| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 17:42
- Nahlásit
jablunka
Myslím,že tohle je hrozný pro každýho zdravýho psa.
Jo, to samozřejmě, vo tom žádná, jen u toho chrtiska mi to přijde ještě o něco horší, dyť to zvíře neumí nic jinýho než běhat (omluva chrtím), ale podle mě je to jediná věc, co se s chrtem dá dělat....
Pusť na něj Maryji,pak to bé sbohem picbume
Jo, to by klaplo, začala teď zrovna hárat, je vzteklá a nikdo k ní nesmí, takže taby ho snědla natotatat raz dva tři
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:28
- Nahlásit
čus jelimanííí
koukám že sou tu samý svježí nápady stran fčelky Máji ,dále Oplatky se pečou taky nejsou špatný atd. PZ sou úpa dokonalý
sme byly f prokopáku s gerdičkou
http://renata62.rajce.idnes.cz/10.6/#album
jablůůůnka
proč toho chrta nechtěli: já teda bych ho taky nechtěla,ale zas bych si ho nepořídila!Dyk to nejni nejlevnější záležitost asi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
proč toho chrta nechtěli
bo si jen řekli - hleďme, to je pjěkná krafka, toho bysme si táto mohli taky pořídit, takovej nohatej a ušatej čokl, toho nám bude Mařka s tim jejim závidět! Jo, mámo, toho ti pořídim, poneseš se s nim na sídláku jako kleopatra.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:46
- Nahlásit
Gerda
bo si jen řekli - hleďme, to je pjěkná krafka, toho bysme si táto mohli taky pořídit, takovej nohatej a ušatej čokl, toho nám bude Mařka s tim jejim závidět! Jo, mámo, toho ti pořídim, poneseš se s nim na sídláku jako kleopatra
jo,to zní dost pravděpodobně hlavě tu krafku si trefila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
bude bouřka, si ráda? Už sem celá hin, jak se to tlakuje, eště pár hodin a uš to padááááááááá. Radost nemám, snad to bdue jen přeháňka. Moje dtpačka, co tu mastí ty obaly, je šíííííííííleně nas*atá, povolala sem do práce holku, kerá může za to, že tu sme )) Zkazila sem jí den )))
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:51
- Nahlásit
jablunka
Myslím,že tohle je hrozný pro každýho zdravýho psa.
Jo, jo. Kdyz jsem si dovedla domu Bertika (krizenec pod deset kilo), tak byl telesne taky celkem dost vyrizeny. Az se zacal zpravovat, tak si udelal neco s tlapkou a tak se pres mesic mohlo jen chodit vycurat a vykadit. Bylo mi nejak divny, ze je unaveny spis nez ja a ted je to uz nejaky ten mesic, ocekavane, obracene.
Dneska brzo rano jsem jej vyhodila pred chatu, at ji treba obiha a ja si mohla prispat. Boli me v krku a tak to byla jedina jeho moznost vybiti se. Kdyz mi je zle a nejaky dny nemuzu, tak by se mi ten puvodni stav i hodil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:52
- Nahlásit
Gerda
bude bouřka, si ráda
myslíš? mě je to fuk,bestak mě nevzbudí dyš bé v noci Hyn seš co tě znám tak to nejni ukazatel
Zkazila sem jí den
gratuluju ,to je pěkné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 18:55
- Nahlásit
hele gdo ste doma,de občanskej jouda,bé tam monika!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
bo si jen řekli - hleďme, to je pjěkná krafka, toho bysme si táto mohli taky pořídit, takovej nohatej a ušatej čokl, toho nám bude Mařka s tim jejim závidět! Jo, mámo, toho ti pořídim, poneseš se s nim na sídláku jako kleopatra
jo,to zní dost pravděpodobně hlavě tu krafku si trefila
Takhle nějak to bylo a eště navíc nevybitej ničil zařízení a přítel paničky ho neměl rát.
de občanskej jouda,bé tam monika!!!!!!
Koukám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
Huž jsem ju zapla, dík za info-začátek mi utek.
Lítací sebevrah.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:08
- Nahlásit
No ja doma jsem, ale na telku bych musela k sousedum a nebo do hospody :=))). Apropo televizi nema asi 4 procenta lidicek. Kdo je zde jeste ctyrprocentni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:14
- Nahlásit
Mucholabka
Lítací sebevrah.
picbum levituje
Cesmina
Kdo je zde jeste ctyrprocentni
myslím,že aren taky nemá telku
si to můžeš pustit na netu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:21
- Nahlásit
Náš picbum f práci uš je mrtvej, od tý doby, co tu je, aportuje a furt chce. Myslim že už aportuje 3 hodiny.....du koukat na moniku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:25
- Nahlásit
Gerda
Monika už tam není...
Rychlá rota.
Cesmina
Já 4percent nejsem, ale majitelky toho lítacího pita ano.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:34
- Nahlásit
Mucholabka
jéééé to sou plafcííííí! Krásně startujou!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:39 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gerda
Moje štěňata jsou plavci do jednoho. Až na Sáru, ta plave málo, ale plave, to je hlavní.
Po fotříkovi to nezdědili, ten se vody štítí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:41
- Nahlásit
Gerda
monča byla v druhým příspjefku
Mucholabka
ta plave málo, ale plave
Sára je dobrý plavec,ale nevydrží
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
Sára je dobrý plavec,ale nevydrží
Sára dostane do držky, jestli bude ještě deset minut kníkat. Páneček odjel do Rumunska.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:01
- Nahlásit
Čus žumponoři, je poznat, že je neděle, naflákali jste jenom dvě stránky
Sem dneska nastříkala fšechny trámy proti červotočům. Taky jsem si to svinstvo nastříkala do oka. Nejspíš jsem tam měla červotoče, páč to pekelně štípe, asi jak to žere ty červy Eště. že mi tam spadlo pár kapek, si představte, že jinak bych měla červotoča v oku a ani bysem o tom nevěděla
Taky jsme byli plovat, borderka je taktéž neplavací takže celkové skóre je 3:7 Jestli to tak půjde dál tak za chvíli budu plavat sama, aportovat si ragbyče a zbytek psů se na mě bude koukat z deky
Jo a Arman chytil užofku, nebo co to bylo za hada. Modlím se, aby to byla užofka. Chytil to do huby a přinesl mi to na deku, hovad jeden. Pochopitelně jsem ho ztraverzovala - jednak proto, aby si nezvykal chytat hady a zadruhé proto, aby mi takové svinstva nenosil. Kdyby rači našel zlatý poklad, nebo aspoň nacpanou šrajtofli, ale to on ne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:10 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
čau všem
tak dneska byl zas boží den
plno pejsků jsem viděla,krejčíře taky,lucku oddtud,pejsky z utulku jsme odváželi na kyn.hřiště,s vedoucí jsem si krásně popovídala,odvezli si 1,5kg roal kanin pro čivavy,celej den byl prostě boží
eliška zas celej den prospala a vejde se do 20cm prostoru a klidně v něm usne
a fotky od luccky,tady.
http://tocl.rajce.idnes.cz/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:18
- Nahlásit
brezen2008
krejčíře taky
Jako Radovana?
Biluška
Kdo ti plave a kdo ne? U nás teda neplave akorát Ferdík, a Hektor nevím, ale ten není můj, a navíc takové hovado fakt nebudu tahat k vodě-jemu stačí postříkat hadicí.
Jak je to možné, že mojim psům stačí vystříkat kotec jednou za tři dny a tomu praseti se kotec musí každý den umývat savem? Tak smradlavého psa jsem ještě neviděla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:27
- Nahlásit
Mucholabka
no toho bohužel ještě nee
jdu do sprchy a spát
jo a eliška je přihlášená na výstvu Louny ,to vona zas celou akci prospí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:34
- Nahlásit
Mucholabka
Plave Puma a Nýna - hodně rádi. Pak Texál a Lilátko, ale málo, jen se tak namočí a jdou na břeh. Což mě fascinuje, páč loni jsem zrovna tyhle dva nemohla dostat z vody. Zbytek jde do vody pouze za použití hrubého násilí a traverzy, radši by zdechli na přehřátí, než by vlezli do té koncentrované kyseliny sírové co by je úplně rozleptala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:41
- Nahlásit
Biluška
Známá ti poslala sovu. Jinak kam mám v nejbližší době jít?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:45
- Nahlásit
jo a poznali jsme:
Buštěhradskou kapybaru
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:53
- Nahlásit
jablunka
I my velké díky za návštěvu,která umí vytrhnout ze sterotypu denních povinností.
čauvíka Tedíka sem lechtala na nožičkách.
Jako dneska Teddy se sotůrkem na hřbetě se dožadoval taxi služby směrem Bylany,včera vypadal jak momentálně zavostalej,ale dneska ráno...se mu blejsklo v šišce a prej musí lovit chrťáky,bo je to memlich to samý jak kočky,říkala teta,dyž mě lechtala na pacinkách
IW, Othelo o ničem jiným vot fčerejška nemluví.
píšu si závaznou vobjednáfku na cca dva kousky(jeden vlkoš,žádný vlkoš)
Teda koukám,dneska ste to měli ve velkým stylu.
Gerda
Ne ,Erin se nemůže rovnat pohostinnosti MUDr. Nessi,takže vodu z kohoutku a bublej brčkem ať máš pseudošampíško ))
Jinak fšem co vjedí surikatka Agátka,je vočipnutá,zadní paspárky jsou v pryčovi a vypadá to na komplikovanou situaci,bouchla se do bígloše,kde momentálně přebývá,pak si získala u nás tři britské nafrněné kočenky,jednu černou čauku....no na slovač jede jen na výlet a pak se ukáže.Je to kouzelný stvoření,učenlivý a dokonce i Žanek(kerej milujuje čauinky...dlouho nic a trčí tam čau...)začal přemejšlet,jak to navlíknout,aby silně teritoriální Teddy a Agima ji neuďáli dirku v kožíšku.Za měsíc bude jasno,posel pošle zprávu.
Brou brou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 21:19
- Nahlásit
Mucholabka
Sova dorazila. Máš tam až na pátek školku v Šenově. Pokud tedy nechceš přednášky zítra a v úterý. Zítra je tam Petřvald, pozítří centrum Ostravy. Chceš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 21:23
- Nahlásit
Mucholabka
Kecám,pozítří je to v Přívoze
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 22:10
- Nahlásit
Biluška
Časově to nedávám, ne že bych nechtěla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 22:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Erin
Jako dneska Teddy se sotůrkem na hřbetě se dožadoval taxi služby směrem Bylany,včera vypadal jak momentálně zavostalej,ale dneska ráno...se mu blejsklo v šišce a prej musí lovit chrťáky,bo je to memlich to samý jak kočky,říkala teta,dyž mě lechtala na pacinkách
Tedík mě dostal a v Bylanech má kdykoliv dvéře votevřený a ........já na něm eště budu vydělávat ,páč se spolu dáme do tapiserií.
píšu si závaznou vobjednáfku na cca dva kousky(jeden vlkoš,žádný vlkoš)
Tohle sem cestou domů říkala taky....gdyš vlkouše,tak aspoň dva,ale k tomu mít doma uš jen čivávu,páč jinak sežerou nás....krasavice iteligentní.
Erin se nemůže rovnat pohostinnosti MUDr. Nessi,takže vodu z kohoutku a bublej brčkem ať máš pseudošampíško
Prdlačky,vždycky je tam nachystáno výbornýho dlabance pro deset a šampíčko uš se votvíralo vo půl čtvrtý.
dokonce i Žanek(kerej milujuje čauinky...dlouho nic a trčí tam čau...)
Taxi potom nadčau.
|