| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:31
- Nahlásit
davidkova renata
to bude drahý se vobávám!
To mi teda vysvětli, jak je možný, že sem furt hrnou spousty chlapů a řvou mi pod oknem kanclu.Kdyby to byla tak drahý, tak jich toli neni. V pátek je to nejhorší, asi mají nějaký akční ceny, už se nemůžu dočkat odpoledne. Naštěstí tu hodlám dneska strašit jenom do tří.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:34
- Nahlásit
Baico
sem furt hrnou spousty chlapů a řvou mi pod oknem kanclu.
chtěj dotace
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:43
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
kdepak se zase ukážete?
Hele Hyena mi v půlce trati klekla, tak že jsem to v Prachaticích musela zabalit. Dílem otlačené tlapky z asfaltu, dílem nejspíš celková únava ( od začátku května makala jak barevná). Tak že jsem byla v pátek večír zpátky v basecampu a tak jsem to využila a odjela jsem stihnou u nás kámošky narozky s prasátkem a slušnou pařbičkou. Původně jsem chtěla na Podbořany, ale asi dám čubě voraz, aby se mi nevokyselila a pojedem až na Štreku. Tož tam můžeme pochlastat ;) Mimochodem ve čtvrtek si v nonstopu měla áčko zase ty
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:44
- Nahlásit
Alexa
chtěj dotace
Myslim, že ne. Ty chtěj uplně něco jinýho než dotace. Ještěže máme ty turnikety na kartu. Jinak by se nám sem asi ploužilo procesí seksuchtivejch chlapů a my bychom jim chudákům mohli nabídnout jenom dotace.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:46 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Baico
sem asi ploužilo procesí seksuchtivejch chlapů
Tak by si halt mezi dveře postavila Baica. On by si do pešíčků jistě rád kousnul
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:02
- Nahlásit
Zdravím všechny,
a naprosto nutně potřebuju politovat, protože mi hárá Hasky, Cir je naštvanej, mozek má někde úplně jinde než by měl mít a Hasky už mi zase sežrala kus deky. To už neni čištění karmy, to už je normální tortura.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:12
- Nahlásit
Alexa
sem furt hrnou spousty chlapů a řvou mi pod oknem kanclu.
chtěj dotace
pod který vokno si mám spoupnout..taky cíííí dotace a řvát celkem i umim
kachna_
naprosto nutně potřebuju politovat
lity,lity...stačí??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
lity,lity...stačí??
naprosto, je to výrazně lepší než mamčino "dobře ti tak"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
už jsem jí vodepsala,ale jo to tak těžký..............
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:44
- Nahlásit
brezen2008
už jsem jí vodepsala,ale jo to tak těžký..............
tady to nerozváděj...já taky psala a eště budu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:46
- Nahlásit
Nazdar hrdopcííííí a šicí, co ste vypadli hrobnikoj z lopatičky! Taky čus fšem, co sou jako hradi f karpatech a kříže u potoka a měsíce nad řekou a stříbrné větry a taky fšem, co si místo džima džarmuše koupili rudou soňu s arnoldem švarcenégrem!
Maryje mě dnes velice nasrala, bo tu šedovlkou vlčandu, co mi za ní utáíkala a chtěla se s ní přátelit, napadla, když sme se uhejbaly na silnici autům a každej si chmatal pro svýho psa. Dostala céres, rovnou šla přes silnici vzduchem. Pak už si čubinky nevšímala. Ale odteď už vim, jak vypadá spouštěč protivenství, už budu reagovat okamžitě v tu chvíli, kdy dělá kladrubáka. Jinak mám úpa novej kompjůtr, nemám v něm nic nainstalováno, jen intronét, takže nemůžu pracovat, a to sem kůli tomu zkrátila prochajdu, abych mohla pracovat.
Dnes má svátek argosek, ale asi nežere slatký, tak mu dáme jen něco zdravýho. Argošu - šéééécko nejlépči!, dárek dostaneš, až se mi tu podaří aploudovat, bo mi to vůbec nejde, prostě si jen přectavuj, že dostáváš dárek, no.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
no já vím,vždyt já mlčím,já nevěděla kdy si vyzvedneš měila,takže jsem to napsala takle.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 09:56
- Nahlásit
Gerda
nemám v něm nic nainstalováno, jen intronét, takže nemůžu pracovat
jéééžiš to tu zas bé200 stran bo budeš furt psát a psát..
dou ti mejly aspon? číhni
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:00
- Nahlásit
tak tohle se ani strejdovi isdpchovi nestalo......
jdu po rovné dlážděné ulici a uklouznu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:01
- Nahlásit
brezen2008
jdu po rovné dlážděné ulici a uklouznu
mě se stalo,že sem zakopla na těch úpa hlatkej dlaždicích v metru ,co tam máš dál?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
dál už tu nic nemám,musím to zatukat,já za 28 let co žiju,jsem neměla zlomeného vůbec nic,ale zas a to ty určo nemáš ,když jsem byla málá,tak tady na kopečku mě kdysi babča zpustila dolů na sankách,že asi jako budu uhejbat nebo co ,no jo,jenže já měla malinký nožičky a neüměla snimi manipulovat a tak jsem narazila do stromu ,no byla jsem v nemocnici a šili mi levé rameno ,takže jizvička tam je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, už sem to četla - už máš otpovjěť?
Včera si mě naštvala, sem měla reklamu mezi ordinací, a chtěla sem si s tebou pokouřit!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
e sem zakopla na těch úpa hlatkej dlaždicích v metru
no to u tebe neni nic divnýho
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:26
- Nahlásit
Čus lidijové............
Sem na mašlu,Bůca si dala dvouměsíční votklat hárání a začal samozřejmě v nejnevhodnější dobu, Brůs šílí a navíc tu mám na hlídání eště grejí holčičku,tagže mám veselo.
davidkova renata
mě se stalo,že sem zakopla na těch úpa hlatkej dlaždicích v metru,co tam máš dál?
Já sem to přet chvílí vzala ze tří schodů,gde máme samozřejmě PROTISKLUZOVÉ dlaždice!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:42
- Nahlásit
Gerda
a chtěla sem si s tebou pokouřit!
no mě kouřil zrovínka ten debil ,vyčadil se mnou fest
jablunka
gde máme samozřejmě PROTISKLUZOVÉ dlaždice!!!
ty kloužou úpa nejvíc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
mě kouřil zrovínka ten debil
ale teda, ještě není po 22.00
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
no to ti pak zavolam, abys mě to povyprávěla! Hele a stran zejtřka si zavoláme, jo?
Jinak bych chtěla říct, že už mám všecko nainstalováno, a nic mi nefunguje. Není to pěkné?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:49
- Nahlásit
Alexa
paní ale vona myslí asi cigaretu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
ty kloužou úpa nejvíc
Můj levej bok a noha by ti vo tom mohli vyprávjet. Esli já se na tý mateřský nezabiju,budou to muset prohlásit za zázrak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
Alexa
ale teda, ještě není po 22.00
ne já jeho,von mě!!!
lidi,potřebuju alibi!!!
jedu zabít gerdu ,vylezla sem pádit a šíílenej slejvák a bouřka,zataženo navždy,taxem to votočila dom bo f oboře padaly stromy ,ted sem přišla,umyla zasranýho psa a co myslíte????????Svítí slunko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdo mi dosvěčí,že v dobje vraždy sem se vod něj nehnula na krok???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
Alexa
Kdy pudem stopovat?
jablunka
Esli já se na tý mateřský nezabiju,budou to muset prohlásit za zázrak.
zase lurdy!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:51
- Nahlásit
jablunka
hod sem ty fotky s tou žížalou se synkem,prosím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:52
- Nahlásit
davidkova renata
gdo mi dosvěčí,že v dobje vraždy sem se vod něj nehnula na krok???
Já ti to klidně dosvjěčim....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
Gerda
mi nefunguje. Není to pěkné?
ano,to je mocinky pěkné,ale tobě to může bejt uš fuk! vyber si jako smrtí chceš sejít ze svjeta..ale dělej,nebudu se s tim crcat celý dopoludne!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
Gerda
Já ti to klidně dosvjěčim....
s tebou já se nebavim..ty jako mrtvá nemůžeš jen tak zničeho nic cokolif dosvječovat
|