Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4176 . 4177 . 4178 . 4179 . 4180 . 4181 . 4182 . 4183 . 4184 . 4185 . 4186 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:25
- Nahlásit

Biluška
někdy se mi přikreje hlava knížkou, někdy hlavou knížka občas stihnu i sundat brýle a dát hlavu na polštář

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:02
- Nahlásit

bryy rano jaktoze jeste spite ??? ja uz litam s trhacema vrespektive s rafaelem kdyby nahodou me nekdo chtel mlatit

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:14
- Nahlásit

Já ty čokly dneska zabiju. Ty útulkové degeny nejvíc Bude grilovačka, fšichni přijeďte.
A děte dřít

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:20
- Nahlásit

Biluška
Grilovačku bych brala, ale ne gdyž lije. Co provedli?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:27
- Nahlásit

makrel
Grilovačku bych brala, ale ne gdyž lije
Tady nelije

Co provedli?
Předevčírem vymlátili okno v chlívě kde bydlí. Mášenek tu vysklenou tabulku zadělal papundeklem. Ten vymlátili během tří vteřin. Tak tam natloukl desku. Natvrdo, přímo do rámu okna. Vydrželo to do dnešní noci. Teď se ti zmetci naučili to okno otvírat. Normálně nadzvednou jednu půlku, vyskočí ta klička co to drží zavřené a jsou v tahu. Teda respektive na zahradě a tam ječí jak blbí Kdybych na vlastní oko neviděla jak to otvírají tak tomu neuvěřím, fakt to nadzvednou Jenže na zahradě být nemůžou, protože v jednom kuse řvou a řvou a řvou na toulavé kočky, kterých je tady asi milion. Tak jsem je vrazila na půdu, tam zase řvali na Květoše Zabiju je úplně na místě a budou to mít

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:58
- Nahlásit

Biluška makrel u me taky neprsi je slunicko lilo v noci .....jooo tak to mate o zabau postarano ja rikam porad ze utulkaci sou nejsikovnejsi a nejlepsi ovsem kdyz jich je moooc tak ztoho clovek muze i zcvoknout noooooo grilovacka je fajn jojo to bych brala takyy skoda ze si tak daleko kurnaaa

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:03
- Nahlásit

Biluška
liska je taky uzasny co mu nedas pro to si vyskoci a to jako jeste sem nezastihla jak odsat si skoci na lednici popripade k varici a ocumuje co je v hrnci a v sobotu nez sem uklidila kureci prsa z tasky stacil ukrast vytahnout z obalu a sezrat jedno ve finale vypustil z krabicky cvrcky pro zaby a jeste neska tu beham a chytam to zpet aby mela co zrat a sklipkan

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:18
- Nahlásit

Dobrý ráno, u nás je taky hnusně. Měli jsme s Lukášem naplánovanou ooobrovskou procházku. Ven určitě půjdem, ale ne tam kam jsme chtěli. Hlavně potřebuju zdrhnout tak, aby mě nikdo nepotkal. Fakt nesnáším velikonoce... Kam se na to hrabou Vánoce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:22
- Nahlásit

Ahoj, tady je hnusně v televizi nic není, děda se rozhodnul koledníkům neotvírat-to je pozitivní, asi půjdu pokračovat ve spaní.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:26
- Nahlásit

kejtlin
asi půjdu pokračovat ve spaní.
Se máš jestli ještě usneš... Já bych po dlouhým přemáhání možná taky ještě usnula, ale už bych se celej den nemohla probudit...

To počasí mě teda ale už vážně sere, kde je makrel??? Beztak za to může ona, protože jsme to nevobědnaly!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:30
- Nahlásit

pawLINka
To počasí mě teda ale už vážně sere, kde je makrel??? Beztak za to může ona, protože jsme to nevobědnaly!
Jseš si úplně jistá, že za to nemůžu já? To je nezvyk teda

Tady už taky prší a víte proč? Protože jsem chtěla umývat okna . To už je potřetí, vždycky když se rozhodnu umýt okna tak začne pršet. Ale já vím jak na to, já je prostě umeju v dešti, mě to nerozhází

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:30
- Nahlásit

dobrý den všem,tady se zatáhlo a bude lejt

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:33
- Nahlásit

hezky rano, to prosim neni ironie (jako vysmech tomu, ze mate hnusny pocasi a koledniky za dverma), ale obycejna slusnost - aby nevznikly po
fcerejsku nejake mylky
mne vcera prestal fungovat net, asi se zavaril

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:43
- Nahlásit

Biluška
Jestli to není spíš tak, že když začne pršet, tak machruješ, žes chtěla umývat okna.

Jseš si úplně jistá, že za to nemůžu já?
No přemýšlela jsem nad tebou, ale víš že jsme objednaly s makrel hezký počasí na víkend a vyšlo to, jenže na dnešek jsme zapomněly, tak za to může ona. Já samozřejmě totiž. ne. Tak z toho jsi vyjímečně osvobozena.

brezen2008
Ahoj, tak počasí je asi všude podobné.

leyenda
aby nevznikly po
fcerejsku nejake mylky

mne vcera prestal fungovat net, asi se zavaril
Dobře udělal...

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:44
- Nahlásit

leyenda no me uz se to vcera taky nechtelo nacitat

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:45
- Nahlásit

pawLINka
Jestli to není spíš tak, že když začne pršet, tak machruješ, žes chtěla umývat okna.
Pšššt, ne tak nahlas, někteří tomu třá věřili

Tak z toho jsi vyjímečně osvobozena.
To se mi ani věřit nechce

leyenda
Neboj, my tady nejsme urážliví

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:47
- Nahlásit

kejtlin
Tam budou pohádky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:47
- Nahlásit

Biluška
někteří tomu třá věřili

Já myslím, že ne. Včera jsem si všimla, že tě tady všichni velice dobře znají, takže přece nebude nikdo věřit takové blbosti, že bys chtěla umývat okna.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:48
- Nahlásit

Biluška
To už je potřetí, vždycky když se rozhodnu umýt okna tak začne pršet.
Fšak ti je umyje déšť ne? je akorát otevři

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:49
- Nahlásit

pawLINka
akže přece nebude nikdo věřit takové blbosti, že bys chtěla umývat okna.
To je teda ale prekérka, páč fakt musím. Hlavně to jedno, na kterém lehává Lilátko, páč to už je od ní tak oslintané, že přes něho není vůbec vidět Mě to teda neva, já koukám tím druhým, ale Lilátko si dost stěžuje

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:49
- Nahlásit

pawLINka
Hm, máš štěstí, že píšeš tu diplomku, takto tenktokrát teda beru na sebe. Ano, můžu za to já.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:50
- Nahlásit

impact

??? Ještě spíš??? Vytočil mě ten FB a nevím jestli reagovat, protože to asi nemá smysl...

Biluška
Škoda, že nejsi na FB taky, pač už se tam řeší ten jrt sraz. Prý je škoda, že jsme se rozdělili a nešli jsme všichni na zahrádku, protože se tam grilovalo prase...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:52
- Nahlásit

makrel
Jo, můžeš. A teď si vymysli trest.

Biluška
Tak dej Lilátkovi hadru a nebo ho nauč ležet na tom druhém okně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:53
- Nahlásit

pawLINka
Vím, Impact mi to včera večer přeposílala. Je tam něco novýho? Jsme to cestou zpátky probírali s Mášenkem a on celkem trefně poznamenal, že příště by se mohl ztratit pes té Banďouchové, nebo jak se jmenuje. Že on osobně by jí velice rád řekl, že půjdem na toho psa počkat do hospody než si nás najde a vrátí se

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

makrel
Tam budou pohádky
já vím, dokonce jsem si nalistovala i příslušný den a datum, jenže ty co tam jdou a půjdou mě zrovna moc neba, bud´ to jsou nějaký ultramoderní, nebo naopak vohraný.
nikam se mi nechce i když bych měla trénovat na prvomájový srandamač na cvičáku, ti blbci chtěk abych šla do profíků i do sranda závodů, jenže na profících vyhořim, ted´ jsem obě velký holky dost flákala a je to vidět.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:59
- Nahlásit

kejtlin
No bude tam statečný kovář a pyšná. Taky jsem je viděla už x-krát, ale i tak se mi líbí. My půjdem asi pěšky k našim, i když prší, ať nesedíme doma celý den.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:00
- Nahlásit

Biluška
Ti to zkopíruju, pak to kdyžtak smažu...
Sunny Impact Corleone Obávám se, že pro ty, co se nezúčastnili bylo mnohem důležitější najit zaběhlé psy než nějaký pokec a jídlo na zahrádce...
Před 10 hodinami · Nahlásit

Slečna Nikdo Souhlasím s gab, taky jsem opravdu neměla myšlenky na to, abych si šla sednout na zahrádku, když se někomu ztratili psi... Neznám je, ale přišlo mi samozřejmé udělat vše pro to, aby se našli... Ale to je můj názor.
Před 10 hodinami ·

Anna Baďurová Ale,ale holky taky jsem nešla lapět na zahrádku a hledala psy.Myslela jsem to v závěru až jste je našli.Byla to fakt škoda že jsme ve finále byli rozdělení.Pro všechny bylo důležité najít psy.Ale redbul který by mě dal křídla jsem u sebe zrovna neměla abych mohla běhat za psem....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:00
- Nahlásit

makrel
to jsou právě ty vohraný, jdu zkusit znova spát, unavená jsem dost.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:13
- Nahlásit

Biluška
budes mejt vokna kuli coklovi?
to by me v zivote nenapadlo

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:29
- Nahlásit

leyenda
no ja to taky nekdy musim mejt kvuli psum to zapatlaj cumakama a pak nevidej skrz

<< 1 ... 4176 . 4177 . 4178 . 4179 . 4180 . 4181 . 4182 . 4183 . 4184 . 4185 . 4186 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání