| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 18:02
- Nahlásit
http://www.faunicka.com/index.php?option=com_conte nt&task=view&id=287&Itemid=203
povídání od lucky a je tam ještě o vořáškiádě,tak kdyžtak koukněte a přečtete,hezky píše
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:12
- Nahlásit
Biluška
Páč s ním igelitíme a nechtěla jsem, aby se zklidnil. Aris se teda utlumil hodně, má tak polovinu temperamentu co míval. To jsem u Texla nechtěla, proto jsme volili vazektomii. Byla to blbost
A co jsi vlastně tedy chtěla?Po kastraci většinou pes zpohodlní a radidně mu díky absenci harmonů klesá libido.
Vazektomie ,temperament a libido zachováno,výron semene normální,je potřeba provést zkoušku na přítomnost spermíí cca 3 měsíce od daného výkonu.
Tak mě napadá,že něco zbabral doktor,nebo jsi blbě načasovala zákrok vzhledem k hárání harému.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 20:39
- Nahlásit
No zažila jsi někdy psa, co by nakrýval když má pod sebou dva metry vody??
Biluška
Drak mi takhle málem utopil Bucu, a to bylo poprvé a naposled co plaval.
Mimochodem...ále, radši to pošlu sovou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
eště že chlastáte,jinak by se neproslavil
JJ, na nás je vidět, že i pití alkoholu může mít velmi pozitivní výsledky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:08
- Nahlásit
Gerda
Jo jinak vim, kdo to byl v tom Polsu. BOBa vyhrála Polka. A to co uteklo z kruhu byla Baicova ségra Deianira White Ancilia. Ale nebála se, manžel majitelky byl u kruhu s druhým jejich běloušem a ona utekla za ním. Byli trošku ve stresu, protože přijeli ny výstavu pozdě. Čubinu znám osobně, takže vím, že s předváděním nemá problém.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:19
- Nahlásit
Baico
Pani, ta čuba vypadala strašně vystrašeně, vůbec nechtěla v tom kruhu bejt. Vono k tomu jasně že mohly bejt jakýkoli důvody, jen řikám, jak to vypadalo zvenku, u kruhu se tlačilo u toho vchodu hodně lidí, já nevěděla, za kym zdrhla. Psové-psové byli nadherní, obrovský, medvědovití, čupky, ty mladinký, prostě stažený ocasy, až sem se divila, proč je vůbec vystavujou. Divila se i Pardálka, koukaly sme na to spolu. Asi byla jen blbá konstalace, stejnak je moc ráda poznám, bo znám Bajkonůra a ten je prostě skvělej. Pokud by to jednou vyhrál bělouš, bude určitě z vaší rodný stanice.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:29
- Nahlásit
Gerda
ty mladinký, prostě stažený ocasy, až sem se divila, proč je vůbec vystavujou
Ona byla ve třídě mladých. Byla to tahle?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:44
- Nahlásit
Baico
Pani, já jí nepoznám, voni byly bílý všechny....my čekaly na faraony, jen sem zaregistrovala, že na sebe nenechaly šáhnout, zejména ta, co vyhrála BOBa, ale jak řikám, nevim, v jaký to bylo třídě, jen že to byla fena. A ta jedna prostě zdrhla z kruhu, než zdrhla, táhla furt pryč a nechtěla ani kolečko oběhnout, nakonec se vyvlíkla a utekla, dovlekli ji zpět a dochodili kolečko. Na mě ty čuby působily, že nebyly na výstavu připravený, že měly strach a nechtěly na sebe nechat sáhnout. A taky tam ale byla pani, co vystavovala něco velkýho bílýho na ostnáči, ale to nebyl bělouš, byl to nějakej ten pyrenejec.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:46
- Nahlásit
Gerda
Baico
ještě že já ty výstavy nemám ráda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:48
- Nahlásit
Gerda
nakonec se vyvlíkla
Jo to byla ona. Dostala V2. Prostě neměla den. Jinak je pohodová.
Chcete unavit svého bígla? Kupte mu ledního medvěda
URL
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:51
- Nahlásit
Baico
Ale pani, pro klid, faraonka, co vystavovala před náma, ta zdrhla už u vstupní brány, naháněli jí docela dost dlouho, ta přebíhala přes kruhy v době vystavování, zkazila to tušim že šeltkám nebo labrošům, nebo kdo to tam byl, prostě jim přeběhla přes kruh a chtěla si hrát )) Odmítla se vystavit úplně, rozhodčí na ní nesáh
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:52
- Nahlásit
Baico
Bohuže kromě aploudéru nemám ani flash přehrávač, takže si nepustim ani video. Ach jo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:53
- Nahlásit
Baico
to je krásný )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:01
- Nahlásit
Gerda
Odmítla se vystavit úplně, rozhodčí na ní nesáh
To jsou prostě psi,no
nemám ani flash přehrávač
To je škoda. Mám další dvě videa, ale tam už jsme v akci jenom já
URL
URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 06:43
- Nahlásit
Dobré ráno žumpo, fstávejte a děte dřít
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 06:49
- Nahlásit
Biluška
fstávejte a děte dřít
Dyk už dřeme!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:04
- Nahlásit
Baico
No jo, jenže to sme asi jediný Eště DAvídková, co něgde lítá s koštětem, ale víc nás určitě není Fšichni se flákají, dostanou áčko a strhnu jim prémije
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:19
- Nahlásit
Biluška
Fšichni se flákají
Já si to jednou za čas můžu dovolit.
V pondělí jedem buď do Chorvacka, nebo do Ytályje.
Ferdík je na prázdninovém pobytu, od včerejška. Ježiš jak mi ten pes chybí!!! Je tady tak smutno. Ale má ho kámoš, co ho má strašně moc rád, chrápou spolu v posteli a chodí do hospody. On má ještě aji štěně od Ferdíka, tak snad mají radost oba, i Ferdík i týpek.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:38
- Nahlásit
Biluška
Fšichni se flákají
Tak to zabalíme taky,ne? Tři tu ekonomiku nemáme šanci zvednout. Marná snaha
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:52
- Nahlásit
dobré ráno všem
Biluška
Baico
já dostanu velkej černej půntík,bo jdu do práce vybalit zboží s palet a pak jdu s kámoškou do Almiky
Gerda
pokud tam budou mít ty pindíky,tak ti jich vemu 5,když budou do 15 kč za kus ,když je nebudeš chtít,nic se neděje bo je schropak ty moje,ale někde venku nebo na balkoně
Mějte krásnej den
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:59
- Nahlásit
Mi je smutno po Ferdíkovi, asi mu půjdu koupit pešečka a zabalím mu ho, ať ho má až přijde. On ho sice za 5 minut zlikviduje, ale bude ho mít jsem myslela, že si odpočinu, ale je to snad ještě horší.
Ale dneska nebudu dělat nic, až se mi vyperou věci, lehnu na zahradu a zůstanu naležato.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:13
- Nahlásit
Mucholabka
Mi je smutno po Ferdíkovi
Pani vy máte absťák!!! Máme tady další druh chorobné závislosti. Závislost na psovi Canisholismus. Třeba na to v Bohnicích otevřou nový oddělení
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:33
- Nahlásit
Baico
To není závislot, to je osudová láska.
Už k sobě nesmím nikoho zvát. A nikomu ho ukazovat. Ten pes je sice kretén, ale každý kdo přijde se pak se mnou nebaví o ničem jiném než o tom psovi. Jeden kámoš z čech když mi volá, tak se nejdřív pět minut baví o psovi a pak teprv v rychlosti probere co chtěl. Asi ho budu muset nastříhat na kousky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:45
- Nahlásit
Mucholabka
Ten pes je sice kretén
No tak zlý to uplně být nemůže, když ho můžeš dát na prázdniny
A můžu se zeptat, jak je to u pitbulíků s rodokmeny? Pod FCI nejsou, tak kdo a jak je registruje. Chodí k nám na cvičák kluk s fenečkou. Je jí přes rok a je taky s hnědým nosem. Moc hezká čubina, že bych třeba pánečka postrčila na nějakou výstavu a tak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:51
- Nahlásit
Baico
Na výstavu můžou i bez PP. FCI nejsou a nikdy nebudou, naštěstí, registrační autority u pitů fungujou jenom na to, aby lidi měli nějaký přehled o rodokmenech, neuchovňuje se, nic, to je na zodpovědnosti a představě každého. Registračních autorit je hrozně moc a všechny jsou komerční. Důležitý není papír, ale schopnosti každého jednotlivého psa a jména, která se dají v rodokmenu najít. Jak říká kámoš, nedělá rodokmen psa, ale pes tvoří rodokmen. Někteří neregistrují vůbec, mají za sebou pár svých generací které si vedou doma ve složce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:57
- Nahlásit
Baico
BTW hodnota pita není jen v tom, jaký je, ale především v tom, co předává svým potomkům vzhledem k tomu ja nestálé jsou jejich vlastnosti.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:04
- Nahlásit
Mucholabka
neuchovňuje se, nic, to je na zodpovědnosti a představě každého.
To je dobrý . Takže se klidně může stát, že jsou štěňata po poměrně hodně příbuzných jedincích? A rodokmeny štěnat si teda potom každej doma tiskne sám? Musí v tom být docela zmatek. Myslela jsem, že existuje alespoň nějakej centrálně evidovanej chov. A možná je i docela velkej "chovatelskej" odpad, ne? Myslim si, že třeba 2,3 štěnda z vrhi jsou supr a zbytek je na.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:18
- Nahlásit
čuus,tak bude svítit nebo né??
páč teda nefim esi mám jít k rybníku a zvostat naležato jako muchoš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:25
- Nahlásit
Baico
helejte vy uš nemusíte dělat kanysku bo podle toho prvního výdea uš vodícího psa máte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:37
- Nahlásit
Dobré ráno lidé s polévkami a mastnými flíčky kolem mrkviček, lidé s vyžluceným pozadím a zvýšenými kontrasty na obalu. Dobré ráno také všem, co mají v talířku lžičku, bo tak je to správně a epetajzink!
Dorty do odvolání nedávám, svátek má....svátek mám já! Sobě samozřejmě dort dám, ale vopravdickej, ne ňákej aploudovanej. Milá gerdičko, šecko nejlepčí k svátku, jsi laskavá a pracovitá defčica, zasloužíš si milijounářííí, co s o tebe budou do smrtě smrťoucí starati.
březen - moc díky za ty pindíky, kdyby byly levnější, třeba za 10 kč, vzala bych si jich 20. Pokud budou za 15, prosím o 10 ks.
Děcka, Maryje ač háravá, nikoho nezajímá. Normálně chodíme s kámošema, voni k ní ani nečuchaj. Dnes sme potkaly zase džínu plazifku, nevim, nakolik sem udělala chybu, ale mařenu sem k ní vůbec nepustila, bo mi bylo jasný, že by po ní hned šla, jak ta čubinka leží furt na zádech, tak sem jí nechala odloženou hned vedle džíny a mazlila se s ležící plazifkou. Mařena byla dost naštvaná, ale to ať klidně je. Zasekla sem jí pronásledování džíny ihned s prvním zrychleným krokem, okamžitě se vracela zpět, takže když to udělám včas, fungá to. Nicméně sem našlapanou mařenici nechala vykoupat v kontaktu s Tarou bobrmankou, fakt frajerka pes, starší čuba, klidná, sebevědomá, pohodářka, ale nakáknout si nenechá ani na špičku ouška. Ó jaké překvapení, že mařena neudělala ani svýho klasika kladrubáka, ó jak ani nepomyslela na to, že by šla Taru strašit. A že se o ní Tara zajímala, krz to hárání, jakože čuchačka, kontrola, ale všechno v dobrém, v klidu, Tara nešikanuje, je přátelská ke všem ))) a mařena tjádydáááá, vlastně tu vůbec nejsem, já nikoho nestrašííííím má drahá velká Taro ))))
|