Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:24
- Nahlásit

Gerda
nechci vidět, co by po ní zůstalo v autě, kdyby jich měla dost.
prohrabaná sedačka skrs naskrs

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:31
- Nahlásit

davidkova renata
Bys pak ale byla ve stresu ty, jak bych tě zmlátila...nebo přejela, víš, že se vyhejbat moc neumim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:39
- Nahlásit

jablunka
Neshanis kamosku k Tedikovi mimozemstanovi?

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=589999479

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:44
- Nahlásit

Fifi
Pani, dyš uš budete jabluncep osílat to nový chrtisko, přibalte i tu kočičku z minulý stránky - můžete s ní vycpat ty mezery, co zbydou po chrtisku v balíčku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:48
- Nahlásit

Gerda
Chuděra vošklivá vopelichaná
tagel mluvíš vo mamce?

davidkova renata
abysem vám nehumříla na votravu krfe!!!

co je? Huž řežete prsteník?

Neshanis kamosku

sakra já vim, že život se občas zamotá, ale to ta ženská nevěděla, že pes vobnáší nějakej ten čas a bude mu ho muset věnovat i jednou až bude mít toho prcka??

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:50
- Nahlásit

PetraK
tagel mluvíš vo mamce?
chuděra je mamka, vošklivá je Nána (dybyste jí viděla, jak je teťkonc plešatá - skoro jako Otik vot jablunky) a vopelichaná je taky spíš Nána. Takže mamka je jen chuděra, vošklivej vopelichanec je pes. Její pes teda. Ten s tim velkym nosem... Jak mu smrděj ty nohy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

Gerda
aha takže mamka je chudák, páč má smrdutýho vypelichanýho psa s vobřím nosem. Chápla jsem to dobře? To se teda nedivim, já bych se z toho na jejím místě voběsila. Vona zatim jen řeže prsty, to je ešče dobrá!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:55
- Nahlásit

Gerda
skoro jako Otik vot jablunky)
A joooo, ne Tedik, ale Otík je mimozemstan!!!
dyš uš budete jabluncep osílat to nový chrtisko, přibalte i tu kočičku z minulý stránky - můžete s ní vycpat ty mezery, co zbydou po chrtisku v balíčku.
Ok. to be mit Jablon radost.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:11
- Nahlásit

Gerda
Děte do řiťky vobě dámy s brusíkama i brutíkama, se mi prostě pletou, no
pokud si pleteš jen jména psů, tak je to dobrý.... hlavně pozor, až si budeš plést cestu domů třeba

davidkova renata
ruku nepotřebuješ.... si jí nech rovnou upajcnout a pak ten prstýnek dostaneš dolů hned

Jinak ještě ho můžeš nechat na chíře přestříhnout

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

Fifi
A joooo, ne Tedik, ale Otík je mimozemstan!!!
No ale že si Fifi plete Otíky a Tedíky, to už jí nikdo z vás neřekne, že jo!!! Ste strašně diskriminativní!

to be mit Jablon radost
Já myslim že jo, aspoň nějaký zviřátku bude u nich doma huňatý....a na zimu z něj můžou udělat chrtiskám rukávníčky.

brut
hlavně pozor, až si budeš plést cestu domů třeba
Nejrači bych se pletla, jestli jet domů do versaj nebo domů do na ranč k jůjingům.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

davidkova renata

třá bé nějakej hasič aji sličnej a já jako upadnu do bezvědomí a pak... no dyk víte...průser by byl, dyby při spatření tvojí sličnosti upad do bezvědomí hasič....

prstík chlaď , nejlépe se chladí v mražáku a esli to nevyjde, tak musíš na chíru, kde ti prstík, pardon prstýnek přefiknou, jo a vem si slušivý prádlo, gdyby se spletli a přefikli tebe

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:21
- Nahlásit

Jimmi
jo a vem si slušivý prádlo, gdyby se spletli a přefikli tebe
To ani nemusí, bestak jí nikdo nepřefikne ničim jinym neš pilkou na železo. Holt i lékař je jen človjěk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jimmi
gdyby se spletli a přefikli tebe

tady vidim reálnou šanci, páč to se jim stává dost často- jen si spočtětě kolika lidem sebrali zdravou ledvinu místo tý nemocný. Ale esi to bude v narkóze, tak si Davídkojc ani neužije
Gerda
To ani nemusí, bestak jí nikdo nepřefikne ničim jinym neš pilkou na železo

to už je tak tuhá?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Fifi
Neshanis kamosku k Tedikovi mimozemstanovi?
Pani, dyš uš budete jabluncep osílat to nový chrtisko, přibalte i tu kočičku z minulý stránky
To nejni chrt ale tájskej rídžbék a toho ani vomylem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:42
- Nahlásit

Fifi
Ok. to be mit Jablon radost.
No vohromnou,uš teď si pomalu nemám kam lehnout.
Ale z thajce bych fakt měla strach,že bych ho nezvládla a pátej zastreslej pes uš je přece jen moc.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:48
- Nahlásit

Gerda
to mi radila mamínka, abych nosila slušivý, čistý prádlo, dyby mě porazilo ňáký auto....no a já si teď začínám i přát, aby mě něco porazilo, gdyž už to stálo takový nehorázný prachy a nikgdo to nevidí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:49
- Nahlásit

jablunka
Ale z thajce bych fakt měla strach,že bych ho nezvládla

tak to já bych taky nezvládla, thajsko děsně, ale fakt děsně pálí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:50
- Nahlásit

jablunka
Ale z thajce bych fakt měla strach,že bych ho nezvládla
Proc? Thajci jsou nejaky jinsi? Ja je znam jen z vystav, o povaze vim prd. Dyk pise, ze Je poslušná,hodná, má základní výcvik a je dobrý hlídač ?? tak gde je problem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:56
- Nahlásit

Jimmi
a nikgdo to nevidí

tak si řeknite Davídkojc, vona vám poradí co s tim, aby to něgdo viděl. Vona má praxi- chodí se rozvíjet na veřejný místa. Dycky příde.... rozvine......... a dál podle situace.
Fifi
Proc? Thajci jsou nejaky jinsi

já myslím, že na výchovu to bude kapek náročnější, že to bude chtít hafo času. Co jsem si tak přečetla. Třeba se pletu, ale já jsem stejnýho názoru jako Jablůnka - když dostanu na výběr, tak tohodle psa ne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

Fifi
Proc? Thajci jsou nejaky jinsi?
Voni sou si hodně povahovje podobný s krtama,ale sou,jak to napsat,aby ze mě něgdo neudělal debila,tvrdší.
tak gde je problem?
Problémy sou hnet tři
1)je to fena
2)stojí 5000
3)dalšího čokla momentálně neuživím

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:01
- Nahlásit

PetraK
když dostanu na výběr, tak tohodle psa ne.
No to ja taky ne.
A ja ji Jablunce nenutim, jen by to bylo pekny do paru s Otikem. Oba nahaty...

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:04
- Nahlásit

Fifi
Oba nahaty...
ale thajec nejni nahatej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:04
- Nahlásit

jablunka
Ja fim, ze dalsiho psa nechcete. bych pani i napsala, at si zkontaktuje chovatele, kdyz ma PP zvire uchovneny, ale na aukru se nevyznam, takze smolik. Urcite pro nej najde brzo novyho majitele. Me jen dovedou nadzvihnout ty duvody prodeje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:08
- Nahlásit

Fifi
Me jen dovedou nadzvihnout ty duvody prodeje.
Tohle asi zvedne každýho normálního pejskaře,ale co uš naděláš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:09
- Nahlásit

Fifi
A ja ji Jablunce nenutim,

já fím, no slušelo by jim to ale tuším, že by Jablůnce možná slezly kožní deriváty

Oba nahaty...

to už by zas ale vypadalo, jak dyš se dala k Adamitům

No to ja taky ne.
u nás jeden je, je krásnej a pánik je snaživej, od mala poctivě na cvičák, ale furt stopka . na volno v přírodě nemůže -zvěř, v civilizaci nemůže- ostatní psi. a co jsem tak četla, tak ono to asi nebude nic výjimečnýho, že jsou na tom takhle, přeci jen - ten pes žil ještě donedávna kapek jiným životem než třeba moje vižlapižla, takže toho člověka až tak nepotřebujou třeba. A pro mě by bylo únavný furt lítat se stopkou, na to jsem moc líná a navíc si myslím, že bych no nezvládla vychovat tak, jak by měl pes vychovaný být, že bych na něj neměla zkušenosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:17
- Nahlásit

Fifi
Dyk pise, ze Je poslušná,hodná, má základní výcvik a je dobrý hlídač ?? tak gde je problem?
Problém je, že kecá )))

jablunka
ale thajec nejni nahatej.
Šiš, si ho slíkneš přece, sem teda nevěděla, že tvůj výběr závisí na kousku hadry kolem pasu.... )))))) Jak píše jimmi - dyby se nenechal slíknout, poraž ho tramvají, bude muset ukázat spodní prádlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
jaxi mě nána ondá zmoždila prstík při vobraně a von mě jako krapet bólí a mám ho jako krapet voteklej
Má smysl ti připomínat že máš úrazofku? Okamžitě, ale okamžitě padej na chýru, na co si to jinak platíš????
Bože, to je materiál tohlencto. No moje nervy

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:23
- Nahlásit

PetraK
zchladí ruku- vona se smrskne,
No, to máte ráda zimu a tohle to s vámi udělalo...

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:34
- Nahlásit

Jimmi
to mi radila mamínka, abych nosila slušivý, čistý prádlo, dyby mě porazilo ňáký auto....no a já si teď začínám i přát, aby mě něco porazilo, gdyž už to stálo takový nehorázný prachy a nikgdo to nevidí

Mi tohle říkaa babička,že i gdyš du třá jen s košem,
mám se slušně voblíct,páč gdyby mě pak něco porazilo,měla bych v nemocnici vostudu.
Gerda
Šiš, si ho slíkneš přece,
To by bylo to nejmenčí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:35
- Nahlásit

kachna_
No, to máte ráda zimu a tohle to s vámi udělalo...

to je zas jinej efekt, to je vyvářka na devadesát

to je výhoda chladu- co se tam smrskne - v teple se zas zvječí -ale to byste jako zkušená žena huž mohla vědít , ale dyš je to vopačně- dyš něco vyvaříte, tak to je smrsklý definitivně- jako já.

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání