| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:26
- Nahlásit
Biluška
tak si to skákni koupit, stojí to pár kaček. Ale musíš sehnat kovovou, ještě je dělaj plastový a ty by asi nevydržely.
no to jako fakt nejdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako von to zejtra vomlátí inštelatér,vo to nic,ale já to chtěla mít uš trochu připravený kuli menčímu bordelu co si já nadělám a taky kuli úspoře času..no tak nic,ríša uš mlátí jak fsteklej,zatim votpat asi 1cm čtvereční
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
pawLINka
Neeee, to nebudu řešit. Nebudu se rozčilovat.
Biluška
No hádej. S kým asi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:32
- Nahlásit
ketty
liška je sympaťák
gabifi to rozhodne a sikovnej mazlivej
pawLINka kejtlin ok noo tak veseli prichod jara ja to taky neprozivam az tak ale... ptaci zacinaj rvat kytky smrdet zver se mnozit to se oslavit musi a hlavne bude teplooo snad teda uz
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:37
- Nahlásit
ketty
A to joo, množení zvířat je zase hezký... Kuřátek máme už 30 a má se brzo líhnout dalších 100, králíčky už taky nějaké máme, kůzlata jsme měli už v lednu, každým dnem čekáme jehňátko, husy už taky sedí... Jooo, jaro mám ráda... Jen ty pitomé Velikonoce... Ale už bude poledne a budu moct vylézt
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
Teď jsem dostala. Mamba je houno obranář. Jsem věděla, že si mám vzít Máfa.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:48 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
pawLINka chaaaaaaaaaaaaa jasneee taky asi nebydlis v garzonce co?? chii jojo taky se chystaam ale vypada to ze pocasi se zas chysta prset ak se zatahlo tmaaa tak zmoknu asi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:48
- Nahlásit
impact
Haha, já jsem se tomu vyhnula úplně. Potkala jsem teda souseda když jsem venčila Toma, ale vymluvila jsem se, že by ho Tom pokousal... Lukáš je naštěstí rozumnej a zbytku jsem se vyhla.
Proč já mám k těm Velikonocím takovej odpor? Nesnáším je už od mala...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:52
- Nahlásit
holky víte co mi je divný, že pejskaři nedělají žádnej velkej výroční-předvánoční, velikonoční apod úklid. nebo aspoň já ho nedělůám a pejskařky co znám osobně taky ne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:52
- Nahlásit
kejtlin
Protože pejskaři jsou NORMÁLNÍ lidi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:53
- Nahlásit
kejtlin protoze ho maj porad ja generalne uklizim trikrat denne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:56
- Nahlásit
pawLINka
Protože pejskaři jsou NORMÁLNÍ lidi.
Mluv za sebe, jo.
Já zase nesnáším vánoce. Ale mrtě jako.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:58
- Nahlásit
impact
Haha, já si připadám normální, protože stejně jako x dalších pejskařů prostě neuklízím jen proto, že jsou Velikonoce nebo Vánoce.
Vánoce taky nemusím, u nich je to o to horší, že lidi šílí už měsíc předem... Ale pořád radši přežiju výbornou večeři než trapné mlácení ženských a opíjení se hned ráno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:59
- Nahlásit
ketty
to jsi ty vyfocená se psékama?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
pawLINka
já vánoce neřeším jo dárky koupím, ne štědrej den jsem vždycky se psama sama a mám rituál, že chodíme na štědrovečerní dloooouhou procházku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
Dvanáááctááá hodina oooodbylááááá. Huráááá! Zase za rok.
No nic, jedem zase k rodičům na oběd, a pak nakrýt tu fretku Dorotku.
Když se nám bude chtít, tak se ukážeme u impact a zkontrolujeme ji, jestli dře, ať má Biluše radost.
Pá pá
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
kejtlin jojoo to je moje osoba velectena s mejma velectenejma silencema ted uz jich je sest s ralfem a liskou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:06
- Nahlásit
ketty
jsme si fyzicky dost podobný
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:08
- Nahlásit
kejtlin jinak tady se muzes juknout jak vypada takove hromadne venceni koupani
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/vsici_4_u_vody /
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
Dela už si vybrala
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:10
- Nahlásit
kejtlin jooo no vidis tak to je fajn taky vlacis smecku hromadne teda pokud to de me jestli se to rozroste to uz moc hromadne nebudu moct brat jen po castech ....treba ralfa nemuzu neb toho bych asi neskamosila uplne se vsema to by byl asi rachot ...a hlavne u nej mam co delat kdyz de sam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:15
- Nahlásit
ketty
to já beru k vodě maximálně taky 4 psy celou smečku bych tam nevzala, to bych si koupání neužila já
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
ketty
jenže ralf je něco jinýho, axu mám taky týranou a asi rok trvalo než mohla chodit s náma a byla plně ovladatelná.já chodím ven se všema pokud něco nehárá a není v nejlepším nebo pokud není někdo nemocnej
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:23
- Nahlásit
start
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin jojojojo noo ja si zas nekdy uzivam koupani ikdyz enchci hazu aport a najednou letim taky neb me srazi bad jako jen tak pro srandu drkne od te doby chodim v necem co rychle schne a v kapsach prazdno neb kdyz stojim nekde blbe tak nekdy nedobrovolne plavu...jasne nekdy nejde vzit vsechny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:43
- Nahlásit
ketty
dasty plave i bezemě,ale s za míčkem nebo klackem,ale tenkrát jsem plavala sním a on mě potápěl,tak jsem ho potopila taky aod té doby plave vedle mě normálně
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:47
- Nahlásit
brezen2008 joo mi taky plavou sami od sebe a nemusi mit ani aport ale od doby co zjisti ze se panicka da schdit stoho ma prcu tam neni kde poradne stat na kraji rybnika ...takze staci kdyz jen trosku zduchne a letis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
přiznejte se gdo to byl????
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/196654-bri tska-policie-stiha-duchodce-kteri-uhaneji-na-brusl ich-a-kradou-spunty.html
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
brezen2008
já musím golii házet do vody aportky, jinak tam nejde ani v největším vedru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:58
- Nahlásit
mě se většina psů koupe sama
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:58 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
sakra, nejde mi sem vkládat fotky ani z fotogalerie a ani ze stránek.....to je vopruz!
|