| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 18:09 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Eště sou tu bankéři, makléři, exekutoři a mobilní operátoři
no jooo ,ale jak je sleduji tak to jsou taky hamouni skrblíci , kdyz vam tu nerozdavaji ty milijóny
Jinak chci se s tebou poradit mas v sobotu cas, popripade od 30.6 kdy mas cas, bychom se prijeli poradit na tom webu huz nemame skolu sme tento vzdelani. Sice nas nenaucili modlit, ale uz je to za nami a mam volno Toz ti dovezu tu klec, zkouknu smecku a nacrteme si stranecky
Jinak takdleva ted vypada deges
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 18:25
- Nahlásit
Gerda
tak já ti je mohu nasekat u nás v práci sekáčkem ,jako sekyrkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 18:43
- Nahlásit
čus lyďyjové,je něco poctatnýho co bysem měla vjedít? Nějaký dotace třá?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
já nevím vo vejcucu,ale já dostala vedle poslední varování,bo jsem hodila odkaz na toho šm,udlu tejranýho a prej co si to dovoluju a že je to vrchol,tak jsem mu vodepsala:
no jo furt
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
Čus nic podstatnýho,jen dřu v salonu,ve skleníku,na záhonku a vraždím!!!Brablence,huž mi spapali nakladačka skorem plodící,cukety(byly jenom dvě),lezou mi v rekonstruovaný vile z jedněch(jen těch,naštěstí) futer a křídlatý nevjesty si v koupelněna vokně dělaj hépening.
Tož to je zpráva za mě, o zbytku fory nemám povjedomost z důvodů výše popsaných.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 20:13
- Nahlásit
Erin
Čus nic podstatnýho,vraždím!!!
a tak to jo,to tě nebudu zdržovat ,dyby ti zbyla volná chvíle,staf se tu,taky bych měla nějakej typ,dík
brezen2008
já dostala vedle poslední varování,bo jsem hodila odkaz na toho šm,udlu
cože??????jako na toho ze slovenslka ?? jak jako co si to dovoluješ??a že vostatní tam serou psy z aukra to nevadí???? Nebo to blbě chápu?
tak jsem mu vodepsala:
no jo furt
no tos mu napsala pěkně!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
taky bych měla nějakej typ,
Na vraždůů?? no co, su rozjetá vod rána a se divně kývám...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 20:37
- Nahlásit
Tak přátelé!! Pan Bajkonůr je rozená modelka!! Pózoval hodinu a normálně byl schopnej i koukat, kam pan fotograf chtěl. Fakt je pes hvězda!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 20:45
- Nahlásit
Baico
Už máš fotky?
Ferdík dneska kámošovi zachránil prdel (tak mi to doslova řekl), jel někam autem (je profesně řidič), a prý mu někdo zablokoval cestu a chtěli ho zmlátit. Kámoš prý mu řekl, ať si to jde zkusit a Ferda vyndal hlavu z okýnka. Bouchači prý během vteřiny zmizeli Ferda prý pak ještě vydával takové ty svoje zvuky, pobroukával si, ale prý ani když na týpky kámoš řval, ať se vrátí, tak si to nechtěli rozdat (on ten kámoš je taky celkem drsňák, bývalý boxer). Ferdík už ho prý nechce zabít, a od úterka zatím pořád ještě nespal.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 20:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Baico
Nejdřív jsme na Střeleckým ostrově zaténovali pózování
A tohle je už po akci.
Pan fotograf fotil na klasický film, takže na jeho fotky budu muset chvilu počat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:06
- Nahlásit
Baico
To je hezké, ale chvilku jsme váhala, kdo jsi ty a kdo Aneta. Já ty celerbryty moc nežeru.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
Já ty celerbryty moc nežeru
Já taky ne, ale kvůli propagaci plemene se snažim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:32
- Nahlásit
Baico
kvůli propagaci plemene se snažim
Ono to může být plemeni ke kškodě...každá popularita škodí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
No ale vzheldem k tomu, že mám psa ze "zakázané" chovky, tak můžu reprezentovat alespoň takhle, když na výstavy taky nemůžeme.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:36
- Nahlásit
Baico
Proč zakázané???
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 21:53
- Nahlásit
Ahoj, Ajda má průjem, teplotu, trpí nechutenstvím-já vobžérstvím-tak se léčí zdatně u odborníků-1400Kč za dva dny péče a to sem zakázala marodění, chcípání a úrazy Ty kurvy vůbec neposlouchaj...něco zajímavýho, novýho...ve sportce někdo vyhrál? Neví co s tím a rád by se podělil? Nebo co s váma teda...?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:18
- Nahlásit
Mucholabka
Proč zakázané???
Prostě a jednoduše je vyloučili z klubu. |Důvodem k tomu bylo, že pradali údajně nakrytou fenu na Slovensko. V tom případku by CHannell musela být březí půl roku. A spousta dalších prkotin a házení klacků pod nohy. Takže když se někdo obrátí na klub o radu odkud štěně, jsou všichni zájemci varováni, že radši ne z CHS Ancilia a teď i Slovenské Ancilias.
Zajímavé je, že leto se stalo to samé. Nakrytá fena se prodala do Finska. Slečnu chovatelku za to udělali šéfkou kontrolní a revizní komise. Takže jsou si fšichni rovní a někteří jsou si rovnější.
Jinak dobré ráno fšem žumpařům a žumpařkám
Jsem strašně unavená. Je toho na mě nějak moc. Dneska ráno jsem se probudila v Praze v prázdným vlaku. Ještěže mě neodvezl zpátky do Kralup.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:26
- Nahlásit
davidkova renata
jo jako z toho slovenska
prostě to ten blb jirka nebo kdo to smázl,no hlavně že byly a vycházce,by mě zajímalo kolikrát se to tam zas servalo )
to víš do hospody se spěchat musí .....
dobré jitro všem
dnes je tak akorád na vycházku se psema
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:29
- Nahlásit
Baico
krása
heled sorry že votravuji,ale už víte kde se sejdete zítra na vychajdě?
já bych se přidala .jestli maruška hára hodně,tak bez dastyho,jestli malinko,podívala bych se na koníky a šla si svojí cestou.
Mohu se přidat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:35
- Nahlásit
brezen2008
Já to asi zítra vzdávám. Jsem uplně hotová. Naposledy jsem byla o víkendu doma 23. května. Takže zítra se těšim jenom na to, jak budu spát alespoň do devíti a nikam se nepoženu. Navíc má být i hnusně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:41
- Nahlásit
Baico
ok,tak si to užij
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:43
- Nahlásit
brezen2008
Uvidíš až se objevej holky, třeba se domluvíte. Ale já jsem fakt uplně hotová.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:50
- Nahlásit
Baico
Milá paní z ministerstva.
Musím a to fakt musím moc pochválit fotky páč ten pejsek je fakt čananéj a moc nádherný.
Až přijde můj z rachoty a já mu ukážu tady ty vaše fotky tak blahem humře a já budu vdova. On totiž moc miluje takové velké, krásné a hlavně obrovské pesany.
Tak až budou další fotky prosím hned je dejte tady. To víte vdova s majetkem a v nejlepších létech je velice žádaný artikl.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:58
- Nahlásit
Darina1
paní, gdyž vás tady vidím tak vám hlásám, že 5.7. se dělají caniszkoušky u Muchoš na cvičáku
Baico
Navíc má být i hnusně.
No to teda v žádném případě nebude aj kdybych měla osobně zalígrovat Gerdu do butky Mám objednané tři tuny cementu, nevím kolik štěrku,písku a dalších propriet a tuná se bude betonovat jak o dušu Jestli bude pršet tak budu hrozně moc zlá
leila
V sobotu čas určitě nemám páč jednat stavíme a za druhé jsou u nás odpolodne Maxim Turbulenc a budem jim tam dělat kůlturní vložku. Eště nevím které psy vezmu a co předvedu, ale určitě půjde Lilátko, páč to umí kouzelně hrát plácanou a plivat přitom lidem do očí . Příští týden čas nějak mám, ale včil nevím jak, páč hodně pracuju na Olomoucku, takže na Ostravsko se určitě nedostanu a domů až nějak večer.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:12
- Nahlásit
Biluška
Paní Bilušinko.
Moc děkují za upozornění. Vím o tom, ale nebudu je zatím dělat, ale i přesto moc děkují, jste hodná paní na mě a takových lidí je málo.
Pac a pusu posíláme vaší smečce od nás ze severu a to Biško a Damišek a Teximu osobně posilám já na čumáček polibek.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:40
- Nahlásit
Biluška
No jak budeš mít čas, budeš doma tak piš a když budu mít volno tož přijedeme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:44
- Nahlásit
Darina1
a Teximu osobně posilám já na čumáček polibek.
No tak to jste po dlouhé době první paní . Páč my mu posíláme akorát nadávky a nejhezčí oslovení jaké v poslední době slyšel bylo "ty debyle". Ale už je to s ním lepší, vypadá to, že se mu "to" podařilo dotáhnout do zdárného konce, takže od včerejška už otravuje jenom v mezích obvyklé normy
Zato se mi včera u rybníka servala Pumice, Orina a Megane. Rvaly se dlouho, mrchy, páč jsem byla ve vodě a nedoplavila jsem se tak rychle, jak bych potřebovala. Pak sem eště navíc byla hendikapovaná tím, že jsem byla na boso a tudíž jsem do nich nemohla kopat dle potřeby (a ty sfině se just odkutáleli rvát do kopřiv ) . Takže Orina má rozervanou hubu (a tudíž ji má ještě větší než obvykle), Pumice má díru v noze, ale malou, to jí sroste a Megyna kulhá na pravou přední, asi ji má pohmožděnou. Na veterinu s nima nejedu, nejsu milionář, ať si srostou jak umí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:55 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Biluška
No Biluško tak dle nadávat na mého oblíbence. Se asi naseru. Chůdě malé.
Jo paní máte mít kondičku když máte takový početný harém. Zásadně a vždy musí být majitel rychlejší než jeho psy a to, že ještě nejste milionářka tak za to si můžete jen sama. Kdepak máte ten kravín? Co. A tu množárnu k tomu? Co.
Holt za to si ženská můžete sama se nechcete dělit o svoje pejsky a jednu pravdu máte nechoďte k vet. oni jsou vydřiduši a pozor hlavně na peníze.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:56
- Nahlásit
Biluška
tak to venči v koších, ne? jako všem se to rve, co zkoušej poručit větru dešti, a skládat smečku dle toho, co jim "domů přitáhne kočka".
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 08:59
- Nahlásit
Darina1
fakt čananéj a moc nádherný
No to jak vypadá na těch fotkách je taky zásluhou 14 denní dřiny a jedné lahve bílého pudru ve spreji. A tento vzhled je odpravdu jen dočasný. Musim si koupit novej sprej
Biluška
No to teda v žádném případě nebude
No tak to nemůžeme na výlet, protože když půjdeme na výlet. Gerda nebude v budce
|