| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:07
- Nahlásit
tak a tady už leje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:09
- Nahlásit
Sali
Normálně se to nerve, ale teď jsou všichni jak pitomí z toho hárání a z toho malého blbečka co furt kňučel a po kdekom skákal. Až to dohárá tak se to zase vrátí do normálních kolejí, ale už aby to bylo, nebo to všechno pozabíjím a utopím
Kdepak máte ten kravín? Co. A tu množárnu k tomu? Co.
No to tak určitě budu psát na net, eště by mi to nějaké šílené ochranářky přišly zabavit To se přece muší tajit, takové důležité informace
Jo paní máte mít kondičku když máte takový početný harém
Mám dojem, že s každým dalším psem mi ubývají síly Místo aby se mi kondička zlepšovala tak se zhoršuje a mizí
Baico
No tak to nemůžeme na výlet, protože když půjdeme na výlet. Gerda nebude v budce
No jo, jenže my musíme stavět, tak se holt Gerda musí obětovat . Nebo ji můžeš táhnout v takové té pojízdné co sme jí pořídili, aby taky mohla trošku na vzduch
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:10
- Nahlásit
Baico
Tak, že o bílé barvě vím své a po dotý kam, že nechodím venčit na balkón i když ty dvě kuličky bych někdy tam ráda vyhodila. Ještě k té špíně vy jste vysocí a ten prach tak na Vás neleze, my jsme od země pídi a tím pádem stále šedí, ale u nás stačí jen na to kartáč a jsme za se čananí.
A jinak klobouk dolů.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:13
- Nahlásit
brezen2008
Huž to začalo i tady a vypadá to na luxusní mazec i je tma.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:17
- Nahlásit
Biluška
Váš problém. Máte se vy…t na rybník. Jediná dobrá rada FITKO a bude kondička, když už budete ten milionář.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:19 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
JJ,šeidvá obolha..... zítra máme jet skákat, kolbiště travnatý a začíná chcát..... že by se na to jedne nevys... al.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:23
- Nahlásit
Darina1
Jediná dobrá rada FITKO a bude kondička
Ste upadla paní, ne? Víte kolik stojí permanentka do fitka?? Na rybníku to mám zadara - zaplavu si tam líp než v bazénu, pak potrénuju šplh vysoký když se drápu na kolmý břeh, běh než dorazím k těm kopřivám co se mi v nich rvou ty důry, skok daleký přes kopřivy, vzpírání - než to odervu od sebe, hod do dálky když hážu v dál (nejlépe až do vody) tu ludru, co se mi podařilo odervat.....no v kterém fitku si takhle užiju?
Huž to začalo i tady a vypadá to na luxusní mazec i je tma.
Nestraš, mám děcka v Opavě v divadle
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:23
- Nahlásit
ahoj hnídy, jak to jde?
dneska bych vás možná malinko nahněvat mohla, když končím ve 13:30, ne? co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:24
- Nahlásit
jbat
neska bych vás možná malinko nahněvat mohla, když končím ve 13:30, ne? co?
Mě ne, já mám od včéra až do pondělka volno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
Hyena
pani, co fšechno obnáší založení JK? tušíte, kde najít info?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:28
- Nahlásit
Biluška
Mě ne, já mám od včéra až do pondělka volno
ať ti matka tvýho velblouda plivne do jogurtu, můro jedna.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:35 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Darina1
bílé barvě vím své
On je naštěsí samočistící. Ale takhle našlechtěnej bývá jenom při zvláštních příležitostech . A to neni moc často, když na výstavy se chodíme jenom koukat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:35
- Nahlásit
jbat
matka tvýho velblouda
To jako Lilátko??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:39
- Nahlásit
Baico
mě by jako zajímalo,když ti vleze do louže,nebo se v něčem zajímavém vyráchá,zdali ho jdeš vykoupat anebo to odpadne samo?
bo sindy je samočistící,ta se vyválí v bahně a než dojdem domů záhadným způsobem to domu už nepřinese
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:42
- Nahlásit
Biluška
To jako Lilátko??
ta taky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:46
- Nahlásit
brezen2008
Přesně tak jakmile uschne, tak je relativně čistej. Nejpozději do druhého dne. A někdy je potřeba ho přejet alespoň kartáčem.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
Biluška
no v kterém fitku si takhle užiju?
Jak to tak čtu tak Vám dávám za pravdu, v žádném si tak dle neužijete a hlavně ty nervíčky u toho a paní vokukujou Vás jen vaši psy.
Nestraš,
Já nestraším, huž to propuklo, ale nebojte, není to taková smršť, jak to vypadalo jen opravdu leje až chčije a to doslovně. Tak že jestli dětičky jsou v čananém tak připravte pračku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:59
- Nahlásit
Biluška
tady leje turch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:03
- Nahlásit
Dobré ráno jelimáncííííí! Nemám dobrej den, Maryje má velikáncký břicho, svědivej zadek, rozlízanou přední nohu, dejchá jak lokomotiva, tak sem řekla, prdim na to, jdu jí vymáčknout zadek. A co myslíte? Měla to plný. Po měsíci to měla plný. Jako ne úplně k prasknutí, žádnej náběh na zánět, jen plný, ale zřejmě jí vadí i jen ty plný. Přestože hárá, vůbec nekape. Chápu, že sem panikář a fatalista, lae zeptám se fenkařů - je to taky normoška průběh? Jen mi v hlavě vylejzá ten vet z Pandy, jak mě strašil, že Mařena umře na rakovinu mléčný lišty a dělohy, když jí nenechám vykastrovat, tak se prostě jen ptám, že když normálně to u nás při hárání vypadá jak na jatkách, může bejt některej z průbehů bezkrevnej. Psi po ní jdou, to jo, vona se i chová jako hárafka, jen prostě nekape. Což je fajné, poprvé mám čisto v bytě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:05
- Nahlásit
Baico
Pani! Ten Bajkonůr je tak krásnej a chytrej a šikovnej! Moc se těšim na plagátí! Bude viset na zdi na čestném místě veedle Maryje, Stanislava a Nanynky ve flanelové košili.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:10
- Nahlásit
Gerda
Děěěěkujeme!
je to taky normoška průběh?
Já ti neporadim, nikdy jsem fenu neměla. Hlavně, aby to bylo v pořádku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:21
- Nahlásit
Gerda
heůed a nemůže si to vona lízat,takže nekape,elis si to furt lízala a tím pádem nic doma nebylo
anebo jak to má saraxová,odoperovat ty žlázky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:21
- Nahlásit
Gerda
Může mít skrytý hárání,ale fakt stopro nevím,páč u nás to nigdy neprobjehlo.
Zdravím žumpu a zase du páč nestíhám........
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:25
- Nahlásit
hele co vy to furt vymačkáváte? já ještě nic nevymačkávala!!!! chci taky vymačkávat...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
Gerda
je to normoš, třá Hesinka taky nikdy nekrvácí. Ani psi se za ní nijak významně netahají. Oproti tomu třá Puma když se do toho pustí jak je krve jak z vola Je to prostě kus od kusu. Jako u ženských
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
Gerda
Gerdičko já kdysi když jsme měly ty fenky NO a bydleli s námi v paneláku, tak je jedna pravda, že jsem málo kdy našla kapku, oni byli tak čistotné, že si dokázaly po sobě uklidit. Možná, že Mařenka to začala taky dělat. Poslední fenečku jsme v 10letech zachraňovaly na rakovinu dělohy a to mělo průběh takový, že kapala jak hnis tak krev a to jsem věděla, že je zle. Jenže pán vet. ji léčil asi měsíc jen s lékama než uznal za vhodné nás poslat na ultrazvuk a tam se vše provalilo. Jo a do toho ještě přišlo háraní tak si myslel, že je už v pořadů, jak si spomí nám tak s tím chodila asi 3měsíce než šla pod kudlu. Velice milá sestřička nám řekla když jsme si pro ní přijely, že jsme ji prodloužily život o půl roku, ale naše Cleuška byla bojovnice a ještě s námi byla 3roky. Pak dostala rakovinu mléčných žláz, nemocné srdíčko, vadné střeva a nemocné nožičky. To už byl verdikt na dožití. Nenechala jsem ji trápit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:28
- Nahlásit
jbat
tak vymačkej z pomeranču štávu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:29
- Nahlásit
brezen2008
Vždycky při hárání kape, všude je znát, že tam bydlí hárafka. Teď neni nikde nic. Přesto prostě hárá.
jablunka
Může mít skrytý hárání
možná jo, jinak na ní nic nepozoruju - žere normálně, strašně moc, nejraději by nikdy nepřestala, pije normál jako dycky, jen je udejchaná a má nafouklý břicho, to má u těch noh a před vymáčknutim vždycky. Břicho nebolestivý, neni ztvrdlý, vetka nic nenahmátla. Sraníčko normál, jen si pak drbe zadek o chodník. A nekape.
jbat
hele co vy to furt vymačkáváte?
žlázky. Buď ráda, že s tim nemá problém.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:43
- Nahlásit
Gerda
heled nebo jdi sem,tady mi tenkrát řekli narovinu,že Darčovi není pomoci
http://www.vetkolma.cz/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:44
- Nahlásit
Biluška
Na Bruntálsku se toulá puma a zadávila srnu. Sím tě, hlídej si ty čoklís.
|