| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:13
- Nahlásit
Biluška
Můžu ji zabít?
když to bude rychlý a bezbolestný tak jo a podmínka, odkazuju ti celou moji saň
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:16
- Nahlásit
popisu vam, co delam
otevru si novou zalozku, vygugluju vobrazek, dobre - kliknu na nej pravou mysi, vobjevi se vlastnisti vobrazku, ale zmizi fsechny vostatni vjeci, mam na obrazofce jen ten obrazek, zmacknu na kopirovat a jdu prys - teda zpatky sem,
ted jdu kliknout na ten trojuhelnik http://www.mixbuffet.com/upload/t350-Choux-fruits -secs.jpg, neco se mi tu vobjevilo, tak jsem klikla na to, co sem predtim zkopirovala a OK a posilam
a byl to posledni pokus, paaac jinak zase dostanu migrenu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:17
- Nahlásit
leyenda
pani tohle http://www.mixbuffet.com/upload/t350-Choux-fruits- secs.jpg vlozte do toho trojuhlenikuuuu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:18
- Nahlásit
Biluška
sem BLONDYNA
du to skusit este jednou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:22
- Nahlásit
muj vysnenej pes z utulku Most nasel domov
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:24
- Nahlásit
leyenda
Dobrý paní, lepšíte se
kejtlin
Si upadla ne? Nechci celou saň, chci akorát goliji. Možná bych se nechala ukecat na nějakou jezevčici, pro ty mám slabost. I vlčáky a kao bych přežila (ale neuživila ), ofšem čivrány a krysaříky si nevezmu ani omylem, tyhle plemena nesnáším
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:25
- Nahlásit
volali ze skoly, ze mam prijet pro malou, ma pres 39 teplotu
tak se tu zatim mejte, diky fsem trpelivym a klidne piste
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:35
- Nahlásit
lidííí huž mi fičí internet!! A už rychle dokonce aj de nahrávat na net!!
Běhá to jak to moje zvíře
Bilušééé
Dneska večer máš hozený instruktory na netu ;) Mám ti nahrát i to, že Nýnátko bylo na sonu a že jsou vidět miminka??
kejtlin
estlivá by nevadilo, jezevčíky by jsme přibrali k naší jezevčičí sani, teď jich máme teda o 8víc než normálně, ale někam by se vešli
a navíc hladký eště nemáme...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:47
- Nahlásit
leila
Dneska večer máš hozený instruktory na netu ;) Mám ti nahrát i to, že Nýnátko bylo na sonu a že jsou vidět miminka??
jj, děkuji. Ještě jsem při úklidu na půdě našla novinové výstřižky o našich akcích, děkovné dopisy pana starosty a tak podobně. Tak to naskenuju a pošlu a prosila bych zřídit nějakou kolonku "reklama" a přidat tam
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:53
- Nahlásit
Biluška
A do šňapáků či na Alfácké?
Jináč už dodali všeci ty dotazníky nebo jako ještě ne??
A tady máte pro pokochání pumi mimino
Jo a mám Vám vzkázat od Dany, že estlivá chcete, že Vás přibere na schůzu jako hosta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:56
- Nahlásit
leila
A do šňapáků či na Alfácké?
Na Alfácké
Jináč už dodali všeci ty dotazníky nebo jako ještě ne??
Asi ne, jsou to flákači, ale seberu jim prémie a pošlu tam Lucku s krokodýlem a bude
A tady máte pro pokochání pumi mimino
Nádherný jorkšíráček
Jo a mám Vám vzkázat od Dany, že estlivá chcete, že Vás přibere na schůzu jako hosta
Chci . Mohli bysme vzít i Báru Sajdokovou? Ta určitě taky moc ráda pojede
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:03
- Nahlásit
Biluška
Na Alfácké
OK
Asi ne, jsou to flákači, ale seberu jim prémie a pošlu tam Lucku s krokodýlem a bude
to uděláte dobře, tak se na ně musí na flákače Jak to má pak hezky vypadat, když polovina instruktorů chybí??
Chci
tož já jí dám vědět je to po národce v Ostravě
Mohli bysme vzít i Báru Sajdokovou?
Mohli by, ale je nejspíše v hradci na semináři
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:04
- Nahlásit
tak jsem se vrátila z 4 hodinový vychajdy,psy jsou zasraný až po uši,ale krásně jsme šlapali
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:08
- Nahlásit
Biluška
dneska dávaj na nově - slunce seno,jahody
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:14
- Nahlásit
leila
Mohli by, ale je nejspíše v hradci na semináři
No a co, já mám taky kanystrové zkoušky Pro srandu se holt musí něco obětovat, to se do večera stihne . Musí se holt trošku přičinit gdyž se chce pobavit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:34
- Nahlásit
Biluška
No ono eslivá je to dvojdenní tak nevím, nevím
Musí se holt trošku přičinit gdyž se chce pobavit
to je taky fakt
Každopádně by nejspíše panu předcedovy rupla céfka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:36
- Nahlásit
brezen2008
já byla hodinu na kole ráno s čubou a byla jsem promoklá a jako prase, bláto jsem měla i v uších.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:46
- Nahlásit
Hm zvláštní, krmný sýr chutná trochu jako niva, i když niva má asi plíseň jiných kultur , ale sýr nemá plíseň jen chutná jako niva.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 16:50
- Nahlásit
Biluška
Ehm, můžeš mi prosím poslat ten dotazník co se má vyplnit? A co to ještě? Fotku psa? To taky pošlu...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:33
- Nahlásit
caute decka,tak jsem skoncila na argosu,timto se omlouvam muchosovy,chudakovy,ze jsem nemela na ni cas,v pondeli se jdu podivat na novou robotu,bylo to jako blesk z cisteho nebe,no co,kvuli hajzlum se veset nebudu,ne?a jinak preji pekny den,dnes mame s mamkou narozky,tak si dame aspon do nosu,jinak aminovy se hoji kyla moc pekne!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:45
- Nahlásit
pawLINka
Už je to na webu, kdyžtak opiš a hoď to na maila ke mně ;)
Jináč se zase šachovalo s krycíma psama, tak máme jiného sice není tak dobrý jako ten Švéd, ale má stejnou kref a je blíže S Entitou mají COI na 8generací nějaký 0,7% A mimina nakonec budou na konci příštího roku, chtěla jsem až v létě 2012, ale jelikož se chystáme na poznávací zájez, tož by mi mohli vyjít štěňda na ten termín a to by nebylo dobré nevím jak bych je odchovávala v karavanu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:46
- Nahlásit
nemethova5
Tak vám paní přeju fšechno nejlepší k narozkám
pawLINka
Pošlu
leila
Každopádně by nejspíše panu předcedovy rupla céfka
Spíš paní přecedové
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:48
- Nahlásit
leila
nevím jak bych je odchovávala v karavanu
No jak, normálně. Se mrkni k Hydře, ta bydlí v karavanu i se svými stopadesáti psy a jásá jak je to strašně super
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:48
- Nahlásit
Biluškapani moc diky!uz se tesim na novou robotu,vcera to bylo dooost v rachote vesele!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:54
- Nahlásit
nemethova5
Povídej, každý se rád potěší cizím neštěstím
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:57
- Nahlásit
taky vsechno nejlepci k narozeninam Nemethovy5
vobrazek neposlu, nejdrif si nabarvim vlasy
upozornuju, ze mi nicite povest slusnyho cokla na hlidani
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 17:58
- Nahlásit
Biluška
No jak, normálně. Se mrkni k Hydře, ta bydlí v karavanu i se svými stopadesáti psy a jásá jak je to strašně super
když ono pro přechod do Švédska potřebuješ BLS nebojaksetopíše test a to starý něco kolem 120dnů, nevím jak bych to u čerstvě narozených mrňat udělala
Spíš paní přecedové
no jo a pak tam bude jistě i Kamilka ještě mají volné 3pumi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:01
- Nahlásit
Biluškajo prijela vedouci,vlitla jim tam do kanclu a zrobila tam rachot,at laskave nemlzi a reknou pravdu,ty svine uz to mesic vedeli,jako,kdyby mi to laskave rekli,tak uz se zaridim,hele a ty svine na nasi firme to taky vedeli a nic mi nerekli,akorat vzkazali vedouci,ze jestli chci delat,tak budu dojizdet do frydku,to urcite,hodinu a pul dojizdeni tam,hodinu apul zpatky,at si ku.vy trhnou,jedni jak druzi,ja se kvuli nim neposeru!jen me zarazi to jejich chovani,v utery jdu na firmu,toz to jsem zvedava,co mi reknou preborneho!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:03
- Nahlásit
leyendadiky pani,dnes se stestim asi vozeru,i kdyz nepiju,se.u zvysoka na nejaky vedouci a spol.!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:15
- Nahlásit
nemethova5
F klidu paní, práce se vždycky najde Se oblečete jako Lucka když žádala o místo exekutora a uvidíte jak rychle seženete práci
leila
eště mají volné 3pumi
Kam prodali ty ostatní? Jak jsou vlastně staří?
|