Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:42
- Nahlásit

PetraK
výhoda chladu- co se tam smrskne - v teple se zas zvječí
To ale nemluvíš vo japoncovi na výletě na sibiři, viď? ))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:45
- Nahlásit

PetraK
Gerdacaute damy,tak dnes hajanek slavil devet let,poslu nejaky foto,bo sobotu a nedeli jsme meli sestnactku,takze jsem prijela domu,vyspala se tak tri hodky a jela zas zpatky,jinak co je noveho?krom zastreslych psu v byte?jo mezi ne patri i hajan,tak aby jste vedeli.
JINAK VSEM HNUSNY PROPRSENY DEN!!!!!!!!!!AVSECHNY VAS ZDRAVIM NA TMTO FORU

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:47
- Nahlásit

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:52
- Nahlásit

jablunka
mám se slušně voblíct,páč gdyby mě pak něco porazilo,měla bych v nemocnici vostudu to mi také babička říkávala a loni v zimě jsem si na její slova vzpomněla , si pes vzpomněl ve 3 v noci, že by zašel na záchod , taj jsem přes pyžamo hodila tepláky a bundu, rozespalá jsem sáhla po ponožce a ona byla jen jedna , hledej v polospánku druhou, tak jsem vzala jinou , obula holiny a vyrazila a jak bylo namrzlo, tak holiny asi byly sjeté a flákla jsem sebou. Naštěstí jsem vstala , ale hned jsem si vzpomněla na babičku , že kdybych si náhodou něco zlomila, tak bych se musela doplazit domů, převlíknout se a pak teprve zavolat sanitu

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:53
- Nahlásit

nemethova5
Velky gratulace sustakovymu Hajanovi k narozkam! Hlavne zdravicko, at vydrzi co nejdyl!
Hele, pani, co to ma veprostred ty placky? To je rozbuska?

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:54
- Nahlásit

Vy tu svlékáte Thajce ? Ti mě tedy zrovna moc nelákají, ale proti gustu ...tak pak dejte vědět , jací jsou , na Thajky už jsem v pánských časopisech už nějakou chválu četla

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:56
- Nahlásit

nemethova5
tak ať mu zdraví slouží , to jsou tedy tlapy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:58
- Nahlásit

Fificha,cha,cha,jo rozbuska,ted jste me pani rozesmala!paradni fontana ohnostroj na dort,mam to natocene,moc pekny ale kratky,jinak devet let ma az ve stredu,mi to slavili az dnes,chteli jsme o vikendu,ja musela na dve sestnactky,jinak moc diky,to zdravi bude potrebovat a sustak je paradni vec,pred tim uz jsem byla co se tyce obleceneho psa skeptik,ale ted jsem moc rada,ze ho mam!diky,diky za hajose

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:58
- Nahlásit

nemethova5
Hajanoj šecko nejlééépči k naroskám pani! Copa to má za dortíka? Čouhá mu z něj petarda.....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:59
- Nahlásit

mac1dekuju,dekuju,hajanoj musi vydrzet co nejdyl

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:59
- Nahlásit

mac1
loni v zimě jsem si na její slova vzpomněla , si pes vzpomněl ve 3 v noci, že by zašel na záchod , taj jsem přes pyžamo hodila tepláky a bundu, rozespalá jsem sáhla po ponožce a ona byla jen jedna , hledej v polospánku druhou, tak jsem vzala jinou , obula holiny a vyrazila a jak bylo namrzlo, tak holiny asi byly sjeté a flákla jsem sebou. Naštěstí jsem vstala , ale hned jsem si vzpomněla na babičku , že kdybych si náhodou něco zlomila, tak bych se musela doplazit domů, převlíknout se a pak teprve zavolat sanitu
Hodně často na tyhle slova vzpomínám,hlavně v létě,gdyš ráno nebo v noci vybíhám s čokama f pyžámku.Ofšem moje pyžámka sou stoletý,rozpadající se vóbr trička s kraťáskama.
nemethova5
Hajánkovi přejem fšechno nej a hlavně ať ho nebolí záda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:00
- Nahlásit

mac1
kdybych si náhodou něco zlomila, tak bych se musela doplazit domů, převlíknout se a pak teprve zavolat sanitu
no ale dybyste si zlomila nehet, mohla byste jen počkat do rána, neš votevřou manikůrnictví....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:00
- Nahlásit

Gerdanebojte pani,nechci ho vodstrelit na mesic,to je prosim fontana,ale hajanoj mi rikal,ze by se mu libil dort a z nej vyskocila stripterka,nejaka pekna fenka rikal,jinak ten dort je cely kureci,delala ho mati,koupila kure cele ho obrala a rozvarila,vypada to teda paradne a klidne bych mu ho sezrala aji ja,takze ma zdravi dort!

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:01
- Nahlásit

PetraK
výhoda chladu- co se tam smrskne - v teple se zas zvječí
áhá, zkusim v noci zatopit
jablunka
mám se slušně voblíct,páč gdyby mě pak něco porazilo,měla bych v nemocnici vostudu.
Od tý doby, co máme psy, tak to u nás funguje spíš tak, že i když se sebevíc snažim slušně oblíct, mám vostudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:01
- Nahlásit

jablunkamoc,moc hajanoj dekuje!musim koupit flasku na cvicak,to se musi poradne zapit

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:02
- Nahlásit

jablunka
Ofšem moje pyžámka sou stoletý,rozpadající se vóbr trička s kraťáskama myslíš, že já mám krajkové košilky s výšivkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:02
- Nahlásit

nemethova5
paradni fontana ohnostroj na dort,mam to natocene,moc pekny ale kratky
To jako fakt???
A pak to zral?

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:03
- Nahlásit

Gerda
no ale dybyste si zlomila nehet, mohla byste jen počkat do rána , no to nevím, on takový zlomený nehet ...co na to říká úravé pojištění ?

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Fififontana primo na dort,fontanu ne,ta vyprskala,tu jsem pak vyhodila,ale dort ma luxusni,same maso,to ja rad

jablunka
Člen
- Nahlásit

mac1
myslíš, že já mám krajkové košilky s výšivkou
No nevím,možná saténový,né???

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:17
- Nahlásit

nemethova5
hajanoj mi rikal,ze by se mu libil dort a z nej vyskocila stripterka
Tak si měla říct davítkový, mohli ste jí zapéct do dortu jako kuřecí skelet, vona by pak vyskočila v těch červenejch tangách, hajan by měl radost a už by dycky chtěl k naroskám jenom ten vohňostroj

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:38
- Nahlásit

Děcka, co mám dělat? Byla jsem na poli a asi mi z kapsy vypadl mobil a nenašla jsem ho, Marcel není doma, abych si půjčila jeho a prozváněla a hledala...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:46
- Nahlásit

Mucholabka
co mám dělat?
Tak vzhledem k tomu poli a tmě by sis měla jít zítra koupit novej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:48
- Nahlásit

Mucholabka
No hlavně si blokni simku, kdyby ho našel někdo jiný

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:49
- Nahlásit

Dámy
To mi připomíná, jak jsem vybíhala po ránu se žíhaným štňátkem- na sobě pouze kozačky, košilku po zadek a dlouhý černý kabát, bohužel pouze na patentky. Když jsem se pak shýbala pro štěníka, modlila jsem se, aby kolem někdo nešel Vzhledem k tomu, že máme blízko školu, asi bych byla obviněna, že psůobím psychosexuální trauma nezletilým
Mucholabka
To je blbý a nemáš poblíž někoho jiného, ochotného, kdo by ti mobil půjčil. Přiznám se, že nevím, jak hledat jinak foun v poli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:50
- Nahlásit

Hyena
Ty spíš hambatáááá???????????????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:52
- Nahlásit

Gerda
Tak vzhledem k tomu poli a tmě by sis měla jít zítra koupit novej.
Už zas? To teda ne, ten byl z listopadu
Hyena
Budu muset počkat, až dojede Marcel z práce...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:55
- Nahlásit

Mucholabka
A co ta SIMKA? Když jí zablokuješ, tak se na něj už nedovoláš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:58
- Nahlásit

Gerda
A co ta SIMKA? Když jí zablokuješ, tak se na něj už nedovoláš?
No právě...

Marcel píše, že tam pošle SMSku s naší adresou-tak doufám, že se foun zvedne a trefí domů.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 18:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Gerda
Hyena
Ty spíš hambatáááá???????????????

No podvlíkačky v našem přetopeném doupěti opravdu nepotřebuji

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání