| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:56
- Nahlásit
isdpch
Šiš nestraš!! Vrstevníku jeden
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:58
- Nahlásit
Gerda
Ale blbje,je jaro a ispidich poudal,že starším lidem loupe nejen na jaře a nejen v kolenou.Du si podat přihlášku do DD .K tomu všemu musím pracovat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
Teda to zas přišli na ptákovinu
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:18
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
ČUS děfčice, sem na tom hůř jak Gerda. Stěhovat se máme příští víkent, ale to budu spíš čínský bůch srandy neš že se stihnem přestěhovat. Dvéře maj montovat teprf f úterý/středu, ve štvrtek máme kolaudáci a to je naše koupelna hotová teprf z třetiny (není celá doobkládaná a nejsou v ní eště zařizovací přetměty). Taky chybí zábradlí na schodiště a domalovat pokoje. Uš maluju vot začátku února a furt to nejni hotový. Ze stafby chodím dom kašdej den aš po osmé večír, samozřejmě ouplně hotová. K tomu sem dnes dostala antybyjotyka na kašlíček. Jo a vopomněla sem, že sbalíno nemám vůbec nic, jen cérka vyklidila jeden noční stolek. Já doma nebejvám a samo to do krabic neskáče. Asi vemu traverzu a fšecičko rosmlátím a nemusím nic převážet.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Erin
Du si podat přihlášku do DD
S tim bacha, budeš muset s dědou na keramiku, a jelikoš tam budete nejmlačí, budete dělat s moduritem a nosit mazákům hlínu. Pak nechci vidět, jak se Žanek bude zlobit, že seš zas celá špinavá vot bláta. Janika uš se rači zlobí teď, dokud děda slyší.
Triniti
Asi vemu traverzu a fšecičko rosmlátím a nemusím nic převážet.
Výhodně to pojisti a pak to zapal. Pudeš na stěhovačku s igelitkou a eště ti pojišťovná dá děsně moc peněs.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:42
- Nahlásit
Brý odpůldne přeje bratr Šiška.
sem byla u páni dochtorky, páč abych mohla votevřít voko, musela jsem si ho ráno nejdřív odsekat dlátem. Něco je špatně, tak mám kapičky. Dyby měl něgdo zááájem pane Moderátore můžu pučit klidně kus svý nemoci
Alexa
o čajíčku na vočíčka sem psala jááá, co potřebujete pani?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:48
- Nahlásit
PetraK
o čajíčku na vočíčka sem psala jááá, co potřebujete pani?
ahá tak to nebyla Brut, ale Brtník, to je skoro to samý
Jak pořád čumím do Davídkovic féra tak mám z toho celý unavený oči, tak jsem myslela, jestli nějakej dobrej čajík na očička, že bych ho třá i pila, tož doporučte paní. Díkec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
Alexa
dobrej čajík na očička
zkus chroupat mrkef...ale bacha aby ti místo bystrozraku nenarostly hlodáky..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:54
- Nahlásit
Alexa
Oči sou otvorem jater, dej si ostropestřec.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:02
- Nahlásit
Gerda
Oči sou otvorem jater, dej si ostropestřec.
takže gdyš sem skoro ouplně slepá, játra mám tím pádem taky v pr...? No to není špatný, du okamžitě chlastat, gdyš uš nejní co skazit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Alexa
no, tak Brtnik, nebo Brut, to je jak s těma holinkama a hodinkama, to je fakt
Je to f krabičce - modrý, jmenuje se to Everest Ayurveda - Eye Tea, Himálajský Ajurvédský čaj ALOCHAKA. Mají to v takový tý zdravý výživě, mně to doporučila kolegyně, Brtnik vozkoušel a libuje si že už za 14 dní je to markantní rozdíl. Tetkon mám krabičku aj já, ale než to vozkoušim, bude už z vás Rys Ostrovit . Prej chutná slatce -něco pro Gerdu- jakoby s příchutí pendreku (ne toho policejního!!)
Jo ešče- Brtnik tydle věci bere dost skepticky, takže když řekne, že to fungá, tak bych tam placebo efekt nehledala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:04
- Nahlásit
gabifi
takže gdyš sem skoro ouplně slepá, játra mám tím pádem taky v pr...?
To bych měla v tom případě taky minimálně cirhozu ))) Ale tak ten čaj, co by ne. Jestli je to jen nějaký nenormální bolení vočí nebo jejich únava...stejnak játra máme v prte každej, ostropestřec snad uškodit v normálnim ňákym mnošství nemůže...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
PetraK
Je to f krabičce - modrý
takže když řekne, že to fungá
Tak je to vijagra.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Gerda
ostropestřec snad uškodit v normálnim ňákym mnošství nemůže.
jasně. Zapiju ho Modrým Portugalem a fše bude óká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:21
- Nahlásit
gabifi
Zapiju ho Modrým Portugalem
někdy je mi líto, že víno nepiju. Ale hned, jak začnu bydlet, zaparkuju si do mrazáku citruse a slivovičku To je taky zdravá vjěc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:43
- Nahlásit
PetraK
Díky objednám vyzkouším
Gerda
ostropestřec znám, je skvělej, ale nechci kvůlivá zvýšenému tlaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:18
- Nahlásit
Gerda
Je to f krabičce - modrý
takže když řekne, že to fungá
Tak je to vijagra.
pani, vy ste horší než Gutalax
Alexa
hele psala jsem, kde to koupíš?? Esi ne tak já to kupuju normálně v takovejch těch zdravejch obchodech, co tam maj čajíčky, čistidla (ne vokenu ale!!) čistila na tělo a takovýdle věci. Není problém, abych to případně u nás koupila, ale je problém jak to dopravit k Tobě asi, že jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:23
- Nahlásit
PetraK
ale je problém jak to dopravit k Tobě asi, že jo?
Poštou ne? To je normálka, furt posílám ňáký balíky....Jen jí to kup, chudeře, ať se jí nepřetlakuje bojler, než to něgde sežene.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
PetraK
le je problém jak to dopravit k Tobě asi, že jo?
hodná, díky, ale koukala jsem na ty jejich stránky a objednám si toho víc i s kolegyňkou a necháme si to poslat dom, to je nejjednodušší a nejrychlejší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:38
- Nahlásit
Alexa
Pani, jesi můžu něco říct, tak prskáte až sem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:31
- Nahlásit
sice jsem je nemusela,ale plzen vede nad Slavii 3 : 0
a ted chci aby slávii vyrazila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 18:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s dvířkama pro psy? Mamča má na jednoho většího psa plastová ferplastí, ulomil se jim kousek plastu na takovém tom rámečku. Šéf tvrdí, že se to nedá reklamovat a vina je na straně zákazníka. Podle mě kecá. Ten šéf je tam poměrně důležitá osoba, neb dvířka jsou z našeho krámu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
BILUŠE kde jsi? Jsem nasraná, páč jsem teď zjistila, že zítra musím vstávat ve 4,a bych stihla vlak, a budu vás o půl osmé budit, pak už nejede nic tak, abych dojela včas, kdo zas vymyslel takový hloupý čas?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
Mucholabka
Jeď tím dalším na půl desáté. Počkáme na tebe . POšlu ti Mášenka s Amálkou k vlaku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:19
- Nahlásit
Mucholabkanazdar pani,jedete agilitit?tak doufam,ze budou nejake fota
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:19
- Nahlásit
Biluška
A já schválně kvůli vám pojedu tím dřívějším a budu vás chodit strašit!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:20
- Nahlásit
nemethova5
Ježííš, ještě nabít foťák! A smazat ho!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:22
- Nahlásit
Mucholabkano vidis,jeste,ze jsem ti to pripomnela,tak co to utery?jeste nevis?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:24
- Nahlásit
Biluška
Tak vono to stejnak nakonec vychází na ten první vlak, protože to jezdí ze vzdálenějšího nádru a nejede mi tam žádný bus od nás, musela bych stejně čekat hodinu a půl na nádru a čekat na vlak. Takže bych vstávala o půl páté :-/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
Ještě bych si měla centrákem udělat obočí, ať ráno nemusím tak spěchat.
|