Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:40
- Nahlásit

Biluška
Jo, naprosto souhlasím. Je to k zešílení a nepomáhá ani je zmlátit traverzou
Ale strašně ftipné je jak si dva užívají orální sex a ten malý hnědý přicmrndávač přiletí a začne do nich hryzat jo, pořídili si děcko, tak teďka ztratili soukromí, ani zavírání do ložnice nepomůže, protože děcko pak řve

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:42
- Nahlásit

Mucholabka

Gdyby nebyli blbí tak by dali děcko k babičce
Nebo ho můžou poslat do kina

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:44
- Nahlásit

Biluška
Babička má hrobeček pod stromem, to spíš to kino
Leda by poslali děcko na hrop položit kytičku. Nebo taky můžou dát děcko ke strejdovi, to je taky pravda, ale strejda je veliký a hloupý a děcko ho nemá rádo a štěkají po sobě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:50
- Nahlásit

Mucholabka
děcko ho nemá rádo a štěkají po sobě.
Je to nevychované děcko, nemá úctu k starším příbuzným
Ať ho strejda vezme do kina, nebo na fotbal. Aspoň se sblíží

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:54
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek ......... tímto vám přeji hezký víkend, plný sluníčka a teploučka.
Za chvíli mizím do dálav, tak tu buďte hodné a moc toho do pondělí nenaškrábejte, abych nemusela dočítat sto stran

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:01
- Nahlásit

Biluška
Děcko strejdovi nejradši žere přímo z pod huby, do restaurace by ji mohl vzít, ale ona se neumí chovat.

A strejda zrovna vybrané chování taky nemá, a navíc slintá

jo, teď vážně, tomu blbovi velkému začaly růžovět nohy, koupu mu to v betadině a na veterinu se mi s tím hovadem nechce, mám už tak dost co dělat ho utáhnout po zahradě kousek na procházku, co by se s tím ještě tak dalo? Má stejný zlozvyk jako jeho brácha Drak, furt si líže nohy. Ti psi jsou z vrhu všichni degeni.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:05
- Nahlásit

janika
No, pamatuju, co jsi písávala-hrůza dědek, a jsem ráda, že se projevil, páč bych asi brzo seděla pro napadení, jsem člověk tichý a vydržím, ale jak dojde trpělivost a argumenty, tak pak to je mazec Jsem stejná jak Buca, ticho po pěšině, ale občas praskne
Nechápu ale manželky takových těch velkopodnikatelů, sedí doma na prdeli a dělají chlapovi pi.u a berou jeho peníze, a ještě sledujou okolí co se kde šustne, chodí v růžovém a mají nehtíky a ksichtíček a kozičky vyplněné plastelínou, můj chlap vydělává hodně slušně a moje peníze jsou jako plivanec, v práci se mě ptali proč ještě vůbec pracuju, ale připadala bych si, jako bych někomu dělala ku.vu za peníze.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus bus drápalové, kupovači pozemků, nepřející sexisti, a další podobné existence.
Ukradla jsem z jiného fóra, myslím že se to sem velmi dobře hodí: http://www.youtube.com/watch?v=D2FX9rviEhw

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:12
- Nahlásit

brut
jsi tu ještě? Nepsala jsi asi před 100 strananama o čajíku na očička?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:16
- Nahlásit

Alexa
Tak to je hodně dobré

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:33
- Nahlásit

janika
Mucholabka
Pamatujete si na mého nejúžasnějšího souseda Ekzéma? To byl teprv dáreček. Je to jediný člověk, kterému bych neposkytla první pomoc kdyby ji potřeboval. Nedávno jsem o tom přemýšlela. Nedokázala bych odmítnout pomoc nikomu. I tu svini Hydru kdybych našla např. přejetou autem tak jí tu pomoc poskytnu. Ale Ekzémovi ne. Nedokázala bych to. Musela bych utéct pryč, protože jinak bych byla v pokušení vzít šutr a dorazit ho Ten chlap mi dělal ze života takové peklo, že je to úplně nepopsatelné

tomu blbovi velkému začaly růžovět nohy
Jako co to vypadá? Jako plíseň, vyrážka, nebo jenom růžová kůže? Padají mu tam chlupy?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

janika
Prostě růžový nehty a přiblblej ksichtík mi holt nepřijdou jako dostatečný naplnění.
Tak tak, není nad to být blátivá koule se třema blátivýma psama...vždycky je zavřu, po hodině oškrábu bahno, zametu a je to

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:37
- Nahlásit

Mucholabka
JJ, kámoška mi líčila setkání se spolužačkami (které byly takto úspěšné)- Holky přišly a bylo to: jak jsou jejich chlapi dokonalí a úspěšní, děti krásné, auta veliká a nová a ony spokojené. Po první láhvi začali být jejich chlapi trochu nedokonalí a děti občas zazlobili, pro druhé lahvi chlapi byli nedokonalí hodně,satelitní vesničky měli svá mínus...po třetí láhvi začalky do jedné plakat, jak je to na ho..no, protože jsou furt sami, chlapa vidí tak jednou týdně, nemají kam jít..jsou opuštěné, nevyužité a nespokojené.
Sme si pak následně notovaly, jak se vlastně máme kuwa dobře,když si nás nevzal žádný ten milionář.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:41
- Nahlásit

Biluška
Má růžové chlupy. Možná nějaká plíseňka, ale z kotce to zaručeně nemá, za a je v kotci zvyklý, za b tam má sucho a za c moji psi jsou zdraví. Zatím má chlupů dost. Taky mu každý den uklízím a cca jednou, dvakrát týdně vezmu kyblík s vodou a dezinfekcí a koště a pořádně všechno drhnu. Na uklízení jsou ty nové kotce suprové, psi teď vůbec nesmrdí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

Nazdar blbounci a všichni, co máte dveře, nebo aspoň vchody a naměřené dveře a objednaná kování Lusy v nikl úpravjě!
Dnes má svátek Lucie Kratochvílováááááááá! Lucie, šeckonejlééépči a tady máš dort!

Děcka, Maryje začala asi hubnout. Už i v té huňaté srsti je vidět, že má trochu pas. A zase běhala za míčkem, zase jen chvilku, tentokrát si ho ale vůbec nenosila, takže sem běhala taky. Se mi všichni smáli, že sem blbá, že dyš vim, že si pro to pudu sama, mám si to házet blízko a na nějaké dobře dostupné místo. Už teda aportuju celkem slušně. Jinak fčera přišel pán, šecko to změřil, řekli sme, si co chci...ty vado, teť sem si spomněla, že sem nevynesla koš, sem do něj dala vařený maso, co už v lednici po 14 dnech zplesnivělo....mám to furt f přecíni! A sakra, to bude smradu jako v cařihradu.

Tinta76
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:57
- Nahlásit

Dobrej den vespolek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

Gerda

Děkuji )))

Tinta76
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:02
- Nahlásit

Gerda
panííí, po víkendu k vám půjde zpátky ta baroňácká botička, jsem to v tejdnu nějak nestíhala zabalit

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Tinta76
To nespěchá, pani, žádny presy

Lucie Kratochvílová
Jen hesky papejte pani

Tinta76
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:10 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
no nespěchá, si na ni pak zvyknu, že tu leží na stole, až ji psové pojmou za svou a já pak zapomenu ji poslat zpátky, to tedy neeee to se musí udělat ještě začerstva

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:43
- Nahlásit

Mucholabka
Gde si? Jdu se k tobě vyplakat, vedle mi nechtějí dát za Texíka ty eura Se ho asi nezbavím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:59
- Nahlásit

Biluška
Jsem byla na procházce s Ferdou. Ten blbej jezevčík co kousl Hektora se k Ferdovi bál přiblížit, nevím proč.
Nechtějí dát, jo? To jsou sfině.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:03
- Nahlásit

Mucholabka

Nechtějí Jsou to lakomci
Mimochodem, Hydra na i-fauně prodává kobylu. Asi už ji zase nebaví.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

Biluška
Už ji dostatečně zmlátila, zničila a není jí k užitku? Jestli si dobře pamatuju, nedostala ji náhodou nějak levně, nebo dokonce darem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

Mucholabka
Stála deset litrů, ale ty zacvakal Zajac. Předtím měla nějakou jinou, tu dostala darem a za měsíc ji prodala na jatka.

Triniti
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

Brej den přeju,
a že sem tak smjelá - japak se dnes máte?

Gerda
Ty sis nechala uďát dvéře? Dyk eště nedáfno sis plánovala kuchyňskej kredenc, nebo to byla koupelna? Uš nevim. Se nedivim, že Mařenka hupne dyš se investuje do bydla.

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:49
- Nahlásit

isdpch

začalo jaro, tak si ho užijte

Ti nevím,prej s vjekem a jarem loupe v kolenou,nevíš,esli to není drp?

krásný jarní poledne všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:50
- Nahlásit

Triniti
nAZDÁÁÁÁR PANI, TAKY STE UŠ DUCH JAKO ROSŇA! Kredenc už mám přece ne? Koupelna uš je taky, eště vobložit sprcháč, ale to jako dost počká, teťkonc dveře a může bejt stěhování, bo Mařka už nebude moct řvát u vchodvejch dveřích. Jak se máte a co děláte a tak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:51
- Nahlásit

Triniti
čus děfčicooo,huš máte hotovou stafbu?? Si poudala v březnu!
isdpch
před dvěma minutama začalo jaro
eště napiš kde laskavě!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:51
- Nahlásit

Biluška
Zdechla mi baterka ve founu a nabíječku má Mášenek v práci Platí se 350,- za psa.

<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání