Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:44
- Nahlásit

Fifi
Specialne davidkovic..

Dík,ale necííí a kdyby náhodou,což teda bych musela mít trvalý pomatení smyslů,určo né peršanku či tak..to rači obyč Macka nebo jak sem tudle dávala hyena toho černýho kocoura nebo tu mainku.Anebo si vodchytim tu pumu co včera vokazovali,že řádí na Krnofsku.Pokud ovšem Biluši nezdrhla Bela
Ale číhala jsem do našli domof a Baruška je udaná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:44
- Nahlásit

Fifi
Až budeme mít postaveno, budeme mít aspoň tři kočky, chci exotku a peršana, ale zatím není kam dát Exotku si koupím s pp a zbytek někde posbírám, ale teď fakt ne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

davidkova renata
Ty chceš kočičku mamko?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

Fifi
už jsem Báře psala, je dost v časové tísni, tak nevím jak a kdy se mi ozve, případně jí zavolám. Bylo byl lepší ho umístit přímo na kočičí stránky, tam by měl větší šanci. Tak snad to klapne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:46
- Nahlásit

davidkova renata

Noo, to je, uz dlouho. Jsem ji odnekud nesmazla nebo co?

Mucholabka
Vsak joo, jen rozhazuju site.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata

kdoooo? sem mimo - nic zvláštního já vim! Ale mám na to právo, sem servaná z plantáží a závodu s čoklem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

Gerda
Ty chceš kočičku mamko?
Zmiz laskavje!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
! Ale mám na to právo, sem servaná
néé,seš jen blbá
Baruška je to štěně jakoofčáka co jí sem tudle fifi zákeřně zase fkydla do mý fory

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
Sem si řikala, že bych ti ňákou přinesla, dyš ty seš taková hodná a dáváš lidem pejsky....

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:55
- Nahlásit

davidkova renata

Baruška je to štěně jakoofčáka co jí sem tudle fifi zákeřně zase fkydla do mý fory

a viděla jsem ji? Třeba jsem tu zrovinka nebyla

néé,

depa , hele zkuste závodit s čoklem a buďte si jistá, že krom plic (ty předefšim, páč hulíte) přídete v tej rychlosti i vo mozek. Nikdá bych nechtěla, aby mě dovopravdicky honil ňákej čokl. Snad jen pekinéz by moch. Jo a hádejte,komu fandil Brtnik

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:58
- Nahlásit

Nemáte nějakého kupírovaného psa v nouzi? Mám upa čupr zájemce, právě mi volal na hotline. Nejdřív volal na inzerát na pita a ptal se esi je kupírovanej, jak jsem řekla že ne tak nechtěl, a pak volal na dobrmana a ptal se esi sem ho viděla a esi je kupírovanej a esi aji uši, tak jsem řekla že ne a taky nechtěl...škoda, pes se mohl mít výýýtečně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:02
- Nahlásit

Můžu jít na stopu na flexině? Stopovačku jsem vyprala a nechcu si ju zasejc špinit...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:05
- Nahlásit

Mucholabka
a co teda chce za plemeno??? Se kouknu průběžně.a psa či fenu?
PetraK
a viděla jsem ji? Třeba jsem tu zrovinka nebyla
to nefim,už je to dýlejc,byla malinká eště

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
chce aby to bylo bojové a aby to bylo kupírované. V pozadí mu řvalo deset děcek-ideální zájemce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:09
- Nahlásit

Mucholabka
pozadí mu řvalo deset děcek-ideální zájemce

no ale bobrman moc bojovej nejni..sem viděla pěkný rotvíky ale

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
Tohle je bojový dodrban. Třeba pán objeví ještě nějaký můj inzerát, pokud vím, ještě tam mám na stafordku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Mucholabka

ale moc asi pohodový nebudou..
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:22
- Nahlásit

Mucholabka

http://www.cz-pes.cz/inzerat-47641-q-Daruji-pitbul a---Aron

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

Ja v sobotu videla stenitko dodrmana, malinkaty. Rarita - barva isabela neboli fawn. A melo okudlany obe usiska. nejak jsem tomu uz odvykla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
Mám obavu, že to není typ člověka, který by si jel takovou dálku kvůli psovi.
Ta černá fena je pěkná-nebo to je pes?
Jdu, pa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:27
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.dobrmanivnouzi.estranky.cz/stranka/daru ji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

Mucholabka
Ta černá fena je pěkná-nebo to je pes?
pes.8 let jestli myslíš tu první fotku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:29
- Nahlásit

Fifi
Rarita - barva isabela neboli fawn
A nejsou ty psové s těmahle ujetejma barvama ňáký vadný? Kamarádka si kdysi pořídila jezefčíka harlekýna, pěknej plesniváček, ale byl furtn emocnej, až nakonec ochrnul na zadní nohy a na procházku ho podepírali kšandičkama. Bude dobrman v barvě isabela normální? Zdravej? Možná je to kravina, ale kromě švýcaráka ofčáka bych se vždy vyhnula bílé barvě, potažmo melíru, bála bych se, že to zvíře bude chůdě furt nemocný, nebo hluchý nebo slepý - vim, že jablunka má bílýho brutíka, že mu nic neni, přesto takový barevný experimenty mám v hlavě furt vázaný na nějakou vadu...pletu se?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

Gerda
pletu se

já mám taky tyhle informac, tak jsem zvědavá, jak to je.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:32
- Nahlásit

Gerda
Ja to videla prvne, nejdriv jsem myslela, ze to je modrej dobrous, ale ne, byla to isabela - vygugli si fotky. Docetla jsem se, ze muzou mit problemy s alopecii, chovat by se na nich nemelo. Ale obcas to ve vrhu vylitne. Ovsem jemericani na tom pry zvesela chovaji. Stene je pry bez PP. A zda bude zdravy, to netusim.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:33
- Nahlásit

Dobré odpoledne vespolek

Mám za sebou nádherný víkend ( jen bych zrušila večerní rychlíky do Práglu, páč jsou přeplněný.... zaplaťpánbu za nápad na zakoupení místenky, jinak bych stála nejspíš s piraňou někde na hajzlíku)

Dočítat vás nebudu, určitě jste toho nadrápali spoustu .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:35
- Nahlásit

Hele lidi co mám dělat?? mám na ruce na prsteníku asi 4 prstýnky a jaxi mě nána ondá zmoždila prstík při vobraně a von mě jako krapet bólí a mám ho jako krapet voteklej a jako ten jeden prstýnek mě dost sere bo je malej a krapet mi už tam vadí,leč sundat nejde...jak to mám dostat dolu,něčim asi přeštípnout? upozornuju že doma nemám žádný nářadí

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
a narvat ruku pod ledovou vodu a pak honem namazat něčím mastným už si zkoušela?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:38
- Nahlásit

PetraK
a narvat ruku pod ledovou vodu a pak honem namazat něčím mastným už si zkoušela?
To jí ta ruka rovnou upadne

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:39
- Nahlásit

Gerda
vim, že jablunka má bílýho brutíka,
Brůsíka,paní,Brůsíka!
přesto takový barevný experimenty mám v hlavě furt vázaný na nějakou vadu...pletu se?
Nepleteš,aš na to,že to třá u boxišů nejsou eksperimenty,bílá barva se tam za roky vyselektovala a bylo.Pokud je to čistě bílý zvířátko,bez jedinýho tmavýho flíčku a eště má třá modrý voko,je tam velký riziko hluchoty a samo,že kožních problémů.Ale s těma zádama u jazefčíka je upa fuk jakou maj barvu,oni na to prostě trpjej.

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání