Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3978 . 3979 . 3980 . 3981 . 3982 . 3983 . 3984 . 3985 . 3986 . 3987 . 3988 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:49
- Nahlásit

kejtlin
pepa kubec
to je ten svazovej?essi jo, tak sice osobně neznám, ale pár známejch na něj jezdí a jsou spokojený

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:56
- Nahlásit

eliška hárá a na jednu stranu je miloučká,taková akční a na druhou stranu je na zabití a furt by mě nakrejvala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 18:23
- Nahlásit

Alexa
jj svazovej, slyšela jsem o něm jen dobrý, ale o václavíkovi jsem nikdy neslyšela.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 18:47
- Nahlásit

mám dilema, když mi to teoreticky vyjde na tý veterině, tak dám výpověd´ v původní práci ze zdravotních důvodů-neměla bych správně dělat noční, mám špatnou imunitu a noční jsou záhul na organismus, doufám, že mě nedají ze msty jen na denní teoreticky nenajdou magora, který by dělal jen noční 12ctky, ale co když jo! na dohodu mi dá dvouměsíční lhůtu a jsem v háji, ono to stejně s tou veterinou asi neklapne, ale stejně....

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:29
- Nahlásit

kejtlin

a co nejaka alergie? ze by nesly ani ty denni smeny

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:31
- Nahlásit

Lidi!! Práve jsem obdržela velmi příjemnou novinku. Náš výlet do Holandska nebyl zbytečný, neb na sonu dneska napočítali 5 miminek!!!
Po dnešním hnusným dnu v práci mi to zvedlo moc a moc náladu!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:32
- Nahlásit

leyenda
dělám v cukrovaru na vrátnici leda alergie na cukr, ale to by neprošlo protože do provozu skoro nechodíme.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:32
- Nahlásit

Potřebuje tady někdo exekutora? Ne že bych na to měla čas a myšlenky, ale už umím vymáhat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:34
- Nahlásit

Mucholabka
ne potřebuju vymyslket jak dám výpověd´ s okamžitou platností, jestli mi vyjde nová práce.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:36
- Nahlásit

kejtlin

a nechat se vyhodit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:37
- Nahlásit

Baico
hohohohoho bude Ferneteeeeek! Jupííí, už se těšim! Gratulujem nastávající matce, ať dá tak dobrý bělouše jako je pan Bjkonůůůůr!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:39
- Nahlásit

leyenda
leda bych se musela nějak domluvit s novým zaměstnavatelem a hodit "áčko" ale to je takový blbý, napadlo mě to taky, když nebudu mít jinou možnost, tak do toho půjdu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:41
- Nahlásit

kejtlin
a na dohodu tě vůbec nepustěj? Vždyť práci teď hledá tolik lidí, že by neměl být problém najít náhradu....

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:42
- Nahlásit

kejtlin
ale to je takový blbý

je to blby, no, ale zase kdyby to byla jedina moznost a ty na tu
veterinu moc chces ....

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda
hohohohoho bude Ferneteeeeek!
JJ, už se začínám dostávat do toho stavu tetelení, když jsem čekala na Bajkonůra.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:47
- Nahlásit

Gerda
pochybuju, dal by mi dvouměsíční lhůtu a za ty ho*no prachy a práce o ničem, pochybuju, že by našel náhradu a taky nový člověk se musí naučit program na vážení aut což já uměla za 2 hod ale nějakej třeba padesátník....
můžu mu zkusit zavolat a zkusit mu navrhnout dohodu a říct, že když mě na ni nepustí tak tedy odejdu ze zdravotních důvodů.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:47
- Nahlásit

Baico
Hlavně ať má velkou hlavu, uši a je kulaťoučkej a hodně vlasatej. Bude to fešáááák!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:50
- Nahlásit

kejtlin
a co vybrat si dovolenou, na kterou máš nárok? Jsi furt v práci, nehodí ti to nějakej měsíc? A neni to normálníčlověk, kterej když mu řekneš, že máš jinou práci, že tě normálně pustí bez dělání potíží? A co kdybys zkusila najít za sebe náhradu? I to by to mohlo usndnit... A na tý veterině by nepočkali, až tě pustěj? Jen se ptám, třeba je to kravina.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:52
- Nahlásit

Gerda
Hlavně ať má velkou hlavu, uši a je kulaťoučkej a hodně vlasatej.
Kdyby se povedl po tátovi, stejně jako se povedl Baico po tom svým, tak by to bylo super. Ale hlavně ať je zdravej a má slušnou povahu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
holka moc tě asik nepotěším
Zaměstnanec může pracovní poměr okamžitě zrušit jen, jestliže,
a) podle lékařského posudku vydaného zařízením závodní preventivní péče nebo rozhodnutí příslušného správního úřadu, který lékařský posudek přezkoumává, nemůže dále konat práci bez vážného ohrožení svého zdraví a zaměstnavatel mu neumožnil v době 15 dnů ode dne předložení tohoto posudku výkon jiné pro něho vhodné práce, nebo
b) zaměstnavatel mu nevyplatil mzdu nebo plat nebo náhradu mzdy nebo platu anebo jakoukoli jejich část do 15 dnů po uplynutí termínu splatnosti (§ 141 odst. 1).
jinak jedině dohodou. Můžeš hodit áčka, ale to pak radši nepočítej s vejplatou za minulý měsíc a budeš to mít v zápočťáku
A zkusit to nějak skloubit?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:58
- Nahlásit

Baico
gratuluju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:59
- Nahlásit

Gerda
dovolenou mám ted´ začátkem března, děláme 4 dny práce 2 dny denní 2 dny noční a 4 dny volna, takže když si vezmu dovolenou 4 dny-na ty co jsem v práci tak mám 12 dní volna. bez dělání potíží, to ho neznáš, měla jsem zaplacený zkoušky pro 2 feny a měla jsem být v práci i jsem se dohodla s kolegy, že to za mě vezmou a ten mě nepustil, to je normální debil. náhradu nenajdu, protože každý ví, že to tam stojí za ho*no a za peníze kolem 10-11000kč tam nikdo kromě důchodců nepůjde. na tý veterině nevím, neptala jsem se, ale pochybuju že když ted´ dělají výběrový řízení tak že budou čekat.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:02
- Nahlásit

Alexa
gratuluju
Děkuju!!
kejtlin
Já mám celkem čerstvou zkušenost. Ale mě se šéfová asi časem chtěla stejnak zbavit, tak mi to podepsala na dohodu s do týdne jsem byla pryč.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:02
- Nahlásit

kejtlin
a kdy bys měla nastupovat na tu veterinu? a tam taky budeš mít směny né? tak to musíš zkusit prostě nějak nakombinovat a hlavně mu dones podepsat výpověď nejpozději v pátek, jinak se ti to bude počítat až od dubna!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
zápočt´ák mi nový zaměstnavatel " vyčistí " to bych asi neřešila jak skloubit? já ake fakt mám zakázaný noční, moje doktorka řekla, že když neskončím z nočníma tak se uvidíme často a ječtě častěji, mám třeba co 2 měsíce i jednou za měsíc pásový opar, na to samým místě, špatně se to hojí a navíc se k tomu přidružujou problémy jako zánět tříselných uzlin, vysoký horečky apod, chodím s tím do práce bych byla pořád doma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:04
- Nahlásit

Alexa
nevím asi ted´ od března. proč až od dubna to nechápu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:05
- Nahlásit

Alexa
směny jó, ale já dělám v cukrovaru 12 ctky a mezi nočníma nemůžu prostě dělat jinde to nejde, v práci se nevyspím ani hodinu a nechrápej 48hodin.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:07
- Nahlásit

kejtlin
proč až od dubna to nechápu?

protože výpovědní doba, když se nedohodneš je 2 měsíce a začíná se počítat od následujícího měsíce od podání výpovědi, tedy jestliže dáš výpověď 28.2. a máš podepsaný převzetí 28.2. začíná ti lhůta běžet od 1.3., ale jestliže máš podepsaný převzetí 1.3. začíná ti lhůta běžet od 1.4.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:14
- Nahlásit

Alexa
když mi dá výpovědní lhůtu tak jsem stejně v hajzlu, jestli tam mám nastoupit ted´ někdy, risknu zdravotní důvody, stejně to s tou veterinou nevyjde tak dělám vlny zbytečně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:22
- Nahlásit

Co je novýho žumpice? Dělá něgdo výcuc?

kejtlin
Začni myslet pozitivně, nebo to v životě nikam nedotáhneš

<< 1 ... 3978 . 3979 . 3980 . 3981 . 3982 . 3983 . 3984 . 3985 . 3986 . 3987 . 3988 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání