Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:04
- Nahlásit

Mucholabka
tak doufám, že se foun zvedne a trefí domů
No eslivá nemáte řádné přivolání, tak čekáte marně. To se taky může dovalit dom až za tři dny, pokud ho cestou nepicnou myslivcí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:07
- Nahlásit

Hyena
No eslivá nemáte řádné přivolání, tak čekáte marně. To se taky může dovalit dom až za tři dny, pokud ho cestou nepicnou myslivcí
Jdu najít starou Nokyju a budu se modlit, že nezaprší, zítra ho jdem hledat s druhým mobilem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:10
- Nahlásit

Mucholabka
Marcel píše, že tam pošle SMSku s naší adresou
Škoda, že si k němu neztratila i klíče, viď? Mohl si sám i vodemknout a nemusel tě budit mizera.

Hyena
No podvlíkačky v našem přetopeném doupěti opravdu nepotřebuji
To já bych hambatá neusla a navíc mi leze čokl do postele, tak to musim mít pyžamo. A taky mám až do července pletený fusekle, bo je mi furt zima na nohy, nesnášim spát bez fuseklí. Teta mi plete moc pěkný prouhatý.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:14
- Nahlásit

Gerdapani davidkoj je daleko,myslis,ze by mel hajanoj trauma a chtel radsi tu fontanu?prosimte,davidkova vypada jak opuchla nitenka,tak ji strcit mezi ty skelety,to by covece slo,dobrej napad.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:19
- Nahlásit

nemethova5
To si piš, jak by mu z misky vyskočila davítková v negližé, už by možná nikdy nechtěl ani jíst.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

co se to tu zas děje?!
jako vono nejenže mě stáčíte coby ropu do skumafky,ale eště mě snat béte zapejkat f erotyckým prádle coby skelet do psích dortů,jo??? Jak si asi myslíte,že to mám stíhat?????? A navíc si laskavje uvědomte,že todle neni žádnej čet,ale fora!!!Egzystuje spouta serverů gde můžete dávat průchot těm vašim fantazmagoryjím!!
nemethova5
Toš Hajánkovi všecičko nej!!!! a velkou pusu na tu jeho zastreslou chlupatou hubu!
Biluška
na chíru nemůžu,jednak nemám čas a dvanak by to tuty chtěli rengénovat a to nepé,bo tam mám ty prstýnky co nejdou dolu,tagže by mi je přeřízli a tim by vznikla vječí škoda,než co by mi zaplatila pojištovna to by ostatně nastalo i tehdy dybych tam měla navlečený kroušky vod klíčů

Jo a kámoška léta venčila večír čokla f tričku na spaní co mělo nápis Maťo a klinček.. (má ségru na Slovači ),naštěstí jí nic nesrazilo bo jinak teda nevim..

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
Se nečílte, rupne vám céfka akromě prstýnků si ještě budete mušet hradit rakev.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:47
- Nahlásit

davidkova renatazdar pani!poslu par fotek a video meilem,jasne ze mu za vas dam hubana na jeho zastreslou tlamu,ale hajanoj radsi striptyz z dortu a nejlepe v tom erotickem pradle,pani co se vam zas stalo,ze mate jit na chíru????!!!!bo vim,ze milujete doktory jak ja,ale nahodou,fantasmagorije dobry,ne?
Gerdaale jo,chtel pak jist a radsi by snedl vsecko,co kdyz by mu to renča chtela snist

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
Jo a kámoška léta venčila večír čokla f tričku na spaní co mělo nápis Maťo a klinček..
Kamarád měl doma na hajzliku celý děctví plakát ňákejch hor, a jak tam tak sedával, četl si popisek pod tou fotkou, až se ho naučil naspamněť a dodneška si pamatuje, že photo Tomas Zezulka a další poctatný informace o tý fotce )))

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:57
- Nahlásit

nemethova5
ale hajanoj radsi striptyz z dortu a nejlepe v tom erotickem pradle Ovšem minimálně s rukávem, bo erotické prádlo zn. Ringo se dosud nevyrábí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:00
- Nahlásit

Hyenajezis pani,vy jste to vystihla,tak to by bylo super,nooo,to by se mu fakt libilo!no nevim,jak by tam davidkoj litala v erotickem ringaci,kdyz hajan vazi 55kilo a to myslim ani pani davidkova nema,ta ma asi z bidou 40kilo i s posteli,lidi neblbnete,hajan by si ji odtahl do pelechu jak svoji hracku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:02
- Nahlásit

Hyena
ještě budete mušet hradit rakev

a co bysem jako mrtvá asi hradila?????Navíc mám za kamarádku prozíravě nemethovou co dělá na kremačce,tagže mě dyštak k někomu přihodí nebo tak..vona si uš poradí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:03
- Nahlásit

nemethova5
,hajan by si ji odtahl do pelechu jak svoji hracku
mi připomíná Kinkonga jaxi vodvalil do doupěte tu bloncku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:05
- Nahlásit

Gerda
celý děctví plakát ňákejch hor, a jak tam tak sedával
dodneška si pamatuje, že photo Tomas Zezulka hm,žádnej genyjus teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:11
- Nahlásit

nemethova5

hápy birchdáj to Batmén, hápy birchdáj to Batmén!!!! GRATULACE NEJVĚTČÍÍÍ!

Gerda

To ale nemluvíš vo japoncovi na výletě na sibiři, viď

to zrovna ne, je to něco ešče menčího

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:13
- Nahlásit

kachna_
áhá, zkusim v noci zatopit

TEPLO jest základ úspěchu rodinného krbu. To nevíte????

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:18
- Nahlásit

PetraK
TEPLO jest základ úspěchu rodinného krbu. To nevíte????
Jsem se to snažila tajit od té doby, co jsem zjistila, kolik stojí.
Navíc mráz je nejlepší děda a mohli bysme po něm třeba něco zdědit.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:30
- Nahlásit

tak všeckono nejlepší Hajane

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:30
- Nahlásit

Čus Batméni,co se slaví?Zasejc bude pohřep?Kdy bude hostina?Rači na mě nečekejte,doteď jsem lítala po zabahněných loukách s geodétama a zaměřovali jsme pozemky.Jsem zmrzlá jak houno a ještě oblepená bahnem.Když mě viděly čupky,ta mě nechtěly pustit domů-prostě mi to chtěly vrátit"jseš zabahněná,táhni do kotce"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:34
- Nahlásit

Neessi
co se slaví?Zasejc bude pohřep?Kdy bude hostina
gde seš,kurwa?! Hajan má narosky a mě chtěj zapíct jako skelet do dortu pro Hajoše!!!!!!! Di do háje s geodétama,to je slabý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:36
- Nahlásit

Hyena
mi to nejde zvečit a blbje uš vidim je f tom kousek ruky nebo né??

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
Hajan má narosky a mě chtěj zapíct jako skelet do dortu pro Hajoše!!!!!!!
Zapomněla si říct, že v ringovým prádle.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
je f tom kousek ruky nebo né??
Jistě, přeci nebud dávat dárek bez masa. Zas tak hamižná nejsem,kort dyž to maso nejni moje vlastní

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:42
- Nahlásit

kachna_
Navíc mráz je nejlepší děda a mohli bysme po něm třeba něco zdědit

tak to jedině. možná sice něco z- děd-íte,ale zas s dědou si neužijete

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:45
- Nahlásit

Hyena
Zapomněla si říct, že v ringovým prádle.
budu jí to dáfkovat postupně aby to s ní nešvihlo
PetraK
Navíc mráz je nejlepší děda
a hlat je nejlepčí kuchař,já bych je dala dohromady,co?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
gde seš,kurwa
no na loukách,neumíš číst
A nebude ti ten dort pro Hajana( přeji k narozeninám též ),trochu malej? To by tě musel někdo nejdříf namlet na jemno.Tak už sundej ty prstýnky,ať se nezasekne strojek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Neessi
Tak už sundej ty prstýnky,ať se nezasekne strojek
ftipálku
no na loukách,neumíš číst
no umim,ale co je mi po tom,máš jim říct,že nemáš čas bo kamarátce co je skelet musíš sehnat erotycký ringový prádlo aby se dala zapíct do narozeninovýho psího dortu! To snat pochopí i debil ne??!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:48
- Nahlásit

davidkova renatano vsak to znas,ne?vsak neboj,jak prijedem,tak mu to udelas dodatecne,ne?jasne pani,ja vas k nekomu prihodim,nejlepe nakymu peknymu neboztikoj,no a co mate,ze jste chtela na chiru,jste mi nerekla,co se vam prihodilo?
Hyenahajan pry dekuje,kousek masa pry by v tom privital ale pry nejradsi,kdyby si takovyho nakyho moh ulovit sam rikal,jinak rukav doma mame,ale ne nekoho do toho rukavu!
PetraKno jo,batman slavi,ted je prezranej a chrape,samozrejme kde jinde?ano uhadla jste pani,stresmen chrape na moji posteli,bo to pry zastresnuti cokli delaj!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:50
- Nahlásit

Neessi pry at se nezasekne strojek?vzdyt davidkoj vazi par deka,tak sem-tam navic maso hajanovy pry nevadi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:51
- Nahlásit

nemethova5
stresmen

ty seš blpka)))))))))))))))))
a co bé nána? stresgirls?
jste chtela na chiru
já tam nechcu,biluše mě tam cpe,nic..nána mi rozbila prst při vobraně a mám to voteklý a nejde mi sundat ten pojebanej prstýnek co mě celkem dost tlačí jak mám voteklej ten kloup V rakvi se mi to srovná

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání