troúhelník a pak jaxem psala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlin
lidi, lidi negratulujte a nejásejte, je to předčasný, třeba to nevyjde, nemůžu mít takový štěstí, aby to vyšlo.
musíš myslet POZITÝVNĚ !!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:48
- Nahlásit
Alexa
sem myslela pozitývně a na doporučení kamaráda jsem si vzala přiléhavý tričko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:49
- Nahlásit
mam apple pocitac s fajrfoxem, najdu si vobrazek, kliknu na jeho adresu - zkopiruju, vratim se sem do vokynka, kliknu na ty barevny vecicky vedle U, objevi se mu dalsi vokynko tam nalepim tu zkopirovanou adresu a dopadne to takle
dys mi to ukazovala mala dcerka, vobjevily se tu krasny svesky pro Bilusku, tak gde delam chybu?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Máš pěkný boty...
ze jo vyniknou k tem hadrum co mam nasobe
no tak to každopádně bych skoro řekla,že tvořej takovou jako aš dominantu f tom celku
kejtlin
nemůžu mít takový štěstí, aby to vyšlo
tak za todle ti biluše nakope prdel ,samosebou že můžeš bo dyš je štěstí unavený ,dřepne si i na vola a to je tvůj přípat
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jejda ten je rostomilej!!!!
ze jo, tady jedna fotecka jak veceri
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
no jo,koukám,že děláte taky TART ,se stafte,naši figuranti bud budou mít radost anebo přestanou chlastat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:53
- Nahlásit
leyenda
mam apple pocitac s fajrfoxem, najdu si vobrazek, kliknu na jeho adresu - zkopiruju, vratim se sem do vokynka, kliknu na ty barevny vecicky vedle U, objevi se mu dalsi vokynko tam nalepim tu zkopirovanou adresu a dopadne to takle
to vypadá že to děláš dobře,dáš pak to OK?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
anebo přestanou chlastat
obávám se že začnou eště víc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:55
- Nahlásit
Alexa
obávám se že začnou eště víc
to de????????????????????????? dyk posledně vychlastali to psí píívo co maryje vyhrála
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
leyenda
Pani a kde kopirujete to co date do chlivecku? Tu adresu? Delate te to tak, ze kliknes pravym tlacitkem mysi na obrazek, das vlastnosti a skopirujes to co tam je jako URL?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www. greeting.net/animals/crocodil.jpg&imgrefurl=http:/ /www.greeting.net/animals/crocodil.htm&usg=__sQdCd b3ZbMc1PtYlHe6-SFCfF
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
leyenda
klikas na blbej ctverecek asi, neklikej na ten kde je koule s retezem, ale ten kde jsou trojuhelnik ruzovej, oranzovej ctverec a zelene kolecko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
hm, tak ne
mam problem s tim, ze kdyz kliknu na trouhelnicek, zmizne mi ta horni linka firefoxu, kde mam skopcenej obrazek
ale nak to jit musi, pockam, az prijdou holky ze skoly a nebudu se tady dal ztrapnovat na verejny fore
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:04
- Nahlásit
leyenda
to neres a zkousej dal jeste jednou to vysvetlim krok po kroku - mas obrazek, klikni pr. tlacitkem - dej vlastnosti - zkopiruj URL - klikni na trojuhelnicky - vloz skopirovane url - dej ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:05
- Nahlásit
leyenda
nebudu se tady dal ztrapnovat na verejny fore
f soukromí to nemá to kouzlo
jak to kopčíš? CTRL C ? pak to přeci jen vytiskneš CTRL V a horní lišta je ti ukradená ne??
jo a hlídej du ven a dřít!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:08
- Nahlásit
leyenda
Nesmíš kopírovat adresu obrázku, ale vlastnosti. Že ty seš taky blondýna? Nic si z toho nedělej, já se sem učila dávat obrázky snad rok . Tagže návod pro blondýny. Najdeš obrázek. Pravým myšítkem na něho klikneš. Otevře se taková tabulka, někde na dolním konci je "vlastnosti". Na ty klikneš levým myšítkem. Objeví se další tabulka a v ní je napsáno "adresa" a za tím něco. To něco zkopíruješ ctrl+c . Najedeš na cz-psa. Klikneš na ty barevné vzorečky co jsou tady nad tím jak se sem píše. Objeví se třetí tabulka. Dáš do ní kurzor a zmáčkneš ctrl+v. Klikneš na OK a dáš "poslat zprávu". Obrázek se zobrazí v diskuzi
třeba to nevyjde, nemůžu mít takový štěstí, aby to vyšlo.
Já ju prostě zabiju a bude. Můžu ji zabít?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
dyk posledně vychlastali to psí píívo co maryje vyhrála
no fuj, to je jak gdyby vypili studenou polífku bléééé
leyenda
adresa obrázku musí mít na konci .jpg nebo .jpeg nebo .gif
|