Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3978 . 3979 . 3980 . 3981 . 3982 . 3983 . 3984 . 3985 . 3986 . 3987 . 3988 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:51
- Nahlásit

Silwuska
Pumpa
hlíně upek kuře
blek...

ježíš to je starý známý hlavně u našich spoluobčanů tmafší pleti, ukrást slepici, vykuchat slepici, vyhrabat díru v zemi, udělat oheň nechat shořet oheň dát na to slepici a zaplácat hlínou

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:53
- Nahlásit

kejtlin
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:51
Citát

mám další jobovku, kamarádce zakousla její lousianka jarkšírku.

hele to je ta lousianka cos psala že zlomila tomu štěněti čívy čelist???? a proč jí kamarádka poští s takovejma malejma psama????? Hele já mám dost velkýho deprivanta a ještě nikdy žádnýho čokla nepokousala, protože jí hlídám jak ostříž

Silwuska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:53
- Nahlásit

Alexa
No na taketo praktiky som asi moc mlada, a moc bleda

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:56
- Nahlásit

kejtlin
Denise? Proč ji proboha pouští k prťavcům?

Silwuska
Já Reu neznám, neznám skoro nikoho na blůčku, páč jsem tam měla přístup přesně jeden den, zeptala jsem se gde je Akéla a vyfásla jsem trvalý ban na věky věkův
Od té doby to jenom sem tam čtu

Prosím tě, co dělala s tím čoklem tak zázračnýho, že je za dva dny jak vyměněnej?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:57
- Nahlásit

Alexa
ne čivy ale číňanky, ona je nepustila k sobě, lousianku zavřela do klece když jela do práce a nějak se z tý klece dostala neví jak a číňanka jí šla čuchnout ke kleci a ta jí chytla skrz klec, bez dohledu je vůbec nepouští, loisianku má březí takže ji nemůže zavřít ven do kotce.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:57
- Nahlásit

Silwuska
na Reu nedam dopustit

pani, ja vam to preju, o to nejni

Alexa, nikam nejezdi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:58
- Nahlásit

Biluška
jo denise.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:01
- Nahlásit

Alexa

no jo, ale teď při oblevje, težko, takže je to super dárek, nehledě k tomu, že bych se bála, že mně tmavší spoluobčané prokouknou a pípu mu ukradnou ani nevim...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:04
- Nahlásit

kejtlin
loisianku má březí takže ji nemůže zavřít ven do kotce.
Pokud je to krytí s pépé tak je všechno v pořádku. Ale essi Denisa množí bezpapíráky a ještě nechá zakousnout jorkšířici tak to pěkně slízne

Silwuska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:04
- Nahlásit

Biluška
Tam u nej, s nim robila rozne veci, boli sme tam skoro 5 hodin, takze tazko rozpisovat, ale ucila som sa hlavne ja...

Ono, urcite nieje ako vymeny ale su tam velke pokroky...samozrejme ze chybu som robila ja, bolo mi to fcelku jasne len som nevedela kde...asi som sa zmierila s tym ze on je proste taky a hotovo, ale videla som ze nieje v pohode, a preto som za Reou isla...ona mi ukazala ze taky nieje, a ze to, ako ma byt iny mu mozem ukazat ja...a celkom sa mi zatial dari

Unho je velky problem neistota, nervnost, roztekanost...toto sa snazim korigovat...a hlavne byt pre maleho citatelnejsia, Rea ma upozornovala na veci ktore robim, a ako som to robit prestala tak je to fakt rozdiel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:06
- Nahlásit

Biluška
je to krytí s PP.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:18
- Nahlásit

Silwuska
Ono, urcite nieje ako vymeny ale su tam velke pokroky...samozrejme ze chybu som robila ja, bolo mi to fcelku jasne len som nevedela kde...asi som sa zmierila s tym ze on je proste taky a hotovo, ale videla som ze nieje v pohode, a preto som za Reou isla...ona mi ukazala ze taky nieje, a ze to, ako ma byt iny mu mozem ukazat ja...a celkom sa mi zatial dari
Ježišikriste, to je stejný jako bych četla blůčko? Jak ti ukázala, jaký je? Dokážu to pochopit např. při sportu - učím nějak sedni, nejde to, pes furt nesedá, jedu jinam, tam cvičí jinak a já si řeknu "ježiš, jak jsem mohla být tak blbá, od teď budu cvičit takhle" a ono to funguje. Tomu rozumím. Ale nerozumím tomu jak ti může někdo za pět hodin ukázat, že je pes jiný. Zkus to na příkladu prosím

Silwuska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:27
- Nahlásit

Biluška
jako bych četla blůčko
Ma neurazaj

Fakt je to strasne tazko popisat...ale mozem, tak strucne...napriklad sa mi stavalo ze maly vrcal na Maca...s nicoho nic, bez priciny, Maco mu nic nerobil len prechazdal okolo neho...maly vrcal...ja som ho vecsinou okrikla nech drzi hubu a neprovokuje...nato sa maly zobral a odiel do svojho pelechu kde lezal dve hodiny...po dvoch hodinach to spravil zas...
Rea mi ukazala inu cestu, a tym, ze ma doma Monty permanentne zavesene tenucke voditko...ked okolo neho ide Maco a on zacne vrkotat, tak si maleho pritiahnem k Macovi blizsie...maly prestane vrcat, bo uz je moc blizko, Maco nanho kukne ci mu jako nedrbe, ja im poviem ze su to sikovne psiky...maly zacne vrtiet chvostom bo pochopil ze maco mu neodkusne hlavu, pochopil ze nanho davam pozor aby mu tu hlavu neodkusol, a hlavne ho nepustim aby si zaliezol do svojej ulity ako to robieval...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:33
- Nahlásit

Silwuska
Ma neurazaj
Sorry, ještě jsem to mohla přirovnat k politické debatě, ale blůčko mi přišlo míň urážlivé

Už tomu rozumím.
Osobně bych asi spíš nechala psa zalezlého v té ulitě když se nechce kamarádit, ale to už je jiná věc Jsem ráda, že už chápu o čem je řeč

Silwuska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:36
- Nahlásit

Biluška
No ja som ho tam nechavala do teraz...nejde o to nasilu ho nechat kamaratit, ide o to aby prestal byt v strese...to jeho vrcanie nebolo agresivne, bola to strachova reakcia, chodil prikrceny, kolkokrat sa bal prejst okolo Maca vo ktory lezal vo dverach do obyvacky...radsej sedel v kuchyni a pistal aby sme ho zobrali...stacilo mi zoparkrat ho okolo prevliect nasilu, s tym ze uvidel ze ten Maco mu pritom nijak neublizuje, a maly to pochopil...teraz si okolo neho prefrci s volne kyvajucim chvostikom...pre mna je to uzasny pohlad nevidiet klbko nervov ale vcelku kludneho psa...pisem vcelku lebo este na sebe musime popracovat...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:40
- Nahlásit

Biluška
Biluško, ale tohle já docela chápu, co Silvuška viděla u Rey, protože ať je to populární nebo ne, tohle mi ukázal první RD, když sem tam přišla s vystreslym čoklem, kterýho sem si docela slušně pokazila. A vopravdu mi ukázal, že při normálnim slušnym zacházení je ten pes úplně normální a nestartovací. Čimž mi dodal nějaký sebevědomí a náladu na další práci se psem, což potom svym přístupem dokončuje davítková při našich procházkách a výletech. A rozdíl je třeba takovej, že když budu ouplně v klidě a pes taky, žádnýho jinýho mi nenapadne ani nebude konat neplechy. Proto, pokud někdy pudem ven, prvně pudeš jen se mnou a potom se mnou a s davítkovou, uvidíš poměrně velkej rozdíl v chování mý čuby, co se startování po jinejch fenách týká.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:46
- Nahlásit

Gerda
Nic?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

impact
počkaj, šak mi chybí vě třetim patře sekretářka, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:00
- Nahlásit

Silwuska
Když se pes A bojí projít kolem psa B (což je poměrně hodně často) tak vezmu svoji milovanou smradlavou makrelu a začnu jako jíst.Žádný neodolá, žádný a proběhne kolem B, aby se dostal k makrele. B se přitom většinou zblázní, páč chce taky
Ale tak jak píšeš to jde určitě taky.

Gerda
To je tak známá a fungující věc, že ji musí znát dokonce i Rudík

impact
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:02
- Nahlásit

Gerda
He?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:02
- Nahlásit

impact
Mám pro tebe dva - jeden A5 a jeden malej. Pošli adresu ty blázne starej )) Máš to místo nudle )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:04
- Nahlásit

Biluška
To je tak známá a fungující věc
no právě, je to základní běžná věc, kterou každej normální člověk dělá automaticky, když máš co do činění s jelitem (mluvim o sobě ne o silvušce), který tohle neví, pak je rádo, že se tuhle základní a jasnou věc dozví. Taky nemluvim o žádných kouzlech a silvuška taky ne, jen prostě viděla to, co já, že normálnim přístupem bude mít normálního psa....

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda
kterou každej normální člověk dělá automaticky, když máš co do činění s jelitem (mluvim o sobě ne o silvušce), který tohle neví, pak je rádo, že se tuhle základní a jasnou věc dozví.
Ono je to třá automatické pro ty, co mají kynologii vrozenou. Pro pakovikuně to až tak jasné není. Ten velkokynolog, kterého všichni psi poslouchají na mrknutí oka bude 100% pakovikuňa v jiném oboru - třá v šití a bude muset jet na fríčko, aby se naučil navlíkat nit do jehly . A každá normální ženská si bude klepat na čelo jak to, že takovou trivialitu někdo neumí.

Jedu na třídní schůzky. Haranti dneska dobrovolně posbírali guwna na zahradě a umyli nádobí včetně sporáku. Takže se asi mám na co těšit

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:10
- Nahlásit

Gerda

A rozdíl je třeba takovej, že když budu ouplně v klidě a pes taky, žádnýho jinýho mi nenapadne ani nebude konat neplechy.

tak jednoduche to veru neni, slecno gerdo. panickuv klid/neklid je vyraznym cinitelem, ale neni zdaleka samospasitelny.

Biluška

To je tak známá a fungující věc, že ji musí znát dokonce i Rudík

ano, znama vec to je, ovsem narozdil od vetsiny lidi, kteri ji "znaji", ji "rudik" i prakticky ovlada. ac te mam rad, prijde mi velmi vtipne, kdyz se do nej obouvas, protoze on i slecna rea jsou uplne jina liga nez treba ty, ze ano..

impact
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda
A kam? Člen mi nejede.

Budu mít tři a budu si moct vybrat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:16
- Nahlásit

argosek
prijde mi velmi vtipne, kdyz se do nej obouvas, protoze on i slecna rea jsou uplne jina liga nez treba ty, ze ano..
To bez debaty.
Mimochodem, všichni tvrdí, že Rudík se psama úžasně umí. Já ho s žádným psem nikdy neviděla, takže mi nezbývá než tomu věřit. Mám ho zaškatulkovaného jako lháře největšího z největších. Namátkově lhal třá o Zunovi-Čendovi, který nejspíš nikdy neexistoval (pokud ano tak to byl zcela jiný pes, než o kterém Rudík píše). Nebo např. o velké léčebné síle tachyonů, které s přehledem vyléčí kde co od rýmy po rakovinu - ale Akélu drželi dva chlapi, aby jí Sali mohla kápnout do ucha. Tak rakovinu zvládnou a zánět ucha ne? . A takhle bych mohla psát hodiny, ale byla by to nuda a musím na ty třídní schůzky
Tak budu radši věřit, že se psama umí

ac te mam rad
Děkuji, to potěší a zahřeje . Taky tě mám ráda a budu tě mít ještě radši když si vzpomeneš na tu knížku co ti leží v garáži. Aspoň název a autora kdybys mi napsal, seženu si ji v knihovně

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:21
- Nahlásit

argosek
panickuv klid/neklid je vyraznym cinitelem, ale neni zdaleka samospasitelny.
ale jo, to je jasný, psala sem to rychle, je tam samozřejmě mnohem víc věcí, který jsou důležitý pro pohodu čéka a psa.

Biluška
Ono je to třá automatické pro ty, co mají kynologii vrozenou
tak je to s mnoha dalšíma věcma - když nemáš hudební sluch, nenaučíš se hrát ajne vajse podle cédéčka.

ympakte - na veronikamat na seznamu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:24
- Nahlásit

caute decka,amin uz je po operaci,vypada to gut,uz byl i curat,akorat mel desnej hysterak,jak se vzbudil,vypadalo to,jak by jsme ho stahovali zaziva z kuze,malem hajan zacal chodit po zdi,jak maly jecel!!!!tak uz jsem klidnejsi,uffff!dva dny jsem nechrapala,jeste,ze mam toho hajana a hlidal v robote.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:27
- Nahlásit

nemethova5
amin uz je po operaci,vypada to gut
to je dobře, pohlaď ho, ať se rychle hojí a a´t už se mu to nikdy nevrátí!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:28
- Nahlásit

Gerdadiky moc pani,jasne,ze ho pohladim,jen reknu jedno,streva vnitrnosti mu drzela jen kuze na brichu!!!!takze jsem prijela za pet minut dvanact!

<< 1 ... 3978 . 3979 . 3980 . 3981 . 3982 . 3983 . 3984 . 3985 . 3986 . 3987 . 3988 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání