| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:24
- Nahlásit
Baico
A seš si jistá, že jsou uplně duševně zdraví?
Sou, sou to citliví čéci, co pochopili, že už nemám komu tu práci zadávat, a jelikoš obvykle dostávaj hezky placené externí joby, vyšli mi vstříc ))) Snad tu dnes nebudu do nociiiiiii
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:32
- Nahlásit
Přátelé !
Je to potvrzené, ve čtvrtek ve 12:00 bude z pana Bajkonůra fotomodel!! Beru si i svůj foťáček a udělám taky nějakou pěknou fotoreportáž, aby ste z toho taky něco měli!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:34
- Nahlásit
Baico
Proč jsi mu tu parádu enechala šmiknout celou?
Páč s ním igelitíme a nechtěla jsem, aby se zklidnil. Aris se teda utlumil hodně, má tak polovinu temperamentu co míval. To jsem u Texla nechtěla, proto jsme volili vazektomii. Byla to blbost
Je jasný, že když žije ve smečce s fenama, tak bude mít choutky. Sice nebudou štěňata, ale chování zůstane stejný.
No o choutky by ani tak nešlo. Dřív dokázal ejakulovat, vybil se někde na polštáři a byl klid. Teď to nedokáže. Prostě dělá sex, ale bez konce - tím pádem je z toho nervní a dělá to pořád znova a znova
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:43
- Nahlásit
Biluška
Páč s ním igelitíme
Jo ták!
Dřív dokázal ejakulovat
A to teď nemůže? To je divný. Vazektomii jsi nechávají dělat chlapi, když už nechcou mít děti. Všechno funguje, jen ty spermie se nedostanou kam mají. To by mělo fungovat i u psa, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:45
- Nahlásit
Baico
ve čtvrtek ve 12:00 bude z pana Bajkonůra fotomodel!!
Jupíí! Hlavně ať ho nafotěj i samotnýho, aby si z něj mohla mít plagát! Nech si dát ty fotky na CD, vybereme tu nejhezčí a uděláme ti krásnej plagátek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:52
- Nahlásit
Baico
Mělo by, ale evidentně nefunguje. Pes je z toho na prášky a my taky,páč se fakt chová jak debil. Tohle chování už nemá nic společného se psem, který má choutky. V tom rybníku by fakt utopil sebe i Nýnu, jenom aby si užil No zažila jsi někdy psa, co by nakrýval když má pod sebou dva metry vody??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:01
- Nahlásit
Gerda
Nech si dát ty fotky na CD
To nepůjde. Pan fotograf fotí na film, ne digitálně.
Ale jednu na plakát bych pro tebe měla tady
a tady
Biluška
No zažila jsi někdy psa, co by nakrýval když má pod sebou dva metry vody??
Nezažila. A proto si myslim, že v rámci zachování doševního zdraví všech zúčastněných, bych ho nechala šmiknout komplet, temperamnt, netemperament.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:05
- Nahlásit
Baico
Nezažila. A proto si myslim, že v rámci zachování doševního zdraví všech zúčastněných, bych ho nechala šmiknout komplet, temperamnt, netemperament.
Dopadne to tak, páč jinak se zcvoknem O jeho fotříkovi Arískovi jsem tvrdila, že by osouložil i tramvaj kdyby mu neujela, ale mladej je milionkrát horší
Gerda
Taky chci plagát se svýma pejskama Akorát nevím jestli se fšichni na jeden vejdou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:06
- Nahlásit
Baico
jééé Bajkonůr a Bajkonůůrka, sou krááásný! Ten plagát bdue aji pro tebe, dáš fotku, voskenujem, zvjěčíme, probarvíme, vytiskáme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:07
- Nahlásit
Biluška
O jeho fotříkovi Arískovi jsem tvrdila, že by osouložil i tramvaj
Asi se tady projevil heterózní efekt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:07
- Nahlásit
Biluška
Nebudeš mít plagát s pejskama, nejsou medijální. Budeš je mít potom na kandeláři, až ho budu dělat na příští rok, bo na tendle uš sem to nestíhla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:10
- Nahlásit
Gerda
Bajkonůr a Bajkonůůrka
Jo to je naše sestřenice. Jmenuje se Athalia, ale říká se jí Natálka. Je to takový šídlo. Umí skákat snad dva metry vysoko. A vidíš o koli jsou fenky menší než psi?
Koukej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:12
- Nahlásit
Baico
To vypadá jako úplně jinej pes, je mnohem tenčí...má úplně špičatou hlavičku. Je to taky ancilia?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Gerda
Jak to, že nejsou medijální? Už byli na jednom kalendáři, dokonce na titulní stránce. A o Lilátkovi vyšel dlouhý článek na dvě strany v Psích kusech Jak by asi tak mohli být víc medijální, co? Jak by vůbec mohlo být Lilátko víc slavnější, to už bysem jí musela najmout ochranku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Je to taky ancilia?
Je to Ancilias, stejní chovatelé, akorát z jejich CHS na Slovensku.
Její maminka
A tatínek
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:20 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
panika z prasečí chřipky...Přeju všem hezkej den.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:20 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
baicova mám má taky tu užší hlavu
Biluška
Ale Baico bude na bilbórdech a plakátech po celý Praze s Anetou Langerovou.
A taky má ještě jednoho slavnýho kamaráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:27
- Nahlásit
Baico
Stará Natálková se mi nelíbí. Stará Bajkonůrová je hesčí! A vůbec, co se ti co má ňákej prďola z muzikálu válet po panu Bajkonůrovi!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:34
- Nahlásit
Gerda
Stará Natálková se mi nelíbí
Ona je to blbá fotka, jinak je to moc pěkná fenečka a ukrutnej mazel.
Tady máš detail hlavy
co se ti co má ňákej prďola z muzikálu válet po panu Bajkonůrovi!
prostě se nemohl udržet a musel se s nim pošmajchlovat. Naposled, když jsem byla v divadle, tak jsem dostala vynadáno, jaktože ho nemám sebou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:40
- Nahlásit
Baico
Tady už nevypadá tak tenoučká aspoň....Ale to je těžký na fotkách, no, to chce vidět naživo
Tak pan Bajkonůr chodí aji do dííívadla, je to velmi kulturní psék.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:45
- Nahlásit
Gerda
to chce vidět naživo
Cheš se jet se mnou podívat do Průhonic, až pojedu okouknout mimča? Tak za 3 týdny, narodila se minulé pondělí. Viděla by jsi všechno . A taky by jsi dostala najíst
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:48
- Nahlásit
Baico
Ale Baico bude na bilbórdech a plakátech po celý Praze s Anetou Langerovou.
A taky má ještě jednoho slavnýho kamaráda
No jo, kdyby byla s Langerovou na bilbordech Lilátko tak si Langerové nigdo ani nevšimne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:55
- Nahlásit
Baico
Cheš
Chci!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:55
- Nahlásit
Biluška
kdyby byla s Langerovou na bilbordech Lilátko tak si Langerové nigdo ani nevšimne
Máš pravdu!!
Ale pro nás je to jedna z mála věcí, jak můžeme udělat reklamu naší CHS, za to, jak se o nás starají a vozí nás na výlety po Evropě. Na výstavy kvůlivá té jedné zalezlé kouli nemůžeme, tak reprezentujeme takhle. Szejně, kdyb se mnou nechodil pes na pivo, tak si nás ten fotograf taky nevšimne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:56
- Nahlásit
Gerda
Chci!
Tak až tam pojedu, tak se domluvíme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 16:58
- Nahlásit
Tak já valim z práce dom. Mějte sa jak chcete. Možná se ukážu ještě večer. Pápá!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:09
- Nahlásit
Baico
Paráda, pruhonice mám kousek, to je skvělý!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:45
- Nahlásit
tak jsem si koupila film román pro ženy a vratné láhve,voba dva jsou božííííííííííííííííííííí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
Asi nechám vykastrovat i tohohle debílka
Tak to tě lituju (edit: myslela jsem, že jsou už vykastrovaný, tohle musí bejt o nervy)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 18:00
- Nahlásit
Baico
ty jofky,máte slavnýho psa! Přímo mediální...no dyk víte co
eště že chlastáte,jinak by se neproslavil .
Biluška
Prostě dělá sex, ale bez konce
takhle nějako vypadá asi peklo..
|