| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:05
- Nahlásit
Gerda
. Ó jaké překvapení, že mařena neudělala ani svýho klasika kladrubáka, ó jak ani nepomyslela na to, že by šla Taru strašit.
co je na tom za překvápko? to je úpa normál že si nebé honit triko na někom kdo jí to nežere,nejni blbá
Milá gerdičko, šecko nejlepčí k svátku, jsi laskavá a pracovitá defčica, zasloužíš si milijounářííí, co s o tebe budou do smrtě smrťoucí starati
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
co je na tom za překvápko? to je úpa normál
Já vim, že je to normál, to jen právě bylo pro srovnání chování se psem, co ho prudí a se psem, co z něj cejtí, že ho prudit nemůže Popřej mi taky k svátku, popřej mi toho milijounáříka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:22
- Nahlásit
Gerda
Popřej mi taky k svátku, popřej mi toho milijounáříka.
ted zrovna nemůžu bo du pa,ale at ti slunko svítí na cestu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:38
- Nahlásit
Gerda
Ahoj Gerdičko, já ti klidně k svátku popřeju aji to milijounáře a taky toho dorta co si ale musíš kupit sama.
Tak já ti přeju všecko nejlepšejší k sváááátku milá Gerdo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:48
- Nahlásit
Děkuji děfčata, to sem ani nečekala ))))))))))))))))))
Jen si přectafte, že máme celý potklady na polífky blbě, bo se to tiskne v jiný tiskárně neš normálně. Myslim, že dnes budu zvracet.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:59
- Nahlásit
Gerda
Myslim, že dnes budu zvracet
hmmm, to je horší nebo lepší, než když nejseš v butce???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:08
- Nahlásit
Gerda
Milá gerdičko, šecko nejlepčí k svátku,
sem netušila, žes přímením Hitler
jinak dobrej den fšem
. Dneska du na hotelový párty hééč! , esli vostatní všecko nesežerou (páč nehodlám dělat daf u pultůch), tak si dám něco dobrýho dneska. A to ani nemám svátek, páč nejsem Adolf.
Včéra jsme šli na hopikání a asi sme někomu způsobili šók. Já osobně si nemyslím, že bych měla nějak v poslušnosti vycajchnovanýho čokla, sem ho jen zavolala, von náhodou přišel, a šel prostě na povel u nohy a u trafiky na čekej počkal, než jsem vlezla dovnitř a koupila mu lístek (taky už by si moch pořídit trambajenku jako já , kdo furt má myslet na to, že musí štípnout lístek :mad No ale nějaký dvě kolemjdoucí paní z toho měly šóka, páč prej:"Vidělasto?To nejni možný! To sem ešče neviděla!" Vypjala sem hrudní košíček a dělala, že to jen normoš standard. Tetkon mi ale napadá, že třeba mluvily vo mě páč to se taky hned tak nevidí, takovej eksot jako já!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:22
- Nahlásit
Gerda
milá Gerdičko přeji ti několik milionářů ať si můžeš vybrat, a kdyby sis nevybrala tak ti posílám aspoň nějaký prachy, je to lepčí než bejt závislá na nějakým chlapovi:
a tady máš dortík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:49
- Nahlásit
čus žumpáci, abyste věděli tak uš sem doma Dneska sme měli moooooc krásnou kanysku, páč Lilátko stálo modelem a děcka ju malovali . Ty nejpovedenější obrázky mám doma, donutím Mášenka, aby je naskenoval a pošlu vám je, páč tak krásné Lilátko ste eště neviděli
Mucholabka
Já se s tebou klidně budu bavit o čemkoliv jiném než o tom černém hovadu, páč to vůbec, ale vůbec není krásnej pejsek . Je to ošklivé, veliké, černé a vůbec se to nemazlí. Spíš by mi to ukouslo ruku, než by se to se mnou pomazlilo Jo to Agneša, to je jiný kafe . Nejhezčí pes z tvojí garáže je Agneška
Estli je ti po Ferďasovi tak moc smutno tak ti pučím jiného psa, třá třítisicového TExála, můžeš z něho šílet pro změnu chvilku ty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:51
- Nahlásit
Alexa
pani, ste tu jedinej normální čék, laskavej a hodnej, vopravdicky!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:59
- Nahlásit
Máte tady někdo úrazové pojištění pro čokla? Jestli jo jaký a jaký máte zkušenosti?
Gerda
ste tu jedinej normální čék, laskavej a hodnej, vopravdicky!
no konečně na to někdo přišel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:04
- Nahlásit
Alexa
Kdysi jsem to docela podrobně rozpitvávala v samostatném tématu. Nevyplatí se ti ani jedno Si ty prachy radši dávej do hrníčku a budeš na tom líp
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:09
- Nahlásit
Biluška
hele a nevyplatí se to ani když vim že čokl bude muset v dohledný době na opraci za cca 13000?tak to zavřít třá na rok?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
nemusíte dělat kanysku bo podle toho prvního výdea uš vodícího psa máte
No to je dokonce vyšší stupeň výcviku než canyska. Šak si ho taky v Helppesu chtěli nechat, že tak jako rozpracovanej. Možná se vykašlu na dotace a budu cvičit tyhle vodící psy. Uvidim po první vejplatě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:19
- Nahlásit
Alexa
hele a nevyplatí se to ani když vim že čokl bude muset v dohledný době na opraci za cca 13000?tak to zavřít třá na rok?
To je ÚRAZOVÉ pojištění, z toho ti operaci nezacvakají. Leda by to byla operace v důsledku úrazu, třá po autonehodě. Ale předem plánovanou (třá klouby) ti nezaplatí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:21
- Nahlásit
Alexa
když vim že čokl bude muset v dohledný době na opraci za cca 13000
šiš to je ten co už měl bejt dávno mrtvej??? ste nepoučitelná ,pani,vás vyjde asi jako dostihovej kůň taghle
Baico
Uvidim po první vejplatě
případně po první nejbližší vopici
Gerda
čéče taxi přectaf,že děda ispidich upat v nemilost..tak najednou.. a dostal definytývní banán vedle kouk na něco do mailu bo je na dofče a dočet se to tam Zas maj vo jednoho třídního nepřítele mín..úpa jak v KSČ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
Chudáček dědeček Asi bude muset taky chodit na půdu a připojovat se tajně z jiné ajpiny jak já
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
případně po první nejbližší vopici
Vopice bude už dneska. Mám rzlučkovej mejdan s lidma z výzkumáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
čéče taxi přectaf,že děda ispidich upat v nemilost..tak najednou.. a dostal definytývní banán vedle
Ale za co? Za to vycházkový témátko? A proč je děda na dofče?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:32
- Nahlásit
Gerda
proč je děda na dofče?
třá byl přepracovanej..
za co nevíme,ale tuty za ten el. vobojek a el. plot,páč to hbitě smázli celý aby nááhodou..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
třá byl přepracovanej..
no jo, von jak už je chuděra starej, tak se snadno unaví...chudák děda, hlavně aby neměl EB virus.
Sem si ani nevšimla, že smázli to elektro téma....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:48
- Nahlásit
Gerda
EB virus
ten má Ilu ,včera mi to psala..
smázli ho hnet ,druhej den ráno uš tam nebylo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
ten má Ilu,včera mi to psala..
Ilu ho má fakt? Přechodila momonukleozu? Hele a co sestra?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:58
- Nahlásit
Biluška
z toho ti operaci nezacvakají. Leda by to byla operace v důsledku úrazu,
byla by to operace úrazová - utržený vazy po asi špatným došlápnutí
davidkova renata
šiš to je ten co už měl bejt dávno mrtvej?
nééé to je pes kámošky
páč to hbitě smázli celý aby nááhodou
no a já to nestihla ani přečíst
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:09
- Nahlásit
Gerda
Ilu ho má fakt
jo,už ho měla přece loni,furt byla úpa hotová,tak to nějak poléčili a ted se jí na ruce někde na kloubu objevila boule,tak to bylo moc gůt f souvislosti se ségrou a matkou ,naštěstí je to jen todle.
ségra eště žije,všichni se tomu divěj včetně doktorů,ale dlouho to trvat už nebude,jen leží,sere do plen a 18letej syn jí přebaluje a meje ,vypadá prej jako ty anorektičky těsně před smrtí co kolujou po netu..každou návštěvu je to horší,už je i hnusná na Ilu(bodet ne..),no humáč,už aby byl konec..
Alexa
no a já to nestihla ani přečíst
ti to vycucnu: el.obojek je zvěrstvo a fůj a bekaný a vostuda a prasárna a všecko co si představíš a el. plot je f poho
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
ti to vycucnu:
to už vím od ispidich, ale sem myslela že sem přišla o ftipný příspjefky třá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
el. plot je f poho
To nepochybně jo Hlavně gdyž PZ chtějí vidět estli ten pes fakt neprojde tak si stoupnou na drát a volaj psa k sobě Chudák Sára je f šoku snad eště teď
JInak naše Gozéra bez problémů prošla ani se neohlídla. Arman a Orina se ohlídli, zakňučeli a šli taky..... jediný koho to dokázalo zastavit byli šeltičky a ty se drží u baráku i bez toho, takže jsem to vyhodnotila jako zcela zbytečnou investici
Alexa
Zkusím vyhrabat ty pojistné podmínky a kouknout se na to, ale myslím, že v takových případech už se to nezvtahuje, páč už to není úraz, ale plánovaná operace. V čeho je důsledku pojišťovnu nezajímá Ale radši se na to kouknu, abych třá nekecala.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
páč už to není úraz, ale plánovaná operace
nehledej to , není to plánovaná operace. Zatím čokloj jako nic není, ale pravděpodobně brzo bude. Prostě v současnosti je pes oficiálně zdravej, ale neoficiálně se schyluje k problému.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:36
- Nahlásit
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=9&t=4 306
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 17:48
- Nahlásit
Baico
Takže se klidně může stát, že jsou štěňata po poměrně hodně příbuzných jedincích?
Je to zcela běžné.
A možná je i docela velkej "chovatelskej" odpad, ne?
Rozhodně ne kvůli tomu, jak jsou příbuzní. Odpad asi tak jako všude v každém plemeni.
A rodokmeny štěnat si teda potom každej doma tiskne sám?
To zas ne, pošleš to na registr spolu s prachama a oni ti zpátky pošlou rodokmeny, buď hezčí, nebo škaredší, dle registru. Podle mě je stejnak nejlepší onlajn registr, kde si můžeš poklikat x generací dozadu a nemusíš to nosit v hlavě, papír ti dá 4, 6 nebo někdy i víc generací, když si zaplatíš, ale lepší je poklikat.Myslela jsem, že existuje alespoň nějakej centrálně evidovanej chov.
Vůbec ne. A asi ho ani nikdo nechceme, každý má svou představu a cíl (nebo cestu jak k cíli dojít) a to je asi i to, co mě na plemeni láká, můžu si dělat co chci.
|