| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 18:12
- Nahlásit
zdar lidijove, jen prolitavam... zas jsem posekala zahrady lan a chtela jsem i konecne pokacet ty mutvy jablone.. jenze jsem si pozorne precetla navod k pouziti motorovy pily a jdu radsi na piiivo (proste este potrebuju nasbirat kus vodvahy.. no kus.. zatim to spis vypada, ze budu zas stromky krajet rucne )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 18:43
- Nahlásit
brezen2008
už mám lidí tak akorát plný zuby
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
promin,já za to nemohu,já to našla na stránkách lucky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 19:59
- Nahlásit
Gerda
heled,mě by zajímalo kde jsi to kupovala,bo za 15 kč to snad nikde nemaj,myslím ty dlouhý pindíky,bo to bych jim taky sem tam koupila
davidkova renata
nebudeš zejtra u rybníka,já ohledně té napáječky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
Čím míň mám ráda lidi tím víc jsou mi sympatičtí menťáci
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:08
- Nahlásit
Biluška
bo jsou upřímní a nic neskrývají
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:38
- Nahlásit
Biluška
paní helevá máme na vás moooc mooooc velkou prosbu - nešlo "ukradnout" váš život s pumou na jiné stránky - docela navštěvované - vás uvést jako autora a tak?
Nebo máte nějaké podmínky "šéf" my naznačil, že vás tam chce a to okamžitě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:40
- Nahlásit
leila
No asi by to šlo, záleží na podmínkách . Gdo je ten šéf a co je to za stránky?
Hlavně ať to nedopadne jako když kdosi ještě ze starých alfáckých stránek šlohl "pes, který měl zemřít" a dal k tomu fotky Belinky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:43 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
jeeej jen to ne bude to plne pod vasi rezií šéf je admin techto stranek [url=http://www.psilaska.cz ]www.psilaska.cz [/url] hned po prvnim clanku se ozvalo hlasite ze vas tam chce a ze vcera uz bylo pozde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 21:25
- Nahlásit
leila
Tsss, to by mohl říct každej . Kolik platí? Co mi dá zadarmo? Je bohatej, svobodnej (na tom bych ani až tak moc netrvala), má několik baráků, chatu na Sázavě, tři auta a velmi prosperující právnickou firmu? Eventuelně by mohl být i bankéř
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 21:51
- Nahlásit
Biluška
pani vy mate naroky ach Samozdrejme ze to delas z vlastni vule, zdarma te pozdravi a muzes se zaregistrovat a nicit jinym zivoty Je to chudak ubohy co tedka vylezl vysku a mysli si, jeste stale, ze mezi pejskarema nejsou hamouni byste mu to mela vyvratit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 06:45
- Nahlásit
leila
Je to chudak ubohy co tedka vylezl vysku a mysli si, jeste stale, ze mezi pejskarema nejsou hamouni byste mu to mela vyvratit
No čím dřív se postaví nohama na zem tím líp
muzes se zaregistrovat a nicit jinym zivoty
No to už zní líp, to se mi docela líbí
Tak já mu to teda pošlu, hoď mi adresu. Život s Pumou mám komplet, u ostatních článků si nejsem jistá, ale aspoň polovinu určitě najdu. Akorát jsem nepochopila kam chce ty články dát - mezi "výchova" "štěně" a "zdraví" mi to nějak tématicky nepasuje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:06
- Nahlásit
Čus žumpo!
Čekám v rachotě, až mi pan Bajkonůr přijede do Prahy. Pak mu půjdi naproti na nádraží, zajdeme na romantickou porcházku na Petřín a pak hurá fotit.
Mucholabka
co mě na plemeni láká, můžu si dělat co chci.
No tak ty do toho vidíš a myslim si, že to děláš dobře. ale asik se najde i spousta kreténů, co prostě bez rozmyslu sekja šťěňata. Tam si myslim, že ten "chovatelskej" odpad může být větší. Něco málo vím o genetice a o vlivu příbuzenské plemenitby. Třeba když se pustí otec na dceru, tak se to dělá hlavně proto, aby vylezly všechny genetické vady, kteé jsou v tý linii zakódované. Může se povést, že vyjde jedno super zvíře, ale zbytek je fakt odpad. Člověk musí vědět, proč daný spojení realizuje a co z toho může vyjít. Navíc se tím snižuje genová diverzita v populaci.
Pro mě by to byl asi celkem oříšek si vybrat štěně . Zlatý bíláci, tam je to jednoduchý, tam stačí 2 měsíce, 3 výstavavy a prostě ví
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:08
- Nahlásit
Biluška
Paní fšímáte si, že ráno dřeme jenom my?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:15
- Nahlásit
Baico
Paní fšímáte si, že ráno dřeme jenom my?
Kdyby jenom ráno
ale asik se najde i spousta kreténů, co prostě bez rozmyslu sekja šťěňata.
Ale to v každém plemeni (mluvím o chovu s PP, aby bylo jasno). Poté co jsem zhlédla poslední bonitaci v klubu golijí a šoltyjí si úplně klidně dalšího psa koupím bez papírů. Radši zdravého, hezkého bezpapíráka než štěňata po tom, co tam bylo uchovňované a teď se to bude množit s požehnáním klubu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:26
- Nahlásit
Biluška
teď se to bude množit s požehnáním klubu
No to znám. U nás se zase uchovnila fena, jejíž prarodiče jsou normální tmaví ovčáci. Tatínek je přeregistrovaný bílý německý ovčák. FCI tkonkrétně tohohle psa zakázala použít v chovu. A vČechách to prochází. Neříkám pře 10 15 lety, kdy ta chovná základna u nás nebyla tak široká. Ale teď neni problém si i v Čechách najít pěknýho nepříbuznýho psa pro svojí fenu nebo zajet do zahraničí. První štěňata se na feně "odchovala" ve Finsku. Kam byla fena tutově prodaná nakrytá a klub s paní chovatelky, asi za odměnu, udělala předsedkyni revizní a kárné komise. Je mi z roho fakt na blití. Že stěmi tmavými prarodiči nekecám. Tady
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:41
- Nahlásit
Biluška
štěňata po tom, co tam bylo uchovňované
Proč? Vim, žes psala, že by prošlo i Lilátko, ale myslela jsem, že to byla jen nadsázka. Už máme zažádáno o CHS, tak uvidim, jestli projde i Bebulka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:44
- Nahlásit
kachna_
uvidim, jestli projde i Bebulka
Ona to Biluška nemyslela paušálně. Ale tak, že i mezi PP chovateli jsou kreténi, co chovaj na zvířatech za každou cenu. A vedení klubu jim to ještě posvětí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 07:53
- Nahlásit
kachna_
Vim, žes psala, že by prošlo i Lilátko
Lilátko tam nebylo, chtěla jsem uchovnit Orobulku (ang. buldok ) .
ale myslela jsem, že to byla jen nadsázka
Nebyla. No dobře, buldok by mi asi neprošel, ale šeltií prošlo několik výrazně nestandartních. U čuby velké jako čivava (doslova) rozhodčí bez mrknutí oka napsal do bonitačního protokolu "34 cm" . Asi stála na chůdách, nebo co .
Prošla fena, které nestáli uši, měla je klopené jak jezevčík a navrch měla dost netypickou barvu. Byla sice zlatá, ale strašně světlá, fakt strašně. Taková skoro bych řekla špinavě bílá.
Bebulka projde zaručeně, s tím si nemusíš dělat žádné obavy.
Fakt se mi otvírá kudla v kapse když pomyslím na ty chudáky, kteří si kupují svoji první šeltku. Na forech se poučí, že je nutno koupit s PP páč bezpapíráci jsou odpad. Pak najdou inzerát a hurá pro štěńátko. A za rok se budou strašně divit proč ta jejich šeltička vůbec nevypadá jako šeltička
O zdraví vůbec nemluvě, páč to se u nás vůbec nehlídá. Pouze se DOPORUČUJE a zbytek je vyloženě na serioznosti chovatele ( a zkušenostech lidí co kupují štěně). Takže oněm nováčkům co o PRA, CEA, DKK a pod v životě neslyšeli je opět možno prodat cokoliv, protože jsou přesvědčení, že PRA je další výstavní titul
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Biluška
Fakt se mi otvírá kudla v kapse když pomyslím na ty chudáky, kteří si kupují svoji první šeltku
Nebo bělouše. Já měla štěstí. Kamarádka má československýho vlčáka a orientuje se v chovu psů velmi dobře. Tekrát jsem jí vytiskla fotky rodokmeny a ona mi vybrala. Naštestí jsem se neradila s hlavní poradkyní chovu, protože jinak bych neměla Baica a k tomu fšemu ještě jednu rodinu navíc Taky se mi stalo, že jsem se potakala s holkou, která měla štěně prvního bělouše, tak jsem se bavili odkud ho která máme. A ona se divila, že mám psa z tý zakázaný stanice.
Na jednu starnu si říkám, že je dobře, že ten pes není chovný, protože by stejně asi nekryl. Poradkyně by ho asi všem zakázala.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:05
- Nahlásit
Biluška
Proč DKK? Myslela jsem, že má cenu dělat vyšetření na luxaci pately, DKK mě nenapadlo
je nutno koupit s PP páč bezpapíráci jsou odpad
Kolik bezPP šeltií nepochází z množárny?
Baico
Já jsem o iluze přišla, když jsem začala chovat PP králíky, takže přicházím dobře připravená
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:07
- Nahlásit
kachna_
Já jsem o iluze přišla, když jsem začala chovat PP králíky
Koukám, že lidská závist a blbost vládnou všude
Jenom já jsem ten kretén poctivej, že když mi jedn chlap nabízel za krytí na bezpapírový štěňata 5 litrů, tak jsem ho posala do pr....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:14
- Nahlásit
čus trupkýý,já taky už dřu!
kachna_
jsem o iluze přišla, když jsem začala chovat PP králíky,
já vo ně přišla nějak f první třídě..
Baico
když mi jedn chlap nabízel za krytí na bezpapírový štěňata 5 litrů, tak jsem ho posala do pr....
páč si úpa blpka!koukej ho najít a přehodnotit to!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:20
- Nahlásit
davidkova renata
páč si úpa blpka!koukej ho najít a přehodnotit to!
Jo a pak bude mít každej Bajkonůry. Nechci, aby všude lítaly zuby a varlata, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:29
- Nahlásit
čau všem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:40
- Nahlásit
Baico
Biluška
Na jednu stranu lidi kupujou papíráky jak najatý, ale přitom v tom neumí číst.
Já to říkala, já kámošovi říkala, že Ferdík nikdy nespí. Hned první večer to na něj zkusil-vletěl do něj, tak mi volal co má dělat, jebnul ho a už je klid. Ráno se ptali, na co jezdí a kde má vypínač. Pes už 48 hodin nespal. Oni mi nevěřili, že nikdy nespí. V noci prý pořád chodí a ve dne skáče
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
Brejtro
To je dnes krásnej den Alberte, co?
Paní Davídkojc, hele, když se tak rychle udal ten Mainskej mývalý kocour, zkuste se podívat, esli furt někde v okolí neni někdo, kdo nutně potřebuje kocoura. Hele:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/kocky-novy-domov- pro-herkula-dil-/p_zviretnik.asp?c=A090617_180942_ p_zviretnik_dru
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:56
- Nahlásit
Baico
jdete někam v tuhle sobotu?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:10
- Nahlásit
Dobrý den celý den bába leze komínem
... a zas du ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:22
- Nahlásit
Baico
Nechci, aby všude lítaly zuby a varlata
a jo...
PetraK
To je dnes krásnej den Alberte, co?
kup kulatý sušenky,večer budu rozdávat medaile
někde v okolí neni někdo, kdo nutně potřebuje kocoura
čéče,leda tak něgdo gdo se nutně potřebuje kocoura zbavit.
Tinta76
Dobrý den celý den bába leze komínem
... a zas du
tak děkuje za vstup a zas něgdy,pani
|