| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
Normálně sem usla a až teď sem se vzbudila. Příjemný je, že jdu na náfštěvu, kde s máňou dostanem pohoštění. Eště co se procházek týká, docela mě vystrašily ty zádový problémy, takže sem nezkrátila trasy a časy, ale trošku jí hlídám,aby nikde moc nehopsala, ani svoje oblíbený áčko neděláme, prostě aby nedělala zádama trhavý pohyby. Jinak je to chodič, ujde všechno. A jasně že na póčo dávám pozor krz to srce a tak. Aby jí to furt bafčilo, ale nezničilo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
impact
Se ti nenápadně snaží vnutit do baráku na noc a ty ji pošleš domů?
Taky to tak dělám, že začnu řešit, jak se dostanu domů a buď se někdo nabídne, že mě odveze, nebo tam zůstanu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
impact
Se ti nenápadně snaží vnutit do baráku na noc a ty ji pošleš domů?
A jo, to mi nedošlo . To víš, blondýna
Pavli samozřejmě, že tu můžeš zůstat. Třá Reneska posledně bivakovala v kuchyni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
Alexa
hele a už jsi vyřešila čím jí ucpeš????
no nabízej se ty rozmlácený dlažky ,ale vona je tekonc vana na balgoně ,tak mi třá nějakej džetlmen hodí svoje slípky dyš uvidí že sem v nouzi jako
Gerda
dávám pozor krz to srce a tak. Aby jí to furt bafčilo, ale nezničilo.
škoda že nemáš takový vohledy na mě!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
davidkova renatajasneee buduu ..jejej tak si to uzij chii
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:01
- Nahlásit
Biluška
Takhle totiž přemýšlí jen ti, co nemají vlastní vůz, víš. Mě to napadlo okamžitě, páč už 15 let cestuju vlakama a busama a vím, jaký to je.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:06
- Nahlásit
makrel noo to sem ja kdyz ze sebe udelam prazandu a slusneho cloveka matu telem sem takovi chameleon noo kdyz sem mezi psi sem jak bezdomovec a kdyz du vyrazit inkognito tak............ ma to sve vyhody ale ted na bonitaci em stejne jedna panii odhalila nebyla vy ste u agresoruu v azylu?? tyy voga tri roky bo jak dlouho zpet a ona si me pamatuje mazeeec sem cumela chii
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:06
- Nahlásit
ketty
ale ty vlasy máš úplně jiné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:15
- Nahlásit
impact
Takhle totiž přemýšlí jen ti, co nemají vlastní vůz, víš. Mě to napadlo okamžitě, páč už 15 let cestuju vlakama a busama a vím, jaký to je.
Jsem taky jezdila vlakama neskutečně dlouho. První auto jsem si koupila v jednatřiceti. Do té doby jsem tvrdila, že mám ve vlaku přechodné bydliště. Nejlepší byli výjezdy na závody když jsem měla malé děcka. Vlak mi odjížděl ve tři ráno. Takže jsem večer normálně vykoupala mimino, místo pyžamka jsem oblíkla normoš oblečení a dala jsem ho spát na chodbu v paneláku do kočárku. Ve dvě jsem vyrazila na vlak, spící mimino naložila do vlaku, tak kolem Olomouce se většinou probudila, nakojila jsem, přebalila...nevím proč jsem dost často bývala v kupéčku sama, i když byl jinak vlak přeplněný . Kolem sedmé-osmé jsme bývali na závodech kdekoliv v republice. Inka v půl roce byla zcestovalejší než většina dospělých v naší rodině . U všech pořadatelů jsem byla profláklá tím, že nejpozději kolem čtvrté jsem začala otravovat s tím, že musím rychle odběhnout poslední běh a valit na poslední vlak, abych se s děckem dostala domů . Poslední vlak do Bruntálu dojížděl o půlnoci, tím jsme se pravidelně vracely. Vyhrané ceny za mnou běžně posílali poštou, nebo po jiném závodníkovi . Nejradši jsem měla když jsme vyhráli patnáctikilové pytle granulí - táhla jsem kočár, Hesinku, Pumu, obrovskou krosnu plnou plínek, přesnídávek, chrastítek, náhradních dupaček... na krosně přivázané kopačky, které se už nenarvaly dovnitř a v ruce pytel s granulema
Každej se divil proč si nekoupím auto, ale já měla šílený strach řídit. Tak jsem radši jezdila vlakem . Až Mášenek to vyřešil, koupil Šejkspíra a bylo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:15
- Nahlásit
makrelstejnyyy jen melir a mozna delsi porad jaa nekde tam fota i blond hlavne nekdy mam vyzehleny nekdy nevyzehleny atak jukni sme uvidis pokazdy jina http://profil.lide.cz/larysekpitbul/profil/
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
ketty
No ty jsi ale brutální chameleón
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
Biluška
Jojo, to jsem už někde četla. Nějakou historku o polámaným kolečku na kočárku.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:30 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
makrelstejnyyy jen melir a mozna delsi porad jaa nekde tam fota i blond hlavne nekdy mam vyzehleny nekdy n..bud to neposila nebo to odesle dvakrat me jebne co stim amm dnes
makrel no diiik brutalni chameleon prej chaaaaaaaaaa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
impact
Nějakou historku o polámaným kolečku na kočárku.
To byla jenom jedna z našich cest do Brna . Jsme takhle jezdily skoro každý týden. Buď na výstavu, nebo na závody. Těch historek byli mraky. Třá když malá Lálinka z kočárku nakrmila mandarinkou dlouhosrstou golyji (národní výstava Ostrava) a té golyli po bílé náprsence stékala oranžová šťáva z té mandošky.... majitelka mě dodnes nenávidí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:33
- Nahlásit
Biluškaimpact
Voové, jsem to nemyslela tak, že bych tam měla nocovat. Právě naopak. Nechce se mi totiž táhnout ještě spacák a podobný capiny, když už potáhnu 2 čokle... Ještě to ale promyslím, protože ta cesta se mi nezdá...
Musím jít, Lukáš chce prý taky chvílu na internet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:37
- Nahlásit
pawLINka
Voové, jsem to nemyslela tak, že bych tam měla nocovat.
Teď už se z toho nevykroutíš a jen potvrzuješ své přicmrdnávačství
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:44
- Nahlásit
Vyrazila jsem nějakýho osla z hospody. Normálně jsem ho chytla pod krkem, zvedla, vystrkala ven a mezi dveřma mu ještě dala pohlavek, štěkla po něm, ať se vrátí, až se naučí slušnýmu chování a bylo to. Zase závěr směny.
Teď jdu douklízet, nachystat účet a snad dneska v jedenáct domůůůůůů.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:46
- Nahlásit
velke schizma
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:49
- Nahlásit
makrel
co to ma byt za komentare jako ta slecna vypada uuuplne jinaaaaaaaaaaaak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:49
- Nahlásit
ketty
no jo, když jsi schválila žádost o přátelství, tak musíš trpět moje nesmyslné a ulítlé komentáře, to se nedá nic dělat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
makrel
jen potvrzuješ své přicmrdnávačství
Ty woe, zase kafe. Já si na ten monitor pořídím stěrače.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
makrel jojo jasnee
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:17
- Nahlásit
Nechcete za mě zítra někdo vstávat ve 4.50?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
Nehlaste se všichni
Tak jdu spát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:26
- Nahlásit
makrelcus,ja budu taky brzo vstavat,tak soucitims vami pani
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
Super, jak je hajanovi?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
makreltrosku lip,porad odpociva,uz z neho nejde voda,ale je to tuzsi,jeste furt ne bobek,ale je to lepsi,uz ma i chut prohanet amina,slezinu mu jeste furt nahmatam,ale asi uz ji nema tak prekrvenou,protoze uz nechodi tak silene pomalu a nahrbenej,je mu lip,je uz i na nervy,protoze dostava ryzi s masem a mrkvi,porad ma hlad,nic vic nedostane,tak je nervni.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,lidi,du se naposlet vykoupat ve vaně,vot zejtra budu smrdět asi navjeky bo co
Ty ji chceš prodat? nebo budeš mít něco lepčího?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 05:15
- Nahlásit
Fstávejte okamžitě, ať v tom nejsem sama!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 06:37
- Nahlásit
Jo, fstávejte a děte dřít, to je materijál tohlencto
|