| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:07
- Nahlásit
dobre rano
Biluška
ja chci bejt exekutor ja ci ja ja ja ja (se usilovne hlasim tak me vem)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:43
- Nahlásit
Silwuska
SLOVENSKOOOOO
paradni vykon. kdyby ted vysla i ta kanada..
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:47
- Nahlásit
argosek
tak tak som bola napnuta jak guma v trenkach ten zaver bol dramatiše...ale kanadu nedame podla mna...budu doma, su silny...nevadi, aj 4 miesto je pekne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:59
- Nahlásit
Alexa
hele skáče Maryje překážku???? asik 50 cm a houpačku zvládne žejo
samozřejmě že překážku skočí tam i zpět, na houpačce si jednou rozbila hubu, tu neumí, tu nedá.
Jinak guten ták.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
Jinak guten ták.
Taky, taky, už by to bylo ale spíš na Mahlzeit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:04
- Nahlásit
mamka
bé se tartit a asik i ZZóčkovat kuli gerdě
Hele to nééé jenom kůli mě, chce jet i ennieska s tim hnědym australákem, kdybychom byly jen dvě, mohly sme se dělit o první a druhé místo, tzn bychom obě byly na bedně...aleksa už by o tom závodě nemusela nikomu jinýmu řikat, chtěla bych pohár.
Silwuska
von to ten čokl moc dobře pozná, kdo je pro něj tim správnym člověkem. Mařena si takhle vybrala chlapíka, ten byl pro ní absolutní nadbůch, jemu taky jako prvnímu začala olizovat ruce, aniž to kdy předtim dělala. A já byla ráda, že má vedle sebe někoho, kdo to vezme za mě, když mě to nejde ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:10
- Nahlásit
Gerda
aleksa už by o tom závodě nemusela nikomu jinýmu řikat, chtěla bych pohár.
hele musíte bejt aspoň tři jinak nebéé kategorie
na houpačce si jednou rozbila hubu, tu neumí, tu nedá.
tak až přijedete tak si jí natrénuješ néééé??????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:24
- Nahlásit
Alexa
hele musíte bejt aspoň tři jinak nebéé kategorie
Když seženu ještě 3 bělouše, vyhlásíte i speciál pro bílé veverky?
Jinak dobré skoro poledne!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:51
- Nahlásit
Silwuska
ale kanadu nedame
ále prd, Slovensko vyhraje zlatou medaili
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:54
- Nahlásit
TY VOE,TO JE HYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexa
poslušnost tam asi šoupnu podle T1 s vynechánám střelby a aportu přes překážku a místo toho bych tam dala tu houpačku a 50cm překážku
Jako kam?? a zmt klasický teda bude?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:54
- Nahlásit
Silwuska
co cvokaříš,budete v nejhorším hrát o 3 místo
jinak gratulůuju a byl by to supr kdybyste postoupili do finále,držím palečky a budu sledovat na pc ))
venku je dokonale božsky,jsem si dali 4 hodinovou vycházku ,ale bez ketlin
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:05
- Nahlásit
lidickove nevite jestli jeste ma zase mrznout? Zacinam planovat odchyty a kastrace a na to je potreba, aby bylo nad nulou (ted idealni pocasi), ale jestli treba za tyden nehlasej minus deset.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:26
- Nahlásit
Jsem doma, to zase byla cesta teda. Nasralo mě asi 15 debilů Je hezky tak všichni vyrazili na silnice Bože, jak krásně se jezdilo ve sněhové kalamitě když tihle debílci seděli doma u bedny
Mucholabka
Možná bych něco na víkendy měla, ale je to fšechno ve stadiu příprav, ke zpuštění až tak od léta. Že jsi to ty tak to zkusím urychlit, ale to se potom závistivci poeají úplně páč budu ještě víc vydělávat na psech
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
Jako kam?? a zmt klasický teda bude?
jako to zzo, jinak bude klasika ZMT, T1, a OPT1
lucYnka XIII
lidickove nevite jestli jeste ma zase mrznout?
kdybych to vzala podle čoklů tak už né, páč Alexa si už strhla hadr co měla před boudu a vyhrabává slámu. Bára zatím jenom trhá hadr, ale eště nezačli línat, ale kolegyně koně už línat začli
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:02
- Nahlásit
Buca uz lina tyden a hadry z bud strhli uz na podzim. Pred vanocema dostali nove a zustala akorat fredovi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:06
- Nahlásit
Alexa
tak až přijedete tak si jí natrénuješ néééé??????
jo, můžem to zkusit, proč ne
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:24
- Nahlásit
čus babizny (pardon + pane argošku )
myslíte,že by pomohlo,kdyby ji šaman z Vysočiny majznul tachyonem -tu kosatku teda?
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/193133-ko satka-pri-vodni-show-zabila-cvicitelku-pred-zraky- divaku.html
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:27
- Nahlásit
Neessi
jasne a dalsi vystoupeni jen na haltine
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
je mi zle, davam do kupy podklady pro financni lupice, dostala
jsem z toho migrenu , ale fakt hnusnou, a to mam vecer jeste pohovory s profesorama nejstarsi dcery
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 14:49
- Nahlásit
leyenda
jasne a dalsi vystoupeni jen na haltine
no nevím ..nevím....spíš by to byl konec šamana ,bo kosatka si košík nedá nandat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:26
- Nahlásit
Neessi
kosatka si košík nedá nandat
tra jo, kdyz je pod vlivem tachyonu,
nevim, spis ta velikost...
nejlip by ji meli pustit do more, ja tahleta zvirata pro pobaveni obecenstva zrovna nemusim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:37
- Nahlásit
Neessi
Mohl by pan šaman předvést, že něco umí . Ale on by stejně řekl, že picbuly a kosatky nemá rád a že s nima nepracuje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:37
- Nahlásit
čau dezoláti, jak dopadlo stěhování?
venku je strašný vedro.
Davídková
včera jsem ti chtěla koupit dárek k narozeninám, encyklopedii veverek, ale benda mi to zatrh.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:40
- Nahlásit
Jo a prej už máte banána všickni!
Nechápu, jak a čím se vám povedlo rozhněvat někoho tak tolerantního, jako je pan Rudolf Desenský, člověka s takovým nadhledem, člověka takových kvalit a především člověka, jemuž egoismus nic neříká! Je mi z vás smutno...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:42
- Nahlásit
jbat
Nepruď, nebo dostaneš banána i tady . Dávej bacha, večer tu proběhne výběrové řízení na exekutora a ten si na vás na fšechny došlápne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:48
- Nahlásit
Biluška
dostaneš banána i tady
ty bláho, tak to už by byl mazec teda... si dost dobře nedokážu přectavit, co bych musela provést, abych TADY dostala banána.
večer tu proběhne výběrové řízení na exekutor
exekutoři, revozoři a policajti bych zrušila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 16:16
- Nahlásit
jbat
exekutoři, revozoři a policajti bych zrušila.
pan argosek nám minulý týden vysvětlil, že jsou velice potřební, takže je musíme mít i v žumpě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 16:30
- Nahlásit
Biluška
pan argosek nám minulý týden vysvětlil, že jsou velice potřební, takže je musíme mít i v žumpě
tak ať si pan argošek otevře svoji vlastní žumpu. tam může mít fízlů kolik chce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:03
- Nahlásit
jbat
tak ať si pan argošek otevře svoji vlastní žumpu. tam může mít fízlů kolik chce.
Nic, tady budou taky. Jsou zapotřebí Protože jinak si tady drásá gdo chce co chce a dokonce jsou tu jedinci (že Leyendo?? ), kteří se snaží podvést finanční úřad a místo pokuty mu vnucují sušené brusinky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:07
- Nahlásit
Ahoj, krásný počasí, celý den jsem byla venku se smečkou . říkají vám někomu něco jména figurantů pepa kubec a lád´a václavík?
|