| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:02
- Nahlásit
PetraK
tak dyš sem vám to už tagle pořešila a závod má vítěze, neni zbytečný tam jezdit?
O.K. tak já jin paíšu, že jsem kategorii ženy na 25 km vyhrála já, ať mi ceny pošlou, ju?
Chceš za tohle řešení nějakej desátek, nebo děláš poradenstvé zdarma?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
Fajka
To máte tímhle tempem tak na dvě hoďky
Ono neni úplně jistý, jak dlouho ohle tempo udržim Abych po půl hodině poklusu nepadla za vlast a pak ste nečekali s vyhlášením vítězů, až mě záchráři najdou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
Baico
nebo děláš poradenstvé zdarma
pochopitelně grátis, hřeje mě autorství
Fajka
taky si říkám
tak teď už jen záleží na tom,esli pošlou výsledky a diplom pro Baico fčas. Esi jo, je to zbytečný tam jezdit. nemethova5
pani von je hotovej model! To sem zvědavá, esli zas bude mít Davídkojc proslovy vo voblíkání psůch! Páč dyš měl Ešus ten rolák, to bylo jak v Hajdpárku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:08
- Nahlásit
PetraK
hřeje mě autorství
Já když jsem napsala první článek do Agromagazínu, tak mě taky hřálo autorství, ale pak mě ještě víc zahřálo, když mi za to poslali honorář. Bylo to velmi mileé překvapení
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:08
- Nahlásit
Zase vločka stíhá vločku
PetraK
Už vím jak je to s tím klustý...synek když byl malej ,všude strkal K, takže místo Adama a Asana jsme měli Kadama a Kasana...
jablunka
vyprávějte paní.
Jo a v Trstenicích školka je,včera sem stříhala paní učce psa.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
O.K. tak já jin paíšu, že jsem kategorii ženy na 25 km vyhrála já, ať mi ceny pošlou, ju
pak ste nečekali s vyhlášením vítězů, až mě záchráři najdou já se potáhnu s Fajkýšem mezi posledníma tož se budu rozhlížet jestli někde neležíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
Bylo to velmi mileé překvapení
dobře, kde si mám vyzvednout prachy? Ale dělám to jen kvůli Tobě, dybys mě nepřemlouvala, nechám se hřát pocitem.
Erin
Už vím jak je to s tím klustý...synek když byl malej ,všude strkal K, takže místo Adama a Asana jsme měli Kadama a Kasana...
, takže to je jasný, jde o specifické dětské nářečí
Zase vločka stíhá vločku
mohly už by s tim stíhacím závodem ale přestat, to už je kapek moc i na mě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
sem nad tou myšlenkou pracovala
ku*va nelži mi tu na mý foře
jablunka
Ten vypadal tak,že gdyš ho něco svjedí na hlavje,tak musí někoho poprosit aby ho podrbal,páč vlastní rukou to přes ty boule nedokáže.
pani vy ste trupka a blbje s te vyhodnotila situaci...von se ten chudák akorát stavil cestou abyste ho něgdo podrbal a vy mu hnet nutíte tu svojí barabiznu! Fujky,pani,dyk ste horší jak agent s důchodovým pojištěním
nemethova5
ted pisu tu stiznost,ja te kur.e dam,ze si na me bude otvirat drzku smradlavou!
šak! Hajan vypadá jako Betmen
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
není to týrání psůch? teda pudla či podobnýho malýho čokla nebo nahatýho beru, když je zima, ale vrčáka?????? Co na to říká?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
PetraKpani,posilala jsem mamce davidkove foto,tak rikala,hotovej batman,tak uvazuju,ze mu tam pridelam este kridla,bo lidi uz tak na me cumi blbe,jeee oblecenej vlcak,i kdyz ma hajan do vlcaka daleko,ale ma to svuj smysl,ja jen lidem rikam,chytrj to pochopi a debil at si to prebere jak chce,ja mam doma cisto a i hajan je cistej a i konecne koupelna je cista a ja furt nemusim drhnout,kdyz hajan ma kozich jak vatelin a vsechen bordel se na nej nabali!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
ku*va nelži mi tu na mý foře
náhodou- včera sem třeba prala, to je taky práce, ne?
Fujky,pani,dyk ste horší jak agent s důchodovým pojištěním
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
PetraK
nechceš to radši v naturáliích nebo denaturáliích, Vyber si
Fajka
tož se budu rozhlížet jestli někde neležíš
to je od tebe milé. budu mít jasně červenou bundu, takže když nezapadám sněhem, tak budu dobře viditelná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:18
- Nahlásit
Alexa
Co na to říká?
že mu černá sekne ,vypadá víc seksy to má do roboty aby furt nebyl úpa prochcanej z toho počasí
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
pridelam este kridla,bo
to musim ale vidět
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Alexapani,nebojte nejni,on do toho uz leze sam,bez problemu,je to lehounky sustak,dvojity,je to proti bordelu,ono je to sila udrzovat takovy kozich v cistote!
davidkova renatatak ja jdu montovat ty kridla,takdoufam,ze mi neuleti,jo a mam suprovy siroky obojek,jo ale vcera jsem zjistila,ze ho nedopne,budu tam uset udelat dirky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Baico
denaturáliích
dyš já denaturák nepiju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:26
- Nahlásit
Erin
vyprávějte paní
No není co......gdyš vodjeli,tak Terezka dostala záchvat smíchu a já si šla dát panáka slivovice,kterou vůůůůůůbec nepiju,páč jinak bych to nerozdejchala.
Jo a v Trstenicích školka je,včera sem stříhala paní učce psa.
To je vóbr klat,že učka f Trstenicích ve školce má psa.
davidkova renata
pani vy ste trupka a blbje s te vyhodnotila situaci...von se ten chudák akorát stavil cestou abyste ho něgdo podrbal a vy mu hnet nutíte tu svojí barabiznu! Fujky,pani,dyk ste horší jak agent s důchodovým pojištěním
Blpko!!!
Hele von e nám máem šprajcl f koupelně ve dveřích.Uš sem měla v hlavje hororovej scénář,jak kvůi takovýmu hovadu musíme vysekat futra a v baráku by byl bordel.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:26 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
nemethova5
Pani, na lidi se vykašlate, to je nádhera takovej overálek nemá chybu, to bych potřebovala na naše holky, konečně by byly čistý a netahaly by mi všecko svinstvo do bytu.
Jenom by mě zajímalo jak to má s pindikem, dyš ty psí fšechno ochcávají?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
dneska ráno jsme si v práci naložili bouli, slavíme Pepu, tak se zastav. je tam spusta ovoce, hlavně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:30
- Nahlásit
Baico
dneska ráno jsme si v práci naložili bouli, slavíme Pepu, tak se zastav. je tam spusta ovoce, hlavně
tak ale todle nezní špatně!!! Že bych po jednání skočila na vožralý ovoce???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:30
- Nahlásit
AlenaDpani s pindikem dobry,ma tam misto na curani,takze v poho,vidite pani a vy mate belgicaky,takze to je v bledemodrem,takze vite,ze to nejde z te srsti jen tak vytrit,akurat pani rikala,ze kazdy pes ten pindik ma jinak,jeden spis vzadu,druhej spis ve predu a u hajana je to zlata stredni cesta,jinak jsem za nej dala 1500kc.,pani chtela jen 1300kc.,ale za ochotu,proc ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:32
- Nahlásit
jablunka
Hele von e nám máem šprajcl f koupelně ve dveřích.Uš sem měla v hlavje hororovej scénář,jak kvůi takovýmu hovadu musíme vysekat futra a v baráku by byl bordel.
no tak to bylo vo fous
du do těch sraček,ale číhněte do Krumlova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:35
- Nahlásit
PetraK
hele já nemámted gdy,ale vyhrozila sem dejavu,že dostane za trest odu .Slošte něco krátkýho než se vrátim,dííík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
za chvíli musím pryč na chvíli, ale pak zkusim něco vyšťárat v hlavě. ale esi budu šťárat f tý mojí, bude to docela šichta
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
PetraK
No ale jsme až v Uhříněvsi.
tady máte na ochutnávku pani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
něco malinkýho uš mám, ale chce to Gerdu. Jak jde vo vážný téma, tak se mi nejde vodvázat, je to jak proslof při Nobelofce. A taky jediný co o Dežaví vím, že by pro čokly vypustila duši, tak mi na ní někdo něco práskněte, ať mám z čeho vařit!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
nemethova5
Tak to je dobrý že může čůrat bez omezení, já čuby jenom vytírám, ale je to vo ruce, fakt o tom vážně uvažuju protože kdybych měla po každý vycházce v tonhletom sajrajtu koupat čupky ve vaně tak mám koupelnu do roka dohuntovanou, nehledě na to že to ani nejde páč dlouhosrtej pes schne celej den.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
AlenaDpresne tak pani,presne,ono nejak extra dobre vytrit fakt z te srsti nejde a ta srst hrozne dlouho schne,vrele doporucuji,nevim odkud jste,ja jsem z ostravska a jela jsem si pro to do repiste,celkem trikrat,jednou mereni,pak zkouska,pak celej overal,pani je velice zrucna,ale musi si zmerit psa,pac,jen tak aby nekdo poslal miry ona nesije,jinak z praglu za to chteli skoro 4000kc.!!!!!!!a to se mizda dost prehnany teda!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 12:07
- Nahlásit
PetraK
A taky jediný co o Dežaví vím, že by pro čokly vypustila duši
šiš tak s toho výděte,ne??Co já vim..nacpala nám na podzim víno co pjestuje na zahrátce,má háskej domeček a jednu pošahanou kokřici a mín pošahanýho kokříka,víc ze mě nevyrazíte..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 12:08
- Nahlásit
Pěkné poledne, vysvětlí mi někdo, proč musí bejt sakra tak hnusně a všude dopravní zácpy?
Nestihla jsem včas odběry krve a navíc jsem ještě musela potupně kroužit garážema Nový Smíchov - třikrát, než jsem našla správnej výjezd. Nestačilo to, vyjela jsem jinudy.
|