| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:17
- Nahlásit
Gerda
No dávaj to vod 22:00,tak to bys snat mohla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:34
- Nahlásit
papardele děfčata, pluji nach hauze, máma už se vrátila z dovolený, konečně se nažeru.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:58
- Nahlásit
Eliška z Jarošova
Zbytek zde
http://mucholabka.rajce.idnes.cz/Eliska_z_Jarosova /#DSC01717.JPG
Prý nemá moc fotek nastojato, páč se nedá dostat z lůžka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 21:30
- Nahlásit
Mucholabka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 21:33
- Nahlásit
Mucholabka
šiš jak tenhle typ pséků moc nemusím..... tak tadle je roztomiloučkáááá
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 03:20
- Nahlásit
Mucholabka
to je celej jarmil (ex bulik) ..mas ju doma? ..a na fult?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 05:20
- Nahlásit
Bodré ráno fšeeeeeem
dneska jedeme s kobylou na svod na Den koní,je načančaná,tak snad dostaneme nějaké dobré ocenění.Fotky dodám večer
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 07:07
- Nahlásit
dobré ráno všem
já zas frčím dokrášnit elis a dobalit věci do utulků a jedem na voříškiádu
já fotit nebudu,takže jedině co pak hodí na veb lucka
mějte se krásně
venku je už teplo
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 07:11
- Nahlásit
Neessi
brezen2008
Tak ať uspějete na svodu i voříškiádě.
Gerda
i v neděli f práci. Od zítřka mám dofču 5 dní, no aspoň něco.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 09:04
- Nahlásit
čus fšicíí,nestíhám bo je hásky
Mucholabka
Eliška z Jarošova
a snese se i s kočkama!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 09:11
- Nahlásit
StaHi
Nemám ju doma, to je foto od paničky, co si ji před rokem vzala.
a snese se i s kočkama
s dvanáctima. Ale slepičky papá a s ovčandou se rve.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 14:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Taxem doma,dcéra s kobylou ještě ne- skáčou parkůry.
Já mám docela dost a ještě musím máknout na zahradě.
a ostatní máte tady : http://samanka.rajce.idnes.cz/Den_koni_Vrchovany_- svod/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 18:10
- Nahlásit
tak eliška byla z 15 v kruhu 9
akce se povedla,plno pejsků,některé jsme i poznali a jiní se ptali na sindy,eliška celou akci prospala a ted tu spí jak zabitá a určo se těší na zítřek do kralup na akci,kde budu s luckou pomáhat to připravovat a zas skládat zpět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 19:13
- Nahlásit
čus fšicíí vystavovatelé
přivezli ste nám ty medaile??????
Neessi
Kobylka se blejská jak psí kulky To mi připomíná...na jakým místě skončila Bóba??
brezen2008
eliška celou akci prospala a ted tu spí jak zabitá a
ten čokl furt chrápe..ideální pes pro línou gerdu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 20:41
- Nahlásit
davidkova renata
To mi připomíná...na jakým místě skončila Bóba??
tssssss,eště že jsem ji tam nevzala,jinak by nás vyhodili z publika,že koně se tam nesměj courat a musely bysme na louku se pást
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:14
- Nahlásit
Neessi
proč by se courala f publiku??? Normál by se vystavila jako vostatní konííícííí a hupla by si parkůůůr
jo a my sme dneska byly s gerdou podpořit v blázinci Kačabu co dělala s čubama kanysku a šly sme pak to dý jejich zolo hele vystaf mi papír do blázince bo tam je to úúúpa supééér Vobrofskej ,ale vobrofskej park a farma! byly tam kozi kozi kozi(sem si fspomněla na argoška a na bendu ).,lamy a úúpa bezva konííícííí co furt čuchali Nánu ,kerá na ně pekla,a byli mazlivý a hlavně klidný.To se ofšem nedalo říct vo vosloj Ten byl dost drajvovej a na rozdíl vod koníků se Náně líbil a cpala se k němu,ale von neměl pochopení a vyjel po ní .Šmejd Dybysme vobě nenechaly doma foták ,měly sme bezva fotečky jak se Nána líbá s koněma a jak pod nima leží,zatimco Mařena byla ostentatívně votočená prdelí ke všemu a tvářila se ,že se co nevidět pobleje Mušíme tam eště jednou s fotákem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:29
- Nahlásit
davidkova renata
hele vystaf mi papír do blázince bo tam je to úúúpa supééér
To nemusím vystavovat- to poznaj sami
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
Taky ci papír do pavilonu č. 5 . Osly mylákuju a co nejdřív si ňákýho pořídím . Uš sem mu nechala do stáje zavést vodu, zmákli to ti chlápci co tu dělaj topení
Mimochodem, měli naprosto zvláštní nápad stran vytápěných kotců, ale asi by to mohlo fungovat . Proč ještě nikoho nenapadlo zavést tam ústřední topení? Moji pejsánci ho tam mít budou (sice nechápu naco když mi furt chrápou v posteli, ale budou mít boudičky s topením ) . Uš se to staví, vyjde to všeho všudy asi na deset táců a v boudě tam fakt bude normoš ústřední topení . Chlapi mi odpřísáhli, že je to naprosto bezpečné, nemůžou se o to spálit štěńata ani to nemůže chytit. Ani to nebude nijak extrémně prodražovat provoz, páč je to kousíček za barákem . Mají z toho děsnou prdel a jeden to krásně komentoval "moje manželka má taky ráda psy, ale takhle JINÁ není "
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:57
- Nahlásit
Neessi
to poznaj sami
no dneska tam asi nebyl nigdo kompetentní bo sme normálně prošly ven..
Biluška
zavést tam ústřední topení? Moji pejsánci ho tam mít budou (sice nechápu naco když mi furt chrápou v posteli, ale budou mít boudičky s topením
ta vogo,tak tetkonc ste hundelidem asi zamotala škeble.. f kotci budou,to znamená,že sou to pracácííí,ale nigde se vo ústředním topení f kotečku nepíše.. ,neví se teda esi může mít pracák f kotci ústřední topení a zároven zvostat pracákem.No nic,at si to nějak pořešej,já se du svalit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
Ono je to eště komplikovanější. Páč oni sice budou mít krásné kotečky s čany boudičkama, ale chrnět budou stejně v mojí posteli, páč to nejsou pracácí. K topení je budu zavírat akorát za trest, jako třá dneska gdyž mi ty krávy pošlapaly čerstvě natřený parapet a eště tu barvu rozdupali po podlaze Maj štěstí, že podlaha se bude taky natírat, takže jsem je nezabila úplně, ale jenom sem to fšechno zmlátila
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 14:22
- Nahlásit
Hůlka: Narazil na traverzu a poranil si hlavu!
Ze by byl obeti vychovy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 15:53
- Nahlásit
Hnusné otpoledne všem mizernejm mizerům, co si válej šunky doma, zatimco někerý lidijové musej pracovat f továrně!
Uš sme s maryjí dorazily, pán na recepci řekl, že je u nás f kanclu mladej pán se slečnou a psem, že je to ta labradoří fenka. Tak sme pěkně vešly a byl to picbum-pes-pes, tak ho maryje snědla, bo jí chtěl čuchat, a uš každej leží ve svém koutku.
Gratulujeme Kačabě, která krásně okanyskovala svojí zelenou a modrou a věnovala mi jeden svůj objěd.
Chtěla bych veřejně pokárat jablunku, že sem se koukala na ten film s brůsem!!!!!!
Žolo se nám f blázinci moc líbila, mařence se nejvíc líbil půň, bo byl stejně barevnej jako vona. Jinak se jí zvířátka nelíbila a otočila se opjět k celé akci zády.
Večer sme eště pomáhaly kamarádce unavit Pézetka (PZ = parchanti zasraní), udělala sem jim diskotéku, nutila je tancovat a u toho velice nahlas zpívat. Pomohlo, vytuhli hned. Sem dobrá teta, vypadalo to, že si s nima hraju, ale já měla jasný cíl. Kamarátka se trochu zhrozila, dyš sem po ní chtěla pevné lano, kterým bychom Sárinku připevnili na větrák ve stropě, aby mohla lítat jako fčelka mája. Udělala sem ústupek s tím, že sem jí párkrát do toho stropu vymrštila. Jen se čék nesmí svym plánem unavit sám.
Dnes sme ráno byly s mamkou a aleksou bránit, my teda s mařkou jen stopovaly, bo to máňu bafčí. Taky sme trénovaly aport, zase mě kousla do prstu, už má z pešíka velkou radost. Pak sem se musela jet domů nažrat, kouknout na mylyjonáře s chatrče a uš sme tu
O víkendu měly svátek ešuska a aleksa - dort nedostanete, bo mi nefunguje aploudér, ale můžete si ho přectavovat.
Co děláte mizerové?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 16:16
- Nahlásit
Tak už sme psy pořešili stranicky, dostali koše a vyrazili sme je na zahradu a je to vyřízený Teď tam spolu trpí a jsou svorně nešťastní A jelikož tady bude picbum celý příští týden, teda jako od zítra, budeme tu mít asi pěknej sajgon, bo aš to zjistí místní hlavní pes-pes, nebude úplně rát.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 16:38
- Nahlásit
Nazdárek sebrancíííííííí.........
Máme tenhle vejkend nabite.Fčéra sme vyrazili směr Litomyšl k Erin,konečně sme koníky IW vyděli f celé jejich kráse a Othelo o ničem jiným vot fčerejška nemluví.Já sem zase votravovala kocoura a čauvíka Tedíka sem lechtala na nožičkách.Pěkně sme pokecali,pojedli,popili,Žanek poradil Othelovi se zdravíčkem a já si konečně vodvezla mátu a meduňku vod Fifi.Prostě pěkně strávený votpoledne.
Dneska k nám zase pro změnu přijel na náfštěvu Amunek,ten IP,kterýmu sme scháněli nový páníčky. To je pohodovej pejsek,ale dokáže mýt i velký žahnutý žuby nahóru.
Jen náš Oťas na něj strašně prudil,tak dostal domácí vjezení.
URL
Gerda
Chtěla bych veřejně pokárat jablunku, že sem se koukala na ten film s brůsem!!!!!!
Fakt sem tak nějak tušila,že tě dostane.
Pézetka (PZ = parchanti zasraní)
sem po ní chtěla pevné lano, kterým bychom Sárinku připevnili na větrák ve stropě, aby mohla lítat jako fčelka mája.
Nechceš mi tejden vo prázdninách hlídat malý kluky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 16:46
- Nahlásit
jablunka
Pani, neni ten podek ňákej tmavej? Pardálka má Bišku mnohem svjětlejšího.... A taky má Amunek malý uši, to je prt podenkáč prosimtě! )))
Nechceš mi tejden vo prázdninách hlídat malý kluky?
Klidně, jen se obávám, že moje metody by je nijak nevyvedly z konceptu, po shlídnutí fotky s krmenim a spanim malýho Mauglího, bych s fčelkou májou a strkánim dětí do trouby za účelem focení byla ouplnej amatér )))
Měli ste s sebou šecky vaše chrtiska u Erinů? Nebo ste jeli bez čoklouch?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 16:54
- Nahlásit
Gerda
Pani, neni ten podek ňákej tmavej? Pardálka má Bišku mnohem svjětlejšího...
Mě tmavej nepříde,možná to dělaj ty fotky. Zato byl ze fšech psůch nejvječí.
. A taky má Amunek malý uši, to je prt podenkáč prosimtě! )))
Nené,taky je to ušoplesk,jen mu jedno to ouško nechce pořádně poslouchat a vopčas plandá.
Klidně
Počki,abych tě nevzala za slovo.Pak bys mohla bejt pjekně zastreslá.
Měli ste s sebou šecky vaše chrtiska u Erinů? Nebo ste jeli bez čoklouch?
Bez,oni maj svejch dost a navíc kočičáka. Sem si jela votpočinout vot dětí a psůch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:03
- Nahlásit
jablunka
Amunek je Bohemia Balada? Je takovej hubenučkej, uzučkej, prostě 2D pes )))) Tmavej je dost, ale právě ty český podenkáči sou docela hodně tmaví všichni, nebo aspoň ti, co sem je viděla na výstavách.
Sem si jela votpočinout vot dětí a psůch
Aaaaa tak to joooooo, jen si měla jet do lesa a si otpočívat od psůch mezi IW a medvědama ))) Leda, jesi erin dobře vaří a dala vám ňákou velkouňamku. Třá u můdr se moc hesky náfštěvuje, bo naprosto luksusně hostí! Jako ňááááááááááááááááám!
Počki,abych tě nevzala za slovo.Pak bys mohla bejt pjekně zastreslá
No já z toho stres mít určo nebudu. De vo to, jak moc odolný sou Mauglíčata ))) Čék kolikrát sám nevodhadne, jesi to nepřetách....jako moje kamarátka, co jí kousnul přezubující syn, vona mu to voplatila, a uš jeli do nemocnice, bo to nevodhadla úpa přesně...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:18
- Nahlásit
Gerda
Amunek je Bohemia Balada? Je takovej hubenučkej, uzučkej, prostě 2D pes )))) Tmavej je dost, ale právě ty český podenkáči sou docela hodně tmaví všichni, nebo aspoň ti, co sem je viděla na výstavách.
Jj,to je on.A máš pravdu,von je snat hubenější neš Otík. A to uš ztloustnul.Taky nemá zatím nic moc fyzičku,je na něm vidět,že to přet tím stálo za gouno.Panička povídala,že první tejden,gdyš s ním šla ven,taxe vyčůral najednou hnet u baráku,vzápjetí udělal bobek a hnet se vobracel zase domů.Prostě tak byl zvyklej.A gdyš ho vzali na první delší vycházku,taxe po třištvrtě hodině hodil do vodložení a panička si musela volat pro vodvoz,páč prostě nemoch dál.Teď uš vydrží trochu víc a zvykaj ho.
De vo to, jak moc odolný sou Mauglíčata
Nezničitelný!
moje kamarátka, co jí kousnul přezubující syn, vona mu to voplatila, a uš jeli do nemocnice, bo to nevodhadla úpa přesně...
Co mu ukousla???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:29
- Nahlásit
jablunka
A gdyš ho vzali na první delší vycházku,taxe po třištvrtě hodině hodil do vodložení a panička si musela volat pro vodvoz,páč prostě nemoch dál
Pani, to je tak strašný, udělat tohle chrtoj, kerej je narozenej jenom proto, aby běhal....
Co mu ukousla???
pěkně ho hlodla do pazoury, až tam měl slušnej votisk, ale nejdřív to vypadalo, že mu tu pazouru minimálně ukousla ))) ten blp pak všude chodil a řikal, že ho maminka pokousala, tak ho všickni litovali, jak je chůdě, že je z pošahaný famílie )))
Nezničitelný!
myslim že se jich začínám bát, rači z toho vycouvu )))
Právě sem pučila, blpka, picbumu míček. Sbohem míčku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:36
- Nahlásit
Gerda
Pani, to je tak strašný, udělat tohle chrtoj, kerej je narozenej jenom proto, aby běhal....
Myslím,že tohle je hrozný pro každýho zdravýho psa.
ten blp pak všude chodil a řikal, že ho maminka pokousala,
tak tohle voni umí.
myslim že se jich začínám bát, rači z toho vycouvu
děláte dobře,pani,páč já bych vás nerada měla na svjedomí.
Právě sem pučila, blpka, picbumu míček. Sbohem míčku.
Pusť na něj Maryji,pak to bé sbohem picbume.
|