| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
impact
A nebo naopak tvrzeni, ze pes bez PP po rodicich s PP, kteri vsak nebyli uchovneni, neni stejne plemeno jako rodice, alebrz krizenec. Jako by mu to neuchovneni odparalo petigeneracni puvod rodicu.
Toš to bacha, znám křížence šoltyje s pekiňákem. Oba rodiče s důležitým cárem papíru, oba výstavně velice úspěšní, on dokonce nějaký šampion čehosi Štěňata fakt nejsou ani šoltyje, ani pekiňáci
kejtlin
uklízím od rána,proto je pěkně, zejtra chci ject na koně a procházkovat se psy tak bude hnusně
Musíš denní plány víc přizpůsobit přírodě. Je hezky, tak zahoď koště a jdi ven. Uklízet můžeš i zítra, popřípadě pozítří
Davídková Renata
Můžeš mi říct, gdo asi tak od nás to bahno koupí? Klidně ho prodávat můžem, ale nějak nevidím odbytiště
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Bilusko ty ses buba, fakt. Tak jsem to rozhodne nemyslela. Bavim se o rodicich s PP stejneho plemene.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:25
- Nahlásit
impact
Bavim se o rodicich s PP stejneho plemene.
Prosím tě, to je přece úplně jasný, že gdyž nemají cár papíru tak sou to vořeši jak sfiňa a nezaslouží si, aby na ně oko velkokynologa vůbec pohlédlo. Seš sto let za opicema, přihlásím tě na nějaké školení, aby ses trochu vzdělala. Chceš přednášku v Lipníku nad Bečvou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:28
- Nahlásit
Biluška
Můžeš mi říct, gdo asi tak od nás to bahno koupí?
no asi nějaký nemocný ne?? proč maj jezdit do lázní a válet se v bahně tam??? jim ho prodáme vo krapet levnějc neš stojí lázenskej pobyt a válet se v něm můžou doma )))))))))))
jo a venku je celkem hyc,ale namakaná su jak dort bo se to šíleně boří,tagže dete a co chvíli vám tam zapadne hnáta a mušíte jí složitě vyproštovat,nikgy samo nevíte kerá a gdy ,je to scela nečekaný!! co du normál 15 minut sem šla skoro hodinu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:29
- Nahlásit
kejtlin
mohu tě laskavě požádat, abys mezi 16:00 a 18:00 vzala do ruky hadr a šla uklízet?
Jdeme na cvičák. Dík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:30
- Nahlásit
žumpo, v pátek kolem 11hod mi prosím držte palce a všechno, byla jsem vybrána do užšího výběru na konkurzu na novou práci veterinární sestry v pátek se to možná už rozsekne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
bo se to šíleně boří,tagže dete a co chvíli vám tam zapadne hnáta a mušíte jí složitě vyproštovat,nikgy samo nevíte kerá a gdy,je to scela nečekaný!! co du normál 15 minut sem šla skoro hodinu
To tu máme taky. Rafinovaně sem si z Bagety udělala vodícího psa a jdu v jejích stopách. Většinou to vychází, ale ne úplně dycky, páč přece jenom vážím o malinko víc než ona
no asi nějaký nemocný ne?? proč maj jezdit do lázní a válet se v bahně tam??? jim ho prodáme vo krapet levnějc neš stojí lázenskej pobyt a válet se v něm můžou doma
Prodáme ho mojí máti. Ona zatím nemocná není, ale až uvidí tu fůru bahna v baráku tak zaručeně bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:31
- Nahlásit
kachna_
mezi 16-18hod u mě bude návštěva ale hadr můžu mít po ruce
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:35
- Nahlásit
nerada bych se kohokoliv dotkla, ale řekla bych, že ani tenhle web a dokonce ani jedna z diskuzí tady nebyla založena proto, aby se tu někdo hádal a vytahoval špínu na druhý. To co si každej dělá je jeho věc a někdy bohužel každej si na svojí hubu může plácat co chce. Něčí kecání o tom jakej kdo je pro normálně myslícího člověka houby platný, protože dělat si na někoho názor podle toho, co o něm napsala jakási Erin, Jablunka nebo Impact je přinejmenším hloupý. Tak bych na našem místě byla ráda, že si můžu pokecat s lidma, co se pohybujou kolem psů, pro odreagování plácat kraviny, smát se jim. Na hádání, myslim, má každej den co den spoustu času v práci, na ulici, v krámě atd...
žiš, sem se tim ouplně odrovnala...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:36
- Nahlásit
kejtlin
já Ti závidim.... tady je prt, žádná klinika a veti techničky nechtěj....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:38
- Nahlásit
Pumpa
si nemyslím že to dám, ale jestli jo tak se asi zblázním.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:41
- Nahlásit
kejtlin
Budu držet palce, ale radši mi to v pátek v 10,50 připomeň, jinak na to nejspíš zapomenu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:44
- Nahlásit
Biluška
v 10.50 už budu mít okousaný nehty na lůžka a čekat až mě zavolají do ordinace.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Děte do řiti vy nandy bláznivý, mamka má dneska narosky a vy jí to tu kazíte víc než lejenda karmu celé žumpjě!
mamko, ty jedna stará vyloupaná slunečnice, tulipánku vodkvetlej! Všecko nejlepčí k naroskám, až se uvidíme, dám ti....dobrou radu. Teď je tu však pro tebe penízek a až se vrátí ešusová, složíme ti ódu.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
do užšího výběru na konkurzu na novou práci veterinární sestry v pátek se to možná už rozsekne.
ty vogo,béme mít konečně protekcíííííí
Biluška
Prodáme ho mojí máti. Ona zatím nemocná není, ale až uvidí tu fůru bahna v baráku tak zaručeně bude
no a máme to pořešený.-))))) gdy začnem se svozem???
Pumpa
žiš, sem se tim ouplně odrovnala
to tě časem přejde jako chápu tě,ale ber to tak,že prostě lidi nemůžou bejt furt hepy a hodný,něgdy to něgde prostě vyleze
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:46
- Nahlásit
Gerda
díky céro,skof si ty prachy ,předáš mi je vosobně aš se uvidíme,zichr je zichr,řekla jeptiška eště by mi to mohly propadnout do nějaký kasičky třá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
skof si ty prachy
můžu si skovat i ty, co ti chtěla dát lejenda? Stejnak se tim chce jen vyvázat z toho karmickýho běsu, co sem přinesla....ale 5 milijounů...já bych jí to vodpustila, co řikáš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:54
- Nahlásit
Gerda
co řikáš?
řikám NE!!!!!!!!!!!!!!
P.S. uš dozrály malyny???
jinak malej nemeth je uš na sále voperovanej
helejte du,nepište
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
dyž mě hrozně sejří, dyž má něgdo volno, klid, de na fórum, jako i pokecat a hned musí vyskakovat jak marmeládovej čert. grrr. Si chodim do žumpy vodpočnout a mám vás tady ráda, nechci na vás tahat rozumy a kdo kdy udělal chybu.... víš pani? su asi blbka...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:01
- Nahlásit
Pumpa
su asi blbka...
paxte tu dobře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:10
- Nahlásit
Pumpa zvykni si. Ses v Zumpe.
Bilusko chci Lipnik. Jaky je to datum. Ten mejl s aktualizaci na toho 14.4. taky. Jen si musim najit, co je to za skolu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
. uš dozrály malyny???
Ne,až za týden.
gdy začnem se svozem???
Hned, bahno podléhá rychlé zkáze S tím se musí fofrem, je horší než mlíko
Pumpa
Si chodim do žumpy vodpočnout a mám vás tady ráda, nechci na vás tahat rozumy a kdo kdy udělal chybu.... víš pani? su asi blbka...
Bohužel je tady i jiná sorta lidí, ta se chodí do žumpy pohádat, vylít si vztek a tahat stolet starý chyby, aby bylo o čem se hádat Ale neboj, jak jde čas ta se je učíme líp a líp zvládat, ještě tak pětset-šestset let a bude to dobrý
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:31
- Nahlásit
Pumpa
jo, vidim to stejne jako ty, denne potkavam lidi, se kterejma mam z fleku duvod se pohadat, kdyby me to bavilo, tady se mi libi prave to, ze je to vsechno v nadsazce, mam rada Bilusku s jejim cynickym humorem, Jablunku s Mauglim, impakt s nudlema a fsechny vostatni, hlavne teda Davitkovou(pani, poznamenejte si to) a i tu Gerdu, co me chce vodpojit a navic si schovat milijony, co sem dala oslavenkyni , ale zase mi chtela votpustit tu prasklou karmu a davidkova nechtela, tak nevim...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:50
- Nahlásit
leyenda
to je furt řečí, ale prachy si eště neposlala...se fsadim!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
Tadyk máš celou tiskárnu k narozkám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:54
- Nahlásit
impact
Ti ho mejlnu jak se k tomu dostanu.
leyenda
Paní nekecejte, nekecejte a navalte ty melouny, radši je pošlete rovnou mě než Gerdě, já je utratím smysluplněji
Gerda
Chceš slyšet něco strašnýho? Ale fakt strašnýho?? Rozpadly se mi rifle Moje poslední rifle Musela sem do obchodu pro nový Týden jsem se na to psychicky připravovala, dneska jsem vlítla do Globusu, koupila jsem rifle, tepláky a gatě ke psům a doufám, že letos už mě žádný podobný horor nečeká
Jako by nestačilo, že sem loni musela koupit dvoje boty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
Biluška
radši je pošlete rovnou mě než Gerdě, já je utratím smysluplněji
rači je pošlete mě, já sem slušnej čék a neutratim je!
Biluška
Rozpadly se mi rifle Moje poslední rifle Musela sem do obchodu pro nový
přijde mi to příšerný, obávám se, že mě čeká něco podobného. Závidim ti, že už to máš za sebou! Do Globusu řikáš? Ten tu nikde nemáme...bože, co budu dělat, ptořebuju tričko, mám jen 5 triček do práce, mikinu - mám jen dvě, a taky boty, nemám tenisky. Doufám, že tě už letos nic podobného nepotká, je to prostě kakastrofa! A jesi ti je psové rozškrábnou, hned je zmlať!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:05
- Nahlásit
Gerda
to vis, ze poslala, hned rano, se divim, ze este nedosly
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:06
- Nahlásit
Gerda
já sem slušnej čék a neutratim je
a k čemu ti pak budou??????
leyenda
prachy měměměmě!!!!!!! Potřebuju nový ubytko pro čokli, jinak to čokli vodnesou a to si na triko přeci nevemete, že né?????
Biluška Gerda
nevim co máte proti nákupům, jsou tam hodný lidi, který pomůžou, gdyž čék potřebuje a poraděj a ochotný prodavčky, ste ňáký divný nezdá se vám?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:08
- Nahlásit
Gerda
Doufám, že tě už letos nic podobného nepotká, je to prostě kakastrofa!
Ano paní, je to tragédie A to jsem letos měla štěstí, si vzpomínám, že předloni jak jsem kupovala ty poslední rifle jsem musela do tří obchodů !!
Doufám, že mi vydrží alespoň letní šaty, ty mám od matury, už taky mají svůj věk chuděry Snad vydrží do příštího léta jestli budu muset letos kupovat i šaty tak mi rupne céfka zaručeně
.bože, co budu dělat, ptořebuju tričko, mám jen 5 triček do práce, mikinu - mám jen dvě, a taky boty, nemám tenisky.
Ubohá Gerdo, děsně tě lituju, lity lity lity, budu na tebe myslet, abys to měla rychle za sebou
|