| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:07
- Nahlásit
Gerda
to sou voni!
Měli jsem celkem 4, ale tuhle jsem měla nejradši. Jmenovala se Forma. Když se prodala, tak jsem 3 měsíce nesedla na koně. Hodně jsem jí oplakala. Byla fakt úžasný. Takovej obr, líná jak vandrák , neudělala ani krok zbytečně. Mocinky na ní vzpomínám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus roury
kam se jede a gdy????
páč esi do Velvar ,tak tam netrefíme,uš sme se tam stratily jednou dyš sme tam vezli to štěně! A proč se tam jede??? A gdo tam bude??
Baico
hele,mě se ale tamty konííícííí zdály světlejší f tělíčku,taghle tmavej tam snad nebyl..spíš byli takový pískový
du dřít (
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
páč esi do Velvar ,tak tam netrefíme,uš sme se tam stratily jednou dyš sme tam vezli to štěně!
To byly Veltrusy ty rouro! Tohle sou Velvary a jedem za Bajko na konícííí a na třešinky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
To byly Veltrusy ty rouro
no tak tady to vidíš!!!
na třešinky.
necíííííííííííííííííí uš třešíííííííííííííínky!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
necíííííííííííííííííí uš třešíííííííííííííínky!!!
Ty budu trhat já, ty a bajko budete jezdit na konííícíí. Ani nemusíš mít helmu, dyš nic nehrozí, tak to je dobrý ne?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:32
- Nahlásit
Pani Davidkova, tu mate od nas pozdrav:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4408_57.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:35
- Nahlásit
Gerda
ty a bajko budete jezdit na konííícíí
joooooooo,to jedůůůůůůůůůůůůůůůůů
gabi
jakože zničeho nic zdechnu??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
tamty konííícííí zdály světlejší f tělíčku
Jo oni jsou různý barvy. Tu světlou si pamatuju. To byla Birma.
ALe jsou fakt zlatý. Podle mě jsou to nejlepščí koně na procházky v sedle bez sedla . To je jak když sediš na gauči
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:43
- Nahlásit
Baico
Podle mě jsou to nejlepščí koně na procházky v sedle bez sedla . To je jak když sediš na gauči
jo,,sme měli na Bílce takovýho mastodonta,ale jiná rasa,jen byl jako almara,černýho,f cvalu to bylo jak houpacím křesle
taxe svezu jo???
du dřít hergot!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:44
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Hele máte v tom guláš .
třešně jdou ve Velvarech a koníci na Suchdole. Tagže si vyberte. Ledaže by se to udělalao tak, že by jsem se sešli na Suchdole, podívali se na koníky, Davítkojc by se mohla svézt a pak by se mohlo jet k nám na třešinky.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:47
- Nahlásit
davidkova renata
Nieee, pre vás je tá časť 1:23 (veverka!!!)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:48
- Nahlásit
davidkova renata
taxe svezu jo???
Ale noriky už nemáme, vyber si něco z tohohle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:13
- Nahlásit
Baico
že by jsem se sešli na Suchdole, podívali se na koníky, Davítkojc by se mohla svézt a pak by se mohlo jet k nám na třešinky.
SOuhlasííííííííííííííííííííííííím! Tak f sobotu? Nebo pak až Mařena dohárá, ať netrápíme Bajkonůra.
Já bysem chtěla jet na Orionu, ale jen na vodítku a nesmim spadnout. Strašně se uš bojim, voni to chudáci poznaj, potřebuju vodiče, co teho koňa uklidní. Anebo bych chteěla jet na ňáký hajtře, co nechce chodit, jen tak se plouhá a spíš stojí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:28
- Nahlásit
Gerda
Já bysem chtěla jet na Orionu
To je můj mazlík a miláček teď. Je taky hrozně hodnej
Vodič neni problém. Domluvíme to s konečnou platností v pátek. Ale asi by ste se vezli jenom kousek do výběhu, neva? Teda do toho, jak jsem šli kolem na procházce s Waldou, jak ti hajzlíci nechtěli přijít k vrátkům.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:10
- Nahlásit
Baico
Ale asi by ste se vezli jenom kousek do výběhu, neva?
Ne, zaplaťpámbu, já bych dýl snad ani nechtěla, koneckonců mě bude úpa stačit, dyš ho budu moct vyčistit, už tak ho strachem vystresuju tak, že mě kopne i kousne. Naposled, co sem byla blísko u koňa, sem si přet sebe strčila něčí dítě (ale vono se nebálo, tak mu to nevadilo), aby ten kůň nekop v nejhoršim mě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Gerda
ten kůň nekop v nejhoršim mě.
Tady se neni čeho bát. Kdyby jsi viděla, co všechno musej snést. Studenti se na nich učej všechno od začátku, takže naše huculíky nemáš čim překvapit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:33
- Nahlásit
Baico
Beru a v pátek se domluvíme na vopravdicky. Kdyby byl problém s háravkou, na dobu pobytu ve stáji jí zavřu do auta, aby netrápila pana Bajkonůra a jiné psíky místňáky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:47
- Nahlásit
Děcka prosimvás potřebuju do práce informaci, kolik je u nás pejskařů a kočičkářů - kde to zjistim, nebo líp, ať se nemusim namáhat - nevíte to někdo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:51
- Nahlásit
Gerda
kolik je u nás pejskařů a kočičkářů
já kdysi četla, že psů je v ČR cca 1 - 3 milijóny....chi, dost hrubej odhad, žejo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
gabi
(veverka!!!)
Gerda
Anebo bych chteěla jet na ňáký hajtře, co nechce chodit, jen tak se plouhá a spíš stojí.
můžu ti sehnat něgde houpacího ,to by snad vyhovovalo tvý letoře
Baico
mě je fuk na co si sednu,ale mám ráda černý ,jenže to sou nějaký huculové a tak mám vobavu,že bych courala hnáty po zemi
Ale asi by ste se vezli jenom kousek do výběhu, neva?
škoda..bych snesla i menčí vyjíždku,ale třá někdy jindy se domluvíme.
P.S. mám zajímavou pojistku totiš
A todle je úpa sqělej vobrázek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:00
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani!jezis co to je???ten kun lezi upa jak hajan kdyz je blazenej,jde videt ze konovy nic nechybi a je spokojeny,dnes mam volno,zejtra jdu drit,dnes je tu blazinec,dela se kuchyn atd.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:33
- Nahlásit
čau všem,tak jsem byla s elis u psího vočaře a verdik zní:
elis je alergická skoro na vše,to znamená že má voteklí voči až do ruda,jenom když je doma,tak jí to jakoby splaskne a není to tolik červéne,zkrátka jak je malá,tak všechno sebere vod země,dostali jsme mastičku a s tím že jí to 2x denně budu kapat po 2 kapkách do vočíček
a než jsem dorazila domů,tak sindy mi rozdrápala skoro celou postel,bo je zmolitanu,takže tu na zemi ležej jenom takové kousíčky z postele
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 19:18
- Nahlásit
kdyby se někdo chtěl kouknout na moniku ,vedoucí utulku Kralupy nad vltavou
http://archiv.nova.cz/multimedia/snidane-s-novou-1 2-6-2009-pomoc-psum-bez-domova.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 20:56
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=Gy3n57sRaTs&feature =related
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:26
- Nahlásit
čus žumpice- dostala jsem se teprv teď .Nigde nigdo,tak aspoň tu nechám jeden ftip na ráno :
Potkají se po dlouhé době dvě dávné kamarádky. Jedna má šaty od
Versaceho, boty Gucci, kabelku LaCosta atd.
Druhá, oblečená do asijského textilu se jí závistivě ptá:
Kde jsi vzala tak krásné oblečení?!
Ale, to je takovej trik na manžela. Projdeš kolem něj nahá směrem
ke dveřím, on se tě zeptá kam jdeš a ty řekneš, že na nákup.
Když se zeptá, proč jdeš nahá,prostě mu řekni, že nemáš co na sebe!
Mě dal 20.000...
No, a druhá, že to vyzkouší. Projde doma nahá kolem manžela, ten
sedí před televizí, v jedné ruce pivo, v druhé ovládač a ptá se:
Kam jdeš?
Na nákup
Nahá?
Jo, nemam nic na sebe
Tak si aspoň umej prdel, ať neděláš ostudu..
( Mně by gaučák sice neřekl nic o mytí prdele,ale připoměl by mi,abych si vzala aspoň doklady )
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 23:54
- Nahlásit
čau všem,tak jsem byla s elis u psího vočaře a verdik zní:
elis je alergická skoro na vše,to znamená že má voteklí voči až do ruda,jenom když je doma,tak jí to jakoby splaskne a není to tolik červéne,zkrátka jak je malá,tak všechno sebere vod země,dostali jsme mastičku a s tím že jí to 2x denně budu kapat po 2 kapkách do vočíček
nevim jestli vam mohu lezt zde do tohoto tematu, ale pozdravuj Elisku a pofoukej ji bebi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 07:08
- Nahlásit
davidkova renata
bych snesla i menčí vyjíždku,
Nojo,ale to se platí. Už tam nechodim pravidelně jako dřív, tak to nezařídím. A navíc v sobotu jebudou mít děti na závody, takgže na vyjížďku už potom nepůjdou.
tak mám vobavu,že bych courala hnáty po zemi
Necourala, neboj. Z těch velkejch by pro tebe žádnej na vyjížďku nebyl. Myslim, že pak by jsi fakt byla ráda za tu dobrou pojistku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 07:09
- Nahlásit
Jinak dobré ráno žumpo!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
čau,budu pozdravovat
Baico
paní a vy budete jenom v těch suchdole u koní?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:21
- Nahlásit
brezen2008
vy budete jenom v těch suchdole u koní?
No plán je takovej, že se podíváme na koníky, když to půjde, tak se holky svezou a pak by se kdyžtak jelo k nám na třešně
|