| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:48
- Nahlásit
Alexa
a co na to tachyony
mlčí...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
davidkova renata
mlčí...
no tak to musíš na školení
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:55
- Nahlásit
davidkova renata
mlčí... Zavolejte mi Staníka!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:56
- Nahlásit
Biluška
V tomhle a v ničem jiném je tajemství všech úspěšných podnikatelů. To
ale jo,vobčas to fungá,přečetla sem ze zajímavosti pár takovejch příruček,někerý by se daly směle označit za fanatickou náboženskou lyteratůůůru to co řikáš je mi známo a fakt to funguje,akorát že každej člověk má prostě jinou povahu,a nemusí bejt stejná jako ta tvoje,je fuk co to způsobilo a kdy,ale i u psů máš různý povahy a těžko to změníš tak,aby z melancholika byl excentrickej sangvinik řízlej cholerykem..teda rd to dokáže ,řikal ,ale já mu moc nevěřim .Budeš-li očekávat věci špatné,nejspíš nastanou a naopak..je mi to jasný a nic proti tomu nemám.Jen bych to nehrotila ad absurdum a na všecko bo to mi totiš silně připomíná RD s jeho božstvím a neomylností a dosáhnutím úpa všeho..s čimš teda fakt nesouhlasim
du ven,nepište laskavje!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Zavolejte mi Staníka!
nepřišly gumičky ,fšecko vylejt
P.S. čulibrka si udělám sama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:02
- Nahlásit
davidkova renata
čulibrka si udělám sama Nezapomeň sebou fláknout vo zem!
Dobré ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:04
- Nahlásit
kachna_
udělali jsme životopisy s tím, že nám z job.cz chodí nabídky automaticky.
Ale takhle se právě práce nehledá, to se pak prostě nemůže divit, že nic nenajde I když teda vlastně nic nehledá . Práce se hledá tak, že si vyberu kde chci pracovat (když teda chci) a vysvětlím jim, že mě nutně potřebují a že v podstatě nechápu jak beze mě dosud mohli fungovat
V praxi jsem to dělala tak, že jsem se čananě ohákla (velký výstřih a krátká sukně není na škodu, ale Michalovi to moc nedoporučuju ), zavolala do daného podniku a domluvila si schůzku s ředitelem. Vůbec se nebudu bavit s vrátným o tom, jestli mají volné místa. Chci mluvit s ředitelem a nikomu nebudu vyprávět o čem. Na schůzku dorazím přesně včas, ani o vteřinu dřív, ani o vteřinu později. Se sebevědomým úsměvem ladně vpluju dovnitř a panu ředitelovi objasním kdo jsem, co všechno umím (je zapotřebí toho umět hodně, ale zase nepřehánět a nedělat brouka Pytlíka co umí naprosto všechno) a že mě v podniku nutně potřebují protože lepšího obchodníka prostě nenajdou. S klidem s úsměvem dodám, že nastoupit můžu nejdřív od příštího měsíce . Když jsem naposled takhle hledala místo tak jsem měla tři, na které jsem byla de facto přijatá a vybírala jsem si kde chci vlastně pracovat V jednom podniku dokonce vytvořili místo speciálně pro mě, nové .
Když jsem ještě dělala v pojišťovnictví tak základem bylo "navolávání schůzek". Prostě zvedneš telefon, zavoláš naprosto cizím lidem, vysvětlíš jim, že dosud mají pojistky na quwno, ale že naštěstí přijedeš a zachráníš je . Pro 99% pojišťováků je to noční můra. Protože nemají pozitivní myšlení a říkají si "stejně to nebudou chtít". A taky nechtějí . Vždycky jsem si z nich dělala prdel a když jsem měla čas a dobrou náladu tak jsem jim navolávala schůzky. S ostatníma jsem se vsázela k čemu dokážu ty lidi namanipulovat. Začínala jsem tím, že jsem lidem oznamovala, že mají mít nachystané smlouvy, ať nás nezdržují tím, že je budou hledat v šuplíkách. Končila jsem žádostí, aby měli upečený štrůdl a rozpustné kafe bez kofeinu . A kupodivu mě nikdy nikdo neposlal do prdele, ale pekli štrůdl a vařili kafe . Je to prostě všechno v hlavě, nic složitého na tom není
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
to co řikáš je mi známo a fakt to funguje,akorát že každej člověk má prostě jinou povahu,a nemusí bejt stejná jako ta tvoje,je fuk co to způsobilo a kdy,ale i u psů máš různý povahy a těžko to změníš tak,aby z melancholika byl excentrickej sangvinik řízlej cholerykem.
Ale to měnit nemusíš. Je jedno essi je člověk cholerik,nebo flegmatik, pozitivně myslet můžou oba. Ať si klidně jinak vříská z okna na haranty co mu šlapou po kytičkách. Ale musí vřískat s tím, že ví, že vřískne a haranti vypadnou. Nesmí si říkat "ale co bych na ně řval, dyť stejně nevypadnou".
Jen bych to nehrotila ad absurdum a na všecko
Ono to asi úplně na fšecko nefunguje. Někdy musíš i něco udělat. Gdyž vezmu Lilátko a pojedu s ní na mistrovství světa v agility tak asi nevyhraju i kdybych tomu věřila sebevíc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:12
- Nahlásit
Biluška
Gdyž vezmu Lilátko a pojedu s ní na mistrovství světa v agility tak asi nevyhraju i kdybych tomu věřila sebe
no teď si mě teda pjekně na...štvala. Sem si zrovna řikala, že pojedu na ty závody a určitě je vyhraju a vono prd jo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:13
- Nahlásit
tady je krasny den, rano prosvecovalo slunicko nizkou mlhu nad loukama, uz kvetou mandle a par kytek v trave se taky najde,
jsem pozitivni, pozitivni, pozitivni, tachyony mi to nemuzou zkazit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:14
- Nahlásit
Biluška
Gdyž vezmu Lilátko a pojedu s ní na mistrovství světa v agility tak asi nevyhraju i kdybych tomu věřila sebevíc
no asi tak nějak
vysvětlím jim, že mě nutně potřebují a že v podstatě nechápu jak beze mě dosud mohli fungovat
patrně ste se ynspirovala u Bety Mekdonaldové,její sestra dělala přesně to samé v době krize a prací měla na výběr furt ,to je výborná kniha,já su spíš ta Bety ale
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:15
- Nahlásit
leyenda
ano prosvecovalo slunicko nizkou mlhu nad loukama, uz kvetou mandle a par kytek v trave se taky najde
hele nech si to jo tady bude trvat eště nejmíň týden než začnou lízt sněženky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:16
- Nahlásit
leyenda
uz kvetou mandle
máš angínu jo?? to ti bé gerda závidět a bude jí chtít poslat
jsem pozitivni, pozitivni, pozitivni, tachyony mi to nemuzou zkazit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
Biluška
zavoláš naprosto cizím lidem, vysvětlíš jim, že dosud mají pojistky na quwno, ale že naštěstí přijedeš a zachráníš je. S ostatníma jsem se vsázela k čemu dokážu ty lidi namanipulovat.
Tohle je přesně ten důvod, proč bych to nemohla dělat...
Mám obchodní akademii, ale právě proto, že bych nic podobného dělat nemohla (a doufám, že ani nebudu muset), jsem se rozhodla dál studovat a úplně jiný obor...
Na jednu stranu to ale obdivuju, pač když třeba mně někdo takhle zavolá a "otravuje" s pojistkama, tak umím být i sprostá. Pač řeknu jednou, že nemám zájem, podruhé to zopakuju a potřetí už nemluvím slušně. Jednu pojišťovačku (ta mi tvrdí, že když jsem s ní uzavřela jednu smlouvu, tak že musím všechny ostatní taky uzavřít jedině s ní) jsem posledně poslala někam po té, co mi zavolala a řekla - jste odpoledne doma? Já ve 4 přijedu.
Tohle mi připadalo fakt už moc, a tak jsem jí to taky hezky řekla. No, myslím, že paní už dlouho nezavolá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
Alexa
no teď si mě teda pjekně na...štvala. Sem si zrovna řikala, že pojedu na ty závody a určitě je vyhraju a vono prd jo
Ale jo, určitě je vyhraješ, ale nesmíš startovat s Lilátkem, páč ta ani neodstartuje a bude u první překážky zasněně očichávat kytičky
davidkova renata
patrně ste se ynspirovala u Bety Mekdonaldové,její sestra dělala přesně to samé v době krize a prací měla na výběr furt,to je výborná kniha,já su spíš ta Bety ale
Ano ano, to je moje druhá nejoblíbenější literární postava . Hned po foxlíkovi Robinovi
leyenda
Nepruď, tady ještě leží sníh
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
Alexa
hele, zase ste tam meli snich, co by za to moje deti daly,
ty si chudinky predstavujou, ze kdyz v Cechach lezi 3 tejdny snich, deti nemusej do skoly
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/193285-v-b ritanii-zatkli-cesky-snatkovy-gang.html
přiznejte,kdo to byl?????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:22
- Nahlásit
pawLINka
Tohle je přesně ten důvod, proč bych to nemohla dělat...
Já si zas neumím představit lepší práci . Děsně mě baví manipulovat lidi
Na jednu stranu to ale obdivuju, pač když třeba mně někdo takhle zavolá a "otravuje" s pojistkama, tak umím být i sprostá.
Bacha na to, tihle lidi nesmí otravovat. Jsou na to docela přísné zákony do jakých mezí se musíme vejít. Nikdy bych nešla přes určité mantinely, ale i v jejich mezích se dá užít děsná zábava když se to umí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:25
- Nahlásit
pawLINka
ke mne se zadny takovyhle pani ani nedovolaj, pac ja zvedam telefon jen kdys vola cislo, co znam
anginu nemam, ale mandlovy kvitka Gerde rada poslu
URL
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:26
- Nahlásit
hm, tak houby
ty svesky pro Bilusku mi poslala holka, sem myslela, ze us to umim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
leyenda
anginu nemam
To bude Gerda zklamaná .Měla by sis fofrem nějakou pořídit a poslat ji, ať má radost
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
Biluška
No já s lidmi manipulovat neumím. Fakt ne...
Jsou na to docela přísné zákony do jakých mezí se musíme vejít.
Tak to teda nevím co máme tady za pojišťováky. Největší mazec byl, když jeden otravoval asi před rokem Lukáše.
Zavolal mu a zeptal se kdy přijede z práce. Lukáš mu řekl v kolik, ale hned dodal, že když přijede z práce, tak má hromadu jiných povinností a rozhodně nemá čas ani náladu řešit pojistky. Když přijel domů, stálo před barákem auto (Zazvonil, ale tchýně ho dovnitř nepustila, tak prý čekal v autě přes půl hodiny.) a jen co Lukáš vylezl z Avie, tak už byl u něj a otravoval. Šel s ním až ke dveřím a byl naprosto drzý... Lukáš mu práskl dveřma před nosem.
Za pár dní se to celé opakovalo...
A přesně proto pojišťováky nesnáším.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:29
- Nahlásit
Biluška
To se náhodou vůbec nevylučuje. Pozitivní myšlení znamená, že si musíš věřit. To neznamená, že nemůžeš být nasraná, nebo smutná (i když se to tím dost komplikuje).
predpokladam tedy, ze verite, ze pozitivnim myslenim spravite zlomenou ruku nebo se zbavite rakoviny.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
a co ma Gerda s anginama?
nestacily by ji priusnice? tech je ted plna skola
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
leyenda
Já tohle občas taky praktikuju...
Jinak já mám ještě štěstí, že mi nevolají na nejrůznější idiotský dotazníky a různý píčo.iny.. Nebo volají, ale jen občas. Lukášovi takhle volají klidně i 2x denně! Dokonce i v neděli!
Zásadně jim na to neodpovídá a není ani moc milej, ale volají pořád...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:31
- Nahlásit
pawLINka
No já s lidmi manipulovat neumím. Fakt ne...
No každej to umět nemůže, to by byla na světě nuda. Já zas neumím jiný věci, třá anglicky se nenaučím i kdybych se postavila na hlavu
Zavolal mu a zeptal se kdy přijede z práce. Lukáš mu řekl v kolik, ale hned dodal, že když přijede z práce, tak má hromadu jiných povinností a rozhodně nemá čas ani náladu řešit pojistky. Když přijel domů, stálo před barákem auto (Zazvonil, ale tchýně ho dovnitř nepustila, tak prý čekal v autě přes půl hodiny.) a jen co Lukáš vylezl z Avie, tak už byl u něj a otravoval. Šel s ním až ke dveřím a byl naprosto drzý... Lukáš mu práskl dveřma před nosem.
Za pár dní se to celé opakovalo...
Tohle přesně nesmí. Je to tak na stížnost na ČNB a odebrání licence.
Na druhou stranu - někdy přesně tohle rádi dělají klienti. Domluví si schůzku a nejsou doma. Zavolám jim podruhé, oni řeknou "jé nezlobte se, já jsem musela bla bla bla...". Přijedu podruhé a zase není doma... tak to mě fakt dokáže vytočit, takže s klidem zavolám potřetí a zeptám se jí kam mám poslat fakturu za cesťák a ztrátu času. Věřím, že pro příště si to rozmyslí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:31
- Nahlásit
argosek
predpokladam tedy, ze verite, ze pozitivnim myslenim spravite zlomenou ruku nebo se zbavite rakoviny
to asi zavani tachyonama, ale vliv psychicke pohody na uspesnou lecbu cehokoliv se podcenovat neda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:33
- Nahlásit
pawLINka
Zásadně jim na to neodpovídá a není ani moc milej, ale volají pořád...
Protože volají z různých firem a ty si mezi sebou databáze čísel nepředávají. Ten, na kterého byl jednou protivný už určitě znova nezavolá.
argosek
predpokladam tedy, ze verite, ze pozitivnim myslenim spravite zlomenou ruku nebo se zbavite rakoviny
Ne, ale předpokládám, že pokud budu věřit, že se z té rakoviny uzdravím tak mám mnohem větší šance než ten kdo píše závěť a vybírá si pohřební písničku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:34
- Nahlásit
leyenda
to asi zavani tachyonama, ale vliv psychicke pohody na uspesnou lecbu cehokoliv se podcenovat neda
no to jiste neda, ale o tom jsem nemluvil.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:40
- Nahlásit
Biluška
Ne, ale předpokládám, že pokud budu věřit, že se z té rakoviny uzdravím tak mám mnohem větší šance než ten kdo píše závěť a vybírá si pohřební písničku
to je zvlastni - v reakci na slecnu davidkovou jsi byla mnohem kategorictejsi:
To se náhodou vůbec nevylučuje. Pozitivní myšlení znamená, že si musíš věřit.
to je jako bychom diskutovali o blahodarnem pusobeni behani na obehovy system a nekdo ti napsal, ze se zlomenou nohou se beha blbe a tys mu odpovedela, ze zlomenina nohy a behani se vubec nevylucuje.
|