| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:28
- Nahlásit
Mucholabka
je to složitý umřel mi starší brácha, pak táta a máma si našla tohle hovado, neměl přátele, v práci ho nesnáší, co měla přátele matka tak k nim přestali chodit, všichni jí říkali, že to je dost divný jako že je to zarazilo, n ic neposlouchala ostatní zůstala s ním, narodil se mladší polovlastní brácha nemusel nic, já makala jak barevná-rodiče měli farmu a dostávala jsem jen nadávky a facky-měla jsem na základní a střední škole vyznamenání aniž bych se učila, facky jsem nedostávala dlouho, začala jsem se učit karate a taekvon-do a vrátila jsem jim to, otčím třeba koupil 2 čokolády ale ne aby dal jednu mě a druhou bráchovi, ale obě jemu a matka na to koukala a neřekla nic a věty typu táhni něco dělat a nečum jak pí*a byly běžný a vlastní matka se mě nezastala-nikdy, takže mě sráželi oba, on aktivně matka pasivně, ale to by bylo nadlouho, postě se s nimi nestýkám, matka mi volala asi před 5ti lety, dozvěděla se, že jsem vozila na staromáku turisty kočárem a měla jsem 60000kč měsíčně, vydělala jsem si na barák, kterej stejně vzala voda takže mám ho*no, jestli bych jí nepůjčila peníze na auto tak jsem jí jen řekla, že jí bych nepůjčila ani na sodovku a položila to.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:34
- Nahlásit
kejtlin
já už radši pokračovat nebudu, ono se to na veřejné fórum nehodí, budu to radši vykládat Bucce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlin
a měla jsem 60000kč měsíčně
Jednou jsi to už dokázala, tak proč ne podruhé? Dětství už nezměníš, to je za tebou. Ale to co je před tebou změnit můžeš. Když to nechceš udělat a chceš se místo toho babrat ve svém dětství tak je to tvoje věc, já bych to nedělala
A už fakt jdu, nebo ráno nevstanu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:47
- Nahlásit
kejtlin
mám psů 11, kočky 3, želvy suchozemský 2-obě jsem našla v parku naproti baráku, králíky, slepice,kachny, užovku červenou,
doteď jsem tě měla ráda,ale toho hada ti nevotpustim!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:47
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
přihlásila jsem se na vysokou, jestli se tam dostanu je věc druhá, to je prví krok.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:48
- Nahlásit
kejtlin
ja ti rozumim, sama jsem si taky odnesla z detstvi hromadu sramu,
ktery mi dodneska komplikuji zivot ale Biluse ma pravdu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:50
- Nahlásit
leyenda
já vím, ale nikdy nesoudím když někdo třeba zavraždí člena rodiny-tak daleko jsem to nedotáhla ale nikdy nevím co za tím bylo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:52
- Nahlásit
Neessi
toho hada ti nevotpustim
chucky je kamarád, člen rodiny a moc krásnej, co máš proti hadům?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlin
co máš proti hadům?
Úplně fšechno ! Především mám těžkou fobii od té doby,co mě uštkla zmije.Prostě co nemá nožičky,toho se bojim !
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:00
- Nahlásit
Neessi
to chápu mám fobii z pavouků od té doby co mě kousnul křižák dodnes mám dost velkou jizvu a byla jsem týden v nemocnici ruka mi napuchla do obřích rozměrů a prokrvovala se jen málo, známý říkal, že to mohl být kříženec s černou vdovou, na slovensku prý žijí v přírodě každopádně vidím pavouka i malýho a dělá se mi špatně, nééé že bych se štítila nebo něco ale bojím se.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:04
- Nahlásit
Neessi
kejtlin
ja mam hady docela rada, vlastne mi nevadi zadna zvirata, teda
treba komary nemusim, ale fobie z zivejch nemam, tim hur snasim
cokoliv mrtveho. Pred ani ne mesicem mi umrel muj nejmilejsi pes, poprve v zivote jsem jsem se dotkla neceho mrtveho holou rukou, dokonce jsem ho vlastnorucne dovlekla s holkama ke hrobecku, ale bylo mi fakt zle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:07
- Nahlásit
leyenda
ani mi nemluv, loni mi umřely 3 čivavy, letos maldá 17ti měs čiva neví se proč, asi selhání organismu a mám doma 3 důchodce, takže mi to ani nepřipomínej.......
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:13
- Nahlásit
kejtlin
no, mne uz par psu a kocek umrelo a taky nekolik rybek, ale nikdy jsem nebyla schopna se na ne ani podivat, musel je za me pohrbit nekdo jiny, ale s timhle psem jsem mela moc spesialni pouto
priserne se bojim toho, az mi umre nejaky kun, mimo to, ze je mam rada i prakticke hledisko - nevim, jak ho dokazu pohrbit,
teda ani se to nesmi, musi se zavolat kafilerka, to nedokazu...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:16
- Nahlásit
blby tema, zejtra mi Biluska urcite zase napari pokutu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
to chápu mám fobii z pavouků od té doby co mě kousnul křižák dodnes mám dost velkou jizvu a byla jsem týden v nemocnici ruka mi napuchla do obřích rozměrů a prokrvovala se jen málo, známý říkal, že to mohl být kříženec s černou vdovou, na slovensku prý žijí v přírodě
no to nevím essi todle matka fory skousne, jako chápeš jaro před námi a ty na ní s tímdle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:19
- Nahlásit
leyenda
to si jen myslíš, mám kamaráda nejlepšího je gay a má koně, pustil je do ohrady a kopli se mu, nadvakrát jeden druhému přerazil nohu, kůň 2 dny ležel samozřejně veterinář tam byl, zavolal mi abych přijela že ho musíme zvednout, dal mi bič do ruky a řekl bij ho, řež ho musí vstát, nechtěl zvedli jsme ho ale klepal se a gty oči, já říkala hele ten to vzdal, fakt to vzdal, volali jsme vetovi ten řekl, že nejlaskavější by bylo ho střelit, jenže to ani jeden z nás nedokázal, zavolali jsme známýmu hadlákovi, tan ho teda střelil a berousek si ho odvezl pro lvy, byl z toho pochopitelně kamarád zdrcenej, ale co jinýho a taky říkal, že by nikdy ho nezabil, ani nezavolal kafilerku a handlákovi zavolal on.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:21
- Nahlásit
Alexa
njn to je život
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:37
- Nahlásit
kejtlin
no, ja bych svymu zvireti trapeni ukoncila, o tom to neni, kdybych vedela, ze to nema nadeji a videla, ze zvire to vzdalo, tak bych to udelala, co me desi, je videt, jak myho kone odvazi takovyhle auto a vedet, co s nim bude dal, jsem to tu zazila 2x vloni, jednou v klubu, co jezdi moje holky, tam kone vyzvedli az po 2 dnech a jednou u znamych, kterym se kun nepochopitelne otravil vetvema oleandru, normalne by to kun nesnedl, umrel ve ctvrtek vecer a odvezli ho v pondeli
muj nejblizsi soused ztratil kone na podzim (starim), vykaslal se na zakony nechal vybagrovat diry na louce a kone tam pohrbili, myslim, ze to udelam taky tak, az k tomu dojde
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 23:10
- Nahlásit
cus zumpouni, co to tu resite zasmutny temata, okamzite toho nechte!
Bilušeeeeeeeee
JESTE JEDNOU A DURAZNE OPAKUJU NA MISTO EXEKUTORA SE HLASIM JA!!!!!!!
jste me nakazili tim jarnim silenstvim, koupila jsem v Lidlu asi dvacet pytliku se seminky a budu sadit az nebude kam na balgone slapnout a moje milovana cica Ebinka (ta co ma ted zanet mocaku ) my to bude vyhrabavat, ona je strasne hodna ona mi pomaha i moje kyticky hnojit, jen kaktusy nee asi ji pichaj do pipinky jak si na ne drepne a chce je pocurat. Uz se na to jaro docela tesim, za chvilu zacnem kastrovat venkovky, ja jeste nemam prax a docela se jich bojim, ale to se zmakne to se naucim. A koupim si sklopec, tenhle
http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=2827
je strasne dlouhej tak je problem s prevozem, ale ten druhej co je kratsi a mooooc hezci stoji pres 4000 a na ten ted nemam, ten si koupim az si na nej naskudlim A az vykastrujem hlavni varku venkovek vemu si sem nejakou vysocebrezuli kocku a budou mi tu pistet malinky cipiskove, tak se taky tesim. To jaro je docela fajn i kdyz jsem se ho predtim moc bala, nemusim chodit v snehulich a tak vubec.
Mam zachvat pozitivizmu kejtlin uc se ode me
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 05:58
- Nahlásit
Vsem dobre rano, kejtlin tobe drzim palce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 06:54
- Nahlásit
čau všem,venku je teplo,já už chodím v tričku
mějte krásný den a víkend
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:11
- Nahlásit
Tak co je, zase nikdo nemaká? Kurňa takhle to dál nepůjde teda
lucYnka XIII
Dobrá, jelikož se nikdo jinej nepřihlásil tak tě navrhnu na místo exekutora, ale ještě to musí schválit mamka. Jelikož jako jediná máš papír na odchyt krokodýlů tak je jednoznačný, že se na to místo hodíš
leyenda
blby tema, zejtra mi Biluska urcite zase napari pokutu
Si piš, Biluška má totiž doma dvě důchodkyně, obě s rakovinou Takovýhle témata jsou děsně tabu, narušujou pozitivní myšlení. A gdo má narušený pozitivní myšlení ten nedře a nevydělává prachy. Je z něho socka, bere dávky a jde mi na nervy, páč mě pak zdražujou sociální pojištění Takže toho umírání konečně nechte a bavte se o porodech. Nebo ne, to je taky hnusný, bavte se až o narozených mláďatech, pokud možno ne lidských
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:16
- Nahlásit
Biluška
Tak co je, zase nikdo nemaká? Kurňa takhle to dál nepůjde teda
ne nemaká,bo si makaj jak chtěj oni
to víš násilím se nic nezejská
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:20
- Nahlásit
děte do háje s paboucíííma laskavje!
vám to tady zamknu a bude!!!!
brezen2008
to víš násilím se nic nezejská
to se moc pleteš,děfče ,mám životní zkušenost,že někdy nic jinýho nezabere
Biluška
Dobrá, jelikož se nikdo jinej nepřihlásil tak tě navrhnu na místo exekutora, ale ještě to musí schválit mamka
no já nevim..možná by měli chodit ve dvou jako revyzoříííí,lucynkačijaxetopíše mi příde dost poddajná..tak by mohla dělat toho hodnýho a chodit by s ní mohla muchoš s pycbumama dyš schání robotu.Co?a celý by to moch zaštitovat strejda,přijde mi takovej na úrovni ,moch by likvidovat a žehlit průsery
Eště k tomu posranýmu pozytivnímu myšlení..vono jako essi má čék třá endogenní depky,tak na ty bohužel myšlení ale vůůůbec nezabírá,nemá to s tim co dělat,pomůžou leda farmaka a to jen v určitý míře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:23
- Nahlásit
kejtlin
zjistila jsem, že na tebe nemám kontakt, takže v 9:30 budeme Lucka, 2 kg sýra a já před plaveckym bazénem v mělníce. Končíme cca ve čtvrt na 11 a pak ještě budu popojíždet po městě.
Kdyby se ti to nehodilo, tak jsem tam příští úterý ve stejnej čas
Počkám, až rozmrzne Labe a pak tě poprosim o nějakou rybu náhradou pro psy.
Jinak se zaměstnáním tady je to fakt blbý. Michal má udělanej životopis, vystavenej na netu a skoro žádný nabídky mu taky nechoděj (má relativně vyhovující práci v Praze, tak to tolik nevadí)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:34
- Nahlásit
kachna_
Michal má udělanej životopis, vystavenej na netu a skoro žádný nabídky mu taky nechoděj (má relativně vyhovující práci v Praze, tak to tolik nevadí)
Jaký nabídky?? To čeká, že mu zavolá zaměstnavatel a nabídne mu práci? No mě z vás omejou, fakt
davidkova renata
.tak by mohla dělat toho hodnýho a chodit by s ní mohla muchoš s pycbumama dyš schání robotu.Co?a celý by to moch zaštitovat strejda,přijde mi takovej na úrovni,moch by likvidovat a žehlit průsery
Muchoš bych brala, ti její picbuli pouští dost hrůzu. Jenomže si uvědom, že muchoš dluží ty vodní vrby. By musela eksekuovat sama sebe
Eště k tomu posranýmu pozytivnímu myšlení..vono jako essi má čék třá endogenní depky,tak na ty bohužel myšlení ale vůůůbec nezabírá,nemá to s tim co dělat,pomůžou leda farmaka a to jen v určitý míře
Pozitivní myšlení se musí stát součástí života. To není o tom, že si řekneš "kurňa, to je zase den, no nic, musím se na to podívat pozitivně". Musíš brát pozitivně naprosto všechno a furt. Časem se to propracuje k dokonalosti a pak to začne fungovat . Uč se u odborníků - třá holky co dělají v call centrech a prodávají po telefonu v tom bývají dost dobré.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:39
- Nahlásit
Biluška
Jenomže si uvědom, že muchoš dluží ty vodní vrby
hm... furt samý komplikace!!!
Musíš brát pozitivně naprosto všechno a furt
už todle slovní spojení se vylučuje..musíš a pozytývně
jinak třá ta depka je bohužel způsobena špatnou funkcí něčeho v mozku,takže dyš ti nefachá štítná žláza nebo srdeční chlopen,asi to myšlením nespravíš.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno
sice je hnusně, ale je teplo a bílej humus už je jen místama
davidkova renata
yš ti nefachá štítná žláza nebo srdeční chlopen,asi to myšlením nespravíš.
a co na to tachyony
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:48
- Nahlásit
Biluška
Jaký nabídky?? To čeká, že mu zavolá zaměstnavatel a nabídne mu práci?
Sakra dyť píšu, práci měnit v současnosti nijak moc nechce!!! Když nad tím přemýšlel (pohádal se se šéfem), udělali jsme životopisy s tím, že nám z job.cz chodí nabídky automaticky.
Se šéfem se to srovnalo k oboustranné spokojenosti, ale vystavený životopis a to zasílání nabídek jsme nechali.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:48
- Nahlásit
davidkova renata
jinak třá ta depka je bohužel způsobena špatnou funkcí něčeho v mozku,takže dyš ti nefachá štítná žláza nebo srdeční chlopen,asi to myšlením nespravíš.
To se náhodou vůbec nevylučuje. Pozitivní myšlení znamená, že si musíš věřit. To neznamená, že nemůžeš být nasraná, nebo smutná (i když se to tím dost komplikuje). Někdy se tomu prostě nevyhneš. Když mi např. ukradnou auto tak z toho těžko budu mít radost. Ale nevylučuje to, abych věřila tomu, že zloděje chytnou. Čili myslím pozitivně. Pozitivní myšlení znamená, že věřím tomu, že dokážu všechno na co sáhnu. Kdyby Kejtlin věřila tomu, že ji vezmou na veterinu tak ji taky vezmou. Když tomu nevěří, pochybuje sama o sobě tak prostě bude hlídat cukrovar až do smrti smrťoucí.
Příklad - jedu ke klientovi a dopředu si říkám "stejně tam jdu zbytečně, nebude doma. A kdyby náhodou byl doma tak to nebude chtít, nic tam neuzavřu". A hádej co? Není doma . Kdežto když myslím pozitivně tak uzavřu bombastickej obchod a klient ještě zavolá švagrovi a řekne "hele posílám ti tam ženskou, má fantastický investice do ropy, fakt bomba, hele uzavři si to taky"
V tomhle a v ničem jiném je tajemství všech úspěšných podnikatelů. To nemá nic dělat s mindrákama, s malým sebevědomím, s traumatama z dětství, ani s ničím jiným.
|