Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:23
- Nahlásit

Baico
jo aha,tak já bych se,bez dastyho,přidala ke koníkům a tam pak si udělal venčeníčko jako jsme šli s wyldou a pak domů
mohu se k vám přidat?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:25
- Nahlásit

Dobré ráno přeji fšem úžasným žumpařům a žumpařkám
Co se tady děje????? Jsem neměla fčéra čas tak jsem si uvařila kávičku a že si jdu do svačinky počíst co jste splodili a tady 1 slovy jedna stránka za celý den
davidkova renata
tak si přectav že ze fšech fotek který jsem poslala ke článku o závodech do místního tisku otiskly jenom tu Nány hlídačku, ale moc se neraduj páč je ta fotka mrňavá tak tam stejně neni poznat
Baico
haflingy má naše říďa 2 kousky jsou úžasní, moc se m i líbí ta kombinace zrzavý a bílý. To je skoro jako malina akorát místo bílý černá
brezen2008
elis je alergická skoro na vše,to znamená že má voteklí voči až do ruda,jenom když je doma,tak jí to jakoby splaskne a není to tolik červéne,
chudinka elí, tak jí hezky kapej ať se jí uleví

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

Alexa
tak to se budu těšit na psí sporty
Alexa
kapu kapu holce mrnavý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:30
- Nahlásit

tak já jdu do práce,tak si vás přečtu během dne v práci nebo až večer
pa pa

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:31
- Nahlásit

brezen2008
tak to se budu těšit na psí sporty
se moc netěš, nevím jestli to otisknou, sice slíbili, že by se to mohlo vejít, ale znáš to, dokud to nebude černé na bílém.....

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
haflingy má naše říďa 2 kousky jsou úžasní

Já nevim, mě nějak moc k srdci nepřirostli. Jako krásní jsou . Ale já mám ráda pohodový koně, tlačivý. Ti naši jsou na mě moc živí.
Stejně tak by mě zabilo, kdybych měla místo Bajkonůra malinu. Nevim komu by hráblo dřív, jestli mě nebo malině

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:37
- Nahlásit

čuuus flákačíí
Alexa
ale moc se neraduj páč je ta fotka mrňavá tak tam stejně neni poznat
to je fuk,naval ten plátek,budu to fšade ukazovat a k tomu řikat,že je to Nána,bestak skoro nikdo nedokáže poznat jednoho vlkošeda vod druhýho.Asi má nějaký flůůjdůům dyš ze fšech fotek vybrali akorát Nánu
Baico
tak já to chtěla hlavně kuli tý pojistce,at to taky využiju.Prachy by mi nevadily,to je jasný,sme eště nedávno chodily s kámoškou va Ořech,normál vyjíždky do terénu,ale od tý doby co umřel můj oblíbenej Colombo se už bojim bo ty krávy tam se imrvére něčeho lekaj a plašej se a dyš už jako fakt nejni NIC čeho by se lekly,taxe leknou jen tak a já na to už nemám nerf

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:09
- Nahlásit

Nazdar lidi dobré vůle, vyslanci bílé holubice, spojencííí národůch, kolibřííící a vlašťovičky!
Fčéra sme to tu zas protáhli, až do půl desátý, potom nás málem 2x naboural taxíkář, co nás ves, potom maryje dělala, že se strašně bojí i deště - ta roura začala u mámy bydlet v koupelně, už nechce bejt v pokojíčku stran těch bouřek - už mi přišlo, že snad vůbec nehárá, tak mi ráno pokapala můj nový koberec!!!!!!!!! Eště že v novém bytě vůbec neleze do postele - děcka, to je vám super, že nemám psí chlupy na polštáři a v očích a čistý prostěradlo i čtvrtý den po převlečení....ty vado! No a teď už sem zase f práci a opět sem zapomněla na wami!!!! Du se jí vomluvit k ešusový.
Dorty do odvolání nedávám, nemám aploudér.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
já to chtěla hlavně kuli tý pojistce,at to taky využiju
Jestli chceš, je tam čerstvě obsedlá tříletá plnokrevná kobyla. Padá se z ní tak 6x do týdne. Sice patří šéfový, ale to by se nějak pořešilo.
Gerda
o je vám super, že nemám psí chlupy na polštáři a v očích a čistý prostěradlo i čtvrtý den po převlečení....
Hele, to je dobrý, ty máš Marušku doma. Já mám čoklidy na dvoře a jednou jsem našla bílej chlup v polívce v závodní jídelně

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:26
- Nahlásit

Baico
Já mám čoklidy na dvoře a jednou jsem našla bílej chlup v polívce v závodní jídelně
Voni se dostanou všude, já mám doma saraksovic srst, davítkovic srst, srst všech našich psích kamarádůch, je to běs, je to běs
Pani, vo vejkendě má prškat, tak nevim, jak to uděláme!

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:30
- Nahlásit

Gerda
Pani, vo vejkendě má prškat, tak nevim, jak to uděláme!
Do pátka času dost. To už bude pravdivost předpovědi jasnější.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
naval ten plátek
až po móřeti

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:47
- Nahlásit

Děcka, to je zase den! Fakt bezvadňáckej! Teď se trumfujeme v tématických písničkách, myslim že zatím vítězí zitice, co pouští pankáčskou píseň nou fjůčr, nou fjůčr...hodlám soutěžit s písní áj hef astma a po obědě pak nelí dzí elefant.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:42
- Nahlásit

Čus žumpáci a žumpice, co je novýho?
Tady v Orijentu je dneska den blbec, ale děsnej. Nejspíš si něco udělám. Udělám si kyj a zabiju je. Fšechny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:12
- Nahlásit

Biluška
Nejspíš si něco udělám
k jídlu??? tak mám vyrazit???
Gerda
hodlám soutěžit s písní áj hef astma a po obědě pak nelí dzí elefant.
vypadá to,že tě po tvý produkci umlátili příborama

past
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:18
- Nahlásit

Dobrý den, musím Vám říct, že jste strašně vtipní. Ted jsem si přečetl pár příspěvků a strašně se směju. Skoro bych řekl, že by to měli přejmenovat z kynologického serveru na dikobraz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:22
- Nahlásit

past
strašně se směju.
objednete si rovnou u Bilušky plenky Pemprs -big.Jednak jest ona výhradním prodejcem a dvanak nebudete mít tím pádem pochcaný gatěA to se vyplatí,Bobe

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
ednak jest ona výhradním prodejcem a dvanak nebudete mít tím pádem pochcaný gatěA to se vyplatí,Bobe
A za třetí budu mít kšeft a tudíž prachy . Takže by měl objednávat rychle a moc se přitom neflákat

k jídlu??? tak mám vyrazit???
Jo, k jídlu taky . Sem se cestou stavila v Tescu a nakoupila moooooc polotovarů, takže včil něco vylosuju a frknu to do mikrovlnky Ještě, že je ta vědeckotechnická revoluce a něgdo vynalezl mraženou pizzu a mikrovlnku. Jinak bych asi bídně zhynula hlady

Mimochodem, nevíš který degen mi nakukal, abych Texlovi nechala udělat vazektomii?? Je to příšerné, děsné a úplně nejhorší jaké to mohlo být Zblázníme se doma všichni a ten pitomý čokl taky Předvčírem se kvůli tomu málem utopil (fakt, doslova a Nýnu tam málem stáhl s sebou, eště že umím plavat tak rychle )

past
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
také řešení ale to bych si připadal jako žena když má své dny a ty jak všichni víme bývají dosti nevrlé když jsou vycpané. Nakonec bych byl také nevrlý a co by tomu řekl můj úžasný pes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:29
- Nahlásit

past
No tak v tom případě můžu nabídnout ještě menstruační kalíšek, akorát ho holt použijete k jinému účelu . Ale je zapotřebí zvolit přesnou velikost, jistě chápete proč

past
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:34
- Nahlásit

Biluška
popravdě moc nechápu jak to funguje, teda jak by to mohlo fungovat u muže bych i chápal jen si nejsem jistý tou velikostí protože ta se dost mění.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:34
- Nahlásit

Biluška
menstruační kalíšek

Už je to tu zas. Doufám, že tahle téma se tu už nerozvine. Minule se mi z ní udělo i trošku šoufl . Asi si určitý věci člověk nemá představovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:35
- Nahlásit

past
jak všichni víme bývají dosti nevrlé když jsou vycpané
co je to za blbý kecy???Sám seš vycpanej,ty Jarine! Di se rači projít do rígráku i s tim svým čoklem náhodou já sem úpa v klidu a pohodě byt jsa vycpaná,takže sklapni a vysmahni
Biluška
Sem se cestou stavila v Tescu a nakoupila moooooc polotovarů
tak já jedu
nevíš který degen mi nakukal, abych Texlovi nechala udělat vazektomii
já ne,prosím

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:39
- Nahlásit

Biluška
něgdo vynalezl mraženou pizzu
Dobrý, ale já si jí ještě pěkně vytunim doma šunčičkou, rajčátkama a sýrem navíc. To je pak pošušňáníčko

past
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
,takže sklapni a vysmahni
do riegráku už nepůjdem, můj pejsek se tam popral s jiným psem. Můžu vám říct slečno Davídková, že ta hodná babička štěkala jako vy teď.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
já ne,prosím
Ne? No dobře, tak ti teda nepošlu toho pitomce na hlídání dokud holky nedohárají. Pošlu ho jinam Třá do pekla, páč už mě neskutečně deptá Nakrývá úplně fšechno co se pohne. Jenže mu to nejde Tak je furt zoufalý, kňučí, řve...holky jsou taky zoufalé a říkají "tak co? Tak nic? Tak slez! " Co chvilu se mi porvou, páč jsou fšechny rozhozené a bolí je hlava A ten malej debil na ně pořád, pořád a pořád skáče. Není schopnej vůbec ničeho jiného, nežere, nevenčí se...jenom skáče po čubách. Předevčírem jsme byli plovat, on uprostřed rybníka doplaval k Nýně a začal ji nakrývat. Celkem mu ani nevadilo, že přitom jdou ke dnu. Nýně to teda vadilo dost, ale on ji pevně držel a dělal ty nemravné pohyby Fakt jsem děkovala bohu za to, že mě otec nutil osm let plavat závodně a něco mi z těch tréninků pořád zůstalo, jinak jsem měla dva utopené psy
Zlatej Aris, kterého jsme vykastrovali a je klid. Sex dělá pravidelně, ale jde mu to, když jsou holky v nejlepším tak si spolu užijou a je klid. Už nigdy nebudu žádnému psovi dělat takové složité operace Asi nechám vykastrovat i tohohle debílka, jinak se z něho fakt zcvoknem

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:52
- Nahlásit

past
jen si nejsem jistý tou velikostí protože ta se dost mění.
S chlapama sou furt nějaké problémy

Baico
Dobrý, ale já si jí ještě pěkně vytunim doma šunčičkou, rajčátkama a sýrem navíc. To je pak pošušňáníčko
jj, taky ji tuním, jinak je to sice poživatelné, ale vytuněné je to prostě lepší

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:57
- Nahlásit

Biluška
abych Texlovi nechala udělat vazektomii??
Proč jsi mu tu parádu enechala šmiknout celou? Je jasný, že když žije ve smečce s fenama, tak bude mít choutky. Sice nebudou štěňata, ale chování zůstane stejný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:01
- Nahlásit

sem velkopřemlouvatel, už dva lidi mi pracujou zadarmo. Jsou to dobří lidé.

Už kastrujete?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:05
- Nahlásit

Gerda
už dva lidi mi pracujou zadarmo
A seš si jistá, že jsou uplně duševně zdraví?

<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání